Dodaj do ulubionych

Tex666....

10.05.03, 10:49
....ta przesylka o piwie to odemnie :)
Obserwuj wątek
    • tex666 Re: Tex666.... 10.05.03, 13:05
      dziękuję bardzo! :) a ta przesyłka to ode mnie :))
      • ulalka Re: że się wetnę... :)) 10.05.03, 15:35
        Słonko :)) przesyłka o piwie cudna :)) a tak nawiasem, szykujemy Słoneczko
        kolejny pokój przesłuchań? tym razem dla Texika? ;))
        • tex666 Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 15:39
          jak mnie ładnie posmyracie to kto wie... może coś ze mnie wydusicie :))
          • jtka Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 15:41
            a moze texa w kociołek smołki wrzucic i podgotować?
            ciepło lubi, zapachy smolne też, to może zmięknie?;-)
            • ulalka Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 15:45
              on lubi smyranie :)) tak że któraś musi się poświęcić i wleźć z nim do kociołka
              Itko ;))
              • jtka Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 15:46
                aż tak się poświęcać?
                w kociołku? ze smołą? na pełnym gazie?
                łomatko......
                kto to doceni?
                ;-)
                • tex666 Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 15:54
                  kociołek juz niestety zajęty, ale mam wannę z bąbelkami :))
                  • ulalka Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 15:57
                    a czym pachną bąbelki? :)) czyżby Ktoś tu ostatnio oglądał (tak jak i
                    ja...) "Pretty Woman"? ;))
                    • tex666 Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 16:04
                      bąbelki są jak najbardziej na czasie bo pachną wiosną, więc która pierwsza
                      wskakuje? :)
                      • slo-onko Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 16:18
                        ja wiem, ja wiem. Ulalka ma nieco odwagi nabrac-prawda Ulalka?-to niech ona
                        nam pokarze jaka dzielna do facetow :)))))
                        • ulalka Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 20:29
                          ło maaaaatko... no dobra Słonko :)) wsypałaś mnie - gdzie ta wanna, bo wróciłam
                          i pachnę ogniskiem? i czy czeka tam ktoś? ;)))
                          • tex666 Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 20:47
                            no ja czekam i nie moge sie doczekac, za chwilę bąbelki się skończą :)
                            • slo-onko Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 21:19
                              zaraz wlejemy butle jakiegos plyna pieniacego co by nie bylo widac ze....:)))))
                              • tex666 Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 21:32
                                że... ?? moja wyobraźnia zaczyna działać :)))
                                • slo-onko Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 21:33
                                  hehe wlasnie jakbysmy nasze wyobraznie polaczyli to by niezla zabawa z tego
                                  wyszla:)prawda Ulalka? wiemy cos o tem :)
                                • jtka Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 21:35
                                  to twoja wyobraźnia Texie tak sie pieni?
                                  a to dziw wielki;-)))
                                  • slo-onko Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 21:42
                                    Texiu utopiles te ulalke czy co????? ze wogole ani widu ani slychu?
                                    • tex666 Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 21:44
                                      Ulalka schowała się po pianą tylko nie wiem dlaczego :))))
                                      • slo-onko Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 21:47
                                        moze boi sie Ciebie? straszysz tylko te biedne kobiety gadami albo szubienica
                                        to i sie bidula wystraszyla :) ponurkuj nieco pod woda i uratuj ja bedziesz
                                        bohaterem. moze w gazetach o TObie napisza. a potem autografy te rzeczy:)
                                        • slo-onko Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 22:03
                                          czy juz?????????? grill sie spalil i kielbasa razem z gadem ale szalona
                                          impreza. Ty ratuj czem predzej te Ulalke bo kto bedzie baje bajal?
                                          • ulalka Re: przesłuchanie :)) 10.05.03, 22:07
                                            jestem :))) miałam aparat tlenowy ;))) Texik to bestia ;P :))
                                            • slo-onko Re: przesłuchanie :)) 22.05.03, 18:06
                                              Łooomatko, i my z taka bestia ? tutaj? teraz ? ratuj sie kto moze :)
                                              • tex666 Re: przesłuchanie :)) 22.05.03, 18:14
                                                Słonko: teraz Ty uciekasz ode mnie? hmmm ;)
                                                • slo-onko Re: przesłuchanie :)) 22.05.03, 19:00
                                                  Nie smiem tego robic ;-)
    • aniouek1 Tex666....mam dla Ciebie zagadkę... 23.04.04, 00:10
      Co to jest: bardziej boskie niż sam Bóg, bardziej diabelskie niż sam diabeł,
      ubodzy mają to w nadmiarze, a bogaci potrzebują?
      • tex666 Re: Tex666....mam dla Ciebie zagadkę... 23.04.04, 01:57
        to jakaś prowokacja!! ;)))))
        • aniouek1 czy Ty aby nie przesadzasz z podejrzliwością? 24.04.04, 00:51
          zagadka...taka sobie zwyczajnie niezwyczajna zagadka
          Spróbuj proszę...
          Jeśli zechcesz, to mogę Ci troszku pomóc... ;)
          • tex666 Re: czy Ty aby nie przesadzasz z podejrzliwością? 24.04.04, 01:51
            poproszę o koło ratunkowe :))
            • aniouek1 Re: czy Ty aby nie przesadzasz z podejrzliwością? 24.04.04, 10:49
              ...odpowiedź zamyka ...jedno...maleńkie słowo...
            • ulalka Re: czy Ty aby nie przesadzasz z podejrzliwością? 24.04.04, 12:20
              tex666 napisał:

