Dodaj do ulubionych

Sytuacja imprezowa

06.05.23, 21:40
Wyobrazcie sobie taka sytuacje.
Uzadzacie luzna impreze dla znajomych, w zasadzie posiadowe, pizza, driny, wino I czipsy.
Kolega przychodzi z nowa dziewczyna, dziewcze w skorzanej czarnej miniowie z topem z glebokim dekoltem I czerwone usta. Reszta gosci ubrana na luzie.
Wasz maz caly wieczor wpatruje sie w dziewoje, zagaduje, rozmawia, zabawia. Ona perliscie smieje sie z jego zartow I wygina przed nim.
Kolega siedzi spokojnie i rozmawia ze znajomymi.
Jak reagujecie? Czy w ogole. W trakcie czy po imprezie.
Obserwuj wątek
    • akseinga1975 Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 21:45
      Byloby mi bardzo przykro. Nie reagowalabym pewnie w ogole bo co zmieni moja reakcja w takiej sytuacj.
    • kk345 Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 21:46
      >Jak reagujecie?
      Sprawdzam, czy nie trzeba dosypać czipsów i donieść wina.
    • klementyna156 Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 21:55
      Nijak. Gadają to gadają.
      Poszłabym potańczyć z kolegą, niech sobie mąż się wgapia i gada. Pełen luz i tyle.
    • kotejka Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 21:55
      nie bardzo rozumiem
      jak mialabym reagowac? rozmawia i rozmawia
      dobrze ze rozmawia, a nie dzik jakis
      gospodarz ostatecznie
    • ga-ti Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 22:04
      Ciekawe, co sobie myślała ta dziewczyna? Mieliśmy iść na imprezkę, więc się wystroiłam, jak na imprezkę, a tu posiadówa, do tego ludzie sztywni jacyś, ani pogadać, ani pożartować, gospodyni jakaś dziwna, całe szczęście, że choć gospodarz gadał ze mną, uf. Ubiję mego chłopa, że mi nie powiedział co to za towarzystwo.
    • shellyanna Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 22:09
      Teoretycznie - nie reaguje.
      Praktycznie - uwodzę kolegę od tej koleżanki.

Realistycznie? - witam serdecznie i traktuje miło, wiedząc ze to raczej jednorazowe spotkanie.
    • ggrr.ruu Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 22:11
      To znaczy: podoba mu się kobietą, ale zachowuje się stosownie i traktuje ją po prostu jak gościa? To nie bardzo wiem, na co tu reagować i jak.
    • fomica Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 22:37
      Biorę na stronę i uprzejmie prosze żeby sie ogarnal i nie robił obciachu.
    • kanna Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 22:51
      Miałam podobna sytuację, z tym, ze nagabywaną osobą był mój (nieletni) syn.
      Pani rozgrywała coś ze swoim narzeczonym, używając mojego dziecka.

Zakończyłam imprezę i pani się już u nas więcej nie pojawiała.

W Twojej sytuacji podstawowe pytanie brzmi: na ile ufasz mężowi?
      • emateczka Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 22:58
        Gdzie podobieństwo sytuacji? 🤔
      • ga-ti Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 23:04
        Czekaj, ale kto i kogo nagabuje w wątku startowym? Bo jak zaczniemy wnikać to się okaże, że to pani jest nagabywana, zagadywana i oblepiana wzrokiem.
        • angazetka Re: Sytuacja imprezowa 07.05.23, 00:00
          No przecież się wygina!
          • efka_454 Re: Sytuacja imprezowa 08.05.23, 15:26
            I ma skórzaną mini! I top z głębokim dekoltem!
            To wszystko jej wina!
            ;P
            I odpowiada na pytania, rozmawia
      • m_incubo Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 23:21
        Okeeej, a gdzie jest ukryte to podobieństwo?
        • georgia.guidestones Re: Sytuacja imprezowa 07.05.23, 02:02
          m_incubo napisała:

