maria88 23.06.16, 05:38 Powinno być Dzień Taty,ładniej by to brzmiało. Napiszcie jacy bili/są Wasi tausiowie. Mój już nie zyje 34 lata. Był zaradny, energiczny, dbający o rodzinę i kochany przez nas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Dzień Ojca 23.06.16, 09:06 dzieki Mario za nowy temat wszystkiego dobrego tausiom w dniu dzie´siejszym i na nastepne dni na pewno bedzie smakowac wszystkim tatusiom-tort chlebowy tym razem masa z szynki/jaka i dekoracja lososiowa dodam,ze tu jakos jesienia sie obchodzi dziej Ojca nasz Tata odszed16 lat temu, pogrzeb byl ostaniego pazdziernika i doslownie letnia pogoda byla,ludzie poubierani w letnie ciuszki, nastepnego dnia na Wszystkich Sw.padal grad/deszcz naprzemiennie, uwielbial slonce/spotkania z sasiadami i rospieszczanie nas, ja bylam Taty coreczka, Odpowiedz Link
maria88 Re: Dzień Ojca 23.06.16, 12:54 No tak, to przykre jak odchodzą rodzice. Nic na to nie poradzimy, taka kolej rzeczy. Ważna jest teraz pamięć o Nich czego tez uczyłam swoje dziecko. Odpowiedz Link
slo-miana Re: Dzień Ojca 23.06.16, 15:17 moj tatko jest uwielbiany przez wszytskich, jest idolem i wzorem do nasladowania . pracowity,energiczny, taki czlowiek zlota raczka, nie usiedzial 5 minut na miejscu. niestey zdrowko juz nie te,ale troche psychicznie sie podbudowal po ostatnim leczeniu. czesc jego charakteru tez odziedziczylam i te lepsze cechy. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Dzień Ojca 23.06.16, 19:46 Wiersz Galczynskiego pasuje do mojego TATY. Szczęście znajduje się w tobie Szczęście znajduje się w tobie. Zaczyna się na dnie twego serca, a ty możesz je wciąż powiększać, pozostając życzliwy tam, gdzie inni bywają nieżyczliwi; pomagając tam, gdzie nikt już nie pomaga; będąc zadowolonym tam, gdzie inni tylko stawiają żądania. Ty potrafisz się uśmiechać tam, gdzie się narzeka i lamentuje, potrafisz przebaczać, gdy ludzie zło ci wyrządzają. Odpowiedz Link