lusia_janusia 01.08.12, 21:16 Oczka zmeczone, nozki strudzone, raczki opadle z sil. Lozeczko czeka, miekka podusia, sen dobry przysni sie....???:: Zycze dla wszystkich. -Lusia- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.08.12, 21:53 Z tyloma gwiazdeczkami od Lusi, nocka musi być dobra. Dobrego wypoczynku i miłych snów. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.08.12, 19:35 spijcie i wyspijcie sie.... w televizorni trza cos innego niz sport poogladac... do jutra... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.08.12, 21:13 Jeszcze tyle siły mam żeby się sama przeniesć. Dobranoc, mocnego snu . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.08.12, 21:21 A ja jeszcze tu i tam pozagladam, zaraz "Maluszek" pojdzie do domu, to spokojnie sobie poklikam!. Ale juz powiem WSZYSTKIM spokojnej nocy.. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.08.12, 22:10 Dla WSYSTKICH wypoczynku, wyspania na jutro. "Maluszek" juz poszedl do domu a ja dokoncze ogldac film jak nie usne na kanapie, i poczlapie do lozka. -Lusia- Odpowiedz Link
tetika Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.08.12, 22:14 Dobranoc Lusienko ja tez niedlugo zmykam upal dzisiejszy skonczyl mi sie migrena Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.08.12, 22:15 spokojnej i wyspanej nocy. jeszcze troche podziergam, ale juz mnie bola plecy, musze znalezc jakas inna pozycje, na balkonie siedzialam pod parasolen na lezaku na skorze baraniej i nagi mialam na drugim krzesle to bylo mi wygodnie. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.08.12, 23:39 Zycze nocy bez burzy i gradu i snow jakich sobie tylko marzysz.... -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 21:42 Deszczowo i wiatrowo, miejmy nadzieje, ze noc bedzie spokojna, zycze WSZYSTKIM... -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 21:51 tez zaraz zmykam, tu nie pada wieje okropnie, pancio odpalil kompa wiec siadlam na chwilke... spijcie i snijcie o kwitnacych lakach. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 22:16 Jeszcze 40 min i idę spać. Dobranoc,może tym razem coś fajnego Wam się przyśni.? Odpowiedz Link
tetika Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.08.12, 22:34 i ja uciekam jutro mam pracowity dzien papa Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.08.12, 22:12 Juz dzisiaj wiecej energi z siebie nie wydusze,"Maluszek" wyspacerowany i nakarmiony ide odpoczywac... slodkich snow dla wszystkich. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.08.12, 22:31 Po dzisiejszych emocjach pora zagladnc do lozeczka.... spokojnej nocy dla wszystkich. -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.08.12, 21:29 spokojnego nocnego snu Zalodze, ja jeszcze z drutami przed tivi posiedze.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.08.12, 21:31 Myslama ze sie przestraszylas ze Ci nabilam guza i uciekasz spac. - Ja tez chyba sie odmelduje, nie mam sily juz na nic, taka pogoda deszczowa zabiera mi sily, milych snow. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.08.12, 21:42 Ide odpoczywac -milych snow dla WSZYSTKICH -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.08.12, 21:57 Dobranoc,ja też troszkę już jestem zmęczona. Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.08.12, 23:04 Dobranoc, ja też jestem trochę zmęczona. Goszczę u siebie wnuczkę kuzynki i jej 5 koleżanek 15-latek. Już wiem dlaczego mówi się na nie 'dzierlatki'. Bo tak jak te ptaszki bez przerwy ćwierkają. Niestety trafiły na paskudną pogodę, nawet gór nie widzą. W przyszłym tygodniu jest nadzieja na poprawę. Zobaczymy, czy prognoza się spełni. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 08:39 No tak dzierlatki,to ptaszki,tak jakoś przylgnęło do dziewczyn. Właśnie zobaczyłam,że w Zakopanem bardzo zimno,a córka z wnuczkiem a swoim siostrzeńcem pojechali pociągiem dziś do Zakopanego. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 09:15 Odpowiednie ubranie nie powinno im popsuc humorow -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 09:27 DORKO To prawda pogoda w gorach jest zawsze "kaprysna" szybko sie zmienia, sama wychowalam sie w pasmie gor Sudetow i wiem jak nagle to nastepuje. A mlodziez lubiaca krajobrazy lubi wspinaczki i poznawac nowe jak maja odpowiednia zgrane towarzystwo, to i na pewno pogoda nie psuje im szykow, bo zawsze cos wymysla, zeby sie nie nudzic. JAGO Mlodzi nastawieni na przygode w odpowiednim ekwipunku nie zwracaja uwagi na niedogodnosci pogody, wybieraja alternatywy pasujace do zainteresowan, a pomyslow im chyba nie zabraknie. --Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.08.12, 21:58 Jeszcze nie ide do lozka, ale chyba wyjde i popatrze w niebo. u Jagi sie doczytalam ze w nocy spadaja meteoryty i spelniania zyczenia??? Dla udajacych sie na spoczynek. spokojnego snu. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.08.12, 18:00 .. dwa miesiace w pigolce,ciag dalszy trwa youtu.be/LmfqpQUHImE a teraz snow przyjemnych zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.08.12, 18:53 To tragiczne i jak z takimi widokami usnac, przeciez to beda koszmarne sny HENRYK. -Lusia- Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.08.12, 23:55 Dobrze, że nie znam j.angielskiego będę spokojnie spała. Ha ha, a ja się martwiłam swoim wysokim cholesterolem (na Jesieni...) a tu takie proroctwa. Dobranoc mimo wszystko. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 08:49 DORKA Ja to nazywam "kaleka, inwalida jezykowy" bo nie wszyscy w tamtejszych czasach mogli poswiecic sie i wybrac nauke jezyka, z gory byl narzucony, wiadomo jaki. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 09:24 na wysoki cholerestor tylko chuda ..wodka ! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.08.12, 20:41 Wlasnie przyszedl "Maluszek" i wola juz mnie na ostatnia runde, za chwilke musze isc. Spijcie WSZYSCY spokojnie i wypoczywajcie. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.08.12, 21:27 dzisiaj wieczorem mialam przyjemne spotkanie z corka, ktora zostaje na nos z "Maluszkiem". Do milego spotkania jutro -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.08.12, 21:03 Dzien zaliczylam, bliny pojadlam u Kendo i nowopieczone buleczki, pycha, az mi sie nie chcialo do domu na rower siadac, ale sie spieszylam, bo teraz to szybko zapada zmrok, a nie wzielam oswietlenia do roweru. Jeszcze ktoregos razu musze to sprawdzic, pozyczylam kiedys corce i cos miala ciezkiego powieszone na kierownicy, i chyba kabelek od dynama trzeba sprawdzic- nie kontaktuje. Spijcie spokojnie. -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.08.12, 21:24 Dobranoc Lusia ,mam nadzieję,że już nie sięgnę po co nieco. zjadłam na wieczór borówki amerykańskie i jakoś tak pusto w brzuchu. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 08:55 *Lusia nic dziwnego, po kolacji na rowerki skoczylysmy(odprowadzalam Cie) wytrzepalysmy smaczna kolacje, *Jagus tez podjadlam i czekoladki 2 tabliczki/miodowego melona i jeszcze glodna bylam. niewiem co to wlasciwie jest, czy to kazdy tak ma,kiedy zje okolo 18 godz. to zanim pojdzie spac do "dojada"?????????????????????????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 09:30 Ja tez jakos bylam wyjatkowo wyglodzona, i wybieralam z lodowki wszystkiego po troszke, a pozniej czulam niesmak i pozno polozylam sie spac, bo przeciez drutowalm. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:30 Troche przybylo , ale rano zobaczylam, ze zrobilam jakis blad. Zaraz przyjdzie "Maluszek" to musze byc w pogotowiu, na wszelki wypadek, spijcie spokojnie i slodkich snow... -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:37 myslalam ze juz oddajesz sie w rece Morfeusza spokojnego wieczoru i miłych marzeń sennych... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:42 Nie GREIS juz przyszedl ten maluch pojadl kulek i czeka dyplomatycznie na chodniku w hallu. Ale juz sie szybko robi ciemno, juz szaro , ubiore spodnie i pomaszeruje, zanim bedzie calkiem ciemno. -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.08.12, 20:51 ja juz wrociłam ze spacerku, piesio wysiusiany spi smacznie Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.08.12, 20:17 a moje pany na altanie sobie siedza, duszno dzis wieczorem wiec zmykam od kompa televizornie wlacze i dalej citronite w jesiennych kolorach bedze dziergac letnich snow zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.08.12, 21:41 Spokojnej nocy wszystkim -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:29 dobrej nocki i radosnego przebudzenia!!! Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:31 wzajemnie Greis zaraz tez zmykam, tylko zdziebko poczytam letnich snow zycze Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:39 Spokojnej nocy. Śpijcie dobrze Jutro nowy, piękny dzień. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.08.12, 20:40 niech was motyle uniosa w przecudna niwe, snijcie i spijcie. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 20:41 Wczoraj tak ładnie Lusia pisała o motylach Dobrej nocy forumkowie Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 20:49 oo? ucieszy sie Lusia z motylko,w zaraz powinna byc w domu, odprowadzialm Ja na rowerze... dzieki Irene. tez zycze milych snow Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 21:01 Juz wpadlam. Jakie wesole motyle Irene - dzieki spijcie spokojnie .-Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 21:03 dobrze,ze szczesliwie dorowerkowalas... spokojnych snow Zalodze. Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 22:28 Teraz naprawdę idę do łóżeczka Słodkich snów Wam życzę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 22:51 IRENE Poczulam sie jakos dziwnie, tak jakbys czekala ze dojechalam rowerem szczesliwie, bo juz byl polmrok, ale mialam swiatlo w rowerze i jechalam o tej porze przez kawalek parku, troche nieprzyjemnie samej, w dzien to co innego, wiecej ludzi, chodzi, maszeruje i roweruje. I jak zobaczylas ze juz jestem w domu, to sie naprawde odmeldowalas, to tak jakbys czekala kiedy dotre szczesliwie do domu.??? czy ja sobie tylko inbilam??? -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.08.12, 23:00 No, myślałam o Tobie Lusiu Przyrzeknij, że nocą nie będziesz wracała do domu i to przez park, aż mi skóra cierpnie na samą myśl. Dobrej nocy Lusiu Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 00:41 No popatrz IRENE jeszcze siedze, Dziekuje za troske, faktycznie troche sie zasiedzialam. Ty pewnie sie na drugi bok juz ze dwa razy obrocilas. Ja zaczelam robic cos co robi Kendo i jakos nie moglam zaskoczyc ze wzorem, a on tak bajecznie prosty. Nie dotknelam go po przyjezdzie do domu, jutro za dnia sie za niego wezme, moze bedzie nie taki stresujacy jaki mialam dzisiaj. No teraz juz naprawde mnie mozy i chyba ide si polozyc. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 20:25 Pustki wielkie dzisiaj na Vistuli. A ja już mówię Wam Dobranoc! Śnijcie piękne sny Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.08.12, 21:09 To do kompletu snijcie o wspanialych przygodach, -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.08.12, 20:28 Po wrazeniach wycieczkowych ide na odpoczynek. spokojnej nocy. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.08.12, 20:41 Miłych snów życzę Lusiu. Ja też idę zaraz spać, jutro mam pracowity, kulinarny dzień. Dobrej nocy Vistulanie Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.08.12, 21:04 Ja dopiero zasiadlam do kompa, a tu niektorzy juz na spoczynek sie udali, ale to nic, ja drutowalam prawie caly dzionek z przerwami na spacerki z "Maluszkiem", teraz odpoczywam inaczej. Ale poki co to na wszelki wypadek tez dobranoc. spokojnych snow. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.08.12, 22:03 Dobranoc Jestem zadowolona dzisiaj z siebie, plan wykonałam z nawiązką. Jeszcze w łóżku poczytam sobie. Dobrej nocki wszystkim życzę ! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 20:16 Dzien bardzo szybko mina dzisiaj. Zaczelam wrabiac inny kolor do chusty i idzie bardzo mozolnie to, to moher z jedwabiem b.b.cienkie.- nudna robota. Nie wiem kiedy skoncze, jeden rzad robilam prawie godzine, nawet nie wiem ile oczek b,b,duzo. Na wszelki wypadek Odpowiedz Link
tetika Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 20:33 ja dopiero zajrzalam bo dzis kuchnie malowalam. tez ide zaraz do lozka bo zmeczona jestem... sciskam wieczornie Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 21:22 Padam ze zmęczenia, dopiero skończyłam swoją robotę i krzyż mnie boli. Dobranoc! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 22:43 A ja będę dziś sama spała i mocno się bała,bo mąż ze znajomym pojechał na ryby nad Bug. Ciekawe,czy dużo złowi ?. Odpowiedz Link
4of Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:00 Żonatemu facetowi wypad na ryby (grzyby, wódkę, dziewczyny itp) potrzebny jest dla psychicznego zdrowia. Ognisko, koledzy, flaszka i wędkarskie akcesoria? Szczęśliwe chwile. Szczególnie bez bab. Twoje porzegnanie jest infantylne. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:12 A Twoja wypowiedź z bykiem. Radzę nie sądzić innych według siebie. Odpowiedz Link
4of Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:26 Wiem. Nigdy nie zdarzało ci się byków dosiadać lub robić? Nie sądzę nikogo według siebie. Bab nie lubię. Fałszywe są - wszystkie. Z tobą . pani infantylna - włącznie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:34 To widać,że nie lubisz kobiet,ale to Twoje zmartwienie dlaczego tak jest. w dodatku jesteś fałszywy i zakłamany trollu. Odpowiedz Link
4of Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.08.12, 23:44 Być nie może, pani infantylna ! Kobiety lubię jedynie w łóżku. Ekstatyczne przeżycie na chwilę. Nie obchodzą mnie ich odczucia. Sprawdzają się też przy garach. Nie wszystkie rzecz jasna. Większość kocmouchów nie ma poczucia smaku. Ty zapewne też się do nich zaliczasz. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.08.12, 20:44 Minela sobota i nadzieja na niedzielny wypoczynek mam nadzieje z piekn pogoda??, ale juz powiedzieli , ze bedzie padac, spokojnego wieczoru, bez zadnych niespodzianek!!! -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.08.12, 20:49 dobranoc ide pilnować placka ze sliwkami bo obiecałam na piknik przywiezc nie przypalony spokojnej nocki! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 11:00 Greis,ciekawa jestem jak się uda piknik,bo u mnie cały czas pada. Placek na pewno smaczny.Też lubię śliwkowe,na razie ciągle piekę szarlotki, bo dostaję jabłka. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 11:12 Mieszkajac w kraju, zawsze wypiekalam sliwkowe ciasta, tutaj nikt nie chcial ich jesc, Svenson tylko slodkie, ze az zeby dretwieja. Dostalam papierowki i zrobie sobie z platkami owsianym podobnie jak tarta, z sosem waniljowym i bedzie akurat na kolacje. Narobilyscie smaku.... Smacznego... -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 20:02 Nie kładę się jeszcze spać, ale mówię już DOBRANOC wszystkim Vistulanom Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.08.12, 20:55 Dzien zakonczyl sie deszczem i ochlodzeniem. Zycze cieplego lozeczka i milego wypoczynku. Tez jeszcze nie ide spac, ale tak na wszelki juz wypadek, Jeszcze "Maluszka" musze oddac w rece wlacicielki. -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 20:35 No, to do jutra kochani. Zaplanuję sobie tydzień, w sobotę najazd rodzinki, ale nie moich dzieci. Czas zająć się realem Dobrej i spokojnej nocy życzę Vistulanom i Kendo, gdziekolwiek jest Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 20:52 A ja jeszcze posiedze popatrze w nowe okienko ktore przypadkowo otworzylam Australijskie sokoly- i miedzy innymi na male szczenieta, kocieta, i foki nad brzegiem morza. spijcie spokojnie -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 21:04 kultur.zdf.de/# koncert Leonard Cohen z London 2008 piekna muzyka,wspanialy maestro po koncercie kurom towarzystwa dotrzymam Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 21:07 kultur.zdf.de/ZDF/zdfportal/programdata/cd946bca-3138-33a7-9ff7-c183e90cd233/20035827 Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:08 A ja jeszcze nie śpię w przeciwieństwie do was A Jaga to nawet chrapie i nie usłyszała jak listonosz dzwonił do drzwi. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:12 Ale Was wzielo na wieczorne pogaduszki, jak nigdy, -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:20 Miałam sprawę do załatwienia w necie, ale trudno, musi poczekać do jutra. Idę do łóżeczka. Kolorowych snów i miękkiej podusi Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.08.12, 22:54 Na wzajem dla wszystkich. -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.08.12, 21:28 czas spac bo jutro nie piatek i kogut o 5 budzi dobranoc! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.08.12, 22:24 Milych snow dla wszystkich. Ja jak zwykle sobie popodgladam??... poczytam.??? -Lusia- Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.08.12, 19:32 Koniec netowania na dzisiaj, idę przed telewizornię Żegnam się z Wami i mówię Dobranoc i kolorowych snów życzę. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.08.12, 21:13 Oj IRENE jakiego masz pomocnika, ja tez mowie DOBRANOC ale nie ide do lozka, tylko poczytam tu i tam. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.08.12, 21:43 .. dzis ciekawy wieczor w pl.telewizorni ale niewytrzymuje siedziec wiec juz w luzku (b.rano wstaje) Piesek kolomnie i juz chrapie. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.08.12, 00:10 Dobranoc Noc Witaj w moim śnie Płomień świecy zgasł Nocy - uchyl drzwi Chcę odpłynąć w snach Zgubić daj myśli złe Choć na krótki czas Nocy - matko dnia Ześlij jedną z gwiazd W kącie skulony pies Słucha ciszy Na półce zasnął wiersz Mądrym snem. Z mroku skłębionych chmur Nocą do Ciebie zejdzie ktoś I mówiąć szeptem, zaprosi myśl By brał się w drogę z nim Bo życie jest jak sen Który krzyczy Bo życie jest jak sen Który trwa Który trwa Chwilę trwa Witaj w moim śnie Płomień świecy zgasł Nocy - uchyl drzwi Chcę odpłynąć w snach Jan Nowicki z repertuaru Grzegorza Turnaua Odpowiedz Link
irene.jg Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.08.12, 08:27 Anioł Tej nocy miałam dziwny sen Biały - to takie czyste. A co to było chyba wiem Anioł - tak dziwnie mglisty. Ten Anioł taki wielki był Rozmywał się w przestrzeni Zamiast włosów miał biały pył Reszta - to całun z bieli. I hulał w chmurach niczym wiatr I porwał mnie do tańca A ja nie miałam żadnych szat Kręcąc białego walca. Ten Anioł - białych pyłów król Chwilą splótł nas ze sobą A potem nagle sfrunął w dół Ja poszłam białą drogą. Jolanta Grochowska Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.08.12, 20:57 Dla wszystkich.. ---------------KSIEZYC------------------ Ksiezyc zawisnal het wysoko blyszczy jasnoscia wielka. Popatrz promienie jego wioda nas ta scieciezka. Sciezka zawila, waska w sobie z trudnoscia miejsca dla dwojga. Prosto przed nami przy koncu sciezki czeka na nas nagroda. I budze sie nagle z tej radosci, rozgladam, wokol siebie... I stwierdzam,... ze to sen tak piekny przyblizyl myslami mnie znow do Ciebie.... -Lusia- --------Przy pelni ksiezyca zycze wszystkim ---------spokojnych snow. ----------jeszcze nie ide spac, bede tu i tam.... ------------Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.08.12, 21:08 Spijcie spokonie ....... -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.08.12, 22:01 dzien mialem zajechany,siesta przeciagnela sie do 17:30 wiec jestem wyspany europejskie fora robia sie ciensze,spiace ..wiec dzisiejsza bezsenna noc za oceanem. A europejczykom nocy rozkosznej szczerze zycze,Dobranoc Wam. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.09.12, 21:11 Przyjemneg wieczoru w dalszym ciagu, popatrze jak sztuke pokazuja w TV. -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.09.12, 22:00 Dobranoc...jeszcze obejrzę "Szkiełko" z M. Czubaszek. Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 20:12 forum spi wiec i ja ide podrzemać spokojnej nocki Wam! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 21:57 Spokojnej nocy i cieplego lozeczka. -Lusia- Odpowiedz Link
xystos Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 22:20 dzisiaj mialem ciezki dzien-cale zwloki bola przypuszczam ze bede spac jak niemowle nawet o piers niepoprosze Dobranoc Wsiem Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 22:36 Nowa skorka pod naskorkiem. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.09.12, 22:40 Zapomnialam Cie powitac, wiec witaj!! XYSTOS -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.09.12, 20:30 Przyjemnego wieczoru........ i spokojnej nocy.................. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.09.12, 21:29 dzis mialem pracowity dzien-szpital badania itp i ta bedzie co drugi dzien do 19 wrzesnia a puzniej niewiadomo ..mozna dostac szpitalowstretu. Nocy Dobrej Wam Wszystkim Zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.09.12, 21:37 Dobranoc...życzę dobrych wyników Henryku. Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.09.12, 19:52 trzeba nozki grzać pod kołderka dobrej nocki! Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.09.12, 20:05 Wezmę przykład z Greis i też wsunę się pod kołderkę. Czytam teraz o Włoszech i Sycylii a tam ogromne upały. Zaraz cieplej mi się zrobi. U nas w południe było zaledwie 13 st., teraz strach spojrzeć na termometr. Na szczęście od jutra ma się stopniowo ocieplać. Dobranoc. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.09.12, 20:16 Ja tak na wszelki wypadek.. spokojnej nocy.. ale jeszcze siedzie, bo "Maluszka" Mloda ma odebrac, a on juz zaczyna mnie cwiczyc, ale juz nie chce z nim wychodzic, za pol godziny pomaszeruje do domu. I pozniej moze przerobie pare rzadkow chusty, juz prawie na ukonczeniu. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:33 Z "Maluszkiem juz zaliczylam ostatni spacer, i nic nie pozostaje jak wymoczyc cialko i do lozka, ale poki co, to jeszcze chwile, pozagladam tu i tam. Przyjemnej nocy. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:37 I nabilysmy sobie guza Jago. -Lusia- Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 21:56 Idę dzisiaj wcześniej spać. Muszę coś jutro upiec i przygotować jakieś żarełko dla niespodziewanych gości. Jutro zapowiedziała się z odwiedzinami jedna ekipa z Wybrzeża a pojutrze druga z Mazur. Koszenie i ciąg dalszy przetworów muszą poczekać. Miłych snów. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.09.12, 22:35 Wypoczni szybko i duzo na jutro, zebys wszystkim obowiazkom dala rady, -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.09.12, 21:34 Bardzo dluga byla ta sobota, chyba dlatego. ze nic szczegolnego nie zrobilam. I czas na spoczynek. przyjemnejnocy do jutra... -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.09.12, 21:25 spijcie spokojnie, .... do jutra -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.09.12, 23:18 Juz pora na mnie do lozeczka pod ciepla kolderke odpoczywac. spokojnej nocy- -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 19:54 kochani w meczu na ktory z taka niecierpliwoscia czekamy my wszyscy mozemy naszym pomoc jedni pozytywnym mysleniem inni modlitwa jak kto umie niech pomoze nasi musza wygrac ! ja tez . Milej Sportowej Nocy Nam Wszystkim Zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 20:14 Jeszcze godzina,ale deszcz w Warszawie leje jak z cebra. No nie miało kiedy padać,a mają grać przy otwartym dachu. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.10.12, 22:36 Wam tez zle przezuca strony, musze chwile czekac. Zycze przyjemnej nocy po ogladaniu mueczu. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.10.12, 20:41 tele5.pl/ na piatce serial "Akta Dresdena" widzialem na niemieckiej TV polecam tele5.pl/portal/program/13254 Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.10.12, 23:10 Spijcie spokojnie do jutra -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.10.12, 20:19 na N24 piekny naturfilm z Alaski i z Grizzly w 3D i HD - polecam,piekne. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.10.12, 22:37 Do 23 oglądam "szkło kontaktowe" i lulu...dobranoc.... Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.10.12, 20:14 mnie wystarczy "Alex2" i lulu poprzednia noc bezsenna byla trza odespac Nocy Milej Zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.10.12, 21:26 Ja ostatnio jakoś lepiej śpię,chociaż nie wiem dlaczego? dobranoc Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.10.12, 20:33 zmianynaziemi.pl innemedium.pl od rana niemoge wejsc na powyzsze linki,polski serwe wiec moze z kraju mozna ? szkrobnijcie cos otym portale te publikowaly dosc niewygodne dla wladz artkuly jezeli je zamknieto to znaczy ze cos sie swieci. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.10.12, 21:20 U mnie się też nie otwierają, dobranoc. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.10.12, 22:31 *innemedium* otwieralo sie rano ale z wiesciami z 18 bm - dwa dni prozni *zmianynaziemi* otwarly sie kolo poludnia z dwoma nowymi artykulami,tez dwa dni "przerwy w zyciorysie" -------------------------------------------- a teraz dobra lektura do poduchy ... innemedium.pl/wiadomosc/za-dwa-miesiace-bedzie-koniec-swiata-albo-poczatek-nowego Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 08:18 apollo.astro.amu.edu.pl/PAD/index.php?n=Dybol.2012Art5 Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 09:53 Z tego co sie doczytalam i zrozumialam, to raczej nie bedzie zaglady swiata w najlblizszym czasie, Naukowcy nie sa w stanie okreslic tego kataklizmu. HENRYK tak ze mozesz spac spokojnie teraz i my wszyscy. -Lusia Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 20:44 Lusia,koniec czasu jest nieunikniony,i ja sie tego nieboje-ja czekam na to www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2012&month=12&date=23&hrs=0&ts=24&tz=local&min=0&sec=0&lang=pl&show=YMWdhms&mode=t&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=Tyle%20czasu%20pozostalo%20do%2012-23-2012.%20Pozdrawia%20Henryk. cholerka po dwuch bezsennych nocach tej chyba bede spal a jutro sroda , wedlug planu ostatnia obiegowka u konowalow a puzniej zobaczymy-mam ochote to wszystko przerwac,mam tego dosc. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.10.12, 21:08 No ale chyba nie opuscisz tego najwazniejszego momentu, jak juz tyle klamek obszedles to to ostania zaliczysz i bedziesz wiedzial na czym stoisz. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.10.12, 20:12 TVP-1 Borussia Dortmund - Real Madrit uczta dla kibica,mecz i po meczu lulu,jak sie da Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.10.12, 19:36 artykul do poduchy na dobre sny strefatajemnic.onet.pl/duchy/natchnienie-z-zaswiatow,1,5241987,artykul.html Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.10.12, 22:16 Artykuł ciekawy, ale niekoniecznie muszę w to wierzyć. Miłych snów. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.10.12, 22:17 Jakos sceptycznie do tego podchodze. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.10.12, 20:01 sila wyzsza i ..folwark ziemia ? innemedium.pl/wiadomosc/ksiezyc-fobos-moze-byc-statkiem-kosmicznym-lub-sztucznym-satelita Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.10.12, 20:43 Lubię przed snem poczytać Henrykowe bajeczki-dobranocki. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.10.12, 20:10 zmianynaziemi.pl/sites/default/files/imagecache/440na300/czas.jpg zmianynaziemi.pl/wiadomosc/podobno-zblizamy-sie-konca-czasow-czym-w-ogole-jest-czas Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.10.12, 21:21 Ja zyje wg wlasnego czasu, a godzina jest czasami niezbedna. -Lusia- Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.10.12, 16:09 Dobranocka ode mnie dla Henryczka. Wprawdzie do wieczora jeszcze daleko, ale już teraz możesz sobie poczytać. tygodnik.onet.pl/32,0,78382,prawdziwa_i_fikcyjna_walka_o_dusze,artykul.html Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.10.12, 21:04 innemedium.pl/wiadomosc/naukowcy-nie-potrafia-ustalic-jaki-obiekt-wlecial-krateru-wulkanu-popocatepetl#comment-27200 Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.10.12, 21:09 walka o dusze ? jezeli walczyc o nia trzeba , niewiele ona warta. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.10.12, 20:08 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/ziemska-magnetosfera-jest-sito-wiatr-sloneczny-wnika-glebiej Nocy Dobrej i aby do rana ... Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.10.12, 20:27 strefatajemnic.onet.pl/ezoteryka/motyl-znak-od-tych-ktorzy-odeszli,1,5290372,artykul.html a na poprawienie humoru szwedzki zart: przed pogrzebem odczytano testament starego Enok'a ktpry konczyl sie zdaniem ".. a na cmetarz wjezcie mnie tym nowym karawanem gdyz ten stary ma slabe hamulce jest smiertelnie niebezpiecznie nim jechac". OK,ten kto sie zbudzi pierwszy zaczyna nowy miesieczny temat Nocy Dobrej Wam Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.11.12, 09:05 wczoraj wieczorem,po poprzednim wpisie nic dla mnie w TV wiec postanowilem uporzadkowaj TV liste na Astra 19E niemieckie kanaly,najpierw kazdy znalezdz wsrod dwuch tysiecy innych kanalow a puzniej na odpowiednie miejsce na liscie by byly po koleji po polskich kanalach ..,wiecie ile czasu mi ta czynnosc zzarla ? prawie trzy godziny ! , ale bedzie porzadek az do nastepnego uzupelniania kanalow,pare lat. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.11.12, 20:22 innemedium.pl/wideo/tybetanski-mnich-zapowiada-zblizajacy-sie-koniec-swiata-jaki-znamy www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2012&month=12&date=23&hrs=0&ts=24&tz=local&min=0&sec=0&lang=pl&show=YMWdhms&mode=t&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=Tyle%20czasu%20pozostalo%20do%2012-23-2012.%20Pozdrawia%20Henryk. zeby wlac w Was nieco otuchy ... innemedium.pl/wiadomosc/tajemniczy-eliksir-gwiezdny-pyl-moze-przedluzyc-ludzkie-zycie-120-lat Nocy Spokojnej Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.11.12, 19:47 Sensacja innemedium.pl/wiadomosc/sensacja-naukowa-nowa-komnata-odkryta-w-wielkiej-piramidzie i cos na ochlodzenie zmianynaziemi.pl/wiadomosc/cme-sloncu-trzy-chmury-plazmy-w-tym-jedna-skierowana-w-ziemie Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.11.12, 19:02 innemedium.pl/wiadomosc/domowy-oltarz-czyli-naprawic-wiez-przodkami Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.11.12, 19:13 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/astrofizycy-spodziewaja-sie-maksymalnej-aktywnosci-slonca-polowy-2013-roku ..powiadam wam niebojta sie,powyzsze dotyczy tylko tych co przezyja www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2012&month=12&date=23&hrs=0&ts=24&tz=local&min=0&sec=0&lang=pl&show=YMWdhms&mode=t&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=Tyle%20czasu%20pozostalo%20do%2012-23-2012 Spokojnej z przyjemnym snem Nocy Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.11.12, 20:09 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/swiecie-dojrzewa-nowy-globalny-konflikt-zbrojny#comment-98121 Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.11.12, 20:53 Henryk to wszystko tym razem jest prawda, i nigdy nic nie wiadomo, ale gdyby doszlo do jakiegos kolwiek kotfiliktu, to nie beda to czolki w pierwszym rzucie bedzie grzybek. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.11.12, 18:31 tak,w pierwszyn rzedzie grzybek,ale gdy ten co przegrywa zechce z soba do Piekla zwyciezcow wziasc-posluzy sie "B" bronia wirusy niemaja sentymentow-ubija wszystkich. tele5.pl/portal/program/13601 Dobrej Nocy Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.11.12, 01:01 Zastanawia mnie tylko fakt, dlaczego tego nie naglasniaja w wiadomosciach telewizyjnych i radiowych, w naszej prasie tez nic nie widac. Wydaje mi sie gdyby to byla prawda, to srodki masowego przekazu dawaly by jakies instrukcje dla spoleczenstwa itp, -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.11.12, 04:48 Lusia tak niemozna,nienalezy tego naglasniac niekarzdy ma nerwy ze stali,nienalezy ostrzegac skoro dla wiekszosci ratunku niema,pozatem kazdy ma szanse na przezycie ..w jakiejs formie. pierwsze wiadomosci na ten temat dostalem pod koniec lat '90tych , mie to nieprzeraza raczej ciekawosc mnie zzera-jak to bedzie ? chce to zobaczyc nawet gdybym musial po tym umrzec,chyba niejestem sam z taka pasja. Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.09.12, 20:32 spokojnej nocki i udanego po niedzieli... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.09.12, 21:53 Tydzien juz mamy rozpoczety, i teraz liczyc dni do weekendu. Dziwnie dzisiaj jeste zmeczona, wiec ide odpoczywac, czego i Wam zycze... tzn.. odpoczynku... Dobranoc.. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.09.12, 20:34 Moze juz czas na odpoczynek, ale nie dla mnie, jeszcze troche podziergam, i spkojnej nocy dla wszystkich zycze... -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.09.12, 20:56 piekny sloneczny dzien z wiaterkiem,na "karuzeli" upior w dwie godziny wysechl,pracowity byl to dzionek wiec bez checi wobec telewizorni leglem z kurami dzisiaj,jutro z kogutem pobudka Dobrej Nocy Wam Rzycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.09.12, 21:00 Dobranoc,słusznego wypoczynku życzę. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.09.12, 22:23 Przy takiej pogodzie to chyba Wszyscy sie juz rozgrzewaja pod cieplymi koldrami. Przyjemnej i cieplej nocki zycze. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.09.12, 19:45 Niestety nadszedö czas przeziebien, cos mi tak jakos nijakos, chyba sie wymocze w cieplej wannie i do lozka legne, mam pare zaleglych ksiazek, ktore tylko przejze podejrzewam i sen mnie zmozy. Spokojnej nocy dla wszystkich zycze. -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.09.12, 20:10 Dobranoc kochani,kurujcie się w łóżeczku,do jutra. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.09.12, 20:25 Dzieki JAGA KENDO z mama tez chyba grype zoladkowa podlapali, wyslala mi sms ze maja jelitowke!!!, mysle co to jest takiego?? nigdy nie slyszalam o takowej chorobie, dopiero jak zadzwonilam to sie dowiedzialam, ale KENDO mowi, ze jej sie chyba zaczyna, to takii jakis wirus, znajoma z Zielonej Gory rozmawiala i tez miala w tamtym tygodniu cala rodzina. Czyli jiesienna wilgoc wylega te letnie gorace wirusy???? -Lusia- Odpowiedz Link
czubatek Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.09.12, 21:00 Wszystkim choraskom zycze szybkiego powrotu do zdrowia i spokojnej nocy Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.09.12, 21:41 na drodze ku lepszosci,trzymam tempen w ryzach a do bolesci jestem zwyczajny dzieki za zdrowka zyczenia jak dobrze pujdzie jutro pojade na zakupy Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.09.12, 23:22 No dzieki za zyczenia CZUBATKU, jesien daje znac o sobie, musze chyba na rower juz ubierac jakas czapke bo wiatry coraz zimniejsze, i przelotne deszcze, skandynawska jesien. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.09.12, 20:09 .. po zakupach zmeczony leglem sobie o drugiej mialo byc tylko minutek kilka a bylo prawie dwie godziny ..jak ja dzisiaj zasne ? chyba dwie piguly wezme Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.09.12, 20:42 Śpijcie dobrze i długo.W czasie snu człowiek się regeneruje. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.09.12, 21:00 Zycze spokojnej nocy.. -Lusia- Odpowiedz Link
czubatek Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.09.12, 21:57 Ide wczesniej spac,jutro czeka mnie ciezki dzien,jade z kocia Victoria do lekarza,musze zadecydowac, czy kocie operowac czy uspic,wszyscy jestesmy bardzo podenerwowani,zycze wszystkim spokojnej noc,dobranoc Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.09.12, 22:24 Mój kocio dogrzewa się pod lampą,też go leczymy. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.09.12, 22:28 CZUBATKO to bardzo trudna decyzja na ktora wplywa bardzo wiele czynnikow i pytan?? *czy operacja gwarantuje na 100 % polepszenie,* *koszty operacji z ubezpieczeniem napewno taniej,- u nas czasem ubezpieczenie nie obejmuje tego zabiegu- * jak Victoria cierpi i Ty jestes bezsilna, zeby jej pomoc?* *a medycyna juz nie jest w stanie jej pomoc* *po takich trudnych decyzjach, pozostaje w sercu zal* *ale czas leczy rany* Mam nadzieje, ze wybierzesz ta wlasciwa decyzje. Jestem duchem z Toba niezaleznie jaka bedzie decyzja. -Lusia- Odpowiedz Link
4off Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.09.12, 23:15 z przeprosinami za zamieszanie wcześniejsze. 4of www.youtube.com/watch?v=12dMnepcrBU&feature=related Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.09.12, 10:36 Przeprosimny przyjete - dziekuje. ze sam/a/ stwierdzasz o niezrecznej sytuacji..... Dziekuje za muzyke, nigdy tego duetu z Niemenem nie slyszalam, chyba juz musialam nie mieszkac w Polsce. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.09.12, 22:44 Zycze spkojnej nocy... -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.09.12, 23:30 Ja tez mowie DOBRANOC , tak jakos sie zadrutowalam, a tu juz tak pozno. slodkich snow.... -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.09.12, 00:43 A wieczorem to mnie buleczki przytrzymaly, ale juz mam jutro na sniadanko swieze, wlasnego chowu, spijcie smacznie i snijcie... -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.09.12, 23:24 Wieczor jest dlugi, ale dla mnie juz za dlugi, ide do poscieli. spokojnej nocy -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.09.12, 20:33 zaczyna sie Ojciec Mateusz a puzniej lulu,ja grzeczny jestem Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.09.12, 22:05 I bardzo dobrze HENRYKU, tak trzymaj. Ja za chwile tez ide spac, nie mam "Maluszka" to nie pilnuje ostatniego spacerku, Milego odpoczynku... do jutra... -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.09.12, 22:50 Oj to ja najpóźniej idę spać? dobranoc. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.09.12, 21:26 na TV Puls "Niesmiertelny 4" a w linku ponizej strasza moze nieprawda ale byloby nierozsadne niewiedziec ... zmianynaziemi.pl/wiadomosc/droga-nowego-porzadku-swiata-moze-isc-przez-bioterroryzm Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.09.12, 22:12 Tak HENRYK sa rozne juz scenariusze, dla laikow to niezrozumiale, ale dla trzezwo myslacych ludzi???? Spokojnej nocy dla WSZYSTKICH. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.09.12, 19:48 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/rozprzestrzenia-sie-kolejna-epidemia-zakazenia-jelitowego-w-niemczech zmianynaziemi.pl/wideo/wybuch-superwulkanu-yellowstone-moze-zniwelowac-potege-usa powyzej dwa tematy na bezssenna noc ale Dobrej Nocy Wam Zycze zmianynaziemi.pl innemedium.pl gdybyscie same/sami chcieli poszperac Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.09.12, 20:44 HENRYK zadal wieczorna lekture i sie odmeldowal, Dziekuje nawet poczytalam -Lusia- Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.09.12, 21:58 Ta lektura jest niezbyt wskazana przed snem. Wrażliwszym osobom mogą śnić się koszmary. Na szczęście mam spokojny sen. Wszystkim życzę miłych kolorowych snów. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.09.12, 09:10 Podejrzewam ze to jest Henryka pasja , takie tematy??? -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.09.12, 19:18 na TV Puls o 20:00 "Eksperyment Terror" dobra dobranocka,a puzniej lu lu Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.09.12, 19:26 tzn.; tv 4+ masz na mysli, to w moim tv nie mam tego programu przyjemnego ogladania.... Dobranoc WSZYSTKIM, ale jescze nie ide spac, za chwile wpadnie "Maluszek" musze byc w pogotowiu.. -Lusia- Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.09.12, 22:18 U mnie niebo zachmurzone, księżyc nie świeci. Będzie się lepiej spało (nie zasłaniam okien). Idę spać, wcześnie wstaję. Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.10.12, 09:23 U mnie wczoraj nie bylo ksiezyca na niebie, nawet gwiazd nie widzialam, w nocy padalo. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.10.12, 20:01 na TVP Historia o 20:00 "Twierdza Klodzka z telefonu wiecej sie nieda Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.10.12, 20:15 Odpoczywaj sobie Henryk, a ja jak zwykle i tu i tam posiedze, na wszelki wypadek... zyczej przyjemnych snow.. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.10.12, 20:44 Przyjemnego wieczoru dla WSZYSTKICH -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.10.12, 20:59 w TV Puls znowu nas ludzikow strasza tym razem supernova,tej nocy bede spal z futrzakiem Dobrej Nocy Wsiem zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.10.12, 21:09 phys.org/news/2012-09-topper-site-middle-comet-controversy.html zmianynaziemi.pl/wiadomosc/naukowcy-usiluja-ustalic-czy-12-tysiacami-lat-doszlo-zderzenia-ziemi-duzym-cialem-niebiesk 12900 lat temu byl poczatek naszego cyklu astronomicznego w grudniu 2012 cykl ten sie konczy to tyle na lekture do poduchy Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.10.12, 21:31 Oj,nie strasz Henryk,ja i tak nie wierzę w te ich ustalenia. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.10.12, 12:46 .. ale mozesz poudawac ze ci straszno i koldre na glowe zaciagnac i ... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.10.12, 14:46 Henryku kołdrę naciągam jak jest mi zimno, Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.10.12, 19:57 Jagus,jak jest zimno to wkladam pizame na noc i wtedy gdy slubna glowa boli. Za chwil kilka mecz z polakami w Borussi oj bedzie sie dzialo ..piwo juz zchlodzone byle tylko serducho wytrzymalo. Dobrej Nocy Wsiem zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.10.12, 21:26 To się tak nie podniecaj Henryk. mąż nie chcąc się denerwować kiedy jest mecz to idzie spać ...dobranoc,nie przeszkadzam. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.10.12, 21:39 To milej nocki dla wszystkich -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.10.12, 19:59 w TVP 1 " Ojciec Mateusz " obejrze i lulu jak grzeczny staruszek z rekoma na koldrze Wam tez Milej Nocy Zycze Dobranoc Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.10.12, 20:20 Dobranoc...ja oglądam "Barwy szczęścia" Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.10.12, 20:30 Dobranoc. Jak tylko upiecze mi się pieczeń rzymska z indyka idę spać. Wczoraj wyjątkowo poszłam po północy (to już dzisiaj)a wstałam jak zwykle przed 5-tą. Jestem przymulona. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.10.12, 20:37 Przeważnie idę spać po 23,bo jak wcześniej,to noc strasznie dłuuuga. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.10.12, 22:36 Prosze jak towarzystwo ladnie pozegnalo dzionek, ja zmarzlam na ostatniej rundzie a na przedostatniej zmoklam jak kura, az wieszalam deszczuwke w pralni do suszenia. No to niektorzy beda mieli dobre sniadanie na jutro - smacznego Dorko Jago krotkiej nocki, Henryk chyba nie bedzie markowal nocka, oraz Cieplych lozeczek.... zycze.... -Lusia- Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.10.12, 23:15 Dobranoc po raz drugi. Pieczeń wyszła b.dobra. Najadłam się tak, żeby wystarczyło za jutrzejsze śniadanie (jutro piątek poszczę). Lusia, żal mi, że musisz w taką pogodę wychodzić z domu. Na szczęście to już niedługo a może pogoda się poprawi i taki spacer z pieskiem będzie przyjemny. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.10.12, 19:39 przejzalem programy wszystkich kanalow TVP i SVT rowniez , ludzie na co wy narzekacie ? dobra komedia na TV4 "Zemsta frajerow ..." o 20:00 ,obejze film i lulu ,przy odrobinie szczescia futrzak niezajmnien mojego lozka- -nigdy go nieprzepedzam,spie wtedy na Pieska lozku. Dobrej Nocy Wsiem Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.10.12, 22:21 Ja tez zycze Wszystkim spokojnej noc!!! JAGO maz w Szwecji mial bialego wilczura, w Niemczech po urodzeniu nie dopuszczaja aby zyly, bo to jest spaczonone urodzenie, blad w rozwoju genow, a w Szwecji pozostawia sie je by zyly mam na mysli psy. DORKO ja sobie nie szkoduje, ze musze wyjsc z pieskiem juz jestem przyzwyczajona przez tyle lat, tylko sie zawsze obawiam o biodro "Maluszka" bo ma niedorozwoj, i teraz prszeszedl kuracje 3 miesieczna z zastrzykami, ktora ma mu pomoc, jak na razie nie kulej, jak pada to robimy krotkie rundy, a zreszta on sam nie chce isc daleko w taka pogode. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.10.12, 20:13 to pancio ma farta-lezy na poduszkach ja czasami w nogach gdyz Bobby nieustapi miejsca TVP-1 o 20:20 " Komisarz Alex " a puzniej lulu Pieski "chodza" na astronomiczny i biologiczny zegar zczynam brac przyklad z przyrody,nastepny krok - rezygnuje z golenia. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.10.12, 20:24 henryk245 napisał zczynam brac przyklad z przyrody,nastepny krok - rezygnuje z golenia. Nie wygłupjaj się Henryku,bo skąd wiesz,co na to Kendo powie,może nie poznać.? Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.10.12, 21:11 Jagus .. jak mnie nierozpozna ..to moze poglaszcze ? jak Bobby'iego . Odpowiedz Link
czubatek Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.10.12, 21:18 Zycze dobrej nocy i basniowych snow Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.10.12, 21:54 Dziekuje Czubatku, Henryk nie wyglupiaj sie, chociaz juz sie zimno robi. to niby cieplej bedzie i zaoszczedzisz na zyletkach. Ale jak sobie przypominam to chyba zima nosisz naturalne futerko?? Zaczela sie Szwedzka komedia, w TV musze rzucic okiem, bo nieraz im wychodzi cos dobrego zrobic. Spokojnej nocy dla wszystkich. -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.10.12, 22:54 No to zamykam drzwi i mówię dobranoc. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.10.12, 20:28 w polskiej TV4 idzie dobry film kanadyjski z 2007 roku "Mrozny wiatr" Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.10.12, 09:01 HENRYK trzymasz reke na pulsie, ja wczoraj bylam zachodzona, "Maluszek" uznal dla siebie pogode za spacerowa i za kazdym spacerem zesmy byli pokropienie prze przelotny deszcz, tak ze wieczorem juz padlam; obwiana przez wiatr i zmoczona wszystkimi spacerami. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.10.12, 22:47 No prosze Henryk jaki z Ciebie dzielny grzeczny chopak... dzisiaj... tak ladnie sie odmeldowales na spoczynek. To ja tez mowie WSZYSTKIM spokojnej nocy przy tych kolorowych snach. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.10.12, 20:32 TVP-1 "Jan Pawel II" niewidzialem poprzednio,chetnie obejze i Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.10.12, 09:14 Bylam wczoraj taka zmeczona, ze poszlam wczesniej sie polozyc, nawet zapomnialam, ze sie nie podobranockowalam. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.10.12, 20:20 www.npn.nazwa.pl/ycie-po-yciu/nde--reinkarnacja/1285-pieko-po-mierci.html Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.10.12, 21:09 Jak zwykle przed snem Henryk podrzuca nam taki tekst, że adrenalina się podnosi. Tym razem jest to wizja piekła. Czytałam o 'życiu po życiu', ale to były zawsze piękne wizje nieba a tu taka niespodzianka. Oby się to nie przyśniło. Mimo wszystko, pięknych snów życzę. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.10.12, 22:43 To juz dotarlam na luzie, * Focaccia upieczona i zdegustowana- obfotografowana ku pamieci * "Maluszek " odstawiony do mamci - a cieszyl sie biedak jakby jej nie widzial caly rok. *wszystkie manele poprane, tylko zostala mi narzuta z kanapy i koce to juz jutro. * i nawet odkurzylam, to jutro bede odpoczywac i nudzic sie.. - nie na pewno cos nowego mnie nawiedzi i zaczne robic. Spokojnej nocki i wypoczecia zycze. -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.10.12, 20:06 kto nie wskakuje jeszcze pod kołderkę to milego wieczoru zyczę a spiochom ciepłych snów Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.10.12, 20:12 w Tele5 strasza "Efekt Nostradamusa" puzniej naciagne koldre na glowe i zebami poklapie ..ze strachu. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.10.12, 20:27 To dpoczywajcie, przeciez najwczesniej wstajecie, ja jeszcze posiedze. spokojnej nocy. -Lusia- Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.10.12, 21:35 Dobranoc. Imieninki Aldony, bardzo udane! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.10.12, 21:40 JAGO jaki ladny kocurek bedzie bajki bajal do snu- dziekuje GRZESIOWI udalo sie przyjecie u Aldonki i tez bedzie nalezycie odpoczywal. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.10.12, 09:38 GRZECH to dzisiaj nic Ci nie wypada jak, przemaszerowac kilka rund coby te kalorie spalic, masz na tyle sily? -Lusia- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.10.12, 09:45 Aaaa witaj,witaj Grzesiu,śpisz jeszcze? Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.10.12, 19:40 TVP-1 Polska - RPA fest dla duszy kibica,oj bedzie sie dzialo ... Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.10.12, 20:21 Co Ty Henryk juz lulu. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.10.12, 21:21 Nic sie ciekawego nie wydarzylo, caly dzien padal deszcz, dopiero po 19,oo przestalo troch to wyszlam na krociotki marsz, ale zimno wilgotno spieszylam do domu. Teraz chyba wskocze do lozka sie zagrzac, moze cos w telewizorowni na ktoryms z kanalow znajde. Przyjemnego snu. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.10.12, 19:25 strefatajemnic.onet.pl/przepowiednie/mitar-tarabic-jasnowidz-z-kremnej,1,5194525,artykul.html Dobrej Nocy Wsiem Zyczem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.10.12, 20:34 Henryk przegabilej takie wielkie wydarzenie, skoku z 39 km ??? rekord swiata ustanowiony przez Felixa Baumgartnera, ale mozna go zobaczyc na YouTobe. Niesamowite wrazenie. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.10.12, 21:15 To po wielkich emocjach tez ide odpoczac, popatrzec w szkielko. Jutro jest podniedzialek nowy dzien tygodnia. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.10.12, 20:17 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/roje-trzesien-ziemi-calym-swiecie-w-tym-w-yellowstone jezeli mega wulkan w Yellowstone wybuchnie to bedzie koniec Kanady i USA w pierwszej kolejnosci i kilka decceni wulkanicznej zimy dla reszty globu,to sie juz kiedyszdarzylo twierdza geolodzy Nocy Spokojnej Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.10.12, 21:43 Ten Park Narodowy rozciaa sie na kuludziesieciu tys,hektarow, i ma bogata faune rolinna i zwierzeca, a o tym wulkanie juz dosc dlugo pisza, ze jest aktywny, i w roznych miejscach sa obserwowane wycieki lawy. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.10.12, 21:46 Widze towarzystwo sie juz kladzie do lozeczek, to tez sie odmeldowuje... spokojnej nocy dla wszystkich.. -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.10.12, 21:05 dlugi weekend mozna posiedziec dluzej dobranoc! Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.11.12, 19:43 dla Zalogi juz zaczyna mna kolysac jak na promie, wiec poczlapie do lozeczka, mam nadzieje,ze pod koldra nie bedzie" niespodzianki.." do jutra Kochani.. ciekawe czy bedzie mi sie cos snilo? u Mamy co noc mialam sny i zapamietywalam je.. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.11.12, 20:24 nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2587 Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.11.12, 22:57 Henryk, obejrzałam jak Dynamo wędrował po Tamizie. Niewiarygodne. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.11.12, 20:19 nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2591 Dorka,w tamtych czasach niebylo telewizji ale raporty wygladaja wiarygodnie. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.11.12, 20:35 hmmmmm...ciekawa lektura do poduszki..brrrrrrrrrr milych snow jednak zycze. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.11.12, 21:22 Miesiac temu na plazy w Åhus widzialam mase malych meduz, ktore byly jpo czesci wyschniete, -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.11.12, 21:39 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/setki-tysiecy-martwych-rozgwiazd-pokryly-plaze-irlandii jakby masowego wymierania malo bylo,jest jeszcze to: zmianynaziemi.pl/wiadomosc/nato-wzywa-europe-przygotowania-sie-wielkiej-wojny Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.11.12, 21:41 ach... juz oczy mi pieka od Bobby chyba i do poscieli sie wslizne... DOBRANOC Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 13.11.12, 21:49 Poczytałam niebieskie i mimo to, życzę wszystkim spokojnej nocy. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 14.11.12, 20:34 www.eksplorer.eu/zagadki/58-czym-jest-slynny-czerwony-deszcz Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.11.12, 19:30 nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2589 Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.11.12, 21:04 nie mialam takiego doswiadczenia, ale sama sluchalam, opowiadan ludzi, ktorzy cos takiego przezyli. . -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.11.12, 18:42 innemedium.pl/wideo/obiekt-wielkosci-planety-zaobserwowano-w-trakcie-zacmienia-slonca-w-australii wedlug starych skriptow Summerow Nibiru przybedzie z kierunku Slonca i dlatego niejest jeszcze dla wszystkich widoczna Teraz juz sie nieda zbagatelizowac i wysmiac przekazow cywilizacji antycznych Dobra lektura do poduchy Wybierz Nibiru na google.pl Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.11.12, 20:31 Po prostu nie moge wypowiedziec sie w tej kwesti, nie znam sie na obiektach cial niebieskich, to moze byc kometa lub meteor. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.11.12, 08:30 krawiec tez sie na budownictwie nieznal az mu cegla na leb spadla niezdazyl wypowiedziec sie w tej materii Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.11.12, 09:39 HENRYK pozyjemy zobaczymu..... -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.11.12, 20:02 innemedium.pl/wiadomosc/chinczycy-buduja-cos-co-wyglada-wielkie-gwiezdne-wrota Dobrej Nocy Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.11.12, 20:13 Fantazja nie zna granic. Maja pieniadze i buduja, zeby zaimponowac swiatu, ze na takie blachostki ich stac. -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.11.12, 20:38 Dobranoc Zalodze ale zaraz Was przywitam, bo dzis wszystko na opak robie... Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.11.12, 19:16 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/ogromna-protuberancja-sloneczna-nie-miesci-sie-w-kadrze-sdo innemedium.pl/wideo/przewidywania-nostradamusa-temat-iii-wojny-swiatowej-moga-sie-spelnic Dobrej Nocy Zycze Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.11.12, 20:19 kolorowych snów a jutro pryjemnosci moc zyczę! Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.11.12, 17:15 Odkryto wędrującą planetę, która znajduje się w pobliżu Układu Słonecznego admin, pon., 2012-11-19 14:39Skala zjawiska: kosmiczneArtystyczne przedstawienie planety CFBDSIR2149 - źródło: discovermagazine.comAstronomowie odkryli już wiele przykładów planet, które przemierzają przestrzeń kosmiczną po ekstremalnie wydłużonych orbitach. Część z takich planet to twory bardzo młode, niektóre to nieudane gwiazdy, a cześć została wyrzucona z innych systemów planetarnych. Ostatnio odkryto bardzo interesująca samotną planetę CFBDSIR J214947.2-040308.9 jest tak nowa, że ma tylko tego typu nazwę. Wiek planety oszacowano na 50 do 120 milionów lat, a jej masę na 4 do 7 mas Jowisza. Jest to, zatem obiekt, który można nazywać "brązowym karłem". OdkrycieCFBDSIR 2149-0403 zawdzięczamy projektowi badawczemu Canada-France Brown Dwarfs Survey. Odkrycie potwierdził też amerykański satelita WISE. W listopadzie2012 planeta znajdzie się najbliżej Ziemi. Będzie to odległość 40 parseków, czyli około 1 biliard (Liczba o wartości: 1 000 000 000 000 000 = 1015) 236 trylionów kilometrów. To naprawdę daleko. Mimo to ta samotna planeta jest najbliższą nam znaną planetą tego typu. Astronomowie nie wykluczają, że jest ich znacznie więcej i możemy nie zdawać sobie sprawy z istnienia wielu z nich. Takie obiekty nie emitują światła, dlatego trudno je zobaczyć. Niekiedy jednak da się je wypatrzyć w paśmie podczerwonymi i właśnie dzięki takim obserwacjom znaleziono tą plane tę. zmianynaziemi.pl/wiadomosc/odkryto-wedrujaca-planete-ktora-znajduje-sie-w-poblizu-ukladu-slonecznego DobrejNocy Zycze Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.11.12, 17:56 ciekawy temat do poduszki, dla tych co zasnac nie moga, beda miec temat pod rozmyslenia... co prawda spac jeszcze nie ide.... oddalam sie od kompa do wieczornych obowiazkow. DOBRANOC Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.11.12, 19:41 innemedium.pl/wiadomosc/odnaleziono-dziwny-prostokatny-krater-merkurym jak wiadomo temperatura slonca nieprzeszadza UFO wiec bliskosc slonca niemoze byc przeszkoda by jakies blizej nieokreslone byty mogly wykozystywac Merkury do swych celow. Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.11.12, 21:27 Ale naukowcy maja fantazje Henryk, od razu obliczyli srednice, i fantazja pracuje. Czy na naszej Ziemi nie ma szczegolnych miejsc, gdzie sie mozna doszukiwac sie roznych oznaczen od "starozytnych kosmitow". Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.11.12, 17:31 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/szczepione-dzieci-choruja-znacznie-czesciej-niz-nieszczepione DobrejNocy Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.11.12, 16:08 polish.ruvr.ru/2012_11_22/Data-smierci-nauka/ Nocy Dobrej Zycze jutro tez bedzie dzien Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.11.12, 16:45 Wolę nie wiedzieć jak długie są moje telomery. Dzięki temu śpię dobrze. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.11.12, 17:20 www.npn.nazwa.pl/nauka/wszechwiat/1267-incydent-witimski-tunguska-2.html Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.11.12, 22:35 juz na nic niemam ochoty do czytania klaniam sie w pas mowiac DOBRANOC i na zasluzony odpoczynek sie oddalam. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.11.12, 20:08 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/plecak-ucieczkowy-bob-moze-byc-wkrotce-niezbednym-ekwipunkiem Dobranoc Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.11.12, 20:23 To juz Henryk musisz sie w takowy plecak zaopatrzyc. Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.11.12, 22:38 załapałam sie na 300 dobranocke kolorowych snów i ciepłej kołderki Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.11.12, 17:17 innemedium.pl/wideo/obama-moze-byc-oczekiwanym-antychrystem gdy proroctwo pisano,ze czarny papiez ostatnim bedzie Vatykan odgrywal w owczesnym swiecie role dzisiaj graja USA - politycznie Prezydent US ma taka wladze nad wspolczesnym nam swiatem jaka dawniej mial Papiez pozostaje tez proroctwo nadejscia trzeciej Besti , zanim arytkul ten napiasano od paru juz lat takie podejzenie mialem-zbyt czarny by niemogl byc Diablem ! Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.11.12, 20:08 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/naukowcy-odkryli-podobienstwa-w-rozwoju-wszechswiata-internetu-ludzkiego-mozgu .. jeszcze jedno swiadectwo na to ze czescia wszechswiata jestesmy ze z prochu (kosmicznego) powstalismy , ze ... Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.11.12, 18:47 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/co-dolarem-po-31-grudnia-2012-r .. bez wojen US $ bylby waluta smieciowa,niesadze ze USA wda sie w wojne w najblizszym czasie,potencjalni przeciwnicy Rosja i Chiny sa zbyt silne dla papierowego potwora zza atlantyku,swiat muzulmanski tez tylko czeka na okazje by skopac Wielkiego Szatana juz obecnie dodrukowuje sie dolary by miec czym emerytury i caly sektor budzetowy oplacac z historycznego punktu widzenia Brytyjski Funt zawsze sobie dawal rade-nigdy go niedewaluowano,w dalszym ciagu wazna jest Gwinea pl.wikipedia.org/wiki/Gwinea_(moneta) FCH niepolecam na dlugoterminowe oszczedzanie,ta waluta jest bardzo uzalezniona od wielkiej polityki albo zlote zeby,albo sztabki zakopane w ogrodku Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.12.12, 22:04 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/we-wloszech-kosciol-musial-podwoic-liczbe-egzorcystow Dobranoc Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.12.12, 22:27 W Polsce przy kazdym biskupstwie znajduje sie egzorcysta, i za przyzwoleniem biskupa moze ona wykonywac swoje czynnosci. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.12.12, 21:35 innemedium.pl/wideo/cala-materia-jest-tylko-holograficzna-iluzja uczen: Mistrzu czym jest zycie ? Buddha: zycie jest snem uczen: Mistrzu czym jest swiat ? Buddha: swiat jest zludzeniem __________________ Aboregini wierza ze sen jest podroza do swiatow rownoleglych Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.12.12, 23:25 polish.ruvr.ru/2012_12_03/Rosyjska-rewolucja-w-sercu/ Dobrej Nocy Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.12.12, 00:02 Taki wynalazek faktycznie przynosi nadzieje ciezko chorym. A ruskie maja paten, ktory teraz kosztuje, napewno inne kraje go wyprobuja i beda chcieli zakupic dla swoich potrzeb-pacjentow . Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.12.12, 08:30 Lusia .."inne kraje" niekupia niczego do czego niezmusi ich opinia publiczna,choroby serca w wiekszosci przypadkow od ok. "czterdziestki" po ewentualnej operacji praca maximum na pol etatu i dostosowana (dotowana przez panstwo) do chorego, z reguly emertura przedwczesna - tylko koszta dla spoleczenstwa. Zadazylem zauwazyc,ze tzw. piusy na choroby wiencowe niechoruja i jezeli wontroba ich niezawiedzie zyja znacznie dluzej od tych z zdrowotnym trybem zycia,palenia tytoniu nalezy unikac i kolorowych trunkow. Zdrowka Ci zycze,idzi i kup sobie czysta flache-dla zdrowia rano i wieczorem po secie,o ! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.12.12, 13:36 Wiem,że u nas robi się dużo operacji z wrodzonymi wadami serca, www.fundacjaradiazet.pl/Nasze-akcje/Udalo-sie-!-Pierwsza-w-Europie-sala-hybrydowa-specjalnie-dla-dzieci Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.12.12, 21:01 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/co-czwarta-mloda-kobieta-w-wieku-rozrodczym-jest-zatruta-toksynami .. ryba to nie zdrowie , zdrowego boczku z jajami na sniadanie Zycze Dobrej Nocy Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.12.12, 21:58 Sala operacyjna Hybrydowa na miare wielu, ale i na pewno bardzo droga, w Szwecji nie ma lapupwek i kto da w kopercie ten ma pierwszenstwo do przyjecia na oddzial i zabiegow, tak jak to funkcjonuje chyba do tej pory w Polsce.? Nie wiem ? Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 17.12.12, 21:30 www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2012&month=12&date=23&hrs=0&ts=24&tz=local&min=0&sec=0&lang=pl&show=YMWdhms&mode=t&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=Tyle%20czasu%20pozostalo%20do%2012-23-2012 zmianynaziemi.pl/sites/default/files/imagecache/440na300/dreamstime_xs_17414275.jpg Nocy Dobrych Nocy Spokojnych Zyczem Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.01.13, 20:33 z tulipankiem (bo dzis jego dzien)mowie Wam mile DOBRANOC, teraz moge na nie tylko patrzec z daleka, w domu mnie uczulaja.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.01.13, 20:45 Jak zaczeli go obchodzic kilka lat temu to na ulicach rozdawali za darmo po jednym tulipanie, a dzisiaj juz tylko sprzedawali. Ja jeszcze nie myslaca o spaniu, chwile posiedze i zlapie za ksiazke. Spijcie spokojnie. Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.01.13, 20:56 Staram się nie czytać w łóżku. Podobno to niezdrowo ze względu na oczy. Zrobię wyjątek. Idę do łózka z książką. Czytam Szwedów. Po Millenium wzięłam się za Sagę Kryminalną Camilli Lackberg -7 tomów. Czytałyście? Tulipany kojarzą mi się z Dniem Kobiet, ale do marca jeszcze daleko. Kolorowych snów. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.01.13, 22:08 To dobrze wybralas, a od jakiej zaczelas czytac? Ostatnie wydanie ksiazki to "Fabrykantka Aniolow". Ona nawet brala udzial u nas w "tancu z gwiazdami" Ja mam teraz na tapecie "Kawa i rabunek" ale nie Camilli. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.01.13, 20:44 Zostalam sama, ide z ksiazka troche poczytam, to moze szybciej usne do rana. tymczasem Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.01.13, 20:55 Czytam teraz Syrenkę Camilli, jeszcze godzinkę i też położę się. Nie mam problemów z zaśnięciem, kładę się gdy oczy mi się kleją. Dobranoc. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.01.13, 22:20 A mnie sie jesc zachcialo, i nie wiem co tu lekkiego wrzucic na ruszta, i chyba tez pojde legnac. Robilam na drutach pomylilam wzor, i drugi raz mi sie nie zgadza, trzeba eksperta Kendo, zostawie, jak wydobrzeje to rzuci swoim znawczym okiem. A mialam taka ochote podrutowac wieczorem... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.01.13, 22:37 Dobranoc Dorko - moze jutro bedzie tez dobry dzien? Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.01.13, 20:26 udany dzien mialam, ale niewiem jak bede spala... za duzo emocji sie nagle wydarzylo wieczorem... milych snow Zalodze Odpowiedz Link
slo-onko Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.01.13, 20:33 wszystkim forumiankom zycze dobrej nocy,sama umykam, oko mi bardzo dokucza, rozlalo sie na cala galke oczna. nie fajnie to wyglada,az sie boje... Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.01.13, 20:53 a no wlasnie u Sloo oko chore, Wnusia" ciachem przylozyla" moze to tylko taki sniak sie zrobil, ale wartaloby isc do okulisty i zbadac.... spij dzis chociaz....albo snij bajecznie.... tez juz zmykam, jutro tez jest dzien....DOBRANOC ZALODZE Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.01.13, 22:05 Oj Slo, co sie narobilo z Twoim okiem, a moja znajoma a twoja miejscowa co tu mieszka i pracuje jako b,wziety okulista pojechala dzisiaj do Berlina - wroci dopiero na niedziele, gdybym wiedziala wczesniej ze taki obrot to bym jej popytala co trzeba zrobic, ale bym Ci radzila na pogotowie, zebys nie miala uszkodzonej rogowki? czy siatkowki? Ale przez noc moze oko odpocznie i poczujesz sie lepiej?.. Dla wszystkich spokojnej noc. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.01.13, 20:32 no dobrze, dosyc na dzisiaj, dziekuje Wam za czastke waszego dnia jakis film trza obejzec a pozniej lyzwy solo panowie.... miejcie sobie piekne sny i wypoczywajcie. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.01.13, 20:33 To juz dosyc na dzisiaj mysza nie chce ciagnac, wiec musze baterie na ladowanie nastawic. Spokojnej nocy dla wszystkich. Odpowiedz Link
slo-onko Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.01.13, 20:38 ja tez sie zegnam dobranocnie. do jutra,milych snow. Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.01.13, 22:47 Dobranoc. Śnijcie same przyjemne rzeczy. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.01.13, 10:10 a to dlatego tak mi sie dobrze spalo, bo balwanek usciskal na dobranoc... dzieki Jagus... Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 25.01.13, 20:01 Przed snem Nie zatrzymamy się, aż tej nocy nie przepłyniemy milcząc ręka przy ręce, przy twarzy twarz, by kołysała nicość. I będą z nami światy szły, o których wiemy z książek, co najmniej dwa, a może trzy: powietrzne, ziemskie, morskie. Nie zatrzymamy się już, a nieba cienki szczebiot będzie nam inną ziemią rósł z księżyca, co jak żebro. I wstąpi tam nasz lekki cień, i wówczas blask wygasły nizinnej naszej gwiazdy - ci serdecznym wskażę palcem. Zobaczysz krwistej łuny źdźbło, co w oko nasze patrzy, wyniosły dym, zwęglony dom i smutne nasze miasto. I zawiruje krągły stół, i świeca wstąpi w ciemność, przy której ciosam zgrzebny rym i kocham cię na przemian. Nie zatrzymamy się więc tej nocy w milczeniu płynąc, gdy wszystko sen, jesteśmy snem bez ciała i bez imion. Lecz gdy kogutów tkliwy głos doleci nas już siwy - przy twarzy twarz, przy dłoni dłoń wrócimy, wrócimy. Tadeusz Gajcy slodkich snow.... Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.01.13, 19:17 zamykam obejscia zyczac dobrej nocy Zalodze.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.01.13, 19:27 No to chyba tak wczesnie nie idziesz do lozka, chyba bedziesz co dziergac albo patrzec na Tv. Do mnie przyszedl "Maluszek" na chwile, bo mloda poszla do pubu. Ale tak na wszelki wypadek tez powiem spokojnej nocy, do jutra... Tak sobie ma maluszek jak jest na nocnej zmianie u mnie. Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.01.13, 20:50 Słodki. Z takim 'słodziakiem' noc będzie na pewno dobra. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.01.13, 08:58 Poduszkowiec to on jest, ale taki malutki to mu pozwole, czesciej po prostu piore posciel, jak idzie do domu podczas dnia mam inne przescieradlo poscielone, a na noc zdejmuje go i spie w czystym, a on najczesciej plasuje sie za plecami, albo w nogi pod koldre wchodzi sie dogrzac. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.01.13, 09:17 eeeeeeeeeeeee...no slicznie mu na niebieskim,kruszynka jedna, porownujac do mojego Bobby.. rano na pewno gleboko pod koldra spal, tak robil ,gdy zemna spal... Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.01.13, 20:19 milego wieczoru Zalodze. i pomazcie sobie o wiosnie jak w tym znalezionym wieszu w necie W mroźny dzień W wyiskrzonej dali krążą płatki śniegu, przez pryzmat promieni skrzące diamentami, wszystko ustalone od pradawnych reguł, lecz zimowym pięknem nie dam się omamić. Jeszcze długo czekać, zanim pierwszy krokus szafranowym płatkiem rozświetli trawniki, rozśpiewane ranki wrócą do ogrodu, wierzba nad Bystrzycą wiosennie zaskrzypi. Choć znów za oknami lód i zawierucha, ptaki nie śpiewają, tylko wiatru skowyt, wśród podmuchów zimy rytmu serca słucham, gdzie maj szumi liściem w mroźny dzień styczniowy. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.01.13, 21:29 Kendo utrafilas z tym wierszem, ktory mowi o wiosnie, a nie o przygnebiajacych chwilach, akurat znowu sypnelo sniegiem przyszlismy z "Maluszkiem" jak balwany oblepione biela, moze to juz ostatni snieg?? oby tak bylo. Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.01.13, 22:27 to ciepłej nocki pod pierzynką zyczę! Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.01.13, 10:29 *Lusia, dzieki... to wam dosypalo sporo, tup zdziebko sypnelo, na szczescie nie trzeba odsniezac... mysle,ze luty jeszcze moze pokazac ze sniegu ma pod dostatkiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.01.13, 22:10 Sniegu duzo ubylo, nachodzilam sie dzisiaj na spacerek i ide odpoczywac. Przyjemnej nocy dla wszystkich. Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.01.13, 22:30 Przyjemną noc będę miała jak przyśnią mi się łąki pełne krokusów. Nie mogę się doczekać, kiedy pojadę do Dzianisza (wieś tutaj na Gubałówce), gdzie są całe hektary takich krokusów. To zdjęcie zrobiłam w Wielkanoc 2009. Niech Wam też przyśnią się kwitnące krokusy. Dobranoc. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 28.01.13, 23:07 To się napatrzyłam.Nie chciałam iść wcześniej spać,to przysnęłam w fotelu Dobranoc,może mi się przyśnią ładne kwiatki. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.01.13, 08:55 *Dorus to szafran mozesz zbierac .. cudnosci laki "szafranowe" tu tak z zawilcami wygladaja laki Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.01.13, 19:27 no dobrze, dla mnie dzien skonczony przy komputerze.... spijcie i snijcie o lakach krokusowych.... wiosna juz za zakretem.... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.01.13, 19:45 A ile jeszcze tych zakrętów? Dobranoc Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.01.13, 20:53 No wlasnie Jago, dobrze zauwazylas, bo to jeszcze najbardziej mrozny luty przed nami. Dorko tak dziwnie, ze tylko niebieskie krokusy, a sa przeciez zolte i biale. Moze tylko takie tam rosna. Przyjemnej nocki Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.01.13, 22:41 Lusia, dzikie krokusy są zawsze niebieskie, mogą mieć różne odcienie, jaśniejsze, ciemniejsze, ale niebieskie. Rzadko zdarzają się albinosy białe. Natomiast ogrodowe mogą mieć wszystkie kolory, są też w paski. Luty u mnie, jak na razie nie zapowiada się mroźny. W dzień przewidują plusowe temperatury a nocą niewielki mróz. Zobaczymy czy to się sprawdzi. Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.01.13, 23:16 Tak daleko z charakterystyka krokusa to nie bylam i podejrzewam, za na "szafran" uzywaja tylko tych dzikich niebieskich. Potrzeba 3 tony kwiatow na 1kg szafranu, jezeli dobrze pamietam, kiedys gdzies czytalam. Odpowiedz Link
slo-onko Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 29.01.13, 20:51 psiaki zajmuja mi zbyt duzo czasu,musze sie jakos ograniczac. moj psiak juz chrapie wiec i ja zmykam zyczac dobrej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.01.13, 19:07 Gwiezdny blues Gwiazdy skaczą jak polne koniki Niebo radosne nad nami Nie stracić z oczu tej szachownicy Bóg z ręki swe gwiazdy karmi Czasem wygładzi im ramiona By łatwiej wpadać w nie na m było Czasem przypomni w środku nocy Ślady dzieciństwa - pierwszą miłość A może gwiazdy te są nasze I Bóg zapomniał o nich całkiem Więc tylko czekać nam uparcie Że wkrótce gwiezdny grad się zacznie I będzie spadać nam do stóp A my zaczniemy po nich chodzić Warto doczekać takiej chwili Po gwiezdnym polu wiecznie gonić I tarzać się w tym gwiezdnym pyle I zbierać wszystkie do koszyka I nie oszaleć od tych gwiazd Lecz tylko wszystkie jej przywitać tak,Sloo, tez jednym okiem je podgladam dziergaja, ale juz wylanczam sie mowiac Wam piekne DOBRANOC Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 30.01.13, 23:37 Kazdy z nas ma swoja gwiazde co swieci gdzies wysoko. Podnies glowe w niebo noca a ujrzysz ja, jak pozdrawia Cie, mrugajac swoim okiem. Lusia_janusia I znowusz sie zasiedzialm podgladajac zwierzaczki, ale juz pora dla mnie pod kolderke. Przyjemnych snow. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.01.13, 19:04 *Lusia, wieczorem nie wlaczam zadnych kamerke...to zlodziej czasu... a o gwiezdzie cieplo napisalas.... zanalazlam ladny wiersz .... Melodia Nocy... Kap..kap...cicho sza... Gdzieś w oddali muzyka gra.. Echo niesie jej dzwięczny ton... Tralala...tralala... Bim...bam...bom...bim...bam...bom.... Ptaki świergoczą w rytm melodii tej, Noc rozbudzona podąża za dniem... Wiatr tańczy wesoło dookoła drzew.. Nadając nuty... Ach...co za śpiew... Gdzieś z pośród krzewów, szumiących drzew Wyrywa się drapieżny skrzek... Kra...kra...tralala... Znów melodia wesoło gra... Ziemia słysząc ten piękny tren... Wzdycha głęboko, zapada w sen... Gwiazdy na niebie radośnie mrugają.. Tak jakby chciały powiedzieć - Mało !!! .. Graj świecie mój.. Graj aż do rana... Wybijaj takt melodii tej... I tak przez całą noc. słychać było śpiew... Aż w końcu nastał promienny dzień... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 31.01.13, 22:08 Dziekuje Kendo- musze poszukac w swoich zbiorach, mialam na kazda okazje. Widze, ze tez urozmaicasz swoje wpisy obrazkami. i trafnie. Przyjemnej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.02.13, 19:06 jeszcze nie udaje sie spac... ciekawy wiersz znalazlam.. "Jutro" Kiedy jutro niepewnością krzyczy z lustra, jakby wierzyć przestawało snom jałowym, to choć bólem tętni każda chwila pusta, nie zatrzaskuj drzwi za sobą gorzkim słowem. Rykoszetem zawsze wróci, płonąc gniewnie, i już wtedy nie będziemy tacy sami, bo w pamięci pozostanie jak zarzewie, aby resztki mostów spalić emocjami. Spójrz za siebie, w rozświetlone jasno okna; tam za szybą patrzy w ciemność twoje wczoraj - jesień przecież nie powinna być samotna, gdy tak mało pozostało do wieczora. do rozmyslania przed zasnieciem.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.02.13, 19:16 Chaba chodzi w tym wersu o jesien zycia, i tak naprawde to w naszej podswiadomosci zawsze zdrzemie to drugie ja, i najlepiej wlasnie wieczorem widac tam wlasne odbicia i mysli nasuwaja sie same. Ja jeszcze troche pomyszkuje, chyba jakas alergie dostalam, bo dziwnie mi z nosa zaczyna siapic. a wcale nie czuje sie przeziebiona. Tak na wszelki to juz teraz spokojnej nocy. Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.02.13, 21:48 Idę spać. Jutro tez dzień. Dobranoc. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.02.13, 22:01 Dopiero córka pojechała z wnuczkiem do domu,jeszcze tylko szkiełko i lulu. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.02.13, 09:32 *Jagus, i obejzalas nie usypiajac szkielko?? z takimi misiami,to napewno szybciutko usnelas w lozeczku a nie na fotelu?? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.02.13, 11:31 Tak....noc przeszła bez problemów,tylko raz się budziłam A przy okazji kupię sobie kapsułkii ziołowe na wszelki wypadek. Przeczytałam o nim w internecie Informacja żywieniowa 1 kapsułka %ZDS Ekstrakt owsa zwyczajnego (7% flawonów) 100 mg Ekstrakt melisy 25:1 (2% olejków eterycznych) 50 mg Ekstrakt z szyszek chmielu zwyczajnego 10:1 50 mg Ekstrakt krokusa uprawnego (Crocus sativus) 30 mg L-teanina 100 mg L-tryptofan 100 mg Kwas gamma aminomasłowy (GABA) 50 mg # Niacyna 10 mg 62,5% Witamina B6 1 mg 71% Magnez 60 mg 16% Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.02.13, 12:12 no ciekawy skladnik, nie powinien mnie uczulac, napisz Jagus ,jak dziala, to moze zakupie dla siebie i od czasu do czasu zazyje nie pisza o ubocznych skutkach??? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.02.13, 13:06 No niby nic szkodliwego sie nie widzi, ale te proporcje? to tabletka chyba bedzie b.duza. Az sama jestem ciekwa jej skutecznosci Jago, co prawda tez nieraz sie obudze ale zasypiam. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 02.02.13, 19:48 przeczytajcie powoli.. bardzo ujal mnie ten wiersz...taki cieply...akurat na dobranoc "Posrod tysiaca opowiesci" Pośród tysiąca opowieści, zamkniętych w szarym pergaminie, jest najpiękniejsza, ta jedyna, gdy czytasz, łezką wspomnień płynie. Ognista kula wśród błękitu subtelnym blaskiem pieści dłonie, w promieniach słońca mówisz ,przytul wtem czerwień w pianie morskiej tonie. Słowa muskają tak łagodnie, składają najpiękniejsze wiersze, wiatr je unosi ponad taflą, magiczną tęczą w morską przestrzeń. W pożółkłych kartach ciągle żywa, los kiedyś cudnie sen wywróżył, czasami wracasz, by przeczytać, powieść zamkniętą w płatku róży. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 02.02.13, 22:25 Dziekuje, KENDO, wzbudzilo wiele reflekcji tych kilka strof wiersza. Kiedys kolekcjonowalam bukiety roz. Czas plynie i przemijaja, zmieniaja sie myslenia, I roze niepotrzebne sa, przykryte starym kurzem. Lusia_janusia Spokojnej nocy dla WSZYSTKICH Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 03.02.13, 10:07 *Lusia wedlug "wierzen chinskich" zasuszone rozne nie "wroza" szczesciu domowemu, lepiej na necie skladac sobie bukiety z roz... Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 03.02.13, 20:01 dzis bez wierszyka kamerki-psinki i inne rzeczy zajely mi czas... zatem dobrej nocy zycze i szybkiego usniecia Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 03.02.13, 22:19 Spokojnej nocy, a jestem troche i zmeczona przyjemnie bedzie polozyc sie do lozka. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 04.02.13, 20:01 znalazlam wiersz i zdjecie w nicie "Biec az po horyzat" na oślep biec daleko gdzieś tam aż po horyzont za sobą pozostawić te myśli które gryzą i w końcu paść bez siły popatrzeć chwilę w niebo na nowo tchu zaczerpnąć połączyć się z nim w jedność odnaleźć w sobie wiarę móc dalej iść przez życie spokojnie i z nadzieją na to co niezdobyte przyjemnych snow Zalodze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 04.02.13, 21:00 No to ja sie odmeldowuje na spacerek z "Maluszkiem" i pozniej do lozka, I moze w nocy gdzies dotre do swojego horyzontu by sprawdzic, czy warto wybrac te droge Spokojnej nocy Kendo podejrzewam, ze ktos nie mial sobie dobrze w tym momencie jak pisal, ale nadzieja go trzyma przy zyciu piszac takie strofy. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 04.02.13, 21:11 tez tak Lusia mysle.... a wzorek proboje i ni jak nieche wyjsc serducho..".qrcze w zabek ciosane" zobaczysz jutro sama, ale wezme sprawdzony azur na raba,moze Ci podpasuje do calosci.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 05.02.13, 21:31 Spijcie spokojnie i nabierajcie sily na jutro. Mnie jakos cos zbilo, i odebralo sily, wiec wczesniej ide odpoczywac. "Maluszek" byl na ostatnim spaceku, wiec jestem obrobiona na dzisiejszy wieczor. -do napisania do jutra..... Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 06.02.13, 11:01 tez Cie "scielo"? mnie tez, zrobilam 4st serduszka i do lozka wlazlam... Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 06.02.13, 18:31 znalezione... Poczekaj Poczekaj, aż ochłonę chwilę Serce szaleńczo i mocno mi bije.. W głowie wiruje i tchu mi brak.. Tak szybko chciałam dosięgnąć gwiazd. Poczekaj proszę, jeszcze moment Polecę w kosmos, dosięgnę komet. W jednej sekundzie chwili namiętnej Z zapałem pragnę wciąż jeszcze więcej Wszechświat przed nami stoi otworem Jest naszym cudem Naszym Amorem.. Naszym pragnieniem zdobycia czegoś.. Czegoś pięknego i namiętnego.. Poczekaj jeszcze malutką chwilę.. Zdobędę Ciebie, świat Ci umilę.. Razem stworzymy jedność nieziemską.. Lecąc gdzieś w oddal.. W oddal tajemną.. milych snow marzcie o cudnosciach .... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 06.02.13, 20:34 Zaraz wroce z "Maluszkiem" bo mnie presa i zajme sie tym wpisem??... tzn. poczytam w spokoju i przemysle. cdn. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 06.02.13, 23:04 A kiedy juz spelnia sie moje marzenia i dni beda szczesliwe. To bede krzyczec glosno do nieba, dziekujac za wszystko co bylo. Zdziwione motyle w kokonach uspione, wykluja sie szybko do zycia. I wzleca pod niebo rownie szczesliwe, budujac przesla teczowe ku zyciu, po ktorych Ty zejdziesz entuzjastycznie, zwycieski, dziekujac im za to. A nasze serca i mysli zostana zlaczone na lata. Lusia_janusia Tak mozna by odpowiedziec Kendo na ten wiersz co wyszukalas w niecie? albo?... Odpowiedz Link
iryska2604 Re: DOBRANOC 06.02.13, 23:56 Buenas Noches..... Dwight Yoakam - Buenos Noches From A Lonely Room Koendula, tylko nie pląsaj w łóżeczku. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 07.02.13, 00:47 I posuwistym krokiem oddalam sie w koncu do sypialni, Irysko po Twojej piosence - dziekuje- Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.02.13, 21:32 Posiwiały nam skrzydła Posiwiały nam skrzydła i gniazda - więc teraz. niepodobni już ptakom na ziemi dom budujemy Lesław Falecki "dobranoc Zalodze paczkowej" Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.02.13, 21:37 Moje skryzdelka chyba tez zaczynaja wiednac od zmeczenia, a nie siwiec, wiec ide do sypialni. Odpoczywajcie po paczkach i milych snow. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.02.13, 22:01 Dobranoc jeszcze tylko szkiełko obejrzę . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 08.02.13, 21:53 Przyjemnych snow i dobrego odpoczynku. Ide sie wygrzewac, cos mnie korzonek boli az promieniuje do kolana, posmarowalam sie mascia wygrzewajaca, moze cos wygrzeje do jutra? Ta niezdecydowana pogoda tak mnie dobija, Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.02.13, 20:32 Jago, przesliczny maluch. Przyjemnej nocy dla WSZYSTKICH Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.02.13, 22:21 Po tylu przezyciach spijcie spokojnie i odpoczywajcie www.youtube.com/watch?v=eqAHpa2vX_Y Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.02.13, 23:23 Ale sie nadzialo dzisiaj, trzeba isc odpoczac od natloku tych wydazen i niedogodnosci w necie... spokojnej nocy.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.02.13, 20:20 Dzien byl dlugi, mokry, cos nieokreslonego z nieba lecialo, buty mi zmokly, ide cos jeszcze rzuce na ruszta i chyba sie poloze, Spokojnej nocy dla Wszystkich. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.02.13, 20:20 slodka sypialnia Lusia.... DOBRANOC Zlodze i wiersz znaleziony w necie Zauroczona czarem nocy Zauroczona czarem srebrnej nocy, Choć chłód doskwiera, przytulam z ochotą, Ową złocistość, co anioł skrzydlaty, Pogubił kiedy grał na skrzypcach solo. Wiem, że dodawał do nut tchnienie ciepłe, Szczerość, uprzejmość, bezinteresowność, Odwagę uczuć, które okazywać Trudno i lekkość przydzieloną – słowom. Nie zmieniaj tego. Graj, co noc tak cudnie. Do tła się nie chcę dostosować wcale. W tym mi dopomóż - bezinteresownie. Świat własny pragnę budować wytrwale. Tak, by barwami dzień każdy się schylał, Wypełniał ciepłem, wzruszeniem, co daje Siłę do trwania, nadzieję na jutro A przede wszystkim radość z piękna głasnięć Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.02.13, 20:43 Oj jak mnie ukolysal ten wiersz, juz czuje swoja miekka podusecze, chyba usne od razu. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.02.13, 09:33 *Dzieki Lusia, mam nadzieje,ze szybko usnelas i wyspana wstalas.. *Jagus, super psiun "w lozeczku"... gdym miala takiego w domu musialabym extra pokoik szykowac dla tych "gabarytow" Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 16.02.13, 20:09 tez pedze, zostawiaja na dobranoc namiastke lata i znaleziony wiersz Wolność Na firmamencie świetlanej ułudy Pędzą za pożądaniem. Wiatr rozwiewa końską grzywę. W namiastce słońca pot swe krople topi. Sprośne myśli przepychają słowa Hen, przez pola, lasy, gubią przyrzeczenia. Zbawczym okruchem lata Wąchają źdźbła traw, przygarniają motyle A każdy piękny, jak jutrzenka o świcie. Kolorów nie dogonią. Skrzydlate szczęście Zasmakuje wolności. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.02.13, 20:12 Na wszelki wypadek.. ***spokojnej nocy***, musze sobie cos poszukac w necie albo w starych szpargalach. Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 18.02.13, 20:51 Dzisiaj cały dzień przesiedziałam przy kompie. Trochę żal zmarnowanego czasu. Nie mam na myśli pogaduszek na Forach a gry pasjans Miss Milligan (polecała Zajbel) i Mahgong (polecała Jaga). Straszne pożeracze czasu. Jeszcze też nie idę spać, ale mówię dobranoc i wyłaczam laptopa. Do jutra. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 19.02.13, 20:17 Dorko komp to zlodziej czasu dla mnie, a przyzwyczajenie ciagne, i bankam, ale na inne przyjemnosci tez znajduje czas, Teraz "Maluszek" juz czeka w kolejce i zaraz z nim pomaszeruje. Zrobilo sie bardzo zimno i slisko po tym mokrym sniegu, Przyjemnej nocy i cieplych lozeczek. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 20.02.13, 21:21 Przyjemnej nocki i wypoczynku.... Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.02.13, 20:48 tez juz mowie DOBRANOC, cos na jutro musze przygotowac a i wyjechac z domu w taka uroczystosc.... spijcie slodko Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.02.13, 21:33 spokojnej nocki !!!! ja będę podróżować i tez może choć na chwile przysnę dobranoc... Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 21.02.13, 21:42 Greis, dokąd się wybierasz? Tutaj zapowiada się duży mróz. W nocy ma być -14. Napaliłam w CO i wybieram się lulu. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.02.13, 21:11 link from Maveric www.youtube.com/watch?v=j7jO9FaFDMI Nocy Dobrej Zycze H. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.02.13, 21:13 u Dorki nie widac konca zimy.... a tu tylko -3 stopni.... spijcie spokojnie z milymi snami.... te zle pod poduszke upchajcie... D O B R A N O C Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.02.13, 21:31 I u Dorki przyjdzie koniec zimy, doczeka sie, teraz moze tylko odsniezac, a pozniej przyjdzie wiecej obowiazkow, to niech sobie teraz nabiera sily. Ja staram sie zawsze pozytywnie z myslami ukladac do poduszki, czasem uda mi sie przysnic przyjemnie, czego i Wam zycze.. spokojnej nocy... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 22.02.13, 22:16 Dobranoc...dopiero co córka z wnukiem pojechali do domu Razem obejrzeliśmy 1-szy odc. o Annie German. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.02.13, 21:32 Obejrzalam eliminacje piosenek do Eurowizji, runde z psiuna tez zaliczylam, czyli wieczor do mojej dyspozycji, Kupilam w piatek ksiazke o Egipcie i zaczelam juz czytac, wiec chyba jeszcze pare rozdzialow zalicze. Spokojnej i dobrej nocki dla WSZYSTKICH. Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 23.02.13, 22:38 Ja już chyba nic czytać nie będę. Oczy mi się kleją. Paciorek, siusiu i spać. Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 24.02.13, 20:28 dobrze moii mili schodze z netu... mam rospisane polowe wzoru na nowa chuste chce bardzo test zrobic, Lusia dyktowala..mam nadziej,ze dam rade ja zrobic.... milego wieczoru i snow wiosennych. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.02.13, 21:59 czas juz do alkowy sie udac i przytulic w co sie da.... milych snow o wiosnie... za dwa dni marzec, PS;.. zaczelam wpis z rana ,ze do marca jeszcze z 6 dni, nieswiadoma,ze kartka z kalendarza spadla jakos z lutego na marzec.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 26.02.13, 22:04 Spokojnej nocy, i milych snow. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.02.13, 09:16 przesliczne aniolki dalyscie dziewczyny.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.02.13, 09:53 To dla NAS WSZYSTKICH, zebysmy mialy mile sny. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 27.02.13, 22:10 Naspacerowalam sie przy takiej pieknej pogodzie, tak ze ide juz odpoczywac. Spokojnej nocy. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.03.13, 00:05 Dziekuje Dorko, kazdy chyba teskni do tych palm i sloneczka. Mam nadzieje Dorko, ze rana po ugryzieniu przez psa, zacznie sie goic. Ale pogoda sie zrobila, wieje, nieprzyjemnie, slisko. Spokojnej nocy. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 01.03.13, 20:02 Bede ogladala film o naturze - cudach malutkich - Moze pozniej wpadne. Spkojnej nocy Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 02.03.13, 23:59 Jeszcze zdążyłam dzisiaj powiedzieć dobranoc. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.03.13, 08:53 No prosze, to ja wczoraj przegapilam dobranocke, tak sie zaszydelkowalam, ze juz bylo po polnocy jak poszlam do alkowy. Robie serwetke na szydelku, z malych serwetek, ktore pozniej sie laczy ze soba w duza jedna serwete. Pozostawalo mi nici, to musze to wykorzystac, zeby nie lezalo w pudelkach. jak zrobie gotowa to zademonstruje. Odpowiedz Link
slo-onko Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.03.13, 18:57 zegnam sie juz dzisiaj zyczac udanego wieczoru i spokojnej nocy. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 03.03.13, 19:35 Odpoczynek nalezy sie kazdemu, obojetnie co by nie robil. Spijcie spokojnie i wstawajcie jutro wypoczeci. A ten psiun co Jaga zamiescila akurat na poczatku strony jest rozbrajajacy. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.03.13, 20:31 Tajne statki kosmiczne zdolne do podróży międzyplanetarnych istnieją od dawna? innemedium.pl/wiadomosc/tajne-statki-kosmiczne-zdolne-podrozy-miedzyplanetarnych-istnieja-dawna Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 04.03.13, 23:43 Czy naskladac zielonych i wybrac sie na wycieczke na Marsa. Spokojnej nocy i kololowych gwiezdnych snow. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.03.13, 09:04 za dlugo mi sie czekalo do otwarcia strony(niemam czasu czekac) wiec chyba nigdzie nie polece, nawet gdybym gotowke miala ...hi,hiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.03.13, 20:43 Dzien byl bogaty w wydazenia, wiec musze sie inaczej juz zrelaksowac. spokojnej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.03.13, 20:46 widac psiuna tez juz spaca... tez ide juz na fotelik... do jutroa.. DOBRANOC Zalodzie Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.03.13, 20:49 Jak nie będę mogła zasnąć, popatrzę na tego psiuna i zaraz oczy będą się kleić. Dobranoc. Odpowiedz Link
slo-onko Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 05.03.13, 20:59 zmykam juz,bo czuje jak kregi w slupie sie buntuja,a jutro musze byc sprawna. dobrej nocy wszytskim forumiankom i forumianom. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.03.13, 08:47 *Jagus, no sliczne slepka kocie pokazalas... zauwazylyscie? wczoraj niemal wszystkie" zeszlysmy z netu niemal jednoczesnie" Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.03.13, 08:51 Tak Kendo, presliczne kociaki Jago. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.03.13, 18:19 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JQtJb8yQ8cQ#! Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 06.03.13, 21:25 No to, to to Ci sie udalo Henryk. Spijcie spokojnie i odpoczywajcie na jutro. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.03.13, 14:11 .. i jak tu spac spokojnie gdy sie klucz od kludki zgubilo ??? Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.03.13, 14:17 hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiii to trza jakiego majstra szukac... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.03.13, 16:46 Najlepiej majstra miec w obstawie z kluczem. Odpowiedz Link
greis52 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.03.13, 20:03 czas na TV, ciepłego wieczoru i spokojnego snu! dobranoc! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.03.13, 20:06 O matko! już spać??? Henryk,a po co ci kluczyk do kłódki,jak idziesz spać? Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 07.03.13, 20:21 .. jakto do czego klucz,na noc nalezaloby zdjac ta blaszana konfekcje by nieprzytulac sie do twardzielki ... Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.03.13, 19:08 milego wieczoru Zalodze snow wiosennych rowniez.... Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.03.13, 19:14 www.racjonalista.pl/ks.php/k,2246 kontrowesyjna strona,ale moze cos dla tych co zasnac niemoga ? Nocy Dobrej Zycze Henryk Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.03.13, 20:00 innemedium.pl/wiadomosc/obszarach-dotknietych-tsunami-dochodzi-wielu-przypadkow-obserwacji-duchow "... doświadczają czyjejś aktywności, widzą to również reagujące na to zwierzęta." moj poprzedni Dobermann i obecny obserwuja czasami miejsce w ktorym hall przechodzi w pokoj telewizyjny-obserwuja jakby widzieli jakas osobe,wodza oczami w gore i w dol,merdajac ogonami,najwyrazniej jakby kogos widzieli a ja nic niewidze na szczescie duchow sie nieboje,dobrze by jakis chcial z nami zamieszkac- -razniej by bylo ..a teraz juz dobranoc. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 09.03.13, 22:42 Lektura do poduszki Henryk?, tylko zeby mozna go/kompa/ umiesci na poduszcze do poczytania. Przyjemnej nocy. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.03.13, 17:45 zenobiusz.wordpress.com/ moze by tak zalozyc watek "ciekawe strony" ? puki co na tej do poduchy tematyka rozna-kazdy znajdzie cos dla siebie ; zenobiusz.wordpress.com/2011/07/15/kontrola-umyslu-schwedens-landweites-mindcontrol-experiment/y Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.03.13, 21:09 no kazdy wiebierze cos dla siebie, a teraz juz DOBRANOC ZALODZE Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 10.03.13, 21:42 Chyba juz ide grzac twarz do poduszki, ktora mi wiatr dzisiaj zimnem obwial. Zycze spokojnej nocy Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.03.13, 21:04 zmianynaziemi.pl/wideo/aktywnosc-sloneczna-wciaz-niskim-poziomie-nadchodzi-ochlodzenie-ziemi Aktywność słoneczna wciąż na niskim poziomie, nadchodzi ochłodzenie na Ziemi z artykulu wynika,ze Malediwy nieutona,koralowce niewymra a zimnem i cisnieniem uwiazany metan na dnie oceanow nieprzybierze lotnej postaci i niestworzy klimatu cieplarnianego-jest 22 razy grozniejszy dla ozonu niz CO2 nieprzeszkadza to jednak rzadom wielu krajow zdzieraz tzw. "punktowy podatek ekologiczny" z swych obywateli .., no i te tzw. kwoty ktorymi kraje miedzy soba handluja. natura rzadzi sie sama swoimi prawami-my mozemy spac spokojnie Dobranoc Odpowiedz Link
slo-onko Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 11.03.13, 21:14 no i prosze jaka optymistyczna wiadomosc na spokojny sen. mniej trosk, mniej zmartwien,spokojniejszy sen. dzieki Henryk, moze raz uda mi sie nie pospac bez zbednej szarpaniny. rowniez zycze spokojnego sny wszytskim spiochom i niespiochom. Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.03.13, 18:46 moze bedzie spokojny sen,po emocjach watykanskich lapie za druty i przed tv zasiadam,bede sledzic i dziergac zaczety swetr letni w tamtym roku, dobrze ze nie przytylam zbytnio, pasuje jeszcze, inne trzy projekty na drucie musze na nowo zaczac albo wstawki porobic.. DOBRANOC Odpowiedz Link
dorka556 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.03.13, 22:17 Podobnie jak Kendo, spędziłam wieczór z drutami. Robię blezer, skończyłam kołnierzyk (może jutro pokażę). Już lepiej się czuję, jutro mam zamiar po raz pierwszy od tygodnia wyjść z domu. Pogoda niezachęcająca, ale w następnych dniach ma być jeszcze gorzej. Dobranoc. Do jutra. Odpowiedz Link
henryk245 Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 12.03.13, 22:26 innemedium.pl/wiadomosc/wartosc-praktyki-wedlug-tradycji-szamanskich Wartość praktyki według tradycji szamańskich Dobranoc Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.03.13, 19:51 za dlugie do czytania, wiem i czytalam o nich duzo, dziwne,bo jakos najwiecej ich w okolicach syberii i indianskich plemion.... Odpowiedz Link
kendo Re: *D*O*B*R*A*N*O*C*K*A* 15.03.13, 19:51 kendo napisała: > za dlugie do czytania, > > wiem i czytalam o nich duzo, > dziwne,bo jakos najwiecej ich w okolicach syberii i indianskich plemion.... zapomnial dobranocke powiedziec... DOBRANOC Odpowiedz Link