kendo 01.10.09, 08:40 bywa cieply i sloneczny oby i ten byl taki zycze Zalodze cieplych /kolorowych jesennych dni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: * Pazdziernik * 01.10.09, 08:43 brrrrrrrrrrrrrrrr....zimnica i deszcze nocne sprawiaja , ze traci sie dobre checi do wszystkiego, musielismy juz na noc wlaczyc ogrzewanie by nie zamarznac a tak pozatem to na razie zadnych planow do niczego, to przeciez dopiero poczatek dnia zycze skladnego dnia. Odpowiedz Link
greis52 Re: * Pazdziernik * 01.10.09, 09:18 witam, u mnie w domu ciepło, od wczoraj grzeja kaloryfery i kocyk nie jest potrzebny, i nie przeraza chlód za oknem, udanego czwartku... weekend tuz tuz Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 01.10.09, 09:44 jak przyjemnie miec cieplo w domu, witaj Greis, nasza chatka podczas dnia grzeje sie slonkiem bo od poludnia mamy okna,oczywiscie jak sloneczko swiec, ale cegla magazynuje cieplo,wiec na dzien wylacza sie ogrzewanie, zima robie to samo. na spacerze zmarzlam, zalowalam,ze rekawic i przepaski nie wlozylam zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: * Pazdziernik * 01.10.09, 11:15 Witajcie dziewczynki.U mnie zimno na dworze i mokro,a w domu ratuje mnie Piszczoch,który mi wchodzi za plecy i grzeje.Monitowałam już w administracji,zobaczymy,czy poskutkuje. Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 01.10.09, 11:26 *Jagus, Pieszczoch chyba instynktownie wie, ze marzniesz i dogzewa madry kocio. u siostry w bloku juz we wrzesniu dogzewali "na pol gwizdka",bo noce tu zimne strasznie,powiedz im w razie co,ze w innych miastach juz dawno zaczeli dogrzewac tu przed chwila zrobilo sie ciemno i sypnelo sniegiem,ale zaraz w grube krople deszczu sie przeobrazilo... rany,takiego pazdziernika nie pamietam Odpowiedz Link
nana_c Re: * Pazdziernik * 01.10.09, 22:49 Kendo, wrecz niemozliwe- 1 pazdziernik i snieg?! Ojej A ja w Polsce tez marzlam... robilo sie niemilosiernie zimno po zachodzie slonca. W poludnie przygrzewalo calkiem, calkiem. Ja sie rozpuscilam 2 tygodnie temu z tym cieplem na Wegrzech- 30° i sandaly jakos trudno mi sie zaaklimatyzowac w "normalnym klimacie". Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 02.10.09, 09:16 i jak podzielam Twe zdanie Nano, witaj ponownie w Vistuli. tez przyzwyczajona do ciepla w kraju, wrociwszy tu,marzne ,butki juz typowo jesienne wyciagnelam, a dzis juz rekawiczki i szal cieply... szkoda gadac,skandynawskie zimno od polnocy do polowy kraju deszcz ze sniegiem popaduje ale tu na dzis slonecznie ma byc. zycze ciepelka i zdrowka. PS;..a zakupila cos w kraju ciekawego?, ja zawsze jakies :pantofelki/ciekawa bluzeczke zakupie/no i oczywiscie kabanoski Odpowiedz Link
nana_c Re: * Pazdziernik * 02.10.09, 11:48 Witaj Kendo, nie, w Polsce nie kupuje ubran zadnych, nie mam czasu o ochoty po sklepach latac, a w szafie przeciez wszystko mam Kupilam pare ksiazek- powiesci, klasyki, pare gazet, lacznie z codziennimi, które znajoma od razu mi "swisnela" do poczytania na swiezo. Z jedzenia barszcz czerwony w sloiczku, a dla kolezanki, która zamienila sie ze mna dyzurami w zeszla niedziele (przez co musi teraz bidula 3 niedziele pod rzad pracowac, jako ze regularnie co drugi weekend dyzury mamy...) jej zakupilam 2 sztangi papierosów, bo palaca malpa jest Odpowiedz Link
jaga_22 Re: * Pazdziernik * 02.10.09, 13:00 Witajcie dziewczynki.Aż mnie zmroziło jak przeczytałam o śniegu u Kendo.U mnie nawet słonko teraz błysnęło,ale zimno bo tylko 13st. Kendo,mówiłam też o tym ,że już gdzie indziej grzeją,ale co jak nikt nie dzwoni do nich,to niech marzną,mnie ogrzewa Pieszczoch. Jak tylko usiądę na fotel,to zaraz się gramoli za plecki. Odpowiedz Link
greis52 Re: * Pazdziernik * 02.10.09, 14:15 Kiedy październik śnieżny i chłodny, to styczeń bywa zwykle pogodny. Gdy październik ostro trzyma, zwykle potem ostra zima. Pozdrawiam i ciepłego weekendu życzę. Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 02.10.09, 17:08 *Greis, oby przyslowie o pieknym styczniu sie sprawdzilo, *Nano, to palaca sie ucieszyla,za rekapensate trzech niedziel witajcie dziewczatka, wrocilam z miasta, zmarzlam,popadalo przelotnie, ale z siostra juz przy stole herbatka sie rozgrzewalysmy, kapuche kupilam i golabki jutro robic chce. miejcie sobie cieply wieczor. Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 03.10.09, 08:55 Ludziki Kochane, mamy strasznie zimno i deszczowo,rankiem bylo tylko +2 stopnie zycze ciepelka w serduchach i w domku Odpowiedz Link
jaga_22 Re: * Pazdziernik * 03.10.09, 10:58 Witajcie dziewczynki,u mnie też zimno,ale nie aż tak jak u Kendo. W domu zimno i od rana specjalnie gotowałam nóżki wieprzowe,to się nagrzało w mieszkaniu trochę. Teraz sobie zjadłam gorące z musztardą... lubię takie,tylko muszą być młode. Dobrze,że chociaż deszcz nie pada.,a nawet troszkę słonko wyjrzało. Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 03.10.09, 14:04 o!? jak dawno nozek nie jadlam, akurat niedawno widzialam w sklepie,chyba zakupie i tez pojem, chociaz dla przypomnienia smaku, a galareta tez dobra. chatke tez dogzalam piecem wzmaga sie wiatrzysko tu, zapowiadali sile sztormowa, deszcze dalej leje..... zycze ciepelka, Jagus,niech pieszczoch grzeje z kazdej strony Odpowiedz Link
jaga_22 Re: * Pazdziernik * 04.10.09, 13:03 Ziąb na dworze i w domu. Pozdrawiam dziewczynki. Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 04.10.09, 13:14 witam Jago/Nano/Greis i nieobecna Zaloge, w domu mamy cieplunio, natomiast za oknem 1 stopien ostzezenia przed wichora i deszczem( choc nie jest przerazliwie zimno, gazety/dzienniki od rana ostrzegaja przed"fruwajacymi konarami/rzeczami miejcie sobie mily odpoczynek. Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 05.10.09, 10:30 *Jago, sliczne zdjecie i az checi do zycia sa inne gdy sie patrzy na nie witaj poniedzialkowo, rowniez witam reszte Zalogi tu troszke spokojniej po sztormowych wiatrach, na razie nie pada, dobrze, do miasta dzis musze ,by zrobic sie piekna na zime po lecie u kosmetyczki sklepy tez zalicze,kolnierz do marynareczki chce sobie kupic. zycze udanego poniedzialku. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: * Pazdziernik * 05.10.09, 10:59 Witam Vistulanki. Dzisiaj mam ładne słoneczko,ciekawe na jak długo, bo chmurki są. Póki co jest chęć do pracki.Wybywam zagnieść ciasto. Jeszcze ładnie kwitną Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 05.10.09, 18:43 *Jago mysle ciasto sie udalo? tu swiecilo przez caly dzien z czego sie cieszylam przyjemnie zakupy sie robi w taka pogode. zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: * Pazdziernik * 06.10.09, 09:03 Witam....wychodzić spod pierzyny. śniadanko na stole. Kenduś ,ciasto się udało,a na potwierdzenie to,że nie został ani okruszek. Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 06.10.09, 20:54 *Jagus, rany boskie, ale swietne sniadanko, przegapilam je dzis, pare spraw na telefon z Gmina tez musialam obgadac, i tylko bede biedniejsza o 44 tys.SKR( zapowiadal sie sliczny dzien,wiec maszyna chodzila az szesc razy,wszystko poschlo mi na dworze i w kacikach ani jednego ciuszka do prania niema, nawet psiunko oprany, obiad opuzniony zjadlam,pozniej do szaf poukladalam/chatke odkurzylam i po prostu ledwo siedza, zaraz czlapie do wanny i do lozeczka w czysciutka posciel aby usnac spokojnie to chyba z likierkiem dwukolorowym,-zasluzylam sobie na taka nagrode, zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: * Pazdziernik * 06.10.09, 21:27 No to drogo Cię ta gadka kosztowała Kenduś,pewnie podatek od domku? Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 07.10.09, 09:00 witajcie Ludziki. wstali juz wszyscy?? wypoczeci/z dobrym humorkiem/ze swiadomoscia nic nierobienia? *Jagus, to nie podatek za chatke, system grzewczy nam wysiada,zaczynaja cieknac wszystkie kraniki/trzesie sie jak zmienia -pompuje cieplo, juz latem sie zacinala, przybyly "magik" byl zaskoczony,ze jeszcze to u nas dziala, (zamontowana w 1985 roku,wiec to chyba juz czas na zmiane) wszyscy na naszym okregu musieli dawno powymieniac swoje na nowe. wiec kupujemy nowe ustrojstwo,ktore wlasnie kosztuje 44 tysiace w co wchodzi : -wymontowanie starej i wywoz(inaczej biora 4 tys.za to) -podlaczenie nowej maszyneri od razu z zmiekczaczem wody(inaczej bysmy musieli sami to zalatwiac) -beda sorwac co roku, -przyjezdzac za darmo na awarie -gwarancja dotyczy na 2 lata. a pierwasza alternatywa byla,ze mozna byla ja pozyczyc na 4 lata i pozniej mozliwosc kupienia,gdzie trzeba byloby doplacici 33 tys.rozesmialam sie mu w nos,bo cala cena wtedy by wyniosla niemal 80 tys,bo trzeba bylo by placic niemal 12 tys.na rok przez te 4 lata. no ,niewim,czy inni ja pozyczyli czy kupili, ale glupawe by byli gdyby pozyczyli zycze pieknego dnia bez usterek technicznych. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: * Pazdziernik * 07.10.09, 12:58 No to będziesz miała sprawę poważną załatwioną na ileś tam lat. Co robić,wszystko kiedyś trzeba wymienić,oby tylko nie za jednym zamachem.Szkoda,że my nie możemy sobie chociaż kosteczek wymienić. Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 07.10.09, 17:22 Joag, oby to nowe ustrojstwo dobrze grzalo i nie psulo sie... a kostusie niektore mozemy wymienic,np.bioderko z roznym skutkiem , wiem ,ze za granica robia rozne operacje na krzyz i kark, uszkodzenia po najechaniu nas od tylu samochodem/swisz plasz/napisalam jak sie to tu mowi, tutejsi lekarze niechca sie podejmowac tych"zbiegow" hiszpania/izrael to wykonuje,nie wszyscy pacjeci otrzymuja zwrot kosztow za operacje zycze zrowka kostusiowego Odpowiedz Link
kendo Re: * Pazdziernik * 08.10.09, 08:47 udalo mi sie wczoraj z odpaleniem ogniska witajcie Zalogo, dzis pochmurnie i deszczyk zapowiadaja, a ja do miasta muszem zycze cieplego/slonecznego dnia. Odpowiedz Link
greis52 Re: * Pazdziernik * 08.10.09, 09:35 u mnie leje jak z cebra ale jest cieplutko najwazniejsze ze jutro zaczyna sie weekend pozdrawiam!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marii51 Re: * Pazdziernik * 08.10.09, 09:45 pozdrowionka- uściski- wam-----grażuś mi tu też leje tesuniu - o rączkach zostawiłam link Odpowiedz Link
greis52 Marii... 08.10.09, 09:52 wiatj Marylko{}{}{} teraz juz takie dnie beda nas dopadaly goraca herbatka i do pracy a nie chce sie myslec krople deszczu dzwoniace o parapet raczej do snu niz do pracy zmuszaja cieplutko sie trzymaj!!!!!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Marii... 08.10.09, 15:31 Cieszcie się,że możecie spać,ja wczoraj męczyłam się do 24.30 zanim usnęłamDopiero otworzyłam balkon na całą szerokość i jakoś odleciałam..Dzień był piękny i wschód też. Odpowiedz Link
kendo Re:Witajcie Kochani 09.10.09, 10:45 wczoraj komp mi sie "zbiesil", musialam szybko uciekac,dzis dziecie wpadnie by podejzec go od spodu,co sie w nim nadzialo. miastowy wypad udal sie, kupilam nastepna karte taniej na "pocykowanie paszczydelka", od razu podbila karte zakupu,ktora dajac 10 piecztek upowania do 20% zakupu obojetnie czego,mam juz 5 piecztek,a musze szminke nowa zakupic,ponad 100SKR, acha za kazy stukoronowy zakup stepluja pieczateczke na razie slonecznie z lodowatym wiatrem zycze ciepelka i udanego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re:Witajcie Kochani 09.10.09, 12:12 To takie coś jest u nas w hipermarkecie i jak się zbierze ileś pieczątek,można sobie wybrać zakup za darmo. Jak kupowaliśmy sporo materiałów do remontu,to syn wziął za darmo wiertarkę,też dobrze. Odpowiedz Link
marii51 Re:Witajcie Kochani 09.10.09, 13:17 ufff- takie sprawy załatwić rano! tak wielkiej wagi Odpowiedz Link
kendo Re:Witajcie Kochani 09.10.09, 14:24 tez fajna forma do wybrania sobie "sprzetu", ja zbieram piecztki na dobry kremik na paszczydlo, robila mi ta seria kremowa paszczydlo i nic nie uczulilo, i efekt "zabiegu" byl rewelacyjny, siostra juz drgi zestaw uzywa tych kremow i widac dobry rezultat. *Mari. a coz to za emocje? czy przykre jakies? ale chyba cos dobrego-bo jestes zaskoczona. spacerek udany i kasztany nazbierane Odpowiedz Link
kendo Re:Witajcie Kochani 10.10.09, 10:26 no sobotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... dla niektorych luz bluzzzzzzzzzzzzzzzzzz, ja bede taniec przy rurze odstawiac nocka lalo deszczysko, teraz chlodno z promykami slonca. zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re:Witajcie Kochani 10.10.09, 14:17 Witajcie.Pogodynkowa pogoda u mnie się nie sprawdziła i jest pięknie i słonecznie.Nawet wybrałam się na spacer do parku.. picasaweb.google.pl/rudapeja/Jesien2009#slideshow/5390892365051697474 Odpowiedz Link
kendo Re:Witajcie Kochani 10.10.09, 14:50 *Jagus spacerek odbylam z Toba, sliczne kolory jesieni.... wierzba piekna w sloncu, milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik deszczowy/chlodny 11.10.09, 08:26 i jak tu sie dobrze czuc? w chatce cieplutko i pachnie szarlotka zycze udanego odpoczynku. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: pazdziernik deszczowy/chlodny 11.10.09, 11:50 Witam miło i niedzielnie,na dworze jak to jesień,dzisiaj zimno i ponuro,ale w domciu jest przytulnie. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik deszczowy/chlodny 12.10.09, 10:55 witam Zaloge, ja sie juz obrobilam/wiatr wytrzepal szmatowe okrycia z kanapy i psiunkowe poslanie/mopem po calej chacie przejechalam, i co dalej?? acha,psiune tez wyczesalam,bo podlazil pod rece by go drapac na razie pochmurno z wiatrem, moze nie bedzie padac. zycze udanego poniedzialku Zalodze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: pazdziernik deszczowy/chlodny 12.10.09, 14:16 Witaj Kenduś,coś załoga nie wraca,daleko w rejsie. U mnie też pogoda taka,że wolę na okno nie spoglądać,ale ogólnie humor mi dopisuje. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik deszczowy/chlodny 12.10.09, 18:08 ech z Zaloga Jagus, nieraz ma poryw wspanialy,nieraz zapominaja dzis wzglednie bylo, musialm do skarbowki podjechac,spotkalam siostre i berecik "mocherowy "se zakupilam,we wzor pantery,skompletowalam do szalikow i rekawiczek i torbusi,bo jeszcze lubie ten desen zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 13.10.09, 08:52 co prawda slicznie trwaka wygladala rankiem, ale zimno /pozniej wilgotno...i jak tu czlek ma byc bezkatarowy? trzymajcie sie zdrowo dziewczeta. --- Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei (Bob Dylan) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 13.10.09, 10:30 Witaj Kenduś i nieobecni. U mnie jet też zimno,a Dorka przysłała zdjęcie początek zimy.Podobno dzisiaj ma u nas padać śnieg.Mają być nocne przymrozki,a ja wczoraj nic nie zabrałam z balkonu,bo ciemno się szybko zrobiło i liczyłam,że będzie dobrze. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 13.10.09, 16:24 *Jago moze kwiatkom sie nic nie stalo, piekna pogoda dzis, wybralam sie na spacer, tu podziwialam dawne miejsca gdzie chodzilam z psiunami, az cala godzine po lakach szlam ta droga psiunki lubialy biegac, jakos szybko liscie z drzewa opadly,zostaly same owoce, ,ostanie owoce chca byc dojrzale, ,bedac takim duzym ,tez mozna byc obalonym na ziemie ,mine tylko winobluszcz i juz spacerek zakonczony. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 13.10.09, 17:53 Kenduś bardzo przyjemnie sobie pooglądałam zdjęcia.Czy o tym bluszczu mówiłaś co na ostatnim zdjęciu? Ma piękne czerwone liście,moje już zupełnie opadły. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 13.10.09, 20:42 *Jago, wlasnie chce sobie capnac szczepke , czy wystarczy do ziemi galazeczke wlozyc?czy w doniczke i np.na altanie trzymac do mrozow a pozniej do domu wniesc, podoba mi sie wlasnie kolor. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 13.10.09, 21:06 Wiesz co,radziłabym Ci uciąć końcówkę(20 cm) młodego pędu i wstawić do wody,a na pewno wypuści korzenie.Ponieważ jest za późno ,to przetrzymaj w chłodnej altanie.Jak w słoiku będzie już dużo korzonków posadź do niedużej doniczki i niech przeczeka do wiosny. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 13.10.09, 21:17 dziki Jago, jutro capcarpce szczepke ,moze uda mi sie i wiosna podrosnie by cieszyc me oko,bardzo lubie te kolory, w domu mielismy taki sam na altance,a teraz lazienka zrobiona i winobluszczu niet. milego wieczoru, leze ogladac co w telewizorni -- Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei (Bob Dylan) Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 14.10.09, 08:23 znowu biala trawka/autka do obskrobania sloneczko swiec,moze bedzie cieplej . milego dnia obecnym/nieobecnym zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 14.10.09, 09:10 Witajcie...mam tylko 2st. i śnieg pada. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 14.10.09, 10:30 *Jagus, niesamowite, snieg w pazdzierniku? przytul sie do kociakow i wygrzewaj zycze ciepelka chociaby w domu Odpowiedz Link
marii51 Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 14.10.09, 11:30 pozdrawiam posyłając domowe ciepełko- zimno- wichury do 130 nad Bałtykiem- Żóławy - ewakuowane- bo woda wraca z Bałtyku ,przymrozki do minus 10 kenduś u ciebie cieplej? Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 14.10.09, 11:42 witaj Mari, no jakos nieciekawie z pogoda w kraju, i na dodatek powrot wod z Baltyku( zycze ciepelka domowego. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 15.10.09, 10:20 aura pogodowa sie utrzymuje,a nawet snieg z deszczem zapowiadali na jutro dzis ide na kalosa , siostrzenica urodzinki ma nareszcie dostanie prezecik,ktory zakupilam w maju,nie moglam sie doczekac dzisiejszego dnia kupilam jej karte do salonu kosmetycznego na"renowacje" paszczydelka. zycze cieplego dnia. Odpowiedz Link
greis52 Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 15.10.09, 11:25 a u mnie pada i wieje ciepełka Wam zycze!!!1 Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 15.10.09, 12:00 witaj Greis, u mnie zaczal snieg pacad, zimnoooooooooooooooooo.... zycze ciepelka. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 16.10.09, 09:25 wczoraj wieczorem dziwnie sie ocieplilo dzis slonce swieci..... zobaczymy z jaka aura pazdziernik sie zakonczy? zycze ciepelka. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik z nocnym przymrozkiem:-(( 28.10.09, 21:45 codziennie psiunek mnie tedy prowadzi do parku, w sobote znowu go pilnuje i koniecznie zdjecie musze zrobic, w parku dzis bialego golabka karmilam z reki, moze uda mi sie powtorzyc "wyczyn" dywany z lisci coraz grubsze, lubie isci takimi alejkami i sluchac szelestu lisci, pozniej kicham zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik 29.10.09, 10:02 witajcie nieobecni wczorajsze zdjecie, zapomnialam opisac, jest ro rynek mojego miasta z dziwna fontanna, przyjemnie latem posiedziec przy niej, teraz za duzo wilgotnej mgielki sie roznosi. sloneczko pieknie swiec , listki mienia sie w sloncu skapane nocna mgla. zycze milego dnia Zalodze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: pazdziernik 29.10.09, 10:54 Witaj Kenduś i nieobecni.U mnie szaro,ale nie pada,więc dobre i to. To o zimę nie musisz się martwić,będziesz miała ciepełko. Trzymaj się zdrowo,ja już popijam swój eliksir zdrowia. Odpowiedz Link
kendo Re: pazdziernik 29.10.09, 13:54 witaj Jago, sliczny obrazek jesienny zamiescilas,az serducho raduje. tak zima zabezpieczxona pod wzgledem ciepla, przyszli o 7:30,skonczyli 12:30, jutro elektryk tylko kable ekstra podlaczy do suszarki,(teraz na przedluzaczu podlaczona) bo troche braklo gniazdek elektrycznych zmykam juz, chcialam sobie pare paltocikow przymierzyc-(bo nowy by sie przydal) coby pod moherowy berecik pasowal,. miejcie sobie mily dzionek i weekendzik. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: pazdziernik 31.10.09, 08:20 Witam jeszcze w pździerniku,bo taka okazja w tym roku już się nie trafi. Odpowiedz Link
tebako Re: pazdziernik 31.10.09, 21:48 pazdziernikowe dobranoc, jutro już listopadowe dzien dobry... Odpowiedz Link