kendo 14.02.11, 10:56 obrazek o Fleur pozyczylam, a tak pozatem zapozyczone swieto, ktore daje dobre zyski w kasach, nie wszyscy je obchodza/lubia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: dzien z Walentym 14.02.11, 11:00 zycze Wam milego dnia,z "nim lub bez niego,. Odpowiedz Link
greis52 Re: dzien z Walentym 14.02.11, 13:55 Dzień świętego Walentego To dzień dobry dla każdego! W tym dniu wszyscy to wyznają, Że chcą kochać i kochają! Odpowiedz Link
greis52 miłość niejedno ma imię :) 14.02.11, 14:04 www.mmzielonagora.pl/artykul/walentynki-291359.html zobaczcie jakie piekne zdjecia!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: miłość niejedno ma imię :) 14.02.11, 16:04 Czartoryski Alexander Czas miłości Nie jesteśmy już tacy, jak przed laty. Popatrz, co zrobił z nami czas, ten obojętny, rudy miś kosmaty, co się nie starzał z nami wraz. Co jeszcze dać nam mogą nasze ciała, w których niedawno szalał szał, a tyś kolejnych nocy nie przespała, gdyż uścisk ciał splecionych trwał. Nie jesteśmy już tacy i cóż z tego, gdy w oczach ciepło tkliwe tkwi, a ty się tulisz wciąż do boku mego, bo miłość ... Miłość z czasu drwi. milego dnia Wam Odpowiedz Link
jaga_22 Re: miłość niejedno ma imię :) 14.02.11, 21:32 "Pierwsze westchnienie miłości, to ostatnie westchnienie rozumu" Kornel Makuszyński Odpowiedz Link
kendo Re: dzien z Walentym 15.02.11, 16:30 poskladalysmy sobie wzajemnie zyczenia.... dzis wycinek gazety przywiozlam ze soba w niej, nawet moze byc zdjecie, wszyscy byli podobnie pootulani,jak ja w czapie/kaptorze na glowie a w supermarkiecie na podswietlanym neonie ludziska mogli sobie skladac zyczenia... szkoda,ze wczesniej nie wiedzialam.... tez bym pozyczyla na podswietleniu ku wiadomosci calemu miastu Odpowiedz Link
kendo Re:jak wczesnie / dzien z Walentym 28.01.12, 15:28 juz w sklepach szaleja z asortymentem na upominki Walentynowskie.... Odpowiedz Link
greis52 Re:jak wczesnie / dzien z Walentym 28.01.12, 21:46 mawiaja ze czas to pieniądz i liczą na naszą romantyczność fajne to święto miłości... Odpowiedz Link
kendo Re:jak wczesnie / dzien z Walentym 29.01.12, 09:30 *Greis, tak,romantycznie maja pary, a single?,mysle,ze moga sie zmowic i tez miec milo... ja sie ciesze,bo bede podpatrywac serduszka szyte, mam w planie cos takiego potworzyc, material juz "skupuje", fajne takimi serduszkami kogos obdarowac, zawsze sa na czasie. Odpowiedz Link