Dodaj do ulubionych

SAP - przesiadka ?

09.09.13, 09:51
Cześć wszystkim.
Piszę na tym forum ponieważ potrzebuję porady. Posiadam 6 letnie doświadczenie w branży IT, dokładnie: wdrożenia projektów międzynarodowych, programowanie C#, C++,Java,PHP, bazy danych ORACLE, obsługa biznesu w firmie, praca w zespołach międzynarodowych, wdrażanie projektów za granicą, administracja systemami ERP innych firm niż SAP. Języki obce: angielski, niemiecki.

Zastanawiam się nad zmianą przebiegu mojej kariery zawodowej w kierunku SAP. Tylko nie do końca wiem od czego zacząć ponieważ:
- mam małe doświadczenie w SAP ale duże w wprowadzaniu projketów międzynarodowych
- dobrze zarabiam i nie chcę tego zmieniać, nie wiem na ile mogę liczyć z moim doświadczeniem, ale jako osoba początkująca w SAP

Chciałbym poznać na początku SAP Basis a następnie zostać konsultantem w MM,SD.
SAP intersuje mnie już od pewnego czasu i musze w końcu podjąć decyzję.

Proszę o parę porad co robić. Wiem, że o zarobkach się nie rozmawia ale jeżeli wiecie na jakie wynagordzenie netto mogę liczyć to proszę o info. Pieniadze to nie wszystko, ale nie chcem obniżać poziomu życie mojej rodziny.

Dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • rufisa Re: SAP - przesiadka ? 08.06.16, 12:06
      Witam!
      SAP jest wszędzie i jest to narzędzie naszego wieku.
      Jeśli temat jest aktualny to zajmuję się doradztwem oraz konsultingiem edukacyjnym na każdym poziomie rozwiązań modułów SAP. Szkolenia i certyfikaty są możliwe do zrealizowania w różnych formach. W przypadku zainteresowania zapraszam na stronę www.szkoleniaSAP.pl lub proszę o kontakt wysyłając wiadomość na adres info@szkoleniaSAP.pl.
      Z chęcią pomogę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka