jaga_22 13.07.10, 11:38 gdzie Ty się podziewasz dziewczyno? Miało być już normalnie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylko.udaje.magnata Re: Kendo..... 13.07.10, 17:05 W Zajeździe też nas mało, kilka osób, a nowych jak nie ma, tak nie ma. U nas przewaga menów, a u Was z kolei odwrotnie. Jagulaaaa, czy spoglądasz czasem na swoją wizytówkę ? Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo..... 14.07.10, 18:35 ech... no wpadlam kochani z pracka po odpoczynku, jak to mowia, ..pracka glupich kocha... przeinaczam tez w szafach jednoczesnie, mase ciuchow skasowalam, bedzie luzniej i wieszakow wolnych wiecej piore/wieszam/odkladam do przerobki -moze cos z tego bedzie a goraco tez we znaki sie daje i szybko sily zabiera. Odpowiedz Link
greis52 Re: Kendo..... 13.12.10, 11:03 no poczytalam posty kolezanek martwia sie o Ciebie, to i mi sie udzielilo zamartwianie, pewnie tylko odpoczywasz od netu pozdrowienia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Kendo..... 13.12.10, 13:07 Musi być jakaś przyczyna,najprawdopodobniej z netem..Musimy poczekać,nie ma rady. Odpowiedz Link
greis52 Re: Kendo..... 13.12.10, 21:49 czekamy, wybywam na parę dni zdrowotnie, myślę, że przyczyna się wyjaśni i zastane Was świergoczące pozdrawiam, wrócę niebawem zdrowsza... Odpowiedz Link
kendo Re: Greis/Jaga/Iryska 13.12.10, 22:25 zycze Tobie milego zdrowienia, bedziem czekac oczywiscie. Jaga/Iryska, dopadly mnie "bolesci lapkowe" dawno tak nie odczuwalam,.....przejdzie niebawem,odpoczna sobie co nieco wiosna/latem slnce je wygrzeje i bedzie dobrze, dzieki Wam za troske, zyce zdrowia. *Irysko a Twoj Bark na temblaczku ,jak sie czuje?lepiej juz? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Greis/Jaga/Iryska 14.12.10, 09:25 Oj niedobrze,niedobrze dziewczynki,choróbska przepędzić na cztery wiatry. Grejs się wykuruje,Irysce lepiej,a Twoje łapki Kenduś trzymaj w ciepełku.Gdzieś czytałam,że dobrze robi moczenie łapek w ciepłej oliwie. Odpowiedz Link
kendo Re: Greis/Jaga/Iryska 14.12.10, 10:10 *Jagus, ze tez musialo "nawiedzic" mnie przed swietami dzis lepiej,jakos inaczej juz paznokcie odczuwam za duzo ciepla Jagus tez nie znosze takie dziwne objawy nieraz miewam zdrowka zycze. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Greis/Jaga/Iryska 14.12.10, 10:54 kochanie, zajrzyj na komórke i odpisz, jeśli możesz Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 14.12.10, 11:42 juz odpisalam ale milo widziec rok sie konczy, wiec ludziki zaczynaja naplywac do rzeczki zycze milego dnia. Odpowiedz Link
iryska2604 Re:Kendo 14.12.10, 11:49 No ,nareszcie jestes,juz sie martwilam nie na zarty. Moja łapka rożnie,dzis zawiesiłam firanki a wczoraj umyłam jedno okno i troche mnie bardziej boli.Dzis postanowiłam sobie ze nie bede wariowac,nawet jak czegos nie zrobię to dziury w niebie nie bedzie.I ty tak tez postanow.Swieta sa co roku w końcu... Odpowiedz Link
kendo Re: Iryska 14.12.10, 14:27 masz swieta racje, wczoraj siostra chciala mi co nieco pomoc, zakazalam,bo przeciez u siebie tez musi sie "nahakac" bedzie jakos, dobrze,ze tesciowa wyrozumiala,wiec juz zapowiedziala cobym nie szalala z jedzeniem a Ty ze swoja LAPKA tez uwazaj, qrcze,przeciez mycie okna to najwiekszy wrog LAPEK, ja to chyba swiatla wnet bede zapalac nawet za dnia zycze opanowania przedswiatecznego Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 14.12.10, 14:40 oczywiscie, objawiaj sie jak najczesciej wpadlam na bloga, co masz teraz z nowosci?? poszylas co zamierzalas? Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Kasikk 14.12.10, 15:24 kochana, no nie mam czasu w nowym domku się moszczę Odpowiedz Link
iryska2604 Re:Kendo 04.01.11, 14:11 Powiedz gdzie Ty sie podziewasz? Jakos Cie nie widać.Moja Agusia zazyczyła sobie pojechać do Karpnik na pare dni bo ją przeciez wujek zapraszał-a poniewaz tylko babcia jest dyspozycyjna więc nie mam wyboru. Chyba na poczatku lutego zobaczę nasze górki.I juz umawiamy sie z Daną na kawę -tym razem w chacie tyrolskiej.Ponoc jest tam super. Odpowiedz Link
kendo Re:Iryski przeniesiony..... 01.03.11, 10:03 Re:Kendo Autor: iryska2604☺ 28.02.11, 16:59 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując OdpowiedzPrzesyłam Ci pozdrowienia od Dany.Była bardzo zadowolona ze udało Ci sie rzucić palenie.Mam nadzieje ze dalej nie palisz???Potem Ci podeśle pare fotek z Mysłakowic z Domu Tyrolskiego Irysko, dzieki bardzo, czekam na fotki, pozdrow Danusie serdecznie i przekaz,ze jeszcze nie zapalilam papierocha,choc "chcic bylo wiele" Odpowiedz Link
iryska2604 Re:Iryski przeniesiony..... 01.03.11, 17:00 Nie wiem czy zaglądałas na gazetowa pocztę bo wczoraj wysłałam ci pare fotek.Daj znac czy doszły i ile bo wysyłałam picasą i czasem jest komunikat ze sie nie udało a one poszły. Odpowiedz Link
greis52 Re: Kendo..... 23.06.11, 10:12 dziękuję, dobra gospodyni z Ciebie, dla kazdego masz dobre i ciepłe slowa i trafne życzenia... Odpowiedz Link