> poproszę o koło ratunkowe :))

telefon do przyjaciela Transa?? chcialabym zobaczyc jak dzwonisz do...
              siebie :P
              • transoptor Re: czy Ty aby nie przesadzasz z podejrzliwością? 24.04.04, 13:42
                ulalka napisała:

> tex666 napisał:
                >
                > > poproszę o koło ratunkowe :))
                >
                > telefon do przyjaciela Transa?? chcialabym zobaczyc jak dzwonisz do...
                > siebie :P
                Nie wiem skąd, nie wiem dlaczego - wiem, że jesteś w wielkim błędzie ulalko i
                jest mi przykro iż ...

• aniouek1 Transoptorku...darowuje Ci pióreczko... 24.04.04, 22:46
                  może nim przykro odgonisz?

Nie smutaskuj ...tak widać bywa, że się Komuś Ktoś z Kimś myli...
                  Tak się i w realu zdarza... czasami ;)

...a ja się cieszę, że CIEBIE widzę i już!
                • ulalka Re: czy Ty aby nie przesadzasz z podejrzliwością? 25.04.04, 13:59
                  transoptor napisał:

> ulalka napisała:
                  >
                  > > tex666 napisał:
                  > >
                  > > > poproszę o koło ratunkowe :))
                  > >
                  > > telefon do przyjaciela Transa?? chcialabym zobaczyc jak dzwonisz do...
                  > > siebie :P
                  > Nie wiem skąd, nie wiem dlaczego - wiem, że jesteś w wielkim błędzie ulalko i
                  > jest mi przykro iż ...
                  >
                  jej.... jesli CI przykrosc zrobilma tym, to sorki :*)) tak sobie zartowalam
                  ot!.. bo znikacie na zmiane :)
              • aniouek1 Ulalko..czy aby nie przesadzasz z podejrzliwością? 24.04.04, 22:41
                zarażliwa jest jakaś czy cóś?
                • ulalka Re: Ulalko..czy aby nie przesadzasz z podejrzliwo 25.04.04, 14:00
                  aniouek1 napisała:

> zarażliwa jest jakaś czy cóś?

to nie ma nic wspolnego z podejrzliwoscia, Aniouko... a tlumaczyc sie moge
                  tylko Transikowi, o! :D
                  • aniouek1 :( 26.04.04, 13:35
                    ulalka napisała:

> to nie ma nic wspolnego z podejrzliwoscia, Aniouko... a tlumaczyc sie moge
                    > tylko Transikowi, o! :D

Oj Ulalko, Ulalko...z podejrzliwością - nie wiem, z nadwrażliwością - być może..
                    Wybacz jeśli Cię uraziłam, a co do tłumaczenia - mnie z niczego z pewnością nie
                    musisz.

Pozdrawiam Cię serduszkowo i miej się dobrze

P.S.
                    wiem...zapomniało mi się... "nie wciskaj palców między drzwi bo cię przyszpili"
                    i "gdzie się dwóch bije - trzeciemu głowę urwą"
            • aniouek1 Tex666 ...potoczyło się do Ciebie koło .... 24.04.04, 22:49
              ..i co z tą zagadkową odpowiedzią?
              • kendo Re: Tex666 ...potoczyło się do Ciebie koło .... 24.04.04, 23:17
                hmmmmmmmmmmmmm.... a o co tu chodzi ??????????????:))
      • aniouek1 Tex666....ja tylko z tą zagadką... 26.04.04, 13:40
        a tu... ech ...nie o to szło :(

...dziwny jest ten świat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka