taktyl 06.02.09, 23:24 Witam, mozecie polecic mi jakies fajne miesce w sieci, gdzie mozna pocwiczyc czeski? Chodzi mi o jakas gazete, dziennik, jakies fajne zrodlo tekstow po czesku? Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanapony Re: czeski w sieci 06.02.09, 23:58 Witaj Madziu!!! Kope lat. I przy okazji: mój zbiorek www.akcent.cz/cz/p/84/cestina-pro-cizince.html www.aroundby.eu/gramatyka.php/ bama.ua.edu/~adrozd/czech/index.htm www.bestcjo.pl/testy.php?nTestId=8 www.bohemica.com/ www.cestina.prv.pl www.czech-language.cz/index.php/ www.czech-language.cz/words/slovnik/slovnik.html www.czeski.com/jazykolamy.php www.czechstepbystep.cz/ www.ebook.cz/ebook/index.php fol4930-02.sp01.fsu.edu/ linguaporta.de/pl/ www.language.brown.edu/CZH/index.html www.locallingo.com/index.html/ www.moravia-it.com/dictionary/ mujweb.cz/www/grammarcz/ old.lf3.cuni.cz/cestina/grammar/index.php www.pravidla.cz/ www.rewin.cz/WebForm1.aspx www.seelrc.org/webliography/czech.ptml www.seelrc.org/lmwczech/games/game_directory.htm www.sfservis.com/index.php?page=index-en www.slovnik.cz/ www.ujop.cuni.cz/index_en.html users.ox.ac.uk/~tayl0010/links.html users.ox.ac.uk/~tayl0010/czech.html www.wtcd.eu/index.php? page=dic&lang1=pol&lang2=&lang3=cze&word=siostra v.bloguje.cz/ www.myczechrepublic.com/boards/index.php?c=8 www.nj.cz/cestina_pro_cizince.htm www.dicts.info/ud/czech.php?k1=75&k2=21 www.zajmena.wz.cz/index.html www.language.brown.edu/CZH/Aud/Dlouhy/index.html prirucka.ujc.cas.cz/ Odpowiedz Link
taktyl Re: czeski w sieci 07.02.09, 19:42 czesc!! wielkie dzieki - cos mi mowilo ze sie odezwiesz:) dzieki za linki - to chyba kleska urodzaju:) jak Twoj czeski? domyslam sie ze juz smigasz:) pozdrowienia Magda Odpowiedz Link
kanapony Re: czeski w sieci 08.02.09, 03:20 uderz w stół, a kanapony sie odezwą hehehehe czy śmigam... nie, chyba nie... na pewno nie ale wkrótce polepszę swą czeszczyznę na biednych Czechach miłego dnia Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: czeski w sieci-dzieki ! 08.02.09, 19:05 Kanapony , dzieki za swietne podpowiedzi ! Mimbla(poczatkujaca) fotoforum.gazeta.pl/u/mimbla.londyn.html Odpowiedz Link