Dodaj do ulubionych

Nowa postać dołączy do CSI: NY

IP: *.malbork.mm.pl 18.07.09, 15:05
Ciekawe co to za tajemnica?
Pewnie namiesza dużo w serialu... :D
Obserwuj wątek
    • bibbi364 Re: Nowa postać dołączy do CSI: NY 18.07.09, 15:49
      One wszystkie takie są. Jak zbyt dużo namiesza, to nie spodoba się widzom i ją usuną:) Tak jak to zrobili z Peyton 9I chwała im za to!)
    • Gość: krzychu Re: Nowa postać dołączy do CSI: NY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 19:34
      Hehe grała w Smallville i była świetna .... Zobaczymy jak jej pójdzie w CSI.
    • rafal.mar Re: Nowa postać dołączy do CSI: NY 18.07.09, 21:13
      Fajno :) W Shark'u spisała się znakomicie :D Więc mam nadzieję, że tutaj nie będzie gorzej :D
    • Gość: Karolina Re: Nowa postać dołączy do CSI: NY IP: *.net-serwis.pl 18.07.09, 23:01
      Oby nie była to tajemnica na miarę Montany, bo inaczej stracę szacunek do tego serialu. Jak się dowiedziałam co gryzie Lindsay, to ręce mnie opadły.
    • Gość: gocha06 Re: Nowa postać dołączy do CSI: NY IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 13:42
      o nieeee! Tylko nie nowa postać! W NY właśnie fajny był ciągle ten sam team, a teraz to już nie to samo będzie co kiedyś :( Oby tylko się nie przywalała do Maca.
    • Gość: mika Re: Nowa postać dołączy do CSI: NY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.09, 16:41
      Popieram Gocha06, tajemnica sukcesu tego serialu opierała sie na tym ze nie było żadnej regularnej nowej postaci tylko stara ekipa, ale poczekamy, zobaczymy. I jak powiedziała poprzedniczka, wara od Maca, bo tego nie zniose. Pozzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka