plus601 30.06.08, 17:11 Asnyk poraz kolejny ma 100% zdanych egzaminów, a w innych szkołach jak to wygląda??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomashch Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 30.06.08, 23:15 w moim koperniku 9 osob nie zdało, jednak w asnyku moze wszyscy zdali pisemna mature jednak przy ustnej z tego co slyszalem nie wszyscy zdali... Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 01.07.08, 12:04 Tak była selekcja wewnętrzna i 2 osoby nie zdały ustnego z języka polskiego. Egzamin to egzamin, a nie jak leci 20 punktów za prezentację. A swoją drogą nie chce mi się wierzyć, że w Koperniku 9 osób padło na pisemnym. Z jakich przedmiotów uczniów dopadło to nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
tomashch Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 01.07.08, 12:48 polski, geografia, biologia... Ustny zdali wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 02.07.08, 18:04 heh co z tego ze zdali ja sam pamietam jak dyktowalem z pamieci wypracowania koledze co chodzil do asnyka i byl jednym z najlepszych uczniow tak napreawde ten poziom u nich to czysta fikcja Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 02.07.08, 20:41 Rzeczywiście wszyscy zdali,troche to dziwnę. Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 04.07.08, 16:01 Mam pytanie dlaczego dziwne? W zeszłym roku też wszyscy zdali, a Asnyk od lat należy do najlepszych szkół kaliskich. Ponadto egzaminy maturalne są sprawdzane po za Kaliszem, ba po za woj. wielkopolskim więc oceny są obiektywne. Widzę, że dla Ciebie sprawiedliwe to jedynie to co Ty wymyslisz w swojej głowie i zrealizujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 04.07.08, 17:52 Widzę,że dla Ciebie sprawiedliwe to jedyne to co Ty wymyslisz w swojej głowie i zrealizujesz. O co ci chodzi.To wywnioskowałeś z mojego postu,nie wiem jakim cudem. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: I LO 05.07.08, 00:53 Kiedy czytam, co piszesz (choć muszę przyznać, że czytam rzadko), to zawsze się dziwię, jak ludzie o takiej nieznajomości podstawowych zasad ortografii języka polskiego, mogli zdać maturę, nawet w I LO. Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: wielkopolskawschodnia nie zaśmiecaj forum!!! 06.07.08, 03:22 Ja przekazałem suchą informację o tym jak zdano maturę w Asnyku, a Ciebie szlag trafił jakbym Ci ubliżył. Ja też nie czytuję Twoich grafomańskich wypocin pełnych błędów interpunkcyjnych, stylistycznych a także ortograficznych (!!!), co nie jest powodem abym o tym pisał na forum, bo po pierwsze to ani ciekawe ani interesujące, a po drugie klawiatura to nie długopis. Mnie po prostu interesuje, jakie są wyniki egzaminów maturalnych w innych kaliskich szkołach średnich i po raz kolejny proszę innych, aby się podzielili wiedzą na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 15:03 wazne to jest kto gdzie ma znajomosci o Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 15:02 pozi9om zwyczajny a nawet nizszy niz w kilku innych szkolach a ze zdali no wiecie chyba dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 15:59 wolf2007 napisał: > poziom zwyczajny a nawet nizszy niz w kilku innych szkolach a ze zdali no > wiecie chyba dlaczego ........no nie wiem, chciałbym być oświecony przez Ciebie, dlaczego zdali, bo nie mogę przeniknąć Twoich myśli. Nadal ciekawi mnie też jak zdawali w innych "tych dobrych" szkołach kaliskich, zastanawia mnie też, dlaczego niektórym "tym dobrym" powinęła się noga. Może znasz jakąś teorię spisku na ten temat Wolf 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna_zx Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 16:44 Asnyk od zawsze był najlepszą kaliską szkołą średnią i nic się nie zmieniło. Wyniki matur i osiągnięcia uczniów na olimpiadzie mówią same za siebie. Nie skończyłem Asnyka, żeby nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 20:09 asnyk juz od dawna nie jest najlepsza szkola w kaliszu polecam sprawdzenie rankingow szkol Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 00:21 wolf2007 napisał: > asnyk juz od dawna nie jest najlepsza szkola w kaliszu polecam sprawdzenie rankingow szkol Proponuję także porównać staniny kaliskich szkół, to bardzo pouczająca lektura. Szkoda tylko, że szkoły te nie chcą poddać się porównaniu za wyjątkiem liceum Asnyka i Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 11:23 widac ze jestes absolwentem tej szkoly bo wogole nei jestes obiektywny Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 20:09 nie chce mowic wprost bo to jest kraj gdzie za mowienie prawdy mozna miec klopoty Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 00:06 wolf2007 napisał: > nie chce mowic wprost bo to jest kraj gdzie za mowienie prawdy mozna miec klopoty Czyżby ktoś tak po dobrej znajomości sprawdza te matury? Odpowiedz Link Zgłoś
tomashch Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 01:18 to nie wchodzi w grę, co najwyżej mieli "przychylną" komisje na maturze Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 10:34 W zeszłym roku też i dwa lata temu też komisje były przychylne??? Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 11:25 odpowiedz sobie sam na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 11:25 jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 11:24 powiem to tak znam np 3 osoby co teraz pisaly mature w asnyku. sa tak tepe ze szok i co i zdaly spokojnie tak sie teraz zdaje mature o :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 A co mi tutaj moją starą budę obrabiacie?! 08.07.08, 13:18 A kysz! Ona przecie najlepsza na świecie! :) Odpowiedz Link Zgłoś