Gość: sex IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 18:14 sex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Truskawaa Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 18:29 Kurczę.... nie moge tego czytać:) mam straszną ochotę, żeby oglądac ten serial, ale nie będę miała czasu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIAN Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 18:32 Jak mozna flash forward porównywac do tego gówna Lost :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicka Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 18:39 Heh, Marian, rację to ty masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarchy Re: FlashForward czy FlashBack? IP: 77.255.140.* 19.08.09, 18:46 A Marian widziales juz chociaz jeden odcinek flash forwarda zeby ocenic ze jest lepszy od lostow? xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF Re: FlashForward czy FlashBack? IP: 213.134.176.* 19.08.09, 19:18 @Anarchy: po prostu miał flash forwarda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmx Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.50-82-r.retail.telecomitalia.it 19.08.09, 19:40 Swietny tekst, ale LOST moim zdaniem absolutnie nie do przebicia. To samo jednak mowiono 18 lat temu o Twin Peaks i 15 lat temu o X-Files. MARIAN - skad wiesz, co z tych dwoch seriali jest gownem, skoro nie ogladales FF, a i Lost pewnie z 1 sezon zaledwie widziales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.autocom.pl 19.08.09, 20:03 Po pierwsze ogromna przewaga FF nad Lost to Joseph Finnes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackie Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 20:07 Ja właśnie miałem flash forwarda iwiem że ten serial nie przebije Lost a iwidziałem też 6 sezon Lost będzie genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.chello.pl 19.08.09, 20:44 Mam nadzieję, że nie przebije, ale zajmie miejsce po Loście... Inne seriale nie mogą co dorównać fabule i FF i Zagubionych. Taki badziewny House, który robi się coraz popularniejszy, a jednoczeście coraz nudniejszy, czy inne seriale, które mają prostą fabułę (wcale nie mówię, że są słabe: sama oglądam kilka takich) nigdy tego nie przebiją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BuggieSun Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 21:13 House jest świetny na swój sposób- mi się nie znudził, a jedynie bardziej wciągnął. FF też zapowiada się świetnie, no i LOST też bardzo lubię:) Zależy, jak komu pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bene Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.nat0.sta.nsm.pl 19.08.09, 21:54 chyba jednak bardziej czekam na V Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willa Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.ipartner.com.pl 20.08.09, 01:00 Coraz przychylniejszym okiem patrzę na Flash Forward :). Fabuła bardzo mnie ciekawi, lubię takie "wyścigi z przeznaczeniem", czy da się zmienić potencjalną przyszłość, czy wszystkie nasze starania właśnie nas do niej nieubłaganie prowadzą. Poza tym będzie tam grała Sonya Walger, kolejny plus. Czekam na serial z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśmiech Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 07:39 Z grzebaniem w przeszłości problem był od zawsze :) I pytanie, czy można było czemuś zapobiec? ;) Przyszłość? Zawsze można ją zmienić, każda wizja zawiera co najmniej 2 opcje zdarzeń, w zależności od dokonanego wyboru. Więc już w tym momencie pomysł trochę lipą podjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: FlashForward czy FlashBack? 20.08.09, 08:34 @Marian @Marian @Marian twoja głupota mnie za każdym razem razem przeraża coraz bardziej...Jeśli LOST jest zbyt mądry i zbyt skomplikowany dla ciebie to sie nie wypowiadaj z łaski swojej i wracaj do tego gowna dla półdebili Prizon Brejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 09:41 @hezron - niestety, ale z "Losta" też się zaczyna robić pozbawiona fabuły bajka dla niedorozwiniętych nastolatków :/ Z wątkami miłosnymi w roli głównej :/ A miał być serial dla ludzi inteligentnych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiyi Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.aster.pl 20.08.09, 10:13 Przecież do losta to chyba fabułę wymyślają przed odcinkiem bo robi się z tego takie kretyństwo, że smutno się robi. Czyżby jakiś pan w redakcji? Może będzie więcej o serialach z "męskiej stajni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:07 Marian popieram. O ile jeszcze 1 sezon lost był ciekawy to potem... jakaś totlna masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:19 agnes - pierwsze 2 sezony, 3 - tyle o ile, natomiast reszta? 4 - tragedia, 5 - dno. Czekam tylko na zakończenie, jaką głupotę wypuszczą. A wydawało się, że można spodziewać się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:56 ale wy ludzie walicie głupoty. fabuła losta była zaplanowana na kilka sezonów. to, że nie rozumiecie fabuły, bo oglądacie co drugie odcinki jednym okiem na TVP albo AXN, przy okazji wpieprzając popcorn, to jest wasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:16 Akurat w Lost nie ma fabuły tak gdzieś od końca sezonu 2, więc o czym ty piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ło jezu Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:19 Fabuła Losta zaplanowana na kilka sezonów? Muahahahah A to w Lost jest fabuła? Sory batory ale oglądam dokładnie i nie widzę, żeby w tym serialu były jakiekolwiek wyjaśnienia i cokolwiek dla ludzi inteligentnych. Bo ochy, achy i maślane oczęta mnie nie interesują. Nie jestem pryszczatą nastolatką, która ma takie same dylematy jak Kate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarchy Re: FlashForward czy FlashBack? IP: 77.255.130.* 20.08.09, 15:40 "Ło Jezu", akurat nie podałas dobrego przykladu, bo kate jest znienawidzona przez prawie wszystkich fanow lost. Ty pewnie wolisz maslane oczeta House'a, co kto lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 17:14 "Akurat w Lost nie ma fabuły tak gdzieś od końca sezonu 2" Say wooot?! Nie no, sorry, ale w takim wypadku jakakolwiek dyskusja nie ma sensu. Wracajcie do ogladania ukochanych 90210 i Plotkary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: FlashForward czy FlashBack? IP: *.68.65.105.kutno65.tnp.pl 21.08.09, 14:35 Ja ze swojej strony polecam wam stronę www.flashforward24.pl :) Opisy postaci, aktorów, najnowsze informacje tam macie :) Odpowiedz Link Zgłoś