greis52 26.11.14, 17:51 robale nauka.newsweek.pl/zjedz-swierszcza-czyli-jak-owady-zastapia-mieso-newsweek-pl,artykuly,352452,1.html#naukaSG nie wyglądają smakowicie, ja bym się nie przemogła żeby to połknąć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: zamiast mięsa... 26.11.14, 18:32 Nawet nie zajrzę,a wegetarianką to mogłabym zostać i teraz, dziś jadłam pstrąga. Odpowiedz Link
maria88 Re: zamiast mięsa... 26.11.14, 19:52 Lubie potrawy urozmaicone. Nigdy bym nie została wegeterianką. Mięsko to jest to. Daje siłę i zdrowie co nareszcie ludziom tłumaczą a chrząszcze, owady , robaki nie jedzą smakosze tego gatunku pożywienia. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: zamiast mięsa... 26.11.14, 21:27 Tez nie zagladam, zeby sobie nie posuc apetytu na miesko, bo bez mieska to zycie smutne staje sie, Moja mlodsza corka zawsze mowila, jak miesko to jemy -miala 3 lata. Odpowiedz Link
xystos Re: zamiast mięsa... 27.11.14, 08:59 uuusch,tego nawet Chinczyk niezje,ktory je wszystko co ma cztery nogi a niejest stolem . ZEN Odpowiedz Link
slo-onko Re: zamiast mięsa... 27.11.14, 10:52 jednym slowem OBRZYDLISTWO ! i aby nigdy to nie nastapilo!!! Odpowiedz Link
pia.ed Re: zamiast mięsa... 29.11.14, 22:56 A czy wiecie, ze nie powinno sie jeść więcej niż 500 gramów mięsa na tydzień? W to włączone są już wędliny ... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: zamiast mięsa... 29.11.14, 23:38 *Pia, to ja chyba i tak wiecej nie zjadam. bo zajadam rybke tez, nabialem teznie gardze. Odpowiedz Link
xystos Re: zamiast mięsa... 30.11.14, 08:55 w wczorajszyszych TVP "Wiadomosci" wynika ze Polska to kraj Psiojadów to ostatni kes wiodocy do Kanibalizmu Odpowiedz Link
xystos .. odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 09:01 zadnych weglowodanów mieso w ilosci odp.1% wagi osoby odchudzajacej sie i warzywa,minimalizowac owoce z duza zawartoscia fruktozy nabial z mala zawartoscia laktozy albo bez laktozy ta dieta niema efektu "jo jo" Odpowiedz Link
dorka556 Re: .. odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 09:11 Xystos, o jakiego Prezydenta chodzi? Kiedyś była słynna zupa Kapuścińskiego, dzięki której odchudził się kilkanaście kg przed wyborami. Czyżby teraz zmienił dietę, czy po prostu chodzi o innego Prezydenta? Odpowiedz Link
greis52 Re: .. odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 10:44 teraz to zdezorientowałam się bo pomyślałam o Kwaśniewskim co to się próbował odchudzać... a żeby żyć zdrowo trzeba jeść mięsko www.niam.pl/pl/artykul/89-zeby_zdrowo_zyc_trzeba_jesc_mieso Odpowiedz Link
pia.ed Odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 11:00 Zgaduje, ze tej diety próbowałeś, i to z dobrym skutkiem ... > > ... ta dieta nie ma efektu "jo jo" Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 11:11 Nie kazdemu ta sama dieta sluzy, trzeba probowac kilka, zeby stwierdzic i czuc sie zdrowo, zeby stwierdzic , ze ta jest najlepsza dla mnie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 11:32 Nie ma diety idealnej.Te szczupłe i bez diety byłyby szczupłe. Nie można stosować diet monolitycznych,bo organizm cierpi na tym, kiedy po diecie kapuścianej trzeba wrócić do normalnej,następuje efekt jojo. Trzeba jeść z głową i pogodzić się z tym,że nie wszyscy mogą być szczupli. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 11:54 A jeśli ktos poświeciłby sie i jadł minimalne ilości przez niemal cale życie, to nie ma szansy na to, aby być szczupłym? Modelki Victoria Secret parę tygodni przed pokazem podobno jedzą parę listków salaty i popijają woda ... Victoria Beckman tez odżywia sie minimalistyczne od wielu lat ... bo zależy jej na sławie. jaga_22 napisała: > Trzeba jeść z głową i pogodzić się z tym, że nie wszyscy mogą być szczupli. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 13:19 Jakoś nie wierzę w te listki sałaty.Jak widać z ostatniego artykułu wydaje majątek na odżywianie,niewielu na to stać. Na brak witamin i innych mikroelementów na pewno nie cierpi. spicetki.blog.pl/2014/11/22/czym-zywi-sie-victoria-beckham/ Odpowiedz Link
xystos Re: Odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 16:22 pl.wikipedia.org/wiki/Victoria_Beckham .. noo popatrz,matka czworga dzieci i zona pilkarza niema czasu na podjadanie ? mnie sie wydaje ze to geny stoja za jej szczupla sylwetke znam takiego szweda co to nawet po calej swini na miesiac jest szczuply jak szyld ostrzegawczy na slupie wysokiego napiecia .. na szczescie lubi sie oliwic wiec nieskrzypi gdy chodzi ZEN Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 17:51 *Xystos, ale dajesz po szczebelkach, Jestem ciekawa jaka przyjedzie Kendo; przytyta, czy nie?....hhiiiii.... Odpowiedz Link
xystos Re: Odchudzajaca dieta Pana Prezydenta 30.11.14, 18:40 cholerka wie,mowila ze zabiegana po tych wszystkich urzedach dla mnie to takie nierealne,czlek sie przyzwyczail ze wszystko via i-net i tylko czasami telefonem pogonic trza wizyta u lerkarza apteka z domowa dostawa stolarz tez na telefon przyjdzie miare wziasc trzeba miec Pieska by miec motyw zadek z domu ruszyc apropas Pieska,dzis nic nieje mimo ze sie bardzo przy piecu staralem malo pije ale nosek zimny i swinskie ogony obrabia-niepokoje sie grudzien byl zawsze paskudny dla wszystkich moich pieskow moze za Mikolajka teskni ? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: *piesek bez apetyty* 30.11.14, 20:00 *Xystos, pewnie wczorej nafutrowles Boobego to dzisiaj Ci strajkuje z jedzeniem. Nic mu nie bedzie, jutro znowu apetyt mu dopisze. Odpowiedz Link