kendo 07.01.10, 11:06 witaj w naszej rzeczce, plywaj roznymi stylami zawsze poratujemy,nawet gdybysmy musieli "za uszy" z wody wyciagac) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: irene.jg 07.01.10, 11:10 bardzo mila niespodzianke uczynlas Irene klikaj wiec z nami, zakladaj nowe tematy, i jak zauwazysz,niektore niki juz znasz pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
irene.jg Re: irene.jg 07.01.10, 11:16 Bardzo dziękuję za przyjęcie, podoba mi się to "wyciąganie za uszy" Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 07.01.10, 11:19 wiec, przyjmujemy do naszego grona.... liscik na priva poslalam miej sobie udany dzionek . Odpowiedz Link
greis52 Re: irene.jg 07.01.10, 13:35 witam i ja serdecznie bedzie nam weselej jak zagoscisz na dluzej... Odpowiedz Link
greis52 Re: irene.jg 07.01.10, 13:56 a to miła wiadomość może będzie okazja i pomachamy sobie na dzień dobry to 52 przy nicku to już nieaktualny wskaźnik mojego wieku postarzałam się o ładnych parę lat Odpowiedz Link
greis52 Re: irene.jg 07.01.10, 14:15 hehehe spryciara fajnie to będziemy świętować urodzinki! ja w czerwcu Odpowiedz Link
mycha Re: irene.jg 07.01.10, 14:29 hello irene miło cię poznać i potaplać sie razem w vistulowej wodzie Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 07.01.10, 16:06 no i prosze, nawet rowiesnice spotkalas, i nawet mozecie sie kiedys spotkac.... ja przejezdzam zawsze przez miasto Greis, ale pewnego razu spotkalysmy sie doslownie na sekundke pozd.cieplutko. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: irene.jg 07.01.10, 17:51 Witaj Irene,już się witałam wcześniej i mi internet wyłączyło. Na szczęście jakoś dało radę zrobić. Jakoś tak głupio bez internetu. Odpowiedz Link
greis52 Re: irene.jg 30.01.10, 14:22 wiem ze to ciekawośćbabska co to za robótka, która tak Cię wciagnęła? jakoś nie mogę sobie zajęcia dzisiaj znależć Odpowiedz Link
greis52 Re: irene.jg 30.01.10, 15:20 szybko się ucze i szybko zniechęcam, wiec robótek mam trochę rozpoczętych, ale zapału do kończenia brak taka ze mnie trochę wiercipięta, ze nie usiedze przy robótce zbyt długo a co do dołka, to w taka pogodę trudno go nie mieć, ja tez co się odkopie i wyleze na górę to znów spadam i tak do wiosny... Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 30.01.10, 15:57 oj,oj...za dlugo nie wolno "dola pielegnowac" Irene,zafunduj cos tylko ekstra dla siebie,by poprawic humor i zapatrywanie na swiat, cos mi sie widzi,ze chyba za duzo przygarniasz do swego serducha ludzkich sparaw,lub tych,ktore powinno sie bokiem poscic przytulam na otuche ale jak masz chec,to pisz,zawsze uly i cos moze doradzimy czy poganimy Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 11.02.10, 10:47 chyba sie nie pogniewasz, ze zaprosze w czolowce na Twoje paczki wszystkich? a jezeli tak,to bardzo przepraszam. milego dnia paczkowego Odpowiedz Link
irene.jg Re: irene.jg 11.02.10, 12:06 Ale się zdziwiłam jak w czołówce zobaczyłam swoje pączki Bardzo mi miło, smacznego! Oglądam i słucham przesłuchania p.Sobiesiaka na komisji hazardowej. Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 11.02.10, 12:18 o ,to sie ciesze z zadowolenia "czolowkowego", a juz zaczynalam sie bac,ze moze nie moglam tez przez sciane sluchalam, bo slubnego wsiorbalo w ekran, po skonczeniu, skometowal, ...ale im dal do wiwatu.... nie zawsze sledze polityke krajowa. Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 17.02.10, 18:37 wpadlam do domciu z medycyna dla psiuna i tak szybciutko pozdrawiam zaraz musze pedzic do siostrzenicy psiunka,by za dlugo nie siedzial sam PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 20.02.10, 17:03 hej Irene znowu wpadlam na chwileczke zobaczyc ,jak sobie macie pozdrawiam z bardzo zasniezonej skandynawi Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 20.05.10, 12:56 Skarbie ciesze sie za "dziendoberka" rozumie kazde i kazdego dylematy, wpadaj kiedy Ci w serduchu tesknosc za Vistula zadrga zycze wszystkiego dobrego i sloneczka na "kazdym zakrecie drogi" Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 20.05.10, 21:25 obiecuje z reka na sercu, od jutra "zaczynam malowac slowem" zaraz czlapie do lozka z wierszowymi knigami by cos wybrac, wiesz,jak sie w domu niemal trzy miesiace nie jest,to sie nazbiera wszystkiego po "uszy",choc slubne sprzatal sobie,, ale ja musialm po swojemu poomiatac i na jakis czas bedzie spokojnie,,bierzace omiatania zostaja wiecej czasu bedzie moze na net,jak mnie jakas wycieczka z domu niewyrwie zycze spokojnego wieczoru i radosnego poranka. Odpowiedz Link
greis52 Re: irene.jg 20.10.10, 13:47 Imieninowe zyczenia wszystkiego naj..... Niech życie będzie piękne, spełnione i w zdrowie obfite! Odpowiedz Link
irene.jg Re: irene.jg 23.10.10, 10:58 Chociaż trochę na wyrost to jednak dziękuję za pamięć Greis Odpowiedz Link
greis52 Re: irene.jg 23.10.10, 21:46 u mnie wszystkie Irenki sa jesienne, postaram sie zapamietać, ze bywaja tez wiosenne trzymaj sie zdrowo do wiosennego swieta! Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 20.10.11, 12:18 pare dni brak do roku, kiedy nas odwiedzilas, podciagam "za uszy" cobyc za zelazna kurtyne nie "wpadla" wiem,wiem............. przytulam i pozdrawiam Odpowiedz Link
irene.jg Re: irene.jg 20.10.11, 16:27 Nie zapomniałaś? Naprawdę masz dobre serduszko, dzięki Odpowiedz Link
greis52 Re: irene.jg 21.10.11, 08:22 pozdrawiam i imieninowo samych pogodnych i bezproblemowych dni życze! Odpowiedz Link
irene.jg Re: irene.jg 21.10.11, 08:45 Dziękuję To tak z wyprzedzeniem, bo jestem majową solenizantką, ale to miłe Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 21.10.11, 09:38 dziekuje, a o Tobie nieda sie zapomniec Irene, zostawilas w Vistuli "kawaleczek cieplego swego serduszka" czekalam dlugo na Twe ponowne sie pojawienie dobrowolne, az "wywolalam Cie do tablicy" wiem,wiem, nie zawsze jest ochota "smigac "po forach, ale wiedz,ze zawsze jestes milo witana i oczekwiana tutaj, pozdrawiam zyczac sloneczka w duszy. Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 21.10.11, 13:12 tak przy piatku Ci "zakomplemecilam" cobys przyjemny weekendzik miala i nastepne dni rowniez Odpowiedz Link
irene.jg Re: irene.jg 22.10.11, 20:15 Chwali Ci się Kendo, że dbasz o moje samopoczucie Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 23.10.11, 10:19 powiem,ze moze "z przyzwyczajenia"[(bo mowia tutaj o mnie,zem komplemenciara zawsze usmiechnieta na dodatek] ale wiem,ze gdy sama uslysze cos milego to dzien jest bardzo radosny, i takiego Ci na dzis zycze. Odpowiedz Link
irene.jg Re: irene.jg 23.10.11, 11:12 Ja też tak mam Co więcej też zawsze uśmiechnieta, bezwzględu co w sercu i duszy się dzieje, lubię też miłe rzeczy mówić ludziom zupełnie spontanicznie, nie oczekując niczego w zamian. Ale potrafię wybuchnąć kiedy mi ktoś dokuczy i wtedy rąbię prawdę prosto w oczy. O ile jest łatwiej żyć jak relacje między ludźmi są miłe, również radosnego dnia Ci życzę, Kenduś Odpowiedz Link
kendo Re: irene.jg 23.10.11, 12:00 hmmmmmmmmmmmmmm... Irene, i znowusz sie zgadzam z Toba, tez potrafie wybuchnac i prawde powiedziec ale to dlugo trwa az to zrobie, przewaznie mowie od razu nie baczac co osoba sobie pomysli....tak chyba lepiej i zdrowiej,bo czekac "na wybuch" to siaga mi zdrowa energie" milusinieskiego lunchu Odpowiedz Link
kendo Re: Drops 04.11.11, 10:31 www.garnstudio.com/lang/se/kategori_oversikt.php Irene klikajac w pasku ""..Hem.."" sa pokazane propozycje w jakim jezyku chcesz,szkoda po polsku niema Odpowiedz Link
kendo Re: Drops 04.11.11, 10:42 kendo napisała: > > www.garnstudio.com/lang/se/kategori_oversikt.php > Irene > klikajac w pasku ""..Hem.."" sa pokazane propozycje w jakim jezyku chcesz,szkod > a po polsku niema a klikajac tutaj masz duzo wzrow na kapciuszki szydelkowe nawet z diagramem czy jak to sie zwie i moze tlumaczenia nie bedziesz potrzebowac www.garnstudio.com/lang/se/category_oversikt.php?page=9&from=224&kat=Accessory1&sort=datedesc&word=empty&tword=0 kiedy myszka najedziesz na zdjecie powiekasz sie i widac,ze na szydelku zrobione.... otwierasz ,klikajac na flage- Odpowiedz Link
kendo Re: Drops 04.11.11, 10:44 z drucianego wzoru daje rade przetlumaczyc na polski, gorzej z szydelkowego ale mozna i spytac na forach "specjalistycznych" Odpowiedz Link
kendo Re:4 swieczki 27.11.11, 15:44 *Irene przypomnialo mi sie, ze w tamtym roku robilam zdjecia "swoim swieczkom" wiec na czoloce beda w tym roku zrobilam podobne,wiec zdjeci juz nie musze robc pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
kendo Re:4 swieczki 27.11.11, 18:48 dziekuje Irene, tu mamy tez katolicki kosciol, ale tam rewia mody a w protestanckim prucz mszy wieczorny dzis koncert jak zwykle w pierwsza adwentowa niedziele ale wybrac sie do miasta to chyba teraz zmiotlo by mnie z autostrady milego wieczoru acha i ciekawostka, pamietasz kocyk w domino, siostra zaczela robic szalik tym sposobem... nawet ladne kolory dobrala sobie.... Odpowiedz Link
kendo Re:Irene 13.12.11, 14:17 prosze o rade/opinie w zakupie nici bawelnianych na te reczniczki, bede na drutach robic,wiec "scislosci calej robotki bedzie inna", jak myslisz,ktore beda najbardziej odpowiednie?,coby nie daly wrazenia za grubego a dobrze wchlanialo wycieranie rak? choc tez mysle o szydelku...ale to chyba niema roznicy? dzieki za podpowiedz/sugestie i milego szydelkowania zycze. Odpowiedz Link
kendo Re:Irene 14.12.11, 09:22 o,no wlasnieeeeeee... nie pomyslalam,ze do serwetek cienszych sie uzywa sprawdze na Dropsie co tam polecaja i ewentualnie zaczne pruc fiereanki szydelkowe co tesciowa mi zrobila i juz pare lat w szafie leza bez ogladania swiatla dziennego,sa z grubszych nici robione zakupie w kraju i od razu zrobie testowy reczniczek.... dzieki Irene za tipsy. zycze milego dnia Odpowiedz Link
kendo Re:Irene 19.12.11, 08:27 bardzo pieknie dziekuje az lezka w oku mi sie zakrecila, jakos tak blizej swiat czlek sie robi czulszy Tobie tez Irene skladam moc pieknych zyczen Wigilijny najwiecej zdrowia zycze Tobie i calej rodzinie, milej atmosfery swiatecznej i naciesz sie Wnusia do woli..... i oczywiscie spelnienia wszystkich marzen w Nowym Roku 2012 Odpowiedz Link
kendo Re:Irene 03.02.12, 08:51 wczoraj w Lidl zakupilam nici na reczniczki... kurcze drogie , * 100%bawelny * prac na 30stopni-co wydaje mi sie dziwne? * pakowane po 4X50g w dwoch kolorach, wybralam bez 2 moteczki i jasny wrzos 2 moteczki, * acha zwa sie "Spring"Crochet Assortment * na opakowaniu nawe pokazana propozycja,ze mozna uszydelkowac podkladke pod talerz w dwoch kolorach ja chyba wydziergam zamisat szydelkowac jak masz mozliwosc to "oberewuj ! w Lidl,moze beda i w kraju albo w pasmanterii. Odpowiedz Link
kendo Re:Irene 03.02.12, 12:49 www.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_se/hs.xsl/index_20210.htm tu sa te nici, racje masz,ze recznik powinie byc prany w wyzzej temperaturze, ja jednak z nich zrobie by zobaczyc rezultat, te ktore pokazalas, to z takich robilam serwetki na drutach a tesciowa porobila mi fieranki do kuchni,ktore leza w szafie bo sa modne inne zwisy na okna Odpowiedz Link
kendo Re:Irene 22.02.12, 11:14 napisze Ci krotki notis o slo-onku, bywala kiedys z nami, bylo naprawde "goraco"=cieplo i gwranie... nawet odwiedzilismy sie w ramach "Mini urlopow" , obecnie korespondujemy "za kurtyna" i jezeli cos przegapiamy na pocztach wspolnych , tak sie "nawolujemy" Odpowiedz Link
kendo Re:Irene 22.02.12, 21:23 dziekuje Skarbie, kiedy zobaczylam w tutejszych gazetach to zdjecie,od razu sobie "pozyczylam" tez uwazm,ze emanuje "cieplo i przyjazn" tak symbolicznie podajace na dloni.... milego wieczoru . Odpowiedz Link