Dodaj do ulubionych

W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali wszyscy

30.06.08, 17:11
Asnyk poraz kolejny ma 100% zdanych egzaminów, a w innych szkołach
jak to wygląda???
Obserwuj wątek
    • tomashch Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 30.06.08, 23:15
      w moim koperniku 9 osob nie zdało, jednak w asnyku moze wszyscy zdali pisemna
      mature jednak przy ustnej z tego co slyszalem nie wszyscy zdali...
      • plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 01.07.08, 12:04
        Tak była selekcja wewnętrzna i 2 osoby nie zdały ustnego z języka
        polskiego. Egzamin to egzamin, a nie jak leci 20 punktów za
        prezentację. A swoją drogą nie chce mi się wierzyć, że w Koperniku 9
        osób padło na pisemnym. Z jakich przedmiotów uczniów dopadło to
        nieszczęście.
        • tomashch Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 01.07.08, 12:48
          polski, geografia, biologia... Ustny zdali wszyscy
      • wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 02.07.08, 18:04
        heh co z tego ze zdali ja sam pamietam jak dyktowalem z pamieci wypracowania
        koledze co chodzil do asnyka i byl jednym z najlepszych uczniow tak napreawde
        ten poziom u nich to czysta fikcja
        • kaliszman Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 02.07.08, 20:41
          Rzeczywiście wszyscy zdali,troche to dziwnę.
          • plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 04.07.08, 16:01
            Mam pytanie dlaczego dziwne? W zeszłym roku też wszyscy zdali, a
            Asnyk od lat należy do najlepszych szkół kaliskich. Ponadto egzaminy
            maturalne są sprawdzane po za Kaliszem, ba po za woj. wielkopolskim
            więc oceny są obiektywne. Widzę, że dla Ciebie sprawiedliwe to
            jedynie to co Ty wymyslisz w swojej głowie i zrealizujesz.
            • kaliszman Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 04.07.08, 17:52
              Widzę,że dla Ciebie sprawiedliwe to jedyne to co Ty wymyslisz w
              swojej głowie i zrealizujesz.
              O co ci chodzi.To wywnioskowałeś z mojego postu,nie wiem jakim cudem.
            • wielkopolskawschodnia Re: I LO 05.07.08, 00:53
              Kiedy czytam, co piszesz (choć muszę przyznać, że czytam rzadko), to
              zawsze się dziwię, jak ludzie o takiej nieznajomości podstawowych
              zasad ortografii języka polskiego, mogli zdać maturę, nawet w I LO.
              • plus601 Re: wielkopolskawschodnia nie zaśmiecaj forum!!! 06.07.08, 03:22
                Ja przekazałem suchą informację o tym jak zdano maturę w Asnyku, a
                Ciebie szlag trafił jakbym Ci ubliżył. Ja też nie czytuję Twoich
                grafomańskich wypocin pełnych błędów interpunkcyjnych,
                stylistycznych a także ortograficznych (!!!), co nie jest powodem
                abym o tym pisał na forum, bo po pierwsze to ani ciekawe ani
                interesujące, a po drugie klawiatura to nie długopis. Mnie po prostu
                interesuje, jakie są wyniki egzaminów maturalnych w innych kaliskich
                szkołach średnich i po raz kolejny proszę innych, aby się podzielili
                wiedzą na ten temat.
            • wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 15:03
              wazne to jest kto gdzie ma znajomosci o
          • wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 15:02
            pozi9om zwyczajny a nawet nizszy niz w kilku innych szkolach a ze zdali no
            wiecie chyba dlaczego
            • plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 15:59
              wolf2007 napisał:

> poziom zwyczajny a nawet nizszy niz w kilku innych szkolach a ze
              zdali no
              > wiecie chyba dlaczego

........no nie wiem, chciałbym być oświecony przez Ciebie, dlaczego
              zdali, bo nie mogę przeniknąć Twoich myśli. Nadal ciekawi mnie też
              jak zdawali w innych "tych dobrych" szkołach kaliskich, zastanawia
              mnie też, dlaczego niektórym "tym dobrym" powinęła się noga. Może
              znasz jakąś teorię spisku na ten temat Wolf 2007.
              • cytryna_zx Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 16:44
                Asnyk od zawsze był najlepszą kaliską szkołą średnią i nic się nie zmieniło.
                Wyniki matur i osiągnięcia uczniów na olimpiadzie mówią same za siebie. Nie
                skończyłem Asnyka, żeby nie było :)
                • wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 20:09
                  asnyk juz od dawna nie jest najlepsza szkola w kaliszu polecam sprawdzenie
                  rankingow szkol
                  • plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 00:21
                    wolf2007 napisał:

> asnyk juz od dawna nie jest najlepsza szkola w kaliszu polecam
                    sprawdzenie rankingow szkol

Proponuję także porównać staniny kaliskich szkół, to bardzo
                    pouczająca lektura. Szkoda tylko, że szkoły te nie chcą poddać się
                    porównaniu za wyjątkiem liceum Asnyka i Kopernika.

• wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 11:23
                      widac ze jestes absolwentem tej szkoly bo wogole nei jestes obiektywny
              • wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 07.07.08, 20:09
                nie chce mowic wprost bo to jest kraj gdzie za mowienie prawdy mozna miec klopoty
                • plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 00:06
                  wolf2007 napisał:

> nie chce mowic wprost bo to jest kraj gdzie za mowienie prawdy
                  mozna miec klopoty

Czyżby ktoś tak po dobrej znajomości sprawdza te matury?

• tomashch Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 01:18
                    to nie wchodzi w grę, co najwyżej mieli "przychylną" komisje na maturze
                    • plus601 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 10:34
                      W zeszłym roku też i dwa lata temu też komisje były przychylne???
                      • wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 11:25
                        odpowiedz sobie sam na to pytanie
                    • wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 11:25
                      jak zawsze
                  • wolf2007 Re: W I LO Adama Asnyka w Kaliszu maturę zdali ws 08.07.08, 11:24
                    powiem to tak znam np 3 osoby co teraz pisaly mature w asnyku. sa tak tepe ze
                    szok i co i zdaly spokojnie tak sie teraz zdaje mature o :)
    • kaliszanin2 A co mi tutaj moją starą budę obrabiacie?! 08.07.08, 13:18
      A kysz! Ona przecie najlepsza na świecie! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka