Gość: zuza IP: *.chello.pl 08.03.02, 13:45 Czy ktoś to kiedyś brał??? Mam nadzieję, że to lekki lek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaca Re: Mocloxil IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 28.03.02, 02:31 Witam Biorę ten lek przez rok, jest to bardzo słabiutki lek przeciwdepresyjny, a co najważniejsze nieszkodliwy i odwracalny, jeśli chodzi o skuteczność to nie jest tak skuteczny jak inne leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Mocloxil IP: *.chello.pl 08.04.02, 13:56 a też biore ale dopiero zaczynam. Strasznie mnie aktywizuje ale nie poprawia nastroju. Dlatego dodatkowo biore diazepam. Czy z tobą jest podobnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: Mocloxil IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 11.04.02, 02:23 Gość portalu: zuza napisał(a): > a też biore ale dopiero zaczynam. Strasznie mnie aktywizuje ale nie poprawia > nastroju. Dlatego dodatkowo biore diazepam. Czy z tobą jest podobnie??? Witam ponownie, Poważnie myśle o jego zmianie na jakiś bardziej skuteczny, bardziej działa neurologicznie niż przeciwdepresyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Mocloxil IP: 217.8.176.* 10.04.02, 17:46 Po 7-8 nieudanych probach z innymi lekami Moclobemid ocalil mi zycie. To dla mnie najlepszy lek (problemy z koncentracja, bezruch, hipersomnia). Odpowiedz Link Zgłoś