pwi754 24.09.05, 18:41 Od niedawna mieszkam w Kaliszu i mam pytanie gdzie mozna fajnie wieczorem zaimprezowac???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanqq Re: Gdzie na impreze? 25.09.05, 13:25 Zależy jaką muzykę lubisz... Jak techno i dance to (nie jestem ekspertem, ale) można polecić dyskopeki takie jak Mega Hit na ul. Obozowej czy Lunatyk w centrum miasta (adresy w książce tel.). A jak preferujesz coś cięższego to w klubie studenckim UAM na ul. Bankowej przy rogu z Aleją Wolności są organizowane tzw. Woolfstock'i, na ktorych grają różne kapele (w większości kaliskie/konińskie/ostrowskie) rockowo-grungowo-punkowo-metalowe. Można się fajnie pobawić bo przychodzą ciekawi ludzie, choć minusem jest to że miejsca na pogowanie jest trochę za mało. O innych imprezkach informują porozklejane tu i ówdzie plakaciki (na budkach przystankowych, slupach itd.) Trzeba śledzić:) Ach, jeszcze fajnym miejscem jest Domek Parkowego (blisko Lecznicy dla Zwierząt na ul. Niecałej, sam początek parku, b. ładna okolica i łatwo trafić) gdyż są tam organizowane imprezy z karaoke;) Nawet jak sie nie zaśpiewa to i tak zabawa jest przednia, ludzie się świetnie bawią:) Mam nadzieję że coś sobie wybierzesz:) Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
kliberro Re: Gdzie na impreze? 12.10.05, 14:31 "Pod Muzami" w tzw. "Studenckiej" niekoniecznie jest tylko ciężka muzyka. Chyba dawno tam nie byłaś. Ja polecam. Grają tam bardzo praktycznie wszystko, trzeba trafic na swoj dzień, są koncerty rokowe, folkowe, reggae, a także coś pod nóżkę, zawsze miło i przyjemnie i w określonym przedziale wiekowym. Domku Parkowego raczej nie polecam, szczególnie o późniejszej, nocnej godzinie. Tworzy się tam klimacik jak z wiejskiego wesela (wszyscy nazbyt upojeni!). Jak chcesz sobie wypić piffko i pogadać ze znajomymi, to sprawdza się niezawodna "Kuźnia u Stacha". Pzdr. i narazicho! Odpowiedz Link Zgłoś
andzelika480 Re: Gdzie na impreze? 26.09.18, 10:58 Bardzo fajne imprezy(dancingi) organizują tutaj restauracjazdrojowa.com.pl/. Byliśmy tam ze znajomymi kilka razy i zawsze była super zabawa.Serwują dobre jedzenie jest fajna muzyka także zabawa do białego rana. No i ceny są przystępne Odpowiedz Link Zgłoś