> Okeeej, a gdzie jest ukryte to podobieństwo?
          >
          No jakaś baba się prężyła przed nastolatkiem, pewnie jeszcze do tego młodszym o 20-30lat.
          • m_incubo Re: Sytuacja imprezowa 07.05.23, 10:54
            Podobieństwo jest chyba tylko w tym, że tu i tu jest jakaś baba. Same sytuacje są tak różne, że nie wiem co tu w ogóle porównywać.
    • alpepe Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 23:16
      Zajmuję miejsce w pobliżu i perliście się śmieję z żartów własnego męża. Kiedyś ten dureń w końcu zrozumie, co robi nie tak.
    • tt-tka Re: Sytuacja imprezowa 06.05.23, 23:44
      Wyszukuje "wyginam smialo cialo" i wyginamy sie wszyscy ! potem wyszukuje cos z gibaniem sie, a jeszcze potem "skaczmy do gory jak kangury".
    • inny.kwiatek Re: Sytuacja imprezowa 07.05.23, 01:59
      A jednak moja wyobraźnia ma granice smile
    • aqua48 Re: Sytuacja imprezowa 07.05.23, 10:35
      Przyniosłabym dziewczynie kocyk do okrycia żeby jej zimno nie było, i poleciła artresan na to nienaturalne wyginanie.
    • gryzelda71 Re: Sytuacja imprezowa 08.05.23, 10:22
      Takie sceny tylko na ematce.
      I te nowe dziewczyny wyginające się podczas rozmowy, i luzackie zony podrywanych mężów.
      Nie wiem co bym zrobiła. Gdyby było mi przykro powiedziałabym to po staremu. Gdyby mnie to śmieszyło tez.
    • mallard Re: Sytuacja imprezowa 08.05.23, 11:29
      Jeżeli to Ty jesteś żoną owego męża, to pogratulować klasy - piszesz "perliście się śmieje", zamiast "rży" 😉
    • abidja Re: Sytuacja imprezowa 08.05.23, 12:39
      A po co reagowac? I co ma do tego stroj? Zapraszalas w dresie?
      Goscie ubietaja sie jak chca.
      Poki twoj maz nie ocknal sie z nia w lazience jak chapie go za pytonga po same pomidorki to nie widze powodu do dramy.
      A perlisty smiech oznacza ze dziewczyna swietnie sie czula w waszym towarzustwie a zarty twego meza trafialy w jej gust.
      • noname2021 Re: Sytuacja imprezowa 09.05.23, 04:14
        "chapie go za pytonga po same pomidorki"

KLASYK smile)))))))

• escott Re: Sytuacja imprezowa 08.05.23, 15:11
      Kurde, byłam całkiem niedawno na imprezie w miniówie skórzanej i topie z dekoltem, usta też miałam umalowane i jest bardzo, ale to bardzo prawdopodobne, że śmiałam się również z żartów facetów, którzy w dodatku do mnie mówili surprised . Wyginałam się takoż aż miło, tańce były. Teraz widzę, że miałam szczęście, że nikt mnie tam w smole i pierzu nie wytarzał.
    • volta2 Re: Sytuacja imprezowa 08.05.23, 18:05
      normalnie, podchodzę i pytam, czy zorganizuje mi drinka/piwo. to go tak speszy, że poleci nie mówiąc przepraszam,a ja się już wyginającą panią zajmę osobiście. parę pytań i spławiona. ale co se pozaglądał w dekolt, to jegosmile
      • escott Re: Sytuacja imprezowa 08.05.23, 23:18
        ALe co byś, na bogów, powiedziała obcej kobiecie, do której masz tyle, że rozmawia z twoim męzem? "Wiem, gdzie mieszkasz"? "Jeszcze jeden perlisty śmiech i idziemy na solo na klatkę"?
        • jednoraz0w0 Re: Sytuacja imprezowa 09.05.23, 03:16
          mogłaby bez słów, o tak:
          https://media.tenor.com/z3viSdr_ChYAAAAd/im-watching-watch-you.gif
    • bene_gesserit Re: Sytuacja imprezowa 08.05.23, 23:40
      Misio jest jak teren obsikany przez właścicielkę, więc nikt, ale to nikt nie ma prawa śmiać się z jego żartów oprócz niej.Więc: egzekwuję swoje prawo i rżę konkurencyjnie, tak, zeby fala dzwiękowa powaliła laskę w miniówie na co najmniej parę godzin. I pozamiatane.
      • turbinkamalinka Re: Sytuacja imprezowa 09.05.23, 02:05
        bene_gesserit napisała:

> Misio jest jak teren obsikany przez właścicielkę, więc nikt, ale to nikt nie ma
        > prawa śmiać się z jego żartów oprócz niej.Więc: egzekwuję swoje prawo i rżę ko
        > nkurencyjnie, tak, zeby fala dzwiękowa powaliła laskę w miniówie na co najmniej
        > parę godzin. I pozamiatane.
        >

Ja tam obsikuję teren i mówię misiowi "słuchaj zapomniałeś wynieść śmieci, zrób to proszę natychmiast" smile
        A tak poważnie nic nie robię. Mój facet nie jest idiotą, żeby na moich oczach kogoś podrywać.
      • noname2021 Re: Sytuacja imprezowa 09.05.23, 04:13
        fala dzwiekowa smile))

no rze do monitora smile))
    • net.sandra Re: Sytuacja imprezowa 09.05.23, 08:16
      Ona go podrywa, czy on ją? Jeśli mój mąż flirtuje z inną kobietą w mojej obecności to zastanawiam się jak to się stało,że wyszłam za mąż za takiego idiotę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka