mala20033 09.02.05, 15:58 Nie chce mi sie przewijac juz tej srody....Lubie Was szalenie..i witam w mokra deszczowa srode..Buziaczki..Mala Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 16:28 mala20033 napisała: > Nie chce mi sie przewijac juz tej srody....Lubie Was szalenie..i witam w > mokra deszczowa srode..Buziaczki..Mala witaj Mala w kraju P. goruje dzis slonce, az zyc sie chce Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 17:50 fajna krótka nowa środa ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 17:54 zaraz ja zagospodarujemy po swojemu)))))))) juz jestem i moze wieczorkiem bede i moze nie bedzie tak boala mocno, ograniczylam zapalenie swiatel) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 18:28 Ooooo..padac przestalo!!Fajnie!! Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:22 mala20033 napisała: > Ooooo..padac przestalo!!Fajnie!! a padalo u Ciebue???? chyba sie niedoczytalam( Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:24 czy to wiosenne oznaki?? chodze juz od tygodnia niedojedzona, jem jak codzien jednakowe porcje, a wieczorem zjadlabym gore jedzenia,bedac juz po kolacji ) a niemam obecnie nic takiego coby w siebie wepchac( ..i nic sie do mnie nie usmiecha) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:26 kendo napisała: > czy to wiosenne oznaki?? > chodze juz od tygodnia niedojedzona, > jem jak codzien jednakowe porcje, > a wieczorem zjadlabym gore jedzenia,bedac juz po kolacji ) > a niemam obecnie nic takiego > coby w siebie wepchac( ..i nic sie do mnie nie usmiecha) Kendusia choc do mnie na cos tzw. capuccino smakowite Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:27 tzn mialam na mysli ciastowy deser taki z pianka Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:38 slo-onko napisała: > > tzn mialam na mysli ciastowy deser taki z pianka o wlasnie ciastoooooooooooooooooo...ale mi sie zachcialo.... to by mnie zasycilo..dogryzam mini krakersikami ale to nie to( w takim razie juz pedze na to ciachooooooooooo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:40 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > > > tzn mialam na mysli ciastowy deser taki z pianka > > o wlasnie ciastoooooooooooooooooo...ale mi sie zachcialo.... > to by mnie zasycilo..dogryzam > mini krakersikami ale to nie to( > > w takim razie juz pedze na to ciachooooooooooo) aaaaaaaa do ciacha co??/)))))) uwaaaagaaa-- Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > tzn mialam na mysli ciastowy deser taki z pianka > > > > o wlasnie ciastoooooooooooooooooo...ale mi sie zachcialo.... > > to by mnie zasycilo..dogryzam > > mini krakersikami ale to nie to( > > > > w takim razie juz pedze na to ciachooooooooooo) > > aaaaaaaa do ciacha co??/)))))) > uwaaaagaaa-- Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:49 kendo napisała: > i zapisuj sobie w pamieci sloo nowinki smakowe yogurcikow, > jak sie zjawie to cala taczke zakupie)))))))))))))) tak wlasnie sobie o tym myslalam ale z tym zapisywaniem to nie zly pomysl wydaje sie,ze spamietam ale jak przyjdzie co do zcego to jakz wykle o czyms zapomne Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:52 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > i zapisuj sobie w pamieci sloo nowinki smakowe yogurcikow, > > jak sie zjawie to cala taczke zakupie)))))))))))))) > > tak wlasnie sobie o tym myslalam > ale z tym zapisywaniem to nie zly pomysl > wydaje sie,ze spamietam ale jak przyjdzie co do zcego to jakz wykle o czyms zap > omne no.....juz sie o tym przekonalam) ale ja tez mam podobnie z niektorymi sprawami, uleci z pamieci i juz.... niedlugo przyjdzie mi wszystko na kartkach zapisywac i obwieszac sciany))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:37 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > czy to wiosenne oznaki?? > > chodze juz od tygodnia niedojedzona, > > jem jak codzien jednakowe porcje, > > a wieczorem zjadlabym gore jedzenia,bedac juz po kolacji ) > > a niemam obecnie nic takiego > > coby w siebie wepchac( ..i nic sie do mnie nie usmiecha) > > Kendusia choc do mnie na cos tzw. capuccino smakowite a to przeciez plynne.... a ja chce cos "tresciwego") Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:39 kendo napisała: > a to przeciez plynne.... > a ja chce cos "tresciwego") no wlasnie nie bo to jest takie: na cienkim biszkopcie nasaczonym ponczem cienka warstwa dzemu a na tym masa o smaku capuccino na gore potarkowana czekoladka Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:46 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > a to przeciez plynne.... > > a ja chce cos "tresciwego") > > no wlasnie nie bo to jest takie: > na cienkim biszkopcie nasaczonym ponczem cienka warstwa dzemu a na tym masa o s > maku capuccino na gore potarkowana czekoladka dostane zaraz skretu kiszek z niemocy posmakowania( liiiiiitosci))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:50 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > a to przeciez plynne.... > > > a ja chce cos "tresciwego") > > > > no wlasnie nie bo to jest takie: > > na cienkim biszkopcie nasaczonym ponczem cienka warstwa dzemu a na tym ma > sa o > s > > maku capuccino na gore potarkowana czekoladka > > dostane zaraz skretu kiszek z niemocy posmakowania( > liiiiiitosci))))))))))))))))) a macie u siebie cos podobnego do kupienia? to jest w kartonie , w srodku dwie torebki: jedna z proszkiem na biszkop , a w drugiej torebka z proszkiem na mase. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:55 wzielam w koncu sloiczek z truskawkowym dzemem i wcinam) a slodki jak nieszczescie.....nnie lubie zaslodkich wyrobow Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:57 i przeczytalam deklaracje na etykiecie: 100 g.dzemu zawiera 45 g truskawek.50 g cukru a reszta jakies tam stale dodatki))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 20:59 kendo napisała: > i przeczytalam deklaracje na etykiecie: > 100 g.dzemu zawiera 45 g truskawek.50 g cukru > a reszta jakies tam stale dodatki))))))))) a kalorie? jedni bardzo przywiazuja do tego wage i zasraz sledza ile i czy nie za duzo Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 21:08 a ja malo nie pekam chyba pzresadzilam dzis z tym jedzeniem ide wypic mietowke i poloze sie, bede zyc? dobraj nocki zycze wsiem rozmowcom i spiochom Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.02.05, 21:10 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > i przeczytalam deklaracje na etykiecie: > > 100 g.dzemu zawiera 45 g truskawek.50 g cukru > > a reszta jakies tam stale dodatki))))))))) > > a kalorie? > jedni bardzo przywiazuja do tego wage i zasraz sledza ile i czy nie za duzo ach...nie patrze nigdy na to) zjadlam pol sloiczka 420 g wstawilam do lodowki..... zapijam herbatka slodko mi , ze az brzydko) ..ale sie chyba zasycilam,,,,pozniej jabluszko i do lozeczka ) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.02.05, 05:57 życzę wszystkim dobrego dnia) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.02.05, 10:25 ..nawet pogodowo moze byc, choc sloneczka brak, sniezek leniwie padajacy delikatnie otula drzewa **milego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.02.05, 10:56 kendo napisała: > ..nawet pogodowo moze byc, > choc sloneczka brak, > sniezek leniwie padajacy delikatnie otula drzewa > > **milego dnia zycze. a bo ja jestem na bezludnej wyspie ze swoim ukochanym nie??DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.02.05, 11:18 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ..nawet pogodowo moze byc, > > choc sloneczka brak, > > sniezek leniwie padajacy delikatnie otula drzewa > > > > **milego dnia zycze. > > > a bo ja jestem na bezludnej wyspie ze swoim ukochanym nie??DDDD hmmmmm...mam nadzieje, ze nie na mojej wyspie))))))))))))))) moja jest cudowna , pelna barw i uczuc .. hmmmmmmmmmmmmmmmm....ja chce tam byc ) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.02.05, 15:18 Witam wszystkich ihihhihi wiem wiem spóźniony zapłon mam dziś... no ale cóż... przez jakiś czas mnie nie bedzie bo jadę załatwiać sprawy zyciowe.. więc do napisania w niedzilę bądź poniedziałek..pa buziaczki dla wszystkich Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.02.05, 18:56 witam serdecznie wszystkich)))) po krótkich wczasach))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.02.05, 19:14 jtka napisała: > witam serdecznie wszystkich)))) po krótkich wczasach))) o ! i takiej do dobrze.... tez bym chciala sie urlopowac gdziesik) **mlego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.02.05, 20:14 a ja jeszcze w pracce ( o urlopowaniu nie myslę nawet ale witam was cieplutko ) i pozdrawiam buuu... ja chcę mieć wicej czasu dla vistulki ( Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.02.05, 20:42 kasikk napisała: > a ja jeszcze w pracce ( > o urlopowaniu nie myslę nawet > ale witam was cieplutko ) > i pozdrawiam > > buuu... ja chcę mieć wicej czasu dla vistulki ( kasikku.... zmieni sie wszystko pewnego dnia i bedziesz z nami...uszeta do gory) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 00:24 Coraz blizej konca tygodnia..Wspanialego Dzionka...a na poczatek pachnaca kawka..i pierniczki..Mala Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 07:56 SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!))) udanego dnia wszystkim życzę Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 09:29 orzeszek_rania napisała: > SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!))) > udanego dnia wszystkim życzę a co w nocy dziecie robilo?? ja sie wyspalam zankomicie) **udanego dnia bez zasypiania przy pulpicie) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 09:28 nick000 napisał: > miłego dnia a co to ?? tylko dwa zdania???? czyzby nick byl tak zmeczony po nocy???? pewnie nieprzespana co?????????????? ** pieknego dnia pelnych cudnych wrazen. Odpowiedz Link
odin-2 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 08:53 mala20033 napisała: > Coraz blizej konca tygodnia..Wspanialego Dzionka...a na poczatek pachnaca > kawka..i pierniczki..Mala ________________________________________________________________________________ ... pachnaca kawka nigdy nie jest zla ,,, ale nos mój weselna wódke czuje , Kto z Kim ? i KIEDY ??? Mala , do weekendu masz jeszcze trzy dni "(c)harówy" , za wczas sie wyluzowywac Milej Srody Wam Wszystkim Zyczy-zawsze zyczliwy Odin . Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:18 witam, witam... czy kozy wypuszczone na wolność?? czy ktoś bidne nakarmił?? ) miłego dzioneczka, bez zasypiania w miejscu pracy w razie czego kawunią maleńkiej będziemy się posiłkować ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:20 kasikk napisała: > witam, witam... > czy kozy wypuszczone na wolność?? > czy ktoś bidne nakarmił?? ) > > miłego dzioneczka, bez zasypiania w miejscu pracy > w razie czego kawunią maleńkiej będziemy się posiłkować ) dobre pytanie.. a czy napewno maja apetyt na jedzenie ?????????? ** milego dnia kasikku. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:30 kendo napisała: > kasikk napisała: > > > witam, witam... > > czy kozy wypuszczone na wolność?? > > czy ktoś bidne nakarmił?? ) > > > > miłego dzioneczka, bez zasypiania w miejscu pracy > > w razie czego kawunią maleńkiej będziemy się posiłkować ) > > dobre pytanie.. > a czy napewno maja apetyt na jedzenie ?????????? > > ** milego dnia kasikku. koza jak koza lubi nawet szmatki a nawet skarpetki moze nawet Nicka skarpetki-za kare bedzie chodzil boso Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:31 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > witam, witam... > > > czy kozy wypuszczone na wolność?? > > > czy ktoś bidne nakarmił?? ) > > > > > > miłego dzioneczka, bez zasypiania w miejscu pracy > > > w razie czego kawunią maleńkiej będziemy się posiłkować ) > > > > dobre pytanie.. > > a czy napewno maja apetyt na jedzenie ?????????? > > > > ** milego dnia kasikku. > > koza jak koza lubi nawet szmatki a nawet skarpetki moze nawet Nicka skarpetk > i-za kare bedzie chodzil boso miej litos sloo nad Izydorem, zima przecie,zaziebi sie bedaczysko Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > witam, witam... > > > > czy kozy wypuszczone na wolność?? > > > > czy ktoś bidne nakarmił?? ) > > > > > > > > miłego dzioneczka, bez zasypiania w miejscu pracy > > > > w razie czego kawunią maleńkiej będziemy się posiłkować ) > > > > > > dobre pytanie.. > > > a czy napewno maja apetyt na jedzenie ?????????? > > > > > > ** milego dnia kasikku. > > > > koza jak koza lubi nawet szmatki a nawet skarpetki moze nawet Nicka > skarpetk > > i-za kare bedzie chodzil boso > > miej litos sloo nad Izydorem, > zima przecie,zaziebi sie bedaczysko Izydra juz nie ma, mial byc Nick, ale za kare,ze chcial mnie w piwie utopic to musi poniesc kare Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:35 to w koncu co ,kto jest ?? i nie badz taka sroga w wymierzaniu kary) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:37 kendo napisała: > to w koncu co ,kto jest ?? > i nie badz taka sroga w wymierzaniu kary) uwazasz,ze pozarta stojaca skarpetka to za sroga kara?)) no jak to kto? Izydor to Izydor a Nick to Nick Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > to w koncu co ,kto jest ?? > > i nie badz taka sroga w wymierzaniu kary) > > uwazasz,ze pozarta stojaca skarpetka to za sroga kara?)) > no jak to kto? Izydor to Izydor a Nick to Nick > to juz sie poplatalam w tym wszystkim) ale coz....Izydor/Nick to zywe istoty, pelne cieplych uczuc jak widac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:41 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > to w koncu co ,kto jest ?? > > > i nie badz taka sroga w wymierzaniu kary) > > > > uwazasz,ze pozarta stojaca skarpetka to za sroga kara?)) > > no jak to kto? Izydor to Izydor a Nick to Nick > > > to juz sie poplatalam w tym wszystkim) > ale coz....Izydor/Nick to zywe istoty, > pelne cieplych uczuc jak widac) tak i potrafia rozgrzac serce ale kara i tak go nie ominie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:43 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > to w koncu co ,kto jest ?? > > > > i nie badz taka sroga w wymierzaniu kary) > > > > > > uwazasz,ze pozarta stojaca skarpetka to za sroga kara?)) > > > no jak to kto? Izydor to Izydor a Nick to Nick > > > > > to juz sie poplatalam w tym wszystkim) > > ale coz....Izydor/Nick to zywe istoty, > > pelne cieplych uczuc jak widac) > > tak i potrafia rozgrzac serce > ale kara i tak go nie ominie moze masz i racje?? ale powiem Ci,ze "chlopcy" lubia byc karani nieraz) nie badz tylko za sroga) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:44 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > to w koncu co ,kto jest ?? > > > > > i nie badz taka sroga w wymierzaniu kary) > > > > > > > > uwazasz,ze pozarta stojaca skarpetka to za sroga kara?)) > > > > no jak to kto? Izydor to Izydor a Nick to Nick > > > > > > > to juz sie poplatalam w tym wszystkim) > > > ale coz....Izydor/Nick to zywe istoty, > > > pelne cieplych uczuc jak widac) > > > > tak i potrafia rozgrzac serce > > ale kara i tak go nie ominie > > moze masz i racje?? > ale powiem Ci,ze "chlopcy" lubia byc karani nieraz) > nie badz tylko za sroga) lubia lubia , a potem przez tydzien bede przepraszac, czulic i nie tylko)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:47 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > to w koncu co ,kto jest ?? > > > > > > i nie badz taka sroga w wymierzaniu kary) > > > > > > > > > > uwazasz,ze pozarta stojaca skarpetka to za sroga kara?: > ))) > > > > > no jak to kto? Izydor to Izydor a Nick to Nick > > > > > > > > > to juz sie poplatalam w tym wszystkim) > > > > ale coz....Izydor/Nick to zywe istoty, > > > > pelne cieplych uczuc jak widac) > > > > > > tak i potrafia rozgrzac serce > > > ale kara i tak go nie ominie > > > > moze masz i racje?? > > ale powiem Ci,ze "chlopcy" lubia byc karani nieraz) > > nie badz tylko za sroga) > > lubia lubia , a potem przez tydzien bede przepraszac, czulic i nie tylko)) no wlasnie....moze jednak masz w tym wszystkim racje;??????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 10:53 a nie lubia? czasem dlugo to trwa ale i oplaca sie czekac zobaczymy jak dlugo tym razem bede musiala czekac ? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 11:06 slo-onko napisała: > a nie lubia? > czasem dlugo to trwa ale i oplaca sie czekac > zobaczymy jak dlugo tym razem bede musiala czekac ? > miejmy nadzieje,ze nie pozostaniesz w dlugim oczekiwaniu.... i bedziesz usatysfakcjonowana do granic) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 11:18 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > a nie lubia? > > czasem dlugo to trwa ale i oplaca sie czekac > > zobaczymy jak dlugo tym razem bede musiala czekac ? > > > miejmy nadzieje,ze nie pozostaniesz w dlugim oczekiwaniu.... > i bedziesz usatysfakcjonowana do granic) hahaha no mam taka nadzieje Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 11:22 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > a nie lubia? > > > czasem dlugo to trwa ale i oplaca sie czekac > > > zobaczymy jak dlugo tym razem bede musiala czekac ? > > > > > miejmy nadzieje,ze nie pozostaniesz w dlugim oczekiwaniu.... > > i bedziesz usatysfakcjonowana do granic) > > hahaha no mam taka nadzieje bedzie sloo dobrze zobaczysz.... jak to u nas mowia : " nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem" ))))))))) Odpowiedz Link
odin-2 Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 12:02 Miłość, Kiedy się kończy, A kiedy zaczyna? ... Miłość, Kiedy umiera? Kiedy odchodzi? Kiedy wygasa? Czy potem powraca? ... Miłość, - Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 12:39 ee...odin!!!!!!!!! a ten wiersz to dla kogo????????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 13:03 kendo napisała: > ee...odin!!!!!!!!! > > a ten wiersz to dla kogo????????????? no pewnie dla swojje ukochanej kobiety go tu wlepil)) a swoja droga to piekny wierszbardzo wymowny, taki prawdziwy Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 13:22 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ee...odin!!!!!!!!! > > > > a ten wiersz to dla kogo????????????? > > no pewnie dla swojje ukochanej kobiety go tu wlepil)) > a swoja droga to piekny wierszbardzo wymowny, taki prawdziwy > hi,hi,...wzielo go na tkliwosc?????????????? dlatego tak mnie na kompa wypychal) ech z "chopami" sami nieraz nie wiedza co czynia) ( Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 13:34 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > ee...odin!!!!!!!!! > > > > > > a ten wiersz to dla kogo????????????? > > > > no pewnie dla swojje ukochanej kobiety go tu wlepil)) > > a swoja droga to piekny wierszbardzo wymowny, taki prawdziwy > > > > hi,hi,...wzielo go na tkliwosc?????????????? > dlatego tak mnie na kompa wypychal) > > ech z "chopami" sami nieraz nie wiedza co czynia) ( hahahaha)))))) Kendus odeslalm list na gazete bo juz mniej pilne)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 15:27 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > ee...odin!!!!!!!!! > > > > > > > > a ten wiersz to dla kogo????????????? > > > > > > no pewnie dla swojje ukochanej kobiety go tu wlepil)) > > > a swoja droga to piekny wierszbardzo wymowny, taki prawdziwy > > > > > > > hi,hi,...wzielo go na tkliwosc?????????????? > > dlatego tak mnie na kompa wypychal) > > > > ech z "chopami" sami nieraz nie wiedza co czynia) ( > > hahahaha)))))) > Kendus odeslalm list na gazete bo juz mniej pilne)) > mozna by powiedziec,"ze papier wszystko przyjmie" ale czy ja???? juz odpisuje)i czekam.... Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 15:49 no ładnie, one sobie zarty czynią dzień cały Wygląda to tak, nie chciala mnie koza, Slo, przy Kendo aprobacie i z Kasikka poklaskiem, nakazuje mi zjadać skarpetki, dobrze, że chociaz piwem pozwala zapić)), a nick cierpi. Na moje szczęśćie neutralną wstrzemięźliwość zachowują Orzeszek i Odin, i tylko tych dobrych ludzi na piwo owe zaproszę, eeeeeee, co tam, zapraszam wszystkich)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 16:09 nick000 napisał: > no ładnie, one sobie zarty czynią dzień cały Wygląda to tak, nie chciala > mnie koza, Slo, przy Kendo aprobacie i z Kasikka poklaskiem, nakazuje mi zjadać > > skarpetki, dobrze, że chociaz piwem pozwala zapić)), a nick cierpi. Na moje > > szczęśćie neutralną wstrzemięźliwość zachowują Orzeszek i Odin, i tylko tych > dobrych ludzi na piwo owe zaproszę, eeeeeee, co tam, zapraszam wszystkich)) Biedny nick, zaczyna rany lizac.... a pusc kuzke luzem,porwie Ci skarpety, zostanie tylko piwko...na ktore sie zlecimy wszyscy) a i cos doniesiemy do przegryzki... Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 16:13 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > no ładnie, one sobie zarty czynią dzień cały Wygląda to tak, nie chcia > la > > mnie koza, Slo, przy Kendo aprobacie i z Kasikka poklaskiem, nakazuje mi > zjadać > > > > skarpetki, dobrze, że chociaz piwem pozwala zapić)), a nick cierpi. N > a > moje > > > > szczęśćie neutralną wstrzemięźliwość zachowują Orzeszek i Odin, i tylko t > ych > > dobrych ludzi na piwo owe zaproszę, eeeeeee, co tam, zapraszam > wszystkich)) > > Biedny nick, > zaczyna rany lizac.... > a pusc kuzke luzem,porwie Ci skarpety, > zostanie tylko piwko...na ktore sie zlecimy wszyscy) > a i cos doniesiemy do przegryzki... hehehehe, rany powiadasz? Ta największa jest w moim sercu przez Slo uczyniona, nie pozostaje mi nic innego jak z powrotem zaprzyjaźnic sie z kozą A co dobrego na przegryzkę? Jestem bardzo interesownym nickiem) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....Rozmowa o Miłości 23.02.05, 16:33 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > no ładnie, one sobie zarty czynią dzień cały Wygląda to tak, nie > chcia > > la > > > mnie koza, Slo, przy Kendo aprobacie i z Kasikka poklaskiem, nakazu > je mi > > zjadać > > > > > > skarpetki, dobrze, że chociaz piwem pozwala zapić)), a nick cierp > i. N > > a > > moje > > > > > > szczęśćie neutralną wstrzemięźliwość zachowują Orzeszek i Odin, i t > ylko t > > ych > > > dobrych ludzi na piwo owe zaproszę, eeeeeee, co tam, zapraszam > > wszystkich)) > > > > Biedny nick, > > zaczyna rany lizac.... > > a pusc kuzke luzem,porwie Ci skarpety, > > zostanie tylko piwko...na ktore sie zlecimy wszyscy) > > a i cos doniesiemy do przegryzki... > > hehehehe, rany powiadasz? Ta największa jest w moim sercu przez Slo > uczyniona, nie pozostaje mi nic innego jak z powrotem zaprzyjaźnic sie z > kozą A co dobrego na przegryzkę? Jestem bardzo interesownym nickiem) lepiej zaprzyjaznij sie ze sloo od nowa bo powiesc zostanie niedokonczona.... znowcie sie od nowa i nowy prolog stworzcie) kasik ucieszy sie z wolnej kuzki napiecze nam mase nalesnikow z serkiem, ja moge zrobic koreczki,takie jakie kto lubi) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 17:42 Troszke sie zgublam.Jaks koza kogos lubi,kto sie lubi ten sie czubi..strasznie to zawiklane..Jak bedziesz pic te wodeczke to napij sie na me zdrowko........ Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 17:52 mala20033 napisała: > Troszke sie zgublam.Jaks koza kogos lubi,kto sie lubi ten sie czubi..strasznie > to zawiklane..Jak bedziesz pic te wodeczke to napij sie na me zdrowko........ pomieszanie z poplataniem, bez wodeczki ani rusz)))))))))))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 19:15 Troche juz wiem ..Nick biega za koza,Slo poluje ze strzelba na lwa,Kendus z Odinem pija za Nasze Zdrowie Wodeczke!! Ale to jest PROSTE!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 19:18 mala20033 napisała: > Troche juz wiem ..Nick biega za koza,Slo poluje ze strzelba na lwa,Kendus z > Odinem pija za Nasze Zdrowie Wodeczke!! > Ale to jest PROSTE!!! > jasne,ze proste koze upijemy, a ta bedzie nam spiewac a sami balowac bedziemy do rana wodki, dajcie mi wodki)))))) ps. a meska strzelba wazna rzecz jak mowila Kendo)) Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 19:34 oj widze ,ze wódeczka leje się i to wilekim strumieniem))))) proszę tylko dobrze pływać, a kto nie umie, niech bierze koło ratunkowe))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 20:00 jtka napisała: > oj widze ,ze wódeczka leje się i to wilekim strumieniem))))) > proszę tylko dobrze pływać, a kto nie umie, niech bierze koło ratunkowe))) chyba nie bedzie tak zle.... na vistulce jeszcze sie nikt nie utopil ! , ?? ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 19:59 slo-onko napisała: > mala20033 napisała: > > > Troche juz wiem ..Nick biega za koza,Slo poluje ze strzelba na lwa,Kendus > z > > Odinem pija za Nasze Zdrowie Wodeczke!! > > Ale to jest PROSTE!!! > > > jasne,ze proste > koze upijemy, a ta bedzie nam spiewac a sami balowac bedziemy do rana > wodki, dajcie mi wodki)))))) > > ps. a meska strzelba wazna rzecz jak mowila Kendo)) > > oj! a ja zapomnialam, co mowilam o strzelbie(, chyba ze niezbednik mysliwego jest) a winka to i ja bym dzisiaj z kims sie i napila))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 20:40 meszczyzna bez tej szczelby ,to tylko do pilnowania haremow,do pilnowania.. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 20:02 mala20033 napisała: > Troche juz wiem ..Nick biega za koza,Slo poluje ze strzelba na lwa,Kendus z > Odinem pija za Nasze Zdrowie Wodeczke!! > Ale to jest PROSTE!!! > przydalo by sie jakiegos grila zrobic ze zdobyczy)))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 20:42 to zalezy,to zalezy...kto kogo upolowal...jak mnie to sie tak nie bawie...moge byc ofiara,jezeli meszczyzna przystojny,ale byc pieczona na grillu..o nie!..tak to sie nie bawie!! Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 20:45 ..a gdzie Odinek..a gdzie Nick..??? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 21:09 mala20033 napisała: > ..a gdzie Odinek..a gdzie Nick..??? wlasnie dobre pytanie.... gdzie reszta ludzikow sie zapodziala???????????????? odinek sie zle poczul i juz sie polozyl( Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 21:08 mala20033 napisała: > to zalezy,to zalezy...kto kogo upolowal...jak mnie to sie tak nie bawie...moge > byc ofiara,jezeli meszczyzna przystojny,ale byc pieczona na grillu..o nie!..tak > > to sie nie bawie!! to nie Ciebie malenka beda grilowac, tylko jakies upolowane zwierzadko) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 21:24 To sie ciesze ze to nie mnie.Nie lubie sie zbytnio opalac,a co dopiero by mnie przypiekano! Czysmy przypadkiem nie wyploszyly statecznych Panow???Taka podejrzana...CISZA Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.02.05, 21:29 mala20033 napisała: > To sie ciesze ze to nie mnie.Nie lubie sie zbytnio opalac,a co dopiero by mnie > przypiekano! > Czysmy przypadkiem nie wyploszyly statecznych Panow???Taka podejrzana...CISZA nie....mala, moj wiesz gdzie jest, a nick?? usch,te polskie lacza pewnie znow szwankuja albo zamarzly ( Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 00:12 Witam..witam..i o zdrowko wszystkich pytam...Sroda to juz blisko konca tygodnia.. Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 06:53 witam w ten piękny i szczególny poranek, dlaczego szczególny? ach, dlugo by mówić Miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 08:09 nick000 napisał: > witam w ten piękny i szczególny poranek, dlaczego szczególny? ach, dlugo by > mówić Miłego dnia i chyba nawet wiem dlaczego szczegolny witam srodkowo Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 10:18 milutkiego ) jaoś niewyspana jestem... i hipopotam przy mnie wysiada z ziewaniem ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 12:44 witam sniegowo.. w dalszym ciagu popaduje,choc juz nie tak intensywnie, nareszcie plug przejechal i mocowalam sie z platkami sniegu.... **milego /szczegolnego dnia zycze Wszystkim.... Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 17:59 chyba sobie dacie rade wieczorkiem bezemine?? grypidlo mnie nawiedza...i niewiem co to bedzie dalej... **milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 18:02 kendo napisała: > chyba sobie dacie rade wieczorkiem bezemine?? > grypidlo mnie nawiedza...i niewiem co to bedzie dalej... > > **milego wieczoru zycze. no co Ty Kendus nie daj sie !!!!!!!!! grypie powiedz stanowcze NIE !!!! zazywasz jakies piguly? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 18:06 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > chyba sobie dacie rade wieczorkiem bezemine?? > > grypidlo mnie nawiedza...i niewiem co to bedzie dalej... > > > > **milego wieczoru zycze. > > no co Ty Kendus nie daj sie !!!!!!!!! > grypie powiedz stanowcze NIE !!!! > zazywasz jakies piguly? jeszcze nic...ale przypomnialo mi sie, ze przeciez zakupilam ,jak bylam u Ciebie to przrziebieniowe z vit.C, zaraz pojde i zazyje. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 18:08 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > chyba sobie dacie rade wieczorkiem bezemine?? > > > grypidlo mnie nawiedza...i niewiem co to bedzie dalej... > > > > > > **milego wieczoru zycze. > > > > no co Ty Kendus nie daj sie !!!!!!!!! > > grypie powiedz stanowcze NIE !!!! > > zazywasz jakies piguly? > > jeszcze nic...ale przypomnialo mi sie, > ze przeciez zakupilam ,jak bylam u Ciebie to przrziebieniowe z vit.C, > zaraz pojde i zazyje. i fervex 10 saszetek. wez jedna na noc i pod pierzyne. jesli jutro nie bedzie lepiej to nastepna saszetke. w pudelku powinna byc instrukcja obslugi saszetek)))) przeczytaj Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 18:11 tak,kiedys wzielam i efekt byl nadspodziewany, polaczylam to z vit.C.... zaczekam wiec do wieczora.... a katar mam taki ze hej!!!!,az lzy mi leca.... pudlo z sevetkami do nosa zaczyna sie robic ciensze) moze jutro bedzie lepiej.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 18:12 kendo napisała: > tak,kiedys wzielam i efekt byl nadspodziewany, > polaczylam to z vit.C.... > zaczekam wiec do wieczora.... > a katar mam taki ze hej!!!!,az lzy mi leca.... > pudlo z sevetkami do nosa zaczyna sie robic ciensze) > moze jutro bedzie lepiej.... nie czekaj wieczora tylko juz sie kladz do lozka. ja tymczasem ide rozgrzac sie do nieprzytomnosci w wannie goracej wody na razie, papa Kendus kuruj sie, kuruj)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 18:16 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > tak,kiedys wzielam i efekt byl nadspodziewany, > > polaczylam to z vit.C.... > > zaczekam wiec do wieczora.... > > a katar mam taki ze hej!!!!,az lzy mi leca.... > > pudlo z sevetkami do nosa zaczyna sie robic ciensze) > > moze jutro bedzie lepiej.... > > nie czekaj wieczora tylko juz sie kladz do lozka. > ja tymczasem ide rozgrzac sie do nieprzytomnosci w wannie goracej wody > na razie, papa > Kendus kuruj sie, kuruj)))))) zaraz kolacje bedziemy jesc, i zazyje to po kolacyji....i pod kolderke...ale czy wyleze??? nieutop sie w wannie, albo zeby Cie nie wsiorbala do splywu, bo co ?? vistula bedzie przezywac barak sloo) na razie PA;.. Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 18:47 Nie dawaj się Kendo paskudztwu, juz to w tym roku przerabiałem, nie wychodź z domu przez trzy - cztery dni, leż a minie jak sen złoty. Prawdopodobnie i mnie dzisiejszego wieczoru nie będzie na forum, postaram sie prędko cos załatwic i wrocić, jesli nie, to noca późna popatrze coście tu znowu napsociły)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 19:49 nick000 napisał: > Nie dawaj się Kendo paskudztwu, juz to w tym roku przerabiałem, nie wychodź z > domu przez trzy - cztery dni, leż a minie jak sen złoty. Prawdopodobnie i mnie > dzisiejszego wieczoru nie będzie na forum, postaram sie prędko cos załatwic i > wrocić, jesli nie, to noca późna popatrze coście tu znowu napsociły)) juz sie tak skrada to "paskudztwo" do mnie od poniedzialku, mowia,ze dobrze jest stopy zanozyc w cieplej wodzie to pomaga, ha ...pomoglo do popoludnia....i dalej kicham i prycham jak" kastanka piulsudskiego"))))))))))))), ale wzielam tez medykamenta i moze bedzie dobrze dzieki za troske) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:09 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > Nie dawaj się Kendo paskudztwu, juz to w tym roku przerabiałem, nie wych > odź > z > > domu przez trzy - cztery dni, leż a minie jak sen złoty. Prawdopodobnie i > > mnie > > dzisiejszego wieczoru nie będzie na forum, postaram sie prędko cos załatw > ic i > > wrocić, jesli nie, to noca późna popatrze coście tu znowu napsociły)) > > juz sie tak skrada to "paskudztwo" do mnie od poniedzialku, > mowia,ze dobrze jest stopy zanozyc w cieplej wodzie to pomaga, > ha ...pomoglo do popoludnia....i dalej kicham i prycham jak" kastanka > piulsudskiego"))))))))))))), > ale wzielam tez medykamenta i moze bedzie dobrze > dzieki za troske) Kenduś dużo zdrówka Kochana Ci zyczę <orzeszek sciska slooo> Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 18:49 slo-onko napisała: > ja tymczasem ide rozgrzac sie do nieprzytomnosci w wannie goracej wody > na razie, papa hmmm, moze recznik mógłbym podać))) Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 19:02 Nicku tym ręcznikiem to lepiej sobie oczy zasłoń))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 19:43 jtka napisała: > Nicku tym ręcznikiem to lepiej sobie oczy zasłoń))))) hi,hi,...itus ,dobre.... wszak promienie slonca moga oslepiac,prawda? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:21 kendo napisała: > jtka napisała: > > > Nicku tym ręcznikiem to lepiej sobie oczy zasłoń))))) > > hi,hi,...itus ,dobre.... > wszak promienie slonca moga oslepiac,prawda? i udaru slonecznego mozna dostacDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:32 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > jtka napisała: > > > > > Nicku tym ręcznikiem to lepiej sobie oczy zasłoń))))) > > > > hi,hi,...itus ,dobre.... > > wszak promienie slonca moga oslepiac,prawda? > > i udaru slonecznego mozna dostacDDDD o wlasnie, a to badzo ciezki przypadek w leczeniu, trzeba stosowac wszelakie "ostroznosci" w postepowaniu z takim pacjentem) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:20 jtka napisała: > Nicku tym ręcznikiem to lepiej sobie oczy zasłoń))))) hahahahaha Jtus tom ja taka straszna??????????DDDD maske na ryj dzis polozylam coby odmlodniec myslisz,ze tej maski by sie wystraszyl czy bardziej mnie?)))) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:29 kobieta w maseczce to szokujący widok jednakowoż ) dobry wieczór ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:34 kasikk napisała: > kobieta w maseczce to szokujący widok jednakowoż ) > > dobry wieczór ) i co sie nie robi dla urody, nawet na szoki czlek sie poswieca..... po przeziebieniu czas na moje paszydlo) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:36 no cóż... trzeba pocierpieć, żeby być pieknym... ) muszę się wam do czegoś przyznać już jestem pewna i nie wytrzymam, jak nie powiem że w okolicach pażdziernika będę mamą ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:39 kasikk napisała: > no cóż... trzeba pocierpieć, żeby być pieknym... ) > > muszę się wam do czegoś przyznać > już jestem pewna i nie wytrzymam, jak nie powiem > że w okolicach pażdziernika będę mamą ) no nareszcie...... tak dlugo czekalam na potwierdzenie tego co podejzewalam) bardzo sie ciesze Kasikku z Twojego szczescia.....GRATULUJE.... tfu,tfu...trzy razy przez ramie,by nie zapeszyc) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:41 kenduś, długo czekałam i nie chciałam mówić, jak nie byłam pewna dziękuję pieknie Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:42 kasikk napisała: > no cóż... trzeba pocierpieć, żeby być pieknym... ) > > muszę się wam do czegoś przyznać > już jestem pewna i nie wytrzymam, jak nie powiem > że w okolicach pażdziernika będę mamą ) wwoooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww))))))))))))) yeeeeeeesssssssssss)))))))))) juuuuuuuhuuuuuuuuu))))))))))) kasikk mama))))))))))))))) huuura huuura huuuuraaaaaaaaaaa))))))) buziak buziak buziak)))))))) gratulacje kasiczku))))))))))) ale sie ciesze))))))))) male bobo)))) a propos bobaskow dostalas dzisiejsza pzresylke z 6?)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:45 kasikk napisała: > tak i mój jest jeden DDD a czemu tak skromnie? bierz wszytskie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:49 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > tak i mój jest jeden DDD > > a czemu tak skromnie? > bierz wszytskie o swiecie z szostka bebiskow..... nasz sasiadka trojaczki powila przed ponad 15-tanastu laty, miala pomoc pielegniarki co dzien do pol roku zycia bebiskow, urodzila dwoch chlopcow i jedna dziewczynke, nie sa podobni do siebie. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:46 kasikk napisała: > tak i mój jest jeden DDD a to bedzie chlopczyk?? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:45 to bylo zastraszajace dla kobiety donosci az tyle ale bebiski slodziunie) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:47 nie wiadomo jeszcze bo malutkie toto pisze on bo to ludź jest mały i już ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:50 kasikk napisała: > nie wiadomo jeszcze bo malutkie toto > pisze on bo to ludź jest mały i już ) ale sledzac Twe uprzednie wpisy o Twy stanie "wiecznego spania" to podejzewam, ze bedzie chlopczyk...._) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:52 ) aj śpi się tak, czy siak a poza tym ja jestem zaprzeczenie regół wszystkich - moja mama jadła cytryny i ogórki kiszone, a na dziewczynkę słodkie podobno ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:54 kasikk napisała: > ) > aj śpi się tak, czy siak > a poza tym ja jestem zaprzeczenie regół wszystkich - moja mama jadła cytryny i > ogórki kiszone, a na dziewczynkę słodkie podobno ) tu chyba niema reguly, ja wcinalam wszystko,jak lecialo, mieszalam ptysia ,za chwile po ogorka do sklepu przed zamknieciem gnalam Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:55 a co dzien,musialam zjesc tarte jablko z marchewka, chora bylam,jak nie mialam tego.... Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:56 kendus masz skypa włączonego?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:54 kasikk napisała: > ) > aj śpi się tak, czy siak > a poza tym ja jestem zaprzeczenie regół wszystkich - moja mama jadła cytryny i > ogórki kiszone, a na dziewczynkę słodkie podobno ) to my zostaniemy vistulowymi ciociami kasikku?))))) ps. zmykam zyczac dobrej nocy ciociom i malej mamy z malym bobaskiem Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:57 Praca mnie przygniotla...RODACY!!!! Buziaczki...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 02.03.05, 20:57 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > ) > > aj śpi się tak, czy siak > > a poza tym ja jestem zaprzeczenie regół wszystkich - moja mama jadła cytr > yny i > > ogórki kiszone, a na dziewczynkę słodkie podobno ) > > to my zostaniemy vistulowymi ciociami kasikku?))))) > > ps. zmykam zyczac dobrej nocy ciociom i malej mamy z malym bobaskiem o!!!!!!..wlasnie wirtualne ciocie bedziemy ) Dobrej Nocy sloo) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 09:54 nick000 napisał: > dobrego dnia życzę dzieki za dobry dzionek, moze i bedzie bo jade sie z siostra w miescie spotkac) bedzie przyjemnie jak zawsze) **milego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 07:59 dzien dobry bardzo w srode ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 09:56 slo-onko napisała: > dzien dobry bardzo w srode ) o bozszeeeeeeeeeeeee....jakiez te moje ludziki wymeczone) cieszyc sie prosze, wiosna co dzien blizej, snieg kurczy sie niemal w oczach bo sloneczko tak pieknie swieci, choc jest mrozikowo..... **milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 09:57 a teraz robie rzad i ide sobie stad) do potem moje ludziki) miejcie sobie tak milo jak ja mam obecnie) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 10:00 to jaq się cieszę, żeby nie było i też mówię dzień dobry ) i życzę wszystkim udanego dnia ) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 15:00 dzień dobry Skarbeczki)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 15:46 ja po wizycie w miescie, zimny wiatr mimo ze +3 stopnie, nie czulo sie ciepelka, wrocilismy do siostry, miala pyszny krupniczek i pychota ciasto...pojadlam ..) i zaczelo mi wiosenne "siapanie z nosa" juz kwitna leszczyny i brzozy mlodziudkie paczki puszczaja....strasznosci( zaczyna mnie dopadac wiosenna alergia( Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 17:14 Witajcie Vistulenta...spac mi sie chce..i mam psi nastroj..i wogole..ech..ale Buziaczki Wam... Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 18:48 A mnie sie coraz bardziej chce spac..spac... Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 09.03.05, 19:21 mala20033 napisała: > A mnie sie coraz bardziej chce spac..spac... malenka?? a Ty w nocy masz spac a nie dokazywac,) teraz sa efekty w dzien) trzymaj sie jakos,bo inaczej jeza podesle bys na kolancha potrzymala Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....telefoniczne podlanczanie:(( 09.03.05, 20:39 czy u was tez sa juz te afrey, mianowicie z telefonami, dzwoni do was nieznany nr.tel.,ktory moze sie okazac, ze podlancza sie pod wasz numer telefonu i dzwoni na wasz koszt? dzis przegrala rodzina sprawe w sadzie,bo ktos sie wlamal przez modem i nadzwonil na 3000 SKR, zaczeli szukac i znalezli zorganizowana grupe,gdzie slady prowadza do Manilli, wydzwaniaja do ludzi na calym swiece i jak zdaza to podlanczaja sie i dzwonia za darmo. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....poniedzialkowy pozar:( 09.03.05, 20:45 a wlasciwie chcialam wam napisac, dzis widzialam spalony budynek na miescie,na rynku o ktorym wam wczesniej wspominalam, zgroza trzy pietrowa kamienica z XVII wieku splonela do drugiego pietra, tlilo sie dzis jeszcze,zapach tez nieszczegolny, teren odgrodzony,straznik pilnie pilnowal gapiow, by za blisko nie podchodzili,bo dostaliby w lepatyne, strazacy rozciagali strop,wybuzali sterczace sciany.... zatrzymali dwoch chlopcow w wieku 15/17 lat i na razie nic niewiadomo. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....poniedzialkowy pozar:( 09.03.05, 20:46 kendo napisała: > a wlasciwie chcialam wam napisac, > dzis widzialam spalony budynek na miescie,na rynku > o ktorym wam wczesniej wspominalam, > zgroza trzy pietrowa kamienica z XVII wieku splonela do drugiego pietra, > tlilo sie dzis jeszcze,zapach tez nieszczegolny, > teren odgrodzony,straznik pilnie pilnowal gapiow, > by za blisko nie podchodzili,bo dostaliby w lepatyne, > strazacy rozciagali strop,wybuzali sterczace sciany.... > zatrzymali dwoch chlopcow w wieku 15/17 lat i na razie nic niewiadomo. > ale ofiar nie bylo? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....poniedzialkowy pozar:( 09.03.05, 20:55 slo-onko napisała: > > > > ale ofiar nie bylo? nie,nie bylo, zdazyli ewakuowac lokatorow, ale apteka/jubiler/sklepIndyjski/fryzjer/sklep z fieranami kawiarenka z piekarnia zamknieta bo "uszkodzone dymem" Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....poniedzialkowy pozar:( 09.03.05, 21:03 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > > > > > > > ale ofiar nie bylo? > > nie,nie bylo, > zdazyli ewakuowac lokatorow, > ale apteka/jubiler/sklepIndyjski/fryzjer/sklep z fieranami > kawiarenka z piekarnia zamknieta bo "uszkodzone dymem" > a u nas ostatnio byl taki przypadek jak maly chlopiec powiadomil,ze plonie dom. rodzina byla w srodku. uratowali rodzine a chlopiec splonal(((((( Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....poniedzialkowy pozar:( 09.03.05, 21:06 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > ale ofiar nie bylo? > > > > nie,nie bylo, > > zdazyli ewakuowac lokatorow, > > ale apteka/jubiler/sklepIndyjski/fryzjer/sklep z fieranami > > kawiarenka z piekarnia zamknieta bo "uszkodzone dymem" > > > a u nas ostatnio byl taki przypadek jak maly chlopiec powiadomil,ze plonie dom. > rodzina byla w srodku. uratowali rodzine a chlopiec splonal(((((( tak,widzialam w TV...to bylo w Lodzi, szkoda chlopca....to straszny zywiol( a tak wogole :to woda/ogien/wichora ja se strasznie wtedy boje( Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....poniedzialkowy pozar:( 09.03.05, 21:08 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ale ofiar nie bylo? > > > > > > nie,nie bylo, > > > zdazyli ewakuowac lokatorow, > > > ale apteka/jubiler/sklepIndyjski/fryzjer/sklep z fieranami > > > kawiarenka z piekarnia zamknieta bo "uszkodzone dymem" > > > > > a u nas ostatnio byl taki przypadek jak maly chlopiec powiadomil,ze ploni > e > dom. > > rodzina byla w srodku. uratowali rodzine a chlopiec splonal(((((( > > > tak,widzialam w TV...to bylo w Lodzi, > szkoda chlopca....to straszny zywiol( > > a tak wogole :to woda/ogien/wichora > ja se strasznie wtedy boje( nie moglam tego strawic. taki maly chlopiec jak mozna bylo nie uratowac?((( Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....poniedzialkowy pozar:( 09.03.05, 21:13 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ale ofiar nie bylo? > > > > > > > > nie,nie bylo, > > > > zdazyli ewakuowac lokatorow, > > > > ale apteka/jubiler/sklepIndyjski/fryzjer/sklep z fieranami > > > > kawiarenka z piekarnia zamknieta bo "uszkodzone dymem" > > > > > > > a u nas ostatnio byl taki przypadek jak maly chlopiec powiadomil,ze > ploni > > e > > dom. > > > rodzina byla w srodku. uratowali rodzine a chlopiec splonal((((( > ( > > > > > > tak,widzialam w TV...to bylo w Lodzi, > > szkoda chlopca....to straszny zywiol( > > > > a tak wogole :to woda/ogien/wichora > > ja se strasznie wtedy boje( > > nie moglam tego strawic. taki maly chlopiec jak mozna bylo nie uratowac?: (((( to zawsze sciska za serce...po prostu "tak mial pisane juz odgornie"( zatrol sie wyziewami"tlenkiem wegla" Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....poniedzialkowy pozar:( 09.03.05, 21:14 on się zaczadził od dymu umarł... nie dało rady go uratować szkoda, bo dzielny dzieciak Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....poniedzialkowy pozar:( 09.03.05, 21:18 kasikk napisała: > on się zaczadził > od dymu umarł... > nie dało rady go uratować > szkoda, bo dzielny dzieciak zostanie w sercach ludzkich.... normalnie sie "gesilam"jak w TV,na kazdym dzienniku puszczali jego glos z nagran kiedy dzwonil o pomoc. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....telefoniczne podlanczanie:(( 09.03.05, 20:46 kendo napisała: > czy u was tez sa juz te afrey, > mianowicie z telefonami, > dzwoni do was nieznany nr.tel.,ktory moze sie okazac, > ze podlancza sie pod wasz numer telefonu > i dzwoni na wasz koszt? > dzis przegrala rodzina sprawe w sadzie,bo ktos sie wlamal przez modem > i nadzwonil na 3000 SKR, > zaczeli szukac i znalezli zorganizowana grupe,gdzie slady prowadza do Manilli, > wydzwaniaja do ludzi na calym swiece i jak zdaza to podlanczaja sie > i dzwonia za darmo. a jakze od dawna. podlaczaja sie pajeczarze i tacy co wykorzystuja itp. nas to jeszcze nie spotkalo ale slyszalam o takich wypadkach. w tv nawet byl o takich program. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....telefoniczne podlanczanie:(( 09.03.05, 20:53 oj, i na komórkę też tak podobno potrafią nie wolno wciskać żadnych guziczków, tylko od razu się rozłączyć, jak ktoś o coś takiego prosi Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....telefoniczne podlanczanie:(( 09.03.05, 21:02 kasikk napisała: > oj, i na komórkę też tak podobno potrafią > nie wolno wciskać żadnych guziczków, tylko od razu się rozłączyć, jak ktoś o > coś takiego prosi wlasnie tez wczoraj u nas pisali o tym, szukalam tego artykulu by H.zobaczyl, ale znalazl na innym dzienniku, nawet moga wirusa przeslac( o swiecie...a ja juz bylam niemal zdecydowana na komorke by ja w koncu miec) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....telefoniczne podlanczanie:(( 09.03.05, 21:00 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > czy u was tez sa juz te afrey, > > mianowicie z telefonami, > > dzwoni do was nieznany nr.tel.,ktory moze sie okazac, > > ze podlancza sie pod wasz numer telefonu > > i dzwoni na wasz koszt? > > dzis przegrala rodzina sprawe w sadzie,bo ktos sie wlamal przez modem > > i nadzwonil na 3000 SKR, > > zaczeli szukac i znalezli zorganizowana grupe,gdzie slady prowadza do Man > illi, > > wydzwaniaja do ludzi na calym swiece i jak zdaza to podlanczaja sie > > i dzwonia za darmo. > > a jakze od dawna. podlaczaja sie pajeczarze i tacy co wykorzystuja itp. nas to > jeszcze nie spotkalo ale slyszalam o takich wypadkach. w tv nawet byl o takich > program. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....telefoniczne podlanczanie:(( 09.03.05, 21:19 pozegnam sie tu wistuski slodkich snow i do jutra ps.Kendus nie zapomnij o listku Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....telefoniczne podlanczanie:(( 09.03.05, 21:22 jtka napisała: > dobranoc itus tez juz widac padnieta, wyszeptala ledwo uslyszalne >dobranoc< spij rownie smacznie i odpoczywaj.... Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....telefoniczne podlanczanie:(( 09.03.05, 21:21 slo-onko napisała: > pozegnam sie tu wistuski > slodkich snow i do jutra > > ps.Kendus nie zapomnij o listku wzajemnie sloo.... spij smacznie) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 07:14 pada deszcz ze sniegiem, stalowo-szare niebo, przedwiosenna pogoda, a mnie w duszy gra i az żyć się chce Dobrego dnia życze Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 07:32 no sroda tak wspaniała jest nie powiem bo to już połowa tygodnia.... tylko dziś pada pada pada pada... ale za to jest cieplutko.... Spokojnego dnia wszystkim cmokaski** Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 10:22 orzeszek_rania napisała: > no sroda tak wspaniała jest nie powiem bo to już połowa tygodnia.... tylko dziś > > pada pada pada pada... ale za to jest cieplutko.... > Spokojnego dnia wszystkim cmokaski** sroda to polowa tygodnia, blizej juz do weekendu, milego dnia orzeszku. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 07:34 nick000 napisał: > pada deszcz ze sniegiem, stalowo-szare niebo, przedwiosenna pogoda, a mnie w > duszy gra i az żyć się chce Dobrego dnia życze a co Ci gra ???? a może inaczej Kto???)))))))) hihi Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 07:53 dzien dobry a ja dzis bede spiewac, tarlalalalalaaaaaaaaallllla aa))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 10:24 slo-onko napisała: > dzien dobry > a ja dzis bede spiewac, tarlalalalalaaaaaaaaallllla aa))) jak widac sloo rozanielone) tak powinno byc,bo coz po smutnym sloo?? same gradowe chmurki by byly **milego dnia. Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 08:46 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > pada deszcz ze sniegiem, stalowo-szare niebo, przedwiosenna pogoda, a mn > ie w > > duszy gra i az żyć się chce Dobrego dnia życze > > a co Ci gra ???? a może inaczej Kto???)))))))) hihi przeciez nie Janko muzykant))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 10:20 nick000 napisał: > pada deszcz ze sniegiem, stalowo-szare niebo, przedwiosenna pogoda, a mnie w > duszy gra i az żyć się chce Dobrego dnia życze widac,ze nick przeszczesliwy ostatnimi czasy...) milego dnia zatem zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 10:26 witam obecnych i nieobecnych, jak widac wszedzie deszczowo, ale dobrze,ze cieplo, tony sniegu szybciej stopnieja.... u nas jeszcze mgla zasnula krajobraz,probujac obmyc deszczem... **milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 16.03.05, 11:15 usch.... trzeba wreszczie cos pozytecznego zrobic, zakasac rekawy i gdzies lapcieta wlozyc) miejcie sobie mily dzionek........) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 16.03.05, 12:28 kasikk napisała: > i miłego dnia życzę, chociaż to już jego połowa ) Tobie tez przyjemnego dzionka pączuszku ogórczany zyczymy Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 16.03.05, 13:17 kasikk napisała: > i miłego dnia życzę, chociaż to już jego połowa ) wzajemnie kasikku, u mnie juz polmetek zaliczony) Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 16.03.05, 14:22 sloo, pączuś ogórczany mnie powalił ) cudna jesteś!! ) właśnie zieloną herbatkę sobie parzę ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 16.03.05, 14:33 kasikk napisała: > sloo, pączuś ogórczany mnie powalił ) > cudna jesteś!! ) > > właśnie zieloną herbatkę sobie parzę ) pączusiu ogórczany o smaku zielonej herbatki powiedz Ty mnie czy twoj kolor wloskow to naturalny? mysle o slubnym zdjatku bo jesli natural to jest bosko sliczny Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 16.03.05, 14:41 a skąd!! niestety ( ale się staram ) chociaż M. twierdzi, że po każdym farbowaniu wredności mi przybywa zgodnie z kolorem DDD ale nigdy nie mówiłam, że wredna nie jestem ) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 16.03.05, 15:33 ..hej malenka **milego dzionka Tobie) ** kasikku,ten kolorek bardzo lubie, a tobie on pasuje super.... Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 16.03.05, 15:57 kasikk napisała: > a skąd!! niestety ( > ale się staram ) > chociaż M. twierdzi, że po każdym farbowaniu wredności mi przybywa zgodnie z > kolorem DDD > ale nigdy nie mówiłam, że wredna nie jestem ) hej kasikk, z Twojego postu wnoszę ześ nie brunetka ognista jeno kolor czuprynki masz wiewiórkowy))), tak trzymaj) Odpowiedz Link
kendo Re: witam wieczornie :)) 16.03.05, 19:58 mgla nas spowila..... jest mlecznie ,mozna by bylo jakis pojemnik przystawic i nalapac mgly) Odpowiedz Link
kendo Re: witam wieczornie :)) 16.03.05, 22:12 ..i nikt sie nie przylaczyl do pogawedki wieczornej ((((((((((( DOBREJ NOCY zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.03.05, 07:04 środa minie, tydzień zginie, takim hasełkiem powitał mnie dzisiaj w pracy kolega. Jest w nim jakiś sens, od środy czas przyspiesza, przynajmniej odnoszę takie wrażenie. Witam i zycze dobrego dnia)))niech Wam sie zacznie tak dobrze jak mnie sie zaczął)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.03.05, 07:09 nick000 napisał: > środa minie, tydzień zginie, takim hasełkiem powitał mnie dzisiaj w pracy > kolega. Jest w nim jakiś sens, od środy czas przyspiesza, przynajmniej odnoszę > takie wrażenie. Witam i zycze dobrego dnia)))niech Wam sie zacznie tak dobrze > > jak mnie sie zaczął)) witam slo-onecznie i przesylam pozdrowienia z wiosennego miasta Sz. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.03.05, 08:02 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > środa minie, tydzień zginie, takim hasełkiem powitał mnie dzisiaj w pr > acy > > kolega. Jest w nim jakiś sens, od środy czas przyspiesza, przynajmniej od > noszę > > takie wrażenie. Witam i zycze dobrego dnia)))niech Wam sie zacznie tak > dobrze > > > > jak mnie sie zaczął)) > > witam slo-onecznie i przesylam pozdrowienia z wiosennego miasta Sz. Witam jeszcze bardziej słonecznie i cieplutko) wreszcie widać wiosnę!!!!! HURA!!! buziaczki dla wsiem cmok cmok cmok Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 23.03.05, 08:29 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > środa minie, tydzień zginie, takim hasełkiem powitał mnie dzisia > j w pr > > acy > > > kolega. Jest w nim jakiś sens, od środy czas przyspiesza, przynajmn > iej od > > noszę > > > takie wrażenie. Witam i zycze dobrego dnia)))niech Wam sie zaczni > e tak > > dobrze > > > > > > jak mnie sie zaczął)) > > > > witam slo-onecznie i przesylam pozdrowienia z wiosennego miasta Sz. > > Witam jeszcze bardziej słonecznie i cieplutko) wreszcie widać wiosnę!!!!! > HURA!!! buziaczki dla wsiem cmok cmok cmok ooohhhhhooooo nasze dziecko vistulowe jak skowronek radosne )) Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 23.03.05, 12:06 lalalalaaaaaaaaaaaaa... jest taaak pięknie, że się śpiewać chce DD po spacerze z psiskiem mam ochotę na jeszcze jeden i jeszcze jeden... chyba pójdę do ogródeczka i popracuję trochę na świeżym powietrzu zupełnie inne zycie ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 23.03.05, 12:23 kasikk napisała: > lalalalaaaaaaaaaaaaa... > jest taaak pięknie, że się śpiewać chce DD > po spacerze z psiskiem mam ochotę na jeszcze jeden > i jeszcze jeden... > chyba pójdę do ogródeczka i popracuję trochę na świeżym powietrzu > zupełnie inne zycie ) uwazaj pączuszek na swoj malutki brzuszek)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 23.03.05, 12:35 kasikk napisała: > eee... nie będę się przepracowywać, o nie jakie masz kfjatuszki w swoim ogrodku? Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 23.03.05, 12:48 witajcie rozspiewane ptaszyny, jak to wiosenny nastroj Was pieknie rozpromienil, oby wasz optymizm nieopuszczal Was.... **milego dnia wszystkim PS;.. cieplej ale zadazylam przed deszczykiem wiosennym pierwszym wroci do domciu) Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 23.03.05, 13:48 w tej chwili kwitną tylko przebiśniegi a poza tym wyszły z ziemi krokusy i tulipany botaniczne a są jeszcze żonkile, hiacynty i tulipany ogrodowe no i konwalie, barwinek, miodunka... ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam :)) 23.03.05, 15:50 Witajcie Vistulacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lubie Was!!!!!!!!!!!!!! Milego Dzionka...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 23.03.05, 19:33 a co tak cichutko ?? tez nie macie czasu jak ja ?? moge posiedziec zdzibko < kims ochotnym) Odpowiedz Link
jtka Re: witam :)) 23.03.05, 19:33 bry wieczór))) wieczory nastają nawet nie wiem kiedy)))) pozdrawiam))) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 23.03.05, 20:22 jtka napisała: > bry wieczór))) > wieczory nastają nawet nie wiem kiedy)))) > pozdrawiam))) jak widac Itunia tez zapracowana, niema czasu nawet o wiosnie pomyslec miej sobie chociaz mily wieczor. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 23.03.05, 20:29 kendo napisała: > jtka napisała: > > > bry wieczór))) > > wieczory nastają nawet nie wiem kiedy)))) > > pozdrawiam))) > > jak widac Itunia tez zapracowana, > niema czasu nawet o wiosnie pomyslec > > miej sobie chociaz mily wieczor. ja jestem w koncu wyrobilam sie i moge odsapnac Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 23.03.05, 20:45 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > jtka napisała: > > > > > bry wieczór))) > > > wieczory nastają nawet nie wiem kiedy)))) > > > pozdrawiam))) > > > > jak widac Itunia tez zapracowana, > > niema czasu nawet o wiosnie pomyslec > > > > miej sobie chociaz mily wieczor. > > ja jestem > w koncu wyrobilam sie i moge odsapnac wiecie ,zwariowany ten czas jakis przedswiateczny, kolezanka dzis mi zadzwonila,ze w jednym sklepie niemal godzine w kolejce stala do kasy ( mialam dzis szczescie bo w innym robilam zakupy i to rano, wiec niektorzy pewnie jeszcze spali) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 10:49 w srodku tygodnia pracujacego i az sie zdziwilam,ze nikt sie jeszcze nie "zadziendoberkowal" hmmmmm.... zapracowani ludziki czy cusiiiii ???? **milego wiosennego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 11:44 kendo napisała: > w srodku tygodnia pracujacego > i az sie zdziwilam,ze nikt sie jeszcze nie "zadziendoberkowal" hmmmmm.... > zapracowani ludziki czy cusiiiii ???? > > **milego wiosennego dnia zycze. bardziej cusi)) a praca to jak krew z nosa) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 12:11 i ja miewam nieraz takie dni, ze nic sie nie"kleii" choc checi sa a wszystko stoi jakby w miejscu) ale dzis mam w palnie duzo do zrobienia, po wczorajszym wolnym na miescie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 12:21 kendo napisała: > i ja miewam nieraz takie dni, > ze nic sie nie"kleii" choc checi sa a wszystko stoi jakby w miejscu) > ale dzis mam w palnie duzo do zrobienia, > po wczorajszym wolnym na miescie) a ja nic nie planuje nawet obiadow nie gotuje a co dzis zceka mnie wedrowka do sklepu zeby sie czemus pzryjzec i porownac ceny Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 12:27 jak masz ladna pogode to wedrowka bedzie przyjemna, taka jak wczoraj u mnie,choc bylo chlodno, ale dzis nie wybralabym sie na rekonesans sklepowy) obiadek mam zamrozony, dopitrasze ryz lub makaron i salate jaks wymodze) chlebek musze upiec, odkurzyc chatke, jakiegos upiora trzeba by bylo wyprac, Tyberiusza poczytac,jestem juz po polowie , cusik kolo siebie zrobic) ciekawe ile dzis zdaze ?? ) Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 30.03.05, 12:32 hej, hej melduję się na vistuli i zycze bardzo miłego dnia, nie przemęczajcie sie, relaks nawet w pracy jest wskazany, rozmowa z kimś miłym i ważnym, odrobina ciepłych myśli, no mówię Wam, warto)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 12:36 nick000 napisał: > hej, hej melduję się na vistuli i zycze bardzo miłego dnia, nie przemęczajcie > sie, relaks nawet w pracy jest wskazany, rozmowa z kimś miłym i ważnym, odrobin > a ciepłych myśli, no mówię Wam, warto)))))) witaj nicku ) ja sie juz polenilam ,wiec czas zakasac rekawy, bo samo nic sie nie zrobi ,niestety, a rozmowy z milymi ludzikami jak najbardziej wskazane , jak sa takowe) Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 30.03.05, 12:39 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > hej, hej melduję się na vistuli i zycze bardzo miłego dnia, nie > przemęczajcie > > sie, relaks nawet w pracy jest wskazany, rozmowa z kimś miłym i ważnym, > odrobin > > a ciepłych myśli, no mówię Wam, warto)))))) > > witaj nicku ) > ja sie juz polenilam ,wiec czas zakasac rekawy, > bo samo nic sie nie zrobi ,niestety, > a rozmowy z milymi ludzikami jak najbardziej wskazane , > jak sa takowe) daj sobie luz Kenduś, już sie w zyciu rękawów nazakasywałaś, popatrz jak wokół jest pięknie, jacy ludzie ciepli dookoła, aż chce sie żyć)) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 12:47 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > hej, hej melduję się na vistuli i zycze bardzo miłego dnia, nie > > przemęczajcie > > > sie, relaks nawet w pracy jest wskazany, rozmowa z kimś miłym i waż > nym, > > odrobin > > > a ciepłych myśli, no mówię Wam, warto)))))) > > > > witaj nicku ) > > ja sie juz polenilam ,wiec czas zakasac rekawy, > > bo samo nic sie nie zrobi ,niestety, > > a rozmowy z milymi ludzikami jak najbardziej wskazane , > > jak sa takowe) > > daj sobie luz Kenduś, już sie w zyciu rękawów nazakasywałaś, popatrz jak wokół > jest pięknie, jacy ludzie ciepli dookoła, aż chce sie żyć)) nicku, bede musiala sie chyba w poblize Twych obejsc wyprowadzic, u mnie jest calkowita odwrotnosc rzeczy( a amku i tak trzeba zrobic by zyc dalej, sprzatnoc rowniez by jakies robactwo sie nie zaleglo, a Ty tak lubisz troche chyba na opak podpowiadac co ?? ) Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 30.03.05, 13:01 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > hej, hej melduję się na vistuli i zycze bardzo miłego dnia, > nie > > > przemęczajcie > > > > sie, relaks nawet w pracy jest wskazany, rozmowa z kimś miłym > i waż > > nym, > > > odrobin > > > > a ciepłych myśli, no mówię Wam, warto)))))) > > > > > > witaj nicku ) > > > ja sie juz polenilam ,wiec czas zakasac rekawy, > > > bo samo nic sie nie zrobi ,niestety, > > > a rozmowy z milymi ludzikami jak najbardziej wskazane , > > > jak sa takowe) > > > > daj sobie luz Kenduś, już sie w zyciu rękawów nazakasywałaś, popatrz jak > > wokół > > jest pięknie, jacy ludzie ciepli dookoła, aż chce sie żyć)) > > nicku, > bede musiala sie chyba w poblize Twych obejsc wyprowadzic, > u mnie jest calkowita odwrotnosc rzeczy( > a amku i tak trzeba zrobic by zyc dalej, > sprzatnoc rowniez by jakies robactwo sie nie zaleglo, > a Ty tak lubisz troche chyba na opak podpowiadac co ?? ) dlaczego tak sadzisz)) a amku można zrobić szybciutko, bez zbędnych ceregieli, w ostateczności zjedz kanapkę Robaczki niech sobie zyją niebożęta, komu one przeszkadzają)))) Spadam, miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 13:02 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > hej, hej melduję się na vistuli i zycze bardzo miłego > dnia, > > nie > > > > przemęczajcie > > > > > sie, relaks nawet w pracy jest wskazany, rozmowa z kimś > miłym > > i waż > > > nym, > > > > odrobin > > > > > a ciepłych myśli, no mówię Wam, warto)))))) > > > > > > > > witaj nicku ) > > > > ja sie juz polenilam ,wiec czas zakasac rekawy, > > > > bo samo nic sie nie zrobi ,niestety, > > > > a rozmowy z milymi ludzikami jak najbardziej wskazane , > > > > jak sa takowe) > > > > > > daj sobie luz Kenduś, już sie w zyciu rękawów nazakasywałaś, popat > rz jak > > > > wokół > > > jest pięknie, jacy ludzie ciepli dookoła, aż chce sie żyć)) > > > > nicku, > > bede musiala sie chyba w poblize Twych obejsc wyprowadzic, > > u mnie jest calkowita odwrotnosc rzeczy( > > a amku i tak trzeba zrobic by zyc dalej, > > sprzatnoc rowniez by jakies robactwo sie nie zaleglo, > > a Ty tak lubisz troche chyba na opak podpowiadac co ?? ) > > dlaczego tak sadzisz)) a amku można zrobić szybciutko, bez zbędnych ceregiel > i, w ostateczności zjedz kanapkę Robaczki niech sobie zyją niebożęta, komu on > e przeszkadzają)))) Spadam, miłego dnia no Nick TY to amsz pomyslY myslisz,ze jak TY zyjesz wylacznie miloscia i kanapkami to inni tez moga? Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 30.03.05, 14:55 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > hej, hej melduję się na vistuli i zycze bardzo m > iłego > > dnia, > > > nie > > > > > przemęczajcie > > > > > > sie, relaks nawet w pracy jest wskazany, rozmowa > z kimś > > miłym > > > i waż > > > > nym, > > > > > odrobin > > > > > > a ciepłych myśli, no mówię Wam, warto)))))) > > > > > > > > > > witaj nicku ) > > > > > ja sie juz polenilam ,wiec czas zakasac rekawy, > > > > > bo samo nic sie nie zrobi ,niestety, > > > > > a rozmowy z milymi ludzikami jak najbardziej wskazane , > > > > > jak sa takowe) > > > > > > > > daj sobie luz Kenduś, już sie w zyciu rękawów nazakasywałaś, > popat > > rz jak > > > > > > wokół > > > > jest pięknie, jacy ludzie ciepli dookoła, aż chce sie żyć) > ) > > > > > > nicku, > > > bede musiala sie chyba w poblize Twych obejsc wyprowadzic, > > > u mnie jest calkowita odwrotnosc rzeczy( > > > a amku i tak trzeba zrobic by zyc dalej, > > > sprzatnoc rowniez by jakies robactwo sie nie zaleglo, > > > a Ty tak lubisz troche chyba na opak podpowiadac co ?? ) > > > > dlaczego tak sadzisz)) a amku można zrobić szybciutko, bez zbędnych > ceregiel > > i, w ostateczności zjedz kanapkę Robaczki niech sobie zyją niebożęta, k > omu > on > > e przeszkadzają)))) Spadam, miłego dnia > > no Nick TY to amsz pomyslY > myslisz,ze jak TY zyjesz wylacznie miloscia i kanapkami to inni tez moga? hehehe, cos dla ciała i bardzo dużo dla ducha)), najlepiej gdy sie sfery obie przeplataja i uzupełniają) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 16:55 nick000 napisał: > > dlaczego tak sadzisz)) a amku można zrobić szybciutko, bez zbędnych ceregiel **tak ostatnio robie,ide po najprostrzej linni oporu.... > i, w ostateczności zjedz kanapkę ** kanapki na sniadanie i na kolacje,wiec choc jeden posilek powinien byc gotowany-cieply,takie sa regoly prawidlowego odrzywiania i prosze nicku rob rowniez tak,to samo zdrowie, a tak sie zastanawiam,czy akceptowalbys by serwowano Ci jako mezowi caly czas kanapki ?? Robaczki niech sobie zyją niebożęta, komu on > e przeszkadzają)))) Spadam, miłego dnia **pewnie niech sobie zyja ale nie w moim domku, bo Ty bys ich nie akceptowal w swoim) **milego popoludnia rowniez) Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 30.03.05, 17:22 kendo napisała: > ** kanapki na sniadanie i na kolacje,wiec choc jeden posilek powinien byc > gotowany-cieply,takie sa regoly prawidlowego odrzywiania > i prosze nicku rob rowniez tak,to samo zdrowie, > a tak sie zastanawiam,czy akceptowalbys > by serwowano Ci jako mezowi caly czas kanapki ?? jak dobrze, ze jest vistula, na chwile włączy człek komputer a tu juz okazja do napisania zdanka))) Odpowiadając na powyższe droga Kendusiu powiem Ci tylko, ze należę do takich nicków co same sobie serwować papu lubią, jesli mam ochote na coś gorącego, to po prostu szybko gotuję jakies nieskomplikowane danie i już, a kanapki uwielbiam, zarełko błyskawiczne i smaczne, nie wymagające inwencji jedynie ostrego noża Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 17:32 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > ** kanapki na sniadanie i na kolacje,wiec choc jeden posilek powinien byc > > > gotowany-cieply,takie sa regoly prawidlowego odrzywiania > > i prosze nicku rob rowniez tak,to samo zdrowie, > > a tak sie zastanawiam,czy akceptowalbys > > by serwowano Ci jako mezowi caly czas kanapki ?? > > jak dobrze, ze jest vistula, na chwile włączy człek komputer a tu juz okazja d > o napisania zdanka))) Odpowiadając na powyższe droga Kendusiu powiem Ci tylko > , ze należę do takich nicków co same sobie serwować papu lubią, jesli mam ochot > e na coś gorącego, to po prostu szybko gotuję jakies nieskomplikowane danie i j > uż, a kanapki uwielbiam, zarełko błyskawiczne i smaczne, nie wymagające inwencj > i jedynie ostrego noża czyli jednym slowem nasz Nick nie jest wybredny jesli chodzi o menu albo sobie sam ugotuje albo kanapke wrabie albo slodyczem czyli ........ sie nasyci Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 19:55 slo-onko napisała: > > czyli jednym slowem nasz Nick nie jest wybredny jesli chodzi o menu > albo sobie sam ugotuje albo kanapke wrabie albo slodyczem czyli ........ sie na > syci "slodyczem" ?? sloo powiadasz ?? takie jedzonko jest smaczne dla ducha, a w innych wypatkach papu trzeba zjesc) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 20:18 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > > > czyli jednym slowem nasz Nick nie jest wybredny jesli chodzi o menu > > albo sobie sam ugotuje albo kanapke wrabie albo slodyczem czyli ........ > sie > na > > syci > > "slodyczem" ?? sloo powiadasz ?? > takie jedzonko jest smaczne dla ducha, > a w innych wypatkach papu trzeba zjesc) sam tak .......... powiedzial ale co to za slodysz?????))) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 20:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > czyli jednym slowem nasz Nick nie jest wybredny jesli chodzi o menu > > > > albo sobie sam ugotuje albo kanapke wrabie albo slodyczem czyli ... > ..... > > sie > > na > > > syci > > > > "slodyczem" ?? sloo powiadasz ?? > > takie jedzonko jest smaczne dla ducha, > > a w innych wypatkach papu trzeba zjesc) > > sam tak .......... powiedzial > ale co to za slodysz?????))) mozna myslec roznie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 20:42 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > czyli jednym slowem nasz Nick nie jest wybredny jesli chodzi > o menu > > > > > > albo sobie sam ugotuje albo kanapke wrabie albo slodyczem czy > li ... > > ..... > > > sie > > > na > > > > syci > > > > > > "slodyczem" ?? sloo powiadasz ?? > > > takie jedzonko jest smaczne dla ducha, > > > a w innych wypatkach papu trzeba zjesc) > > > > sam tak .......... powiedzial > > ale co to za slodysz?????))) > > mozna myslec roznie) no fakt ale dla niego pewnie najslodszy hehe czyzby Nick byl lasuchem na slodkosci? nie podejrzewam Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 20:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > czyli jednym slowem nasz Nick nie jest wybredny jesli c > hodzi > > o menu > > > > > > > > albo sobie sam ugotuje albo kanapke wrabie albo slodycz > em czy > > li ... > > > ..... > > > > sie > > > > na > > > > > syci > > > > > > > > "slodyczem" ?? sloo powiadasz ?? > > > > takie jedzonko jest smaczne dla ducha, > > > > a w innych wypatkach papu trzeba zjesc) > > > > > > sam tak .......... powiedzial > > > ale co to za slodysz?????))) > > > > mozna myslec roznie) > > no fakt > ale dla niego pewnie najslodszy > hehe czyzby Nick byl lasuchem na slodkosci? > nie podejrzewam ja sobie mysle,ze to chyba nturalna slodycz a nie jakies tam lizaczki czy rurki z kremem) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 20:47 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > czyli jednym slowem nasz Nick nie jest wybredny j > esli c > > hodzi > > > o menu > > > > > > > > > > albo sobie sam ugotuje albo kanapke wrabie albo s > lodycz > > em czy > > > li ... > > > > ..... > > > > > sie > > > > > na > > > > > > syci > > > > > > > > > > "slodyczem" ?? sloo powiadasz ?? > > > > > takie jedzonko jest smaczne dla ducha, > > > > > a w innych wypatkach papu trzeba zjesc) > > > > > > > > sam tak .......... powiedzial > > > > ale co to za slodysz?????))) > > > > > > mozna myslec roznie) > > > > no fakt > > ale dla niego pewnie najslodszy > > hehe czyzby Nick byl lasuchem na slodkosci? > > nie podejrzewam > ja sobie mysle,ze to chyba nturalna slodycz > a nie jakies tam lizaczki czy rurki z kremem) co? burak cukrowy? Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 30.03.05, 20:50 przerwa meczu, hahahahaha, wszystko słyszałem co mówicie))), tylko nie burak dobrze Z ta słodycza naturalna to jest tak, ............................................................................................................................................................,l juz wiecie wszystko)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 20:54 nick000 napisał: > przerwa meczu, hahahahaha, wszystko słyszałem co mówicie))), tylko nie burak > dobrze Z ta słodycza naturalna to jest tak, ................................ > ............................................................................... > .............................................,l juz wiecie wszystko)) a nic nie wiemy nic a nic kropki nic nie znacza Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 20:54 nick000 napisał: > przerwa meczu, hahahahaha, wszystko słyszałem co mówicie))), tylko nie burak > dobrze Z ta słodycza naturalna to jest tak, ................................ > .............................................................................. . > .............................................,l juz wiecie wszystko)) a nie,ja nic niewiem ) dzis mi leb tylko meczami trzeszczy slubne przerzutki kanalowe robie...wrrrrrrr) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 20:53 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > czyli jednym slowem nasz Nick nie jest wybr > edny j > > esli c > > > hodzi > > > > o menu > > > > > > > > > > > > albo sobie sam ugotuje albo kanapke wrabie > albo s > > lodycz > > > em czy > > > > li ... > > > > > ..... > > > > > > sie > > > > > > na > > > > > > > syci > > > > > > > > > > > > "slodyczem" ?? sloo powiadasz ?? > > > > > > takie jedzonko jest smaczne dla ducha, > > > > > > a w innych wypatkach papu trzeba zjesc) > > > > > > > > > > sam tak .......... powiedzial > > > > > ale co to za slodysz?????))) > > > > > > > > mozna myslec roznie) > > > > > > no fakt > > > ale dla niego pewnie najslodszy > > > hehe czyzby Nick byl lasuchem na slodkosci? > > > nie podejrzewam > > ja sobie mysle,ze to chyba nturalna slodycz > > a nie jakies tam lizaczki czy rurki z kremem) > > co? burak cukrowy? a niewiem....ale w naturze mozna znalesc wiel roznej slodyczy) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 19:50 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > ** kanapki na sniadanie i na kolacje,wiec choc jeden posilek powinien byc > > > gotowany-cieply,takie sa regoly prawidlowego odrzywiania > > i prosze nicku rob rowniez tak,to samo zdrowie, > > a tak sie zastanawiam,czy akceptowalbys > > by serwowano Ci jako mezowi caly czas kanapki ?? > > jak dobrze, ze jest vistula, na chwile włączy człek komputer a tu juz okazja d > o napisania zdanka))) Odpowiadając na powyższe droga Kendusiu powiem Ci tylko > , ze należę do takich nicków co same sobie serwować papu lubią, jesli mam ochot > e na coś gorącego, to po prostu szybko gotuję jakies nieskomplikowane danie i j > uż, a kanapki uwielbiam, zarełko błyskawiczne i smaczne, nie wymagające inwencj > i jedynie ostrego noża ale dobrze ma z Toba Twa Kobieta ) moje chlopie chore i trza ga zasilic czyms innym niz kanapka) oczywiscie kanapeczki tez lubie czasami sobie wymodzic extra, alez ile je mozna jesc?) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 13:01 nick000 napisał: > hej, hej melduję się na vistuli i zycze bardzo miłego dnia, nie przemęczajcie > sie, relaks nawet w pracy jest wskazany, rozmowa z kimś miłym i ważnym, odrobin > a ciepłych myśli, no mówię Wam, warto)))))) glaskanie slowami co? masz racje Nick warto Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 30.03.05, 14:53 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > hej, hej melduję się na vistuli i zycze bardzo miłego dnia, nie > przemęczajcie > > sie, relaks nawet w pracy jest wskazany, rozmowa z kimś miłym i ważnym, > odrobin > > a ciepłych myśli, no mówię Wam, warto)))))) > > glaskanie slowami co? > masz racje Nick warto och, słowami można bardzo wiele uczynić, odpowiednio użyte sprawią, ze życie nasze będzie zdecydowanie jaśniejsze, bardziej słoneczne, w taki sposób warto droga Slo) Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 30.03.05, 18:08 czeeeeść ) mija mi jakos szybko czas odkąd praca powróciła... i witam się tak późno... ( ale buziaczki dla wszystkich Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 19:53 kasikk napisała: > czeeeeść ) > > mija mi jakos szybko czas odkąd praca powróciła... > i witam się tak późno... ( > ale buziaczki dla wszystkich to chyba dobry znak, na szybkie uciekanie godzinek) **milego wieczoru kasikku. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 20:18 kendo napisała: > kasikk napisała: > > > czeeeeść ) > > > > mija mi jakos szybko czas odkąd praca powróciła... > > i witam się tak późno... ( > > ale buziaczki dla wszystkich > > to chyba dobry znak, > na szybkie uciekanie godzinek) > > **milego wieczoru kasikku. a juz mialam pytac gdzie nasz pączuszek co nosi ze soba maly brzuszek? Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 20:57 a ja pozarlam mase orzechow w czekoladzie i juz... to tez przecie slodycz) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 20:58 kendo napisała: > a ja pozarlam mase orzechow w czekoladzie i juz... > to tez przecie slodycz) to ja wole rodzynki w czekoladzie albo sliwki albo galaretke w niej Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 30.03.05, 21:03 a ja najbardziej lubię .................................. juz teraz wiecie))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 30.03.05, 21:05 nick000 napisał: > a ja najbardziej lubię .................................. juz teraz wiecie))) ale NIcpleciesz chyba CI koniec kawalek jezyka unieuchomil jakies trudne slowo, ktorego wymowic nie mozesz czy jak? no dobra to ja ide lulu)) dobrej nocy kibicom i innych ludziom Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 21:08 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > a ja najbardziej lubię .................................. juz teraz wieci > e))) > ale NIcpleciesz > chyba CI koniec kawalek jezyka unieuchomil > jakies trudne slowo, ktorego wymowic nie mozesz czy jak? > > no dobra to ja ide lulu)) > dobrej nocy kibicom i innych ludziom ja tez zaraz ide, jeno jabluszko dochrupie) milych snow Wszystkim) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 30.03.05, 21:07 nick000 napisał: > a ja najbardziej lubię .................................. juz teraz wiecie))) jezeli myslisz o milosci to powiedz,niewstydz sie ) Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 30.03.05, 22:17 kasikk napisała: > a ja wim, co tam powinno byc > PIWO trafiony zatopiony)) ale nie do końca) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 06.04.05, 08:52 ..to juz srodek tygodnia..... miejcie sile do spraw srodowych i milego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 06.04.05, 09:01 dzien dobry srodowi ludkowie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 06.04.05, 09:14 slo-onko napisała: > dzien dobry srodowi ludkowie dzien dobry sloo, mam nadzieje,ze dzis wyhamujesz na zakretach ) **milego zapracowania zycze Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 06.04.05, 09:15 tez mam taka nadzieje Kendus czy bedziesz jeszcze przez pol godziny? chce napisac kilka slow na yahoo Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 06.04.05, 09:39 slo-onko napisała: > tez mam taka nadzieje > Kendus czy bedziesz jeszcze przez pol godziny? chce napisac kilka slow na > yahoo sloo, po dziesiatej z domku wyjezdzam) ha ! i niewiem kiedy wroce) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 06.04.05, 09:41 no to wyslalam, szukajw yahoo Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 06.04.05, 09:49 dzieńdobry Wszystkim, ale sie dzisiaj wyspałem, no mówię Wam, jak nigdy w zyciu. Dobrego dnia zycze Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 06.04.05, 10:00 nick000 napisał: > dzieńdobry Wszystkim, ale sie dzisiaj wyspałem, no mówię Wam, jak nigdy w > zyciu. Dobrego dnia zycze wcale sie nie dziwie, widzac ta godzine wpisu )))))))))))))) witaj nciku, i miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....zalatany dzien tygodnia.. 06.04.05, 15:20 ale juz zaraz obiadek spapusiam i chyba z ksiazeczka sie gdzies uplacuje) miejcie sobie dobrze do wieczorka. Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....zalatany dzien tygodnia.. 06.04.05, 15:59 Milego Dzionka..co czytasz Kendusiu? Odpowiedz Link
kasikk dobry wieczór :)) 06.04.05, 20:50 no nieeeee... i nikogo niet... a orzeszka to chyba całkiem odturlali hop! hop!! jest tu kto?? czy ja w osamotnieniu tu bedę... nick, jakbys sie pojawił, to chcę kontenerek mleka, albo krówkę masz już wprawę, to ciebie poproszę D jejku!! mleko i mleko w różnych postaciach DD Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór :)) 06.04.05, 21:08 kasikk napisała: > no nieeeee... i nikogo niet... > a orzeszka to chyba całkiem odturlali > hop! hop!! jest tu kto?? > czy ja w osamotnieniu tu bedę... > > nick, jakbys sie pojawił, to chcę kontenerek mleka, albo krówkę > masz już wprawę, to ciebie poproszę D > jejku!! mleko i mleko w różnych postaciach DD hej !! hej !! ja zajzalam) o smaki u kasika sie zmienily, musisz skarbie zostawic ten komunikat u nicka w skrzyneczce, a napewno zrobi wszystko, by krowke dostarczyc i to chyba razem z dojazem)(umialabys ja wydoic) Odpowiedz Link
kasikk Re: dobry wieczór :)) 06.04.05, 22:01 a skąd? ja z miasta dziewucha to nie wie, gdzie krowa ma dojenie ) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór :)) 06.04.05, 22:07 kasikk napisała: > a skąd? ja z miasta dziewucha to nie wie, gdzie krowa ma dojenie ) hej, jestem, a mleko to kupuje sie w sklepie podobno, krówki służą do głaskania i patrzenia na nie, to bardzo ładne i łagodne zwierzaczki, powinno sie je trzymać w domu zamiast piesków kanapowych))) a czemuż to Kasikk jeszcze nie spi, aaa??? Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór :)) 06.04.05, 22:13 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > a skąd? ja z miasta dziewucha to nie wie, gdzie krowa ma dojenie ) > > hej, jestem, a mleko to kupuje sie w sklepie podobno, krówki służą do > głaskania i patrzenia na nie, to bardzo ładne i łagodne zwierzaczki, powinno > sie je trzymać w domu zamiast piesków kanapowych))) a czemuż to Kasikk > jeszcze nie spi, aaa??? a mi sie krowki nie podobaja, i jestem przeciwniczka ich w domu) ( alez pomysl nicka) jedynie to cielaczki sa sliczne, takiego nawet glaskalam a jakie slepieta mial cudne) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 04:25 Dzien Dobry..pada wiec nie bede musiala podlewac ogrodu..tyz piknie jak mowil Pyrkosz w "Janosiku" Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 07:15 wstał dzień piękny i sloneczny, gra mi w duszy, życze Wam dużo ciepłych chwil wśród uśmiechnietych, szczęśliwych ludzi Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 09:23 nick000 napisał: > wstał dzień piękny i sloneczny, gra mi w duszy, życze Wam dużo ciepłych chwil > wśród uśmiechnietych, szczęśliwych ludzi o !! jaki szczesliwy skowroneczek ) to niech bedzie ten dzionek szczesliwy dla kazdego ) **milego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 13:38 pomyslalby kto,ze tak wszyscy tak sumiennie pracuja? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 16:00 slo-onko napisała: > pomyslalby kto,ze tak wszyscy tak sumiennie pracuja? no chyba tak co ?? ) czy gdzies pokatnie sobie bablasz ) ?? czekalam zdziebko u lekarza,bo jakiecs cos poparzone przywiezli( ale jak z oganoleptycznego punktu to nic mi niedolega) jestem zdrowa) zobaczymy co proby pokaza) ma przyslac mi do domciu wyniki), usch..to czekam juz na drugie, a na drugi tydzien ostatni"Przeglad" i mozna zakonczyc roczne serwisy) acha zostanie dentysta i ciosanie kamienia nazebnego, ale to juz wysla mi zawiadomienie na kiedy mnie chca)))))))) pozniej zajechalam do siostry i znow runde po miescie zrobilam, zakupujac bluzczyne do "biegania")))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 16:17 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > pomyslalby kto,ze tak wszyscy tak sumiennie pracuja? > > no chyba tak co ?? ) > czy gdzies pokatnie sobie bablasz ) ?? > > > czekalam zdziebko u lekarza,bo jakiecs cos poparzone przywiezli( > ale jak z oganoleptycznego punktu to nic mi niedolega) > jestem zdrowa) zobaczymy co proby pokaza) > ma przyslac mi do domciu wyniki), > usch..to czekam juz na drugie, > a na drugi tydzien ostatni"Przeglad" i mozna zakonczyc roczne serwisy) > acha zostanie dentysta i ciosanie kamienia nazebnego, > ale to juz wysla mi zawiadomienie na kiedy mnie chca)))))))) > > pozniej zajechalam do siostry i znow runde po miescie zrobilam, > zakupujac bluzczyne do "biegania")))))))))))))) butelczyne do biegania? a zczym ta butelczyna? Kendus ja nie bablalam, ja dzis solidnie pracowalam,az dziwie sie sobie jaka byla mocno pracowita. jak nikt sie nie placze i nie marudzi to mozna prace do pzrodu podgonic. teraz jest taki okres spokojniejszy ale zblizaja sie rekrutacje wiec dopiero bedzie mly. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 16:22 no dobra to ide odsapnac bo padam bede pozniej, wieczorem,pa. Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 16:30 a ja sie właśnie odżywiam i musze Wam powiedzieć, ze to całkiem przyjemne zajęcie Co jest z ta butelczyną o której Kendo pisałaś i dlaczego trzeba za nia biegać)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 16:38 nick000 napisał: > a ja sie właśnie odżywiam i musze Wam powiedzieć, ze to całkiem przyjemne zaj > ęcie Co jest z ta butelczyną o której Kendo pisałaś i dlaczego trzeba za nia > biegać)) eeech...sloo znow pokrecila ja i butelczyna )))))))))))))))))))),jak by wszyscy tak handlowali butelki to monoplo poszedl by z "torbami" a chodzilo o bluzeczke, przeciez wiesz,jak mozna byc w miescie i czegos niezakupic) tez juz po obiadku,niestety wczorajszy gulasz ze swidrami i salata) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 16:41 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > a ja sie właśnie odżywiam i musze Wam powiedzieć, ze to całkiem przyjem > ne > zaj > > ęcie Co jest z ta butelczyną o której Kendo pisałaś i dlaczego trzeba z > a > nia > > biegać)) > > eeech...sloo znow pokrecila > ja i butelczyna )))))))))))))))))))),jak by wszyscy tak handlowali butelki > to monoplo poszedl by z "torbami" > > a chodzilo o bluzeczke, > przeciez wiesz,jak mozna byc w miescie i czegos niezakupic) > > tez juz po obiadku,niestety wczorajszy gulasz ze swidrami i salata) Szkoda, ze nie jest to jednak butelczyna, pod ten gulasz moglibyśmy sobie strzelić po lufie a może jednak? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 17:08 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > a ja sie właśnie odżywiam i musze Wam powiedzieć, ze to całkiem p > rzyjem > > ne > > zaj > > > ęcie Co jest z ta butelczyną o której Kendo pisałaś i dlaczego tr > zeba z > > a > > nia > > > biegać)) > > > > eeech...sloo znow pokrecila > > ja i butelczyna )))))))))))))))))))),jak by wszyscy tak handlowali bute > lki > > to monoplo poszedl by z "torbami" > > > > a chodzilo o bluzeczke, > > przeciez wiesz,jak mozna byc w miescie i czegos niezakupic) > > > > tez juz po obiadku,niestety wczorajszy gulasz ze swidrami i salata) > > > Szkoda, ze nie jest to jednak butelczyna, pod ten gulasz moglibyśmy sobie st > rzelić po lufie a może jednak? ha !! a nick tak mnie do "grzechu kropelkowego" namawia w srodku dnia) jakies czerwone winko i by pasowalo) no dla nicka to setunia bialej wodeczki) dobry podzial ,prawda? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 16:35 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > pomyslalby kto,ze tak wszyscy tak sumiennie pracuja? > > > > no chyba tak co ?? ) > > czy gdzies pokatnie sobie bablasz ) ?? > > > > > > czekalam zdziebko u lekarza,bo jakiecs cos poparzone przywiezli( > > ale jak z oganoleptycznego punktu to nic mi niedolega) > > jestem zdrowa) zobaczymy co proby pokaza) > > ma przyslac mi do domciu wyniki), > > usch..to czekam juz na drugie, > > a na drugi tydzien ostatni"Przeglad" i mozna zakonczyc roczne serwisy) > > acha zostanie dentysta i ciosanie kamienia nazebnego, > > ale to juz wysla mi zawiadomienie na kiedy mnie chca)))))))) > > > > pozniej zajechalam do siostry i znow runde po miescie zrobilam, > > zakupujac bluzczyne do "biegania")))))))))))))) > > butelczyne do biegania? a zczym ta butelczyna? > > Kendus ja nie bablalam, ja dzis solidnie pracowalam,az dziwie sie sobie jaka by > la mocno pracowita. jak nikt sie nie placze i nie marudzi to mozna prace do pzr > odu podgonic. teraz jest taki okres spokojniejszy ale zblizaja sie rekrutacje w > iec dopiero bedzie mly. nie butelczyne ) a bluzczyne=bluzeczke -o) to bylas wydajana dziewczynka w pracy) a teraz juz nic nie zrobie za to jutro nazbieralo sie i bedzie "kieracik") Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 19:12 dzień dobry Skarbeczki))) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 19:14 hiehie dzień dobry skarbeczku ) też dopiero przyszłam DD Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 19:16 ooo Kasiuleczek Kochany)))) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 19:22 oj... boję się, że Ci nudzę ( masz mnie na głowie cały czas... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 19:24 kasikk napisała: > oj... boję się, że Ci nudzę ( > masz mnie na głowie cały czas... Skarnie ja do Ciebie na GG pisze a Ty co???????? już mi się włączaj))) i nic mi nie marudzisz, a zresztą ja lubie takie marudzzenie i proszę o wiecej Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 19:27 GG mi sie popsuło, ale na skype możesz pisać - juz włączam ) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 19:28 kochana jesteś ************************* Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 19:43 kasikk napisała: > hiehie > dzień dobry skarbeczku ) > też dopiero przyszłam DD hej kasikku, ale wesole te mlode nasze Skarbeczki) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 19:42 orzeszek_rania napisała: > dzień dobry Skarbeczki))) > dzien dobry Stokrotko) nareszcie nas odwiedzilas -milo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 20:28 w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musialam odmowic sobie wodnego relaksu ale to nic nadrobie innym razem Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 20:32 slo-onko napisała: > w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musialam odmowic sobie wodne > go relaksu > ale to nic nadrobie innym razem relaxsiki wodne hmmmmmmmmmmmmm...) a ja jutro robie jak to kasikk nazwal bretonczyka w fasoli) i w koncu zupke wymyslona z kalafiorkiem i mini kulkami ala`kopyka i kuli miesne) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 20:35 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musialam odmowic sobie > > wodne > > go relaksu > > ale to nic nadrobie innym razem > > relaxsiki wodne hmmmmmmmmmmmmm...) > a ja jutro robie jak to kasikk nazwal > bretonczyka w fasoli) > i w koncu zupke wymyslona z kalafiorkiem i mini > kulkami ala`kopyka i kuli miesne) a te kopytka dobre sa w zupie? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 20:37 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musialam odmowic > sobie > > > > wodne > > > go relaksu > > > ale to nic nadrobie innym razem > > > > relaxsiki wodne hmmmmmmmmmmmmm...) > > a ja jutro robie jak to kasikk nazwal > > bretonczyka w fasoli) > > i w koncu zupke wymyslona z kalafiorkiem i mini > > kulkami ala`kopyka i kuli miesne) > > a te kopytka dobre sa w zupie? bombastyczne )))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 20:42 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musialam o > dmowic > > sobie > > > > > > wodne > > > > go relaksu > > > > ale to nic nadrobie innym razem > > > > > > relaxsiki wodne hmmmmmmmmmmmmm...) > > > a ja jutro robie jak to kasikk nazwal > > > bretonczyka w fasoli) > > > i w koncu zupke wymyslona z kalafiorkiem i mini > > > kulkami ala`kopyka i kuli miesne) > > > > a te kopytka dobre sa w zupie? > > bombastyczne )))) a Ty Pistacja skad wiesz? jadlas cuś takiego? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 20:44 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musialam o > dmowic > > sobie > > > > > > wodne > > > > go relaksu > > > > ale to nic nadrobie innym razem > > > > > > relaxsiki wodne hmmmmmmmmmmmmm...) > > > a ja jutro robie jak to kasikk nazwal > > > bretonczyka w fasoli) > > > i w koncu zupke wymyslona z kalafiorkiem i mini > > > kulkami ala`kopyka i kuli miesne) > > > > a te kopytka dobre sa w zupie? > > bombastyczne )))) smakowalas cos podobnego orzeszku? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 20:48 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musi > alam o > > dmowic > > > sobie > > > > > > > > wodne > > > > > go relaksu > > > > > ale to nic nadrobie innym razem > > > > > > > > relaxsiki wodne hmmmmmmmmmmmmm...) > > > > a ja jutro robie jak to kasikk nazwal > > > > bretonczyka w fasoli) > > > > i w koncu zupke wymyslona z kalafiorkiem i mini > > > > kulkami ala`kopyka i kuli miesne) > > > > > > a te kopytka dobre sa w zupie? > > > > bombastyczne )))) > > smakowalas cos podobnego orzeszku? jadłam rewelacyjne jest.... no mi przynajmniej bardzo smokuje Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 20:43 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musialam odmowic > sobie > > > > wodne > > > go relaksu > > > ale to nic nadrobie innym razem > > > > relaxsiki wodne hmmmmmmmmmmmmm...) > > a ja jutro robie jak to kasikk nazwal > > bretonczyka w fasoli) > > i w koncu zupke wymyslona z kalafiorkiem i mini > > kulkami ala`kopyka i kuli miesne) > > a te kopytka dobre sa w zupie? wlasnie niewiem,sprobuje jutro i napisze, jak przezylam degustacje) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 20:56 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musialam o > dmowic > > sobie > > > > > > wodne > > > > go relaksu > > > > ale to nic nadrobie innym razem > > > > > > relaxsiki wodne hmmmmmmmmmmmmm...) > > > a ja jutro robie jak to kasikk nazwal > > > bretonczyka w fasoli) > > > i w koncu zupke wymyslona z kalafiorkiem i mini > > > kulkami ala`kopyka i kuli miesne) > > > > a te kopytka dobre sa w zupie? > > wlasnie niewiem,sprobuje jutro i napisze, > jak przezylam degustacje) a ja swoja)))))) zmykam pod prysznic i do wyrka bo jutro mam wczesna pobudke ale jak mila) dobrej nocy wszytskim spiochom i niespiochom))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 13.04.05, 21:00 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > w koncu jestem. obiad na jutro juz sie pichci,a ja musi > alam o > > dmowic > > > sobie > > > > > > > > wodne > > > > > go relaksu > > > > > ale to nic nadrobie innym razem > > > > > > > > relaxsiki wodne hmmmmmmmmmmmmm...) > > > > a ja jutro robie jak to kasikk nazwal > > > > bretonczyka w fasoli) > > > > i w koncu zupke wymyslona z kalafiorkiem i mini > > > > kulkami ala`kopyka i kuli miesne) > > > > > > a te kopytka dobre sa w zupie? > > > > wlasnie niewiem,sprobuje jutro i napisze, > > jak przezylam degustacje) > > a ja swoja)))))) > zmykam pod prysznic i do wyrka bo jutro mam wczesna pobudke ale jak mila) > dobrej nocy wszytskim spiochom i niespiochom))))))) milego spania i budzenia) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 20.04.05, 07:01 witam środowo, popatrzyłem dzisiejszego ranka w okno, wspaniałe na czystym niebie słońce, pomyslałem sobie, że jest bardzo ciepło, koszulka z krótkim rękawem na siebie, wiatrówka i do pracy, brrrrrrrrrrrr, ale sie wklepałem, zimnica i wiatr przewiewający na wskroś, ale i tak jest ciepło, w sercu Miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 20.04.05, 08:04 nick000 napisał: > witam środowo, popatrzyłem dzisiejszego ranka w okno, wspaniałe na czystym > niebie słońce, pomyslałem sobie, że jest bardzo ciepło, koszulka z krótkim > rękawem na siebie, wiatrówka i do pracy, brrrrrrrrrrrr, ale sie wklepałem, > zimnica i wiatr przewiewający na wskroś, ale i tak jest ciepło, w sercu > Miłego dnia Dzien dobry dzis wkladamy na przekor Nickowi szaliki, czapki, kozafi, kufajki, onucki i co kto ma Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 20.04.05, 08:23 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > witam środowo, popatrzyłem dzisiejszego ranka w okno, wspaniałe na czy > stym > > niebie słońce, pomyslałem sobie, że jest bardzo ciepło, koszulka z krótki > m > > rękawem na siebie, wiatrówka i do pracy, brrrrrrrrrrrr, ale sie wklepałem > , > > zimnica i wiatr przewiewający na wskroś, ale i tak jest ciepło, w sercu > > > Miłego dnia > > Dzien dobry > dzis wkladamy na przekor Nickowi szaliki, czapki, kozafi, kufajki, onucki i co > kto ma i to prawda, choc slonce za oknem,na samochodach mroz do zdrapania czeka , ale jakos przestalo wiac , cieplego dnia sloo. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 20.04.05, 08:21 nick000 napisał: > witam środowo, popatrzyłem dzisiejszego ranka w okno, wspaniałe na czystym > niebie słońce, pomyslałem sobie, że jest bardzo ciepło, koszulka z krótkim > rękawem na siebie, wiatrówka i do pracy, brrrrrrrrrrrr, ale sie wklepałem, > zimnica i wiatr przewiewający na wskroś, ale i tak jest ciepło, w sercu > Miłego dnia ha !! nick zapomnial,ze to dopiero kwiecien, wiatroweczka bedzie dobra na maj) hej "goracy nicku" i milego dnia zycze z sloneczkiem w serduszku. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 20.04.05, 11:49 cześć pracy!! DD ja tam dziś też na szyję golfik włożyłam ale w ogóle to gorąco mi i spać mi się chce tylko dlaczego, skoro śpię jak suseł całą nockę?? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 20.04.05, 15:03 i pada u nas sniezek )))))))) strasznie zimno tylko +4 stopnie.... dobrze kasikku,ubieraj sie cieplunio by maluszek niezmarzl) pociesze Ci,ja tez spalam tam gdzie siadlam, pozniej jakos przeszlo) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 07:21 witam w środe, chłodny ranek, czuję jednak, ze będzie słonecznie, życze miłego dnia Odpowiedz Link
deflo11 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 08:00 Słońce juz nieśmiało wygląda zza horyzontu i dzisiaj to będzie początek lata. Tak tak, letnie pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 08:04 Heloł wszystkim w sloneczna srode Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 08:08 i ja nie spkromnie przywita, Dzień Dobry Moi Przyjaciele. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 08:41 orzeszek_rania napisała: > i ja nie spkromnie przywita, Dzień Dobry Moi Przyjaciele. o pisatcyjka sie przyturlala)))) czesc dzidzia Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 16:16 no proszę, tylko szefowa wyjechała, towarzystwo sie rozleniwiło maksymalnie i nikt tu nie zaglada, hahaha, nie jestem zresztą lepszy))) jak to Kendo zobaczy, to będziemy sie wszyscy mieli z pyszna))))) Miłego popoludnia Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 16:58 Buziaczki Vistulenta na Dzien Dobry!!!! Odpowiedz Link
odin-2 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 17:51 Rzeczywiscie piekny dzien,zimno lecz sucho i slonecznie. Slubna zadzwonila ze sie za mna ztesknila (nie dziwie sie) i juz jedzie do domu,wieczorem bedzie, dobrze ze zadzwonila,Pani Zosia mogla spokojnie swoje rzeczy (do sprzatania) zapakowac,nie musiala wychodzic przez okno, wesole jest zywot slomianego wdowca. Dzisiaj TVP-2 daje mecz Chelsea -Liverpool Niku ja trzymam za "czerwonymi Diablami" - zawsze im wierny od 30-tu lat. Pozdrawiam Was Wszystkich Odin """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 19:40 Przybij grabę Odin, podobnie jak Ty kibicuję "czerwonym diabłom", już widzę ich w finale, oj bedzie się działo. Zywot słomianego wdowca, no cóż, niech żyje, to piękna sprawa Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 19:56 nick000 napisał: > Przybij grabę Odin, podobnie jak Ty kibicuję "czerwonym diabłom", już widzę ic > h w finale, oj bedzie się działo. Zywot słomianego wdowca, no cóż, niech żyje, > to piękna sprawa czy moge pzrylaczyc sie do vistulowych kibicow? moge doniesc beczke piwa? albo dwie wiec? Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 20:04 witam ) i już mnie nie ma uciekam do miluskich domowych spraw ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....juz wrocilam;)) 27.04.05, 22:55 ludziki !! faktycznie nie bylo co poczytac, myslalam,ze posiedze sobie cala nocke z przyjemnym czytaniem a tu co ?? .... same tylko przywitania "podpisaliscie liste obecnisci") ale i tak sie ciesze,bede juz z Wami) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.04.05, 22:58 odin-2 napisał: > Rzeczywiscie piekny dzien,zimno lecz sucho i slonecznie. > Slubna zadzwonila ze sie za mna ztesknila (nie dziwie sie) > i juz jedzie do domu,wieczorem bedzie, > dobrze ze zadzwonila,Pani Zosia mogla spokojnie swoje rzeczy (do sprzatania) > zapakowac,nie musiala wychodzic przez okno, > wesole jest zywot slomianego wdowca. > > > """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" " > "ech... odinie....jak ja Ci dam P:Zosie to bedziesz pozniej zalowal,ze ja do domku wposciles)))))))))) a nastepnym razem nie dzwonie z meldunkiem,ze juz wracam ) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 06:37 cześć vistulacy, zycze miłej srody, ciepłej i pogodnej Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 07:52 witam i ja zyczac slonecznej srody. u mnie niestety szaro, mokro, smutno i okropnie duszno. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 08:30 slo-onko napisała: > witam i ja zyczac slonecznej srody. u mnie niestety szaro, mokro, smutno i > okropnie duszno. hej sloo, a to u Ciebie pogodowo tak jak u mnie( ale miejmy nadzieje,ze dzin bedzie udany) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 08:52 kendo napisała: >> ale miejmy nadzieje,ze dzin bedzie udany) dżin? moj dżin jest daleko(( Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 08:29 nick000 napisał: > cześć vistulacy, zycze miłej srody, ciepłej i pogodnej czesc,czesc !! rownie zycze milego dnia) ze slo-oneczkiem ) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 09:07 witam was wszystkich i życzę miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 09:29 mycha napisała: > witam was wszystkich i życzę miłego dnia czesc mysia gdzie TWoj kicius? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 09:29 mycha napisała: > witam was wszystkich i życzę miłego dnia wzajemnie mycha) miej sobie mily dzionek) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 09:59 cześć wam mój kiciuś? a siedzi pewnie w jakiejś mysiej norce ) nie wiem, jak u was, ale u mnie jest za oknem smutno, szaro i deszczowo... czyżby wiosna się obraziła i schowała?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 10:19 mycha napisała: > cześć wam > mój kiciuś? a siedzi pewnie w jakiejś mysiej norce ) > > nie wiem, jak u was, ale u mnie jest za oknem smutno, szaro i deszczowo... > czyżby wiosna się obraziła i schowała?? jest okropniestad takis tan przygnebieniachyba pojde na jaks wodke, toz pogoda keiliszkowa Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 10:24 widzę slo, że nie tylko ja nie mam jakoś humoru dzisiaj. najchętniej bym się zamknęła w czterech ścianach a pogoda rzeczywiście barowo - łóżkowa. może jakieś winko dzisiaj... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 10:27 mycha napisała: > widzę slo, że nie tylko ja nie mam jakoś humoru dzisiaj. > najchętniej bym się zamknęła w czterech ścianach > a pogoda rzeczywiście barowo - łóżkowa. > może jakieś winko dzisiaj... taaaaaa byle nie samej bo w pojedynke mozna jeszcze bardziej sie zanudzic Ty amsz swojego kiciusia, wygonisz goz dziury, a ja to juz w ogole Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 10:35 nie nazekac dziewczatka) deszczyk przestal padac,jade do podciecia grzywusi mej, bom juz swiata niewidze.... zobacze o co jeszcze zachacze na miescie) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 10:38 samej się zamknąć w domu winko pewnie, że nie samej, ale w dobrym towarzystwie... trzebaby się zdecydować na jedno lub na drugie. mój kociuś może i gdzieś jest... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 10:54 mycha napisała: > samej się zamknąć w domu > winko pewnie, że nie samej, ale w dobrym towarzystwie... > trzebaby się zdecydować na jedno lub na drugie. > mój kociuś może i gdzieś jest... i pewnie jak kazdy kicius lubie kiedy sie jego glaszcze? winko samej ej nie bo usne, szkoda dnia smutny to smutny ale zawsze cos sie dzieje Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 11:04 ) slo - tak naprawdę nie mam kocia tylko to co czasami poszczekuje. moje znacznie częściej i głośniej niż przeciwny osobnik tego gatunku. u mnie w pracy dzieje się aż za dużo. a po powrocie z pracy chyba rzucę się w wir porządków. wczoraj wieczorem jak mnie handra łapała to przemeblowałam sypialnie ) zmachałam się strasznie, ale jakoś lepiej odrazu mi się zrobiło coś chyba w tym jest... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 11:09 wiem cos o tym. na mnie dzialaja porzadki,w tedy wyladowuje swoje lzy i zlosc, ktora na mnie ciazy. chyba dzis tez to zrobie o ile stan moj nie zmieni sie do 15. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 11:41 mycha napisała: > życzę, żeby się poprawił dzieki czasem tak mam (tak bylo w piatek),ze moge tanczyc, spiewac, a potem cos sie zmienia i zaczynam ryczec jak bobr.czasem bywa na odwrot jak mam skwaszona mine przec polowe dnia , a potem zmienia sie w minute i jest juz ok. ciekawe od czego zalezy taka hustawka humorow? Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 12:12 nie ma za co znam to uczucie, gdy w mgnieniu oka zmiania się nastrój, ze skrajności w skrajność. myślę, że min. ma na to wpływ pogoda... co jeszcze? też się nad tym zastanawiam. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 12:33 mysia, nie wytrzymalam poszlam do barku uchleje sie i albo: bede bardziej palczaca albo smiejaca albo uchlana Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 12:48 hihihi żeby nie było, że pijesz sama, to ja w takim razie kieliszek wina czerwonego do towarzystwa wypiję ) raźniej to zawsze we dwie D Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 13:05 mycha napisała: > hihihi > żeby nie było, że pijesz sama, to ja w takim razie kieliszek wina czerwonego do > > towarzystwa wypiję ) > raźniej to zawsze we dwie D no i prosze jak milo mozna spedzic dzien popiskujac z myszka))) a zaraz zaczne spiewac) po winie)) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 13:18 a dziękuję bardzo i ze wzajemnością) oj chyba nie chciałabyś usłyszeć jak śpiewam!! ale plus - wszystkie ewentualne szczury z bloku się wyprowadzą ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 13:23 mycha napisała: > a dziękuję bardzo i ze wzajemnością) > > oj chyba nie chciałabyś usłyszeć jak śpiewam!! ale plus - wszystkie ewentualne > szczury z bloku się wyprowadzą ) hehehe widze,ze niezle vistulowe spiewajace trio lacznie z Nickiem may tutaj tez nie pale sie do spiewu no chyba,ze nikt nie slyszy w tlumie i w halasie, gdzie nie slychac wlasnych mysli to takDDDD Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 13:29 ja śpiewam zawsze przy sprzątaniu i odkurzaniu D dobrze, że sama mieszkam szkoda mi tylko sąsiadów. bo wieża głośno, odkurzacz chodzi, a ja żeby się słyszeć to musze to przewrzeszczeć... ale co ja poradzę, że tak mi się dobrze robi porządki )) a tak solo w życiu bym nie pisnęła. nie chcę mieć słuchaczy na sumieniuD Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 13:47 mycha napisała: > ja śpiewam zawsze przy sprzątaniu i odkurzaniu D > dobrze, że sama mieszkam > szkoda mi tylko sąsiadów. bo wieża głośno, odkurzacz chodzi, a ja żeby się > słyszeć to musze to przewrzeszczeć... > ale co ja poradzę, że tak mi się dobrze robi porządki )) > a tak solo w życiu bym nie pisnęła. nie chcę mieć słuchaczy na sumieniuD mysia ale chyba jak kazda sprzatajaca wykonujesz przy tym taniec przy rurze)) odkurzacza?)))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 13:53 oczywiście !! i dzikie pląsy między ławą i kwiatkami stojącymi na podłodze żeby wyrobić się na zakrętach D Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:10 mycha napisała: > oczywiście !! i dzikie pląsy między ławą i kwiatkami stojącymi na podłodze żeby > > wyrobić się na zakrętach D i ganiasz tzw koty? a koty ganiaja myszy Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:16 a wiesz, że nawet byłoby to wykonalne? mam dwa pokoje i one są przechodnie (poza wyjściem do przedpokoju są jeszcze drzwi je łączące), w sam raz do dzikich gonitw Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:23 hej dziewczyny, cieszcie się, ze nie słyszałyście mojego "śpiewu")), przeżycie traumatyczne)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:24 nick000 napisał: > hej dziewczyny, cieszcie się, ze nie słyszałyście mojego "śpiewu")), > przeżycie traumatyczne)))) moze bedziemy mialy kiedys okazje posluchac? jak u frycka, zmienilas sie? to pokaz nam sie ino szybciutko Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:28 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > hej dziewczyny, cieszcie się, ze nie słyszałyście mojego "śpiewu")), > > przeżycie traumatyczne)))) > > moze bedziemy mialy kiedys okazje posluchac? > > jak u frycka, zmienilas sie? to pokaz nam sie ino szybciutko hej Slo, to uja nick, u fryzjera była Kendo, czy zaliczyłas dzisiaj odrobine brandy???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:35 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > hej dziewczyny, cieszcie się, ze nie słyszałyście mojego "śpiewu"; > ))), > > > przeżycie traumatyczne)))) > > > > moze bedziemy mialy kiedys okazje posluchac? > > > > jak u frycka, zmienilas sie? to pokaz nam sie ino szybciutko > hej Slo, to uja nick, u fryzjera była Kendo, czy zaliczyłas dzisiaj > odrobine brandy???? dzis nie, ale jutro z samego rana zaserwuje sobie cala butelke na odstresowanie, a TY amsz mnie podtrzymywac na duszku Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:36 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > hej dziewczyny, cieszcie się, ze nie słyszałyście mojego "śpiewu"; > ))), > > > przeżycie traumatyczne)))) > > > > moze bedziemy mialy kiedys okazje posluchac? > > > > jak u frycka, zmienilas sie? to pokaz nam sie ino szybciutko > hej Slo, to uja nick, u fryzjera była Kendo, czy zaliczyłas dzisiaj > odrobine brandy???? ooooooo kurczeDDDDDD dla mnie nick z kendo to jedno gorzej juz ze mna na sama mysl o alkoholu jestem kirnieta))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:37 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > hej dziewczyny, cieszcie się, ze nie słyszałyście mojego "śpiewu"; > ))), > > > przeżycie traumatyczne)))) > > > > moze bedziemy mialy kiedys okazje posluchac? > > > > jak u frycka, zmienilas sie? to pokaz nam sie ino szybciutko > hej Slo, to uja nick, u fryzjera była Kendo, czy zaliczyłas dzisiaj > odrobine brandy???? ale Nick TY tez co tydzien chodzisz do fryca wiec moze byles?DDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:41 masz to Slo jak w banku, podtrzymam Cie na duchu pod jedbnym wszak warunkiem, wiesz co masz rano zrobić? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:42 nick000 napisał: > masz to Slo jak w banku, podtrzymam Cie na duchu pod jedbnym wszak warunkiem, > wiesz co masz rano zrobić? przetrzec oczy?DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:44 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > masz to Slo jak w banku, podtrzymam Cie na duchu pod jedbnym wszak > warunkiem, > > wiesz co masz rano zrobić? > no co Ty???? słyszałas kiedy o snaidaniu, masz je zjeść "dynio"))) > przetrzec oczy?DDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:46 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > masz to Slo jak w banku, podtrzymam Cie na duchu pod jedbnym wszak > > > warunkiem, > > > wiesz co masz rano zrobić? > > > > no co Ty???? słyszałas kiedy o snaidaniu, masz je zjeść "dynio"))) > > przetrzec oczy?DDDD dobrze, jesli bede w stanie to zjem jesli nie to sam osobiscie mi je wmusisz te same kromeczki z serkiem co zawszei kakao Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:48 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > masz to Slo jak w banku, podtrzymam Cie na duchu pod jedbnym > wszak > > > > > warunkiem, > > > > wiesz co masz rano zrobić? > > > > > > > no co Ty???? słyszałas kiedy o snaidaniu, masz je zjeść "dynio"))) > > > przetrzec oczy?DDDD > > dobrze, jesli bede w stanie to zjem jesli nie to sam osobiscie mi je wmusisz > te same kromeczki z serkiem co zawszei kakao najchetnie podałbym Ci śniadanie do łóżka i osobiście przypilnował żebyś je zjadła do ostatniego okruszka)) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:29 mycha napisała: > pocieszasz nas?? )) niestety nie, stwierdzam fakt Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:34 no cóż muzycznej kariery nie zrobimy Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:43 mycha napisała: > no cóż muzycznej kariery nie zrobimy kto wie, moze akurat odkryjemy nowy rodzaj sztuki wokalnej Jak slucham niektórych wyjców, to uważam, ze nie jest z nami tak źle Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:47 nick000 napisał: > mycha napisała: > > > no cóż muzycznej kariery nie zrobimy > kto wie, moze akurat odkryjemy nowy rodzaj sztuki wokalnej Jak slucham > niektórych wyjców, to uważam, ze nie jest z nami tak źle juz raz tworzylismy tzw zespol muzyczny byly anwet nagrody Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:47 jakoś chyba nie widzę się "z mikrofonem", chyba że za szybą pancerną, żeby nikt w przypływie ekstazy nie zrobił mi kuku Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:52 mycha napisała: > jakoś chyba nie widzę się "z mikrofonem", chyba że za szybą pancerną, żeby nikt > > w przypływie ekstazy nie zrobił mi kuku nie musi byc mikrofon moze byc maly dzbanek, skakanka-nawet z kablem i mozna karaoke, ruszac ustamiDDDD Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:55 popłakałam się ze śmiechu, jak sobie to wyobraziłam DDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 14:57 mycha napisała: > popłakałam się ze śmiechu, jak sobie to wyobraziłam DDD no co? kazdy spiewac moze jak mowil niejaki Wojtek M. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 15:02 jeszcze tylko jakiś fikuśny układ choreograficzny i ekscentryczny strój... i cały świat nasz!! DD Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 17:10 i jak widac nikt sie nie nudzil dzis, "michy"ludzikom rozjasnialy /rozesmialy sie.... nawt pospiewaly po winku/brandy) widze,ze prawie powstal plany zalozenia zespolu taneczno -spiewajacego przy ruze).... kto wie,kto wie.....my przecie artystki z artysta) milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 17:17 kendo napisała: > i jak widac nikt sie nie nudzil dzis, > "michy"ludzikom rozjasnialy /rozesmialy sie.... > nawt pospiewaly po winku/brandy) > widze,ze prawie powstal plany zalozenia zespolu taneczno -spiewajacego przy > ruze).... > kto wie,kto wie.....my przecie artystki z artysta) > > milego popoludnia zycze. artystki variete DD no co? skora byla, pejcz tez wiec i wariactwo wskazane Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 17:19 no dobra to ja zmykam. do wieczora Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 17:26 ..postepowac??Milego Dzionka?? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 18:29 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > i jak widac nikt sie nie nudzil dzis, > > "michy"ludzikom rozjasnialy /rozesmialy sie.... > > nawt pospiewaly po winku/brandy) > > widze,ze prawie powstal plany zalozenia zespolu taneczno -spiewajacego pr > zy > > ruze).... > > kto wie,kto wie.....my przecie artystki z artysta) > > > > milego popoludnia zycze. > > artystki variete DD > no co? skora byla, pejcz tez wiec i wariactwo wskazane oczywiscie... przeciez mamy juz pokoj bez klamek i chyba nawet taki poniedzialek)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 19:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > i jak widac nikt sie nie nudzil dzis, > > > "michy"ludzikom rozjasnialy /rozesmialy sie.... > > > nawt pospiewaly po winku/brandy) > > > widze,ze prawie powstal plany zalozenia zespolu taneczno -spiewajac > ego pr > > zy > > > ruze).... > > > kto wie,kto wie.....my przecie artystki z artysta) > > > > > > milego popoludnia zycze. > > > > artystki variete DD > > no co? skora byla, pejcz tez wiec i wariactwo wskazane > > oczywiscie... > przeciez mamy juz pokoj bez klamek i chyba nawet taki poniedzialek)))))) cała vistula jest jednym wielkim domem bez klamek, ale pełnym ciepła, nie chce sie z niego wychodzić i już Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 17:27 oj kendo chyba mi te masze vistulowe pogaduchy poprawiły nastrój zespół czemu nie nick z racji tego, że rodzynek zespołowy na lidera grupy, a my w chórkach i układy taneczno-akrobatyczne ) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 18:20 a mysz na taniec brzucha!! solo!! przy statywie do mikrofonu DDD Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 18:32 mycha napisała: > oj kendo chyba mi te masze vistulowe pogaduchy poprawiły nastrój > zespół czemu nie > nick z racji tego, że rodzynek zespołowy na lidera grupy, a my w chórkach i > układy taneczno-akrobatyczne ) i o to chodzi myszko) my tu ze sloo kiedys przy rurze juz tanczyly), a lider tylko bisowal)))))))))))))))))) ciesze sie,ze masz sobie lepiej) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 18:49 ide cusik na stol rzucic do zarelka kolacyjnego... do wieczorka) rozgrzeje sie herbatunia,bo zimno sie zrobilo i deszczy od nowa( Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 19:37 te kasikk ! to nie ja tańczyłam machając brzuszkiem ostatnio. ponieważ masz w tym już wprawę to ustąpię ci miejsca ;P Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 19:43 czarna skóra, pejczyk, czarne buty na szpilce takiej ze hejjjjj, cała Kasikk Mycha, nawet nie wiesz jakie talenty drzemia w Twojej koleżance szok totalny Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:14 przybywac ludziki do pogawedki wieczornej, bo ja juz jestem...i nawet po kolacji) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:17 kendo napisała: > przybywac ludziki do pogawedki wieczornej, > bo ja juz jestem...i nawet po kolacji) a co jadłaś dobrego? ja tylko na chwilę, kibic jestem i zrozumiesz Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:20 acha, wiecie kto się odezwał? Kajtulo))))) to bardzo dobry znak Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:23 nick000 napisał: > acha, wiecie kto się odezwał? Kajtulo))))) to bardzo dobry znak tak zauwazylam i do razu napisalam do "schowka" szkoda,ze cusi z kompem niewychodzi((((((((((( a chapalam nowe buleczki i az dwie sztuki zjadlam.)))))))))))))) milego kibicowania Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:27 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > acha, wiecie kto się odezwał? Kajtulo))))) to bardzo dobry znak > > tak zauwazylam i do razu napisalam do "schowka" > szkoda,ze cusi z kompem niewychodzi((((((((((( > > a chapalam nowe buleczki > i az dwie sztuki zjadlam.)))))))))))))) > > milego kibicowania dzięki, a Odin też pewnie kibicuje Te bułeczki to z czym pałaszujesz, zauważ że nie pytam z kim Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:39 oczywiscie,ze juz kibicuje,akurat sie zaczyna) usch jak zwykle zjadlam : jedna polowke z szynka gotowana; jaks szynkowa kielbaska nastepna polowke a pozostale plowki z zoltym serkiem i gar herbatki do tego) towarzystwo stolowe,jak zwykle odin) i psiun z nosem na stole,) ale jak powiem kanapka!! to siada i nosa wyciaga z kanapki,by pancio cusik mu w paszczydlo wsuna Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:26 no znam nick kasikka prawie 20 lat i o tym nie wiedziałam, jak słowo ))) dobrze się ukrywała, hiehiehie Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:28 mycha napisała: > no znam nick kasikka prawie 20 lat i o tym nie wiedziałam, jak słowo ))) > dobrze się ukrywała, hiehiehie ale z niej skryta sztuka, zauważyłem, ze śmiejecie sie identycznie, coś w tym musi być Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:32 no dobra, spadam powyć troche do telewizora, browarek sie schłodził, temperatura rosnie, uchhhhhhhhh, obiecuje sobie wiele po dzisiejszym wieczorze Kłaniam sie nisko wszystkim vistulankom, tym fryzowanym i tym, które fryzjera dzisiaj nie nawiedziły Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:33 no i prosze jak ja zasiadam to wszyscy umykaja kibicowac Kendus dobrze,ze my wolimy co innego Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:41 nawet śmiejemy się podobnie??? )) nono... przepraszam was wszystkich ale ja też biegnę przed tv gopingować swoich makaronyDD muszą wygrać bo inaczej po premii będzie )) ale obiecuję jeszcze zajrzeć tutaj w połowie meczu i po. wybacz mi slo muszę, muszę, muszę... obiecuję w polu odrobić Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:43 mycha napisała: > nawet śmiejemy się podobnie??? )) nono... > > przepraszam was wszystkich ale ja też biegnę przed tv gopingować swoich > makaronyDD muszą wygrać bo inaczej po premii będzie )) ale obiecuję jeszcze > to biegni i kibicuj z nickiem....jeno nie za glosno))))) > zajrzeć tutaj w połowie meczu i po. > wybacz mi slo muszę, muszę, muszę... obiecuję w polu odrobić Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:47 mycha napisała: > nawet śmiejemy się podobnie??? )) nono... > > przepraszam was wszystkich ale ja też biegnę przed tv gopingować swoich > makaronyDD muszą wygrać bo inaczej po premii będzie )) ale obiecuję jeszcze > > zajrzeć tutaj w połowie meczu i po. > wybacz mi slo muszę, muszę, muszę... obiecuję w polu odrobić a motykie TY umiesz trzymac? i krowy doic toże? bo jak nie to cienko to widze Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:42 tak,sloo...my mamy temacik "ciuszkowy/kawkowy" i inne ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:49 kendo napisała: > tak,sloo...my mamy temacik "ciuszkowy/kawkowy" i inne ) wlasnie a wiesz,ze wrocilam po raz kolejny zawiedziona od mojej fycki?(((( cos ostatnio nie ma reki do moich wlosow. albo ja taka wybredna jestem. po za tym chcialam poglaskac mysie <glasku glasku>,ze pomyslala o roli a Nick pamietaj o pianie z piwa, ktora jest wylacznie dla mnie Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:56 Kendus jesli masz program na satelicie TV 4 to tuz po 22 chyba 22,05) jest ciekawy program jak kobiety podadja sie pzremianie wizualnej. slyszalam i juz dwa razy pzregapilam wiec chyba dzis w koncu zobacze Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:56 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > tak,sloo...my mamy temacik "ciuszkowy/kawkowy" i inne ) > > wlasnie > a wiesz,ze wrocilam po raz kolejny zawiedziona od mojej fycki?(((( > cos ostatnio nie ma reki do moich wlosow. albo ja taka wybredna jestem. > > po za tym chcialam poglaskac mysie <glasku glasku>,ze pomyslala o roli: > ) > a Nick pamietaj o pianie z piwa, ktora jest wylacznie dla mnie oj! szkoda,a moze preparat zmienila do Trwalej.... a moze bralas jakies tabletki, to tez ma wplyw ( ja chodze do turczynki, smieszna jest,ale pyta dziesiec razy zanim nozyczki uzyje, zna mnie,ze jak zle zrobi to przychodze do poprawki....i nawt za grzywcie nie wziela duzej zaplaty jak inni. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 20:57 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > tak,sloo...my mamy temacik "ciuszkowy/kawkowy" i inne ) > > > > wlasnie > > a wiesz,ze wrocilam po raz kolejny zawiedziona od mojej fycki?(((( > > cos ostatnio nie ma reki do moich wlosow. albo ja taka wybredna jestem. > > > > po za tym chcialam poglaskac mysie <glasku glasku>,ze pomyslala o > roli: > > ) > > a Nick pamietaj o pianie z piwa, ktora jest wylacznie dla mnie > > oj! szkoda,a moze preparat zmienila do Trwalej.... > a moze bralas jakies tabletki, > to tez ma wplyw ( > > ja chodze do turczynki, > smieszna jest,ale pyta dziesiec razy zanim nozyczki uzyje, > zna mnie,ze jak zle zrobi to przychodze do poprawki....i nawt za grzywcie nie > wziela duzej zaplaty jak inni. nie to nie srodki tylko moje wlosy i moje wymyslyDD z reszta coz mozna z nich zrobic skoro sa wciaz za krotkie? upiac Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 21:04 pozna pora wiec pzoostaje mi sie pozegnac. przyjemnego odpoczynku Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 21:10 wychoduj na dluzsze ,pozniej zetnij na "szwedke"wiesz takie pocieniowane a pozniej trwala,obojetnie jak nie upniesz bedzie dobrze,taki troszke nielad i porozchodzili sie po swych kacikach...a ja ?? Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 21:41 obiecałam, że w przerwie zajrzę. wiecie co? chyba jestem za stara na mecze. stan przedzawałowy przez 45 minut! ale już zmieniam temat ja muszę się wybrać do swojej fryzjerki tylko czasu ciągle brak a moje włosy poprostu krzyczą o to! Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 22:43 byłam blisko palpitacji serca, moi sąsiedzi mieli prawie ralacje na żywo z komentarzami, ale jesteśly w finale !!! ) przepraszałam, musiałam się podzielić radością ale chyba nikogo nie ma, więc żegnam się i życzę miłych snów Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 23:11 jeszcze zostalam ja) a to vistuleta sie rozfryzjerowaly ) odinek tez kibicowal,az mnie o "sciane rzucalo" ale nareszcie cichunio sie zrobilo,poszli sobie spac ja tez juz ide...miejcie sobie dobrze Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 23:22 oh, w takim razie słodkich snów w pewnym sensie rozumiemodinka odzywa się we mnie kibic Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 04.05.05, 23:35 finał będzie miód malina, teraz tylko dozyć do 25 maja. Dobrej nocy. Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 11.05.05, 06:51 tak błekitnego nieba jak dzisiejsze nie widziałem juz dawno, piękne Zycze miłego dnia) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 11.05.05, 07:44 w pochmurna srode witam slonecznie z cieplym usmiechem zyczac milych chwil Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 11.05.05, 09:22 w śliczny słoneczny dzionek witam się z wami i życzę milutkiego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 11.05.05, 09:27 no co to za spaaaaaaanie????????? wstaaaaaaaawac )))))) slonce na niebie juz wysoko))))))) koguty zdzieraja sobie gardla od piania )))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 11.05.05, 09:40 witam w blekicie ze sloncem w serduchu choc duszyczka chmurna jakas) miejcie sobie mily dzionek i uznajcie prace jako "sluzbe wojskowa", odbebnic obowiazek i smigac do domciu)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....i katastrofa:(((((((((((((( 11.05.05, 10:56 tam gdzie pracuje siostrzenica ,zapalila sie chemiczna fabryka, nie moga opanowac pozaru, ewakuowali mieszkancow,zablokowali:tramwaje/pociag/autobus, ludzie maja siedziec w domu z zamknietymi oknami i wentylacja( na szczescie wiatr wieje w przeciwna strone i ich biuro nieewakuowali,ale to sprawa moze na godziny,kiedy wiatr zmieni kierunek....(oby tak nie bylo w tamtym roku byl wyciek z jednej beczki z chemikaliami do rzeki, gdzie powstalo zatrucie srodowiska . a teraz juz lece dalej.....miejcie sobie dobrze...do potem) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....i katastrofa:(((((((((((((( 11.05.05, 11:52 oj... znowyu cos nie tak... Kenduniu, mam nadzieje, że wszystko sie skończy w miarę dobrze witam, jakos mi się zachmurzyło i nie mam dziś dobrego humoru... ( roboty dużo i mam dość!! dlatego nie posiedzę z wami, niestety... muszę uciekać ( Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....i katastrofa:(((((((((((((( 11.05.05, 15:01 Buziaczki srodowe..i pogody sympatycznej.. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....i katastrofa:(((((((((((((( 11.05.05, 16:22 mala20033 napisała: > Buziaczki srodowe..i pogody sympatycznej.. hmmm...malenka jak zwykle buziaczkami pozdrawia ze sloneczkiem miej sobie mile poludnie) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....i katastrofa:(((((((((((((( 11.05.05, 16:21 kasikk napisała: > oj... znowyu cos nie tak... > Kenduniu, mam nadzieje, że wszystko sie skończy w miarę dobrze > > witam, jakos mi się zachmurzyło > i nie mam dziś dobrego humoru... ( > roboty dużo i mam dość!! > dlatego nie posiedzę z wami, niestety... > muszę uciekać ( jak na razie nie podaja w radio komunikatow o pogrszeniu sytuacji ani o nowych ewakuacja.....moze juz opanowali pozar i wietr nie zmienil kierunku. miej sobie dobrze kasikku. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....i katastrofa:(((((((((((((( 11.05.05, 20:31 a ja naskakalam sie troche wiec dzis nie usiedze ani minuty dluzej jeszcze kapiel przede mna za to jutro nadrobie nieobecnosci o ile czas mi na to pzowoli. zycze przyjemnej posiadowki wieczornej Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....i katastrofa:(((((((((((((( 11.05.05, 20:42 oj!! a co zaczelas na skakance skacac?? .. odpoczywaj i nabieraj sily na jutro.... ciekawe co bedzie z moimi,bo wiem jak ja bede skakac) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....i katastrofa:(((((((((((((( 11.05.05, 20:47 najgorszy jest zawsze srodek tygodnia, do końca dalekoooooo okropnie, człek już ma dość pracy i mysli tylko jak sie od niej uwolnić, jakas dziwna pustka w głowie, wypada iść spać, może przesadzam, ale się z kniżka położyć do wyrka, to dopiero ulga. Pędze więc pod prysznic i do jutra vistulanki, życze dobrej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....i katastrofa:(((((((((((((( 11.05.05, 20:54 nick000 napisał: > najgorszy jest zawsze srodek tygodnia, do końca dalekoooooo okropnie, człek ju > ż ma dość pracy i mysli tylko jak sie od niej uwolnić, jakas dziwna pustka w gł > owie, wypada iść spać, może przesadzam, ale się z kniżka położyć do wyrka, to d > opiero ulga. Pędze więc pod prysznic i do jutra vistulanki, życze dobrej nocy i nastepny poczlapal.... jakos tak niemal w tym samym czasie co vistulanka?? ach.. juz nic niemowie.... czas sam pokaze) milego odpoczywania przy literkach) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 06:42 W tytule wątku jest stwierdzenie: piekny dzień, takiego zyczę wszystkim, tylko gdzie jest słońce? Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 08:19 witajcie wszyscy miłego dnia życzę i pędzę zrobić kawę, żeby się rozbudzić Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:12 mycha napisała: > witajcie wszyscy > miłego dnia życzę i pędzę zrobić kawę, żeby się rozbudzić moze i kawcia sil doda i obudzi mnie w srodeczku, dziwnie dzis sie czuje) milego dnia mycha Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:11 nick000 napisał: > W tytule wątku jest stwierdzenie: piekny dzień, takiego zyczę wszystkim, tylko > > gdzie jest słońce? slonce jest...ale gdzie ciepelko sie podzialo ?? milego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:07 nasza vistulowa szefowa ktos dzis chyba w lozku zatrzymal Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:10 slo-onko napisała: > nasza vistulowa szefowa ktos dzis chyba w lozku zatrzymal a wcale ,ze nie...juz sie zwleklam z wyrka) niewiem jak bedzie z siedzeniem przy kompie( ale bede chyba z Wami) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:16 kuenduś kawunia napewno na nogi postawi. trzymaj się cieplutko i życzę, żeby było wszystko dobrze) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:18 mycha napisała: > kuenduś kawunia napewno na nogi postawi. > trzymaj się cieplutko i życzę, żeby było wszystko dobrze) dziekuje mycha.... za dziesiec dni beda wyniki, mysle,ze beda OK-chociaz ten jeden troche mnie zamartwia. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:23 ależ nie ma za co za wyniki wszyscy mocno trzymamy kciuki! i nie martw się na zapas. zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:29 mycha napisała: > ależ nie ma za co > za wyniki wszyscy mocno trzymamy kciuki! > i nie martw się na zapas. zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. pewnie,ze musi byc dobrze....tak powiedzial konowal tez, ale wiesz,"strach ma wielkie oczy" nieraz z "glupstwa" moze sie cos "wykluc" Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:35 cześć Mycha, witaj Kenduś, szanowanie Slo Pije drugą kawę i wcale mnie ona na nogi nie stawia, jest nadzieja na trzecią i następną Kendo, odpisz na list jak znajdziesz checi i czas. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:43 cześć nick ja się narazie do drugiej przymierzam ale to chyba coś z pogodą, bo u mnie w pracy wszyscy chodzą podpierając się nosami. kanduś - wiem, że strach ma wielkie oczy. i czasami nie sposób nie myśleć o czymś, a im dłużej się myśli tym bardziej w środku człowiek rozdygotany. ale wierzę, że nie ma się czym martwić. przesyłam ci moc uśmiechów i "zastrzyk" dobrego nastroju, więc nosek do góry))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 18.05.05, 10:17 wracajac do wczorajszej "rozmowy" o "kaciku do opalania" wymyslilam sobie,ze beda akcenty vistulowe: * bedzie biedroneczka wspinajaca sie na kufel piwa-sloo i nick * bedzie mysza i kociak-mycha i kasikk * orzeszek-tu chyba lupinke orzeszka zrobie * niewiem jak itunie zaprezetowac-chyba cos z akcentu psiunowego * podobnie bedzie z mala ) * kajtula -moze jakis krasnal mini?? moze podpowiecie co z itunia/mala/kajtulem ?? ) Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 10:50 mycha/sloo/nick listy juz poszly...mozecie poczytac))) nick...boszzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeee...jak ciezko Cie na nogi postawiac ?? Odpowiedz Link
mycha Re: LISTY........... 18.05.05, 12:12 uprzejmie donoszę, że poczta dotarła, a odpiszę na spokojnie w domku Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 12:23 do mnie nic nie doszło pewnie listonosz się upił i pomylił drogę Odpowiedz Link
mycha Re: LISTY........... 18.05.05, 12:29 nie martw się nick, może gołąbek zrobił sobie przerwę na obiadek i zaraz znowu ruszy w drogę )) no chyba, że strajkuję)) Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 12:36 nick000 napisał: > do mnie nic nie doszło pewnie listonosz się upił i pomylił drogę nicku, dojdzie ...sprawdzilam potwierdzenie wyslania, wiec faktycznie listowy gdzies moze poszedl na "ksiuty" brzydal jeden) daj znac pozniej tylko slowkiem "doszlo" mam kopije moge repris zrobic w razie czego) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 12:41 nick000 napisał: > do mnie nic nie doszło pewnie listonosz się upił i pomylił drogę bo bez morze musi list plynac do Ciebie a dzis nie ten wiater Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 12:48 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > do mnie nic nie doszło pewnie listonosz się upił i pomylił drogę > > bo bez morze musi list plynac do Ciebie a dzis nie ten wiater )))))))))))) ale ja dmuchnelam extra mocno i powiedzialam gdzie ma isci) nieraz poczta sie zawiesza.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 12:53 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > do mnie nic nie doszło pewnie listonosz się upił i pomylił drogę > > > > > bo bez morze musi list plynac do Ciebie a dzis nie ten wiater > > )))))))))))) > ale ja dmuchnelam extra mocno i powiedzialam gdzie ma isci) > nieraz poczta sie zawiesza.... bo to agzetowa poczta jest najbardziej durna Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 12:59 to prawda...nie mozna na nia liczyc na 100% nieraz list mi wpada po dwuch dniach( Odpowiedz Link
mycha Re: LISTY........... 18.05.05, 13:07 wogóle portal bardzo wolno chodzi nie wiem, czy to tylko u mnie, czy wogóle... Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 13:13 mycha napisała: > wogóle portal bardzo wolno chodzi > nie wiem, czy to tylko u mnie, czy wogóle... to chyba myszko tylko u Ciebie.... nick kiedys tez mial taka przykra przypadlosc,i sloo tez nieraz miewa ( u mnie na razie dobrze(odstukac,odpukac.....) Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 13:23 mycha napisała: > to może mi coś spowalnia komputer w domu(( moze dostawca internetowy jest winny,wiele osob nazeka na nich( moze nick lub sloo powiedza cos wiecej na ten temat. Odpowiedz Link
mycha Re: LISTY........... 18.05.05, 13:29 wiesz kenduś, nie sądzę. bardzo możliwe, że u mnie kwestia jest komputera. już dawno nikt nie zaglądał do niego, a i ma swoje latka. może powinno się go przeczyścić z zalegających w nim śmieci. Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 13:31 mycha napisała: > wiesz kenduś, nie sądzę. > bardzo możliwe, że u mnie kwestia jest komputera. już dawno nikt nie zaglądał > do niego, a i ma swoje latka. > może powinno się go przeczyścić z zalegających w nim śmieci. o wlasnie! to mialam zarekomecowac... bo przepelnienie moze tak robic, pousuwaj niepotrzebnosci i moze ta procedura wystarczy, zycze milego selekcjonowania) Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 13:59 mycha napisała: > wiesz kenduś, nie sądzę. > bardzo możliwe, że u mnie kwestia jest komputera. już dawno nikt nie zaglądał > do niego, a i ma swoje latka. > może powinno się go przeczyścić z zalegających w nim śmieci. czyszczę swój komputer, odwirusowuję itp, ale gazeta rusza się tak, ze strach patrzeć, to wina dostarczyciela netu, nic innego. Odpowiedz Link
mycha Re: LISTY........... 18.05.05, 14:15 ale moi rodzice mają tego samego i im normalnie chodzi Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 14:18 mycha napisała: > ale moi rodzice mają tego samego i im normalnie chodzi ale spryciula z Twojego komputera, chce być z Tobą jak najdlużej cwaniaczek, pewnie sie zakochał, innego powodu nie widzę)) Odpowiedz Link
kendo Re: gradem sypie teraz ...........:((((((((((((( 18.05.05, 13:29 ale pogoda( ide sobie z ksiazeczka do lozeczka...moze bedzie mi tam lepiej))))) miejcie sobie dobrze i do potem) Odpowiedz Link
nick000 Re: gradem sypie teraz ...........:((((((((((((( 18.05.05, 14:01 kendo napisała: > ale pogoda( > ide sobie z ksiazeczka do lozeczka...moze bedzie mi tam lepiej))))) > > miejcie sobie dobrze i do potem) ale Ci dobrze, wczoraj pogoda była tragiczna u mnie, deszczysko straszliwe, burza z błyskawiacami i piorunami a mnie sie to podobało, na własne zyczenie zmoklem jak psiak, a może ja nie jestem normalny? Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 13:55 kendo napisała: > mycha napisała: > > > wogóle portal bardzo wolno chodzi > > nie wiem, czy to tylko u mnie, czy wogóle... > > to chyba myszko tylko u Ciebie.... > nick kiedys tez mial taka przykra przypadlosc,i sloo tez nieraz miewa ( > u mnie na razie dobrze(odstukac,odpukac.....) juz nie mam lata jak perszing jak ja moze tez jest zakochany? Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 13:57 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > mycha napisała: > > > > > wogóle portal bardzo wolno chodzi > > > nie wiem, czy to tylko u mnie, czy wogóle... > > > > to chyba myszko tylko u Ciebie.... > > nick kiedys tez mial taka przykra przypadlosc,i sloo tez nieraz miewa ( > > u mnie na razie dobrze(odstukac,odpukac.....) > > juz nie mam lata jak perszing jak ja moze tez jest zakochany? ja, to znaczy mój komputer, też jest zakochany ale ciągle sie spóźnia, wyczynia najróżniejsze harce dziwne, pewnie potrzebna mu pielęgniarka Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 14:09 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > mycha napisała: > > > > > > > wogóle portal bardzo wolno chodzi > > > > nie wiem, czy to tylko u mnie, czy wogóle... > > > > > > to chyba myszko tylko u Ciebie.... > > > nick kiedys tez mial taka przykra przypadlosc,i sloo tez nieraz mie > wa ( > > > u mnie na razie dobrze(odstukac,odpukac.....) > > > > juz nie mam lata jak perszing jak ja moze tez jest zakochany? > > ja, to znaczy mój komputer, też jest zakochany ale ciągle sie spóźnia, > wyczynia najróżniejsze harce dziwne, pewnie potrzebna mu pielęgniarka gorzej jak sie komputerowi trafi zakochana pielegniarka ale bedzie jazda Odpowiedz Link
mycha Re: LISTY........... 18.05.05, 14:18 jak mu transfer spadnie, to konieczna będzie reanimacja )) komputerkowi ma się rozumieć Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 14:20 mycha napisała: > jak mu transfer spadnie, to konieczna będzie reanimacja )) > komputerkowi ma się rozumieć najlepsza znana mi metoda nazywa sie usta - usta, tylko gdzie on je ma? Odpowiedz Link
mycha Re: LISTY........... 18.05.05, 14:22 zkochany komputer, zakochana pielędniarka... napewno dadzą sobie radę Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 14:40 mycha napisała: > zkochany komputer, zakochana pielędniarka... > napewno dadzą sobie radę i zakochany uzytkownik to juz trojkat Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 13:57 Kendo, doszedł Twoj list, dzieki, czekam na ciąg dalszy. Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 16:18 a to dobrze nicku, wieczorkiem naszkrobie co nieco) i prosze,tylko znikne na momencik a oni jakies trojkaty mi tu maluja)))))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: LISTY........... 18.05.05, 20:09 dobry wieczór mnie nie ma z wami prawie bo ja się remontuję dzisiaj musiałam dać sie ukłóć i jeszcze muszę skakać prze korytarz, bo płytki świeżo ułożone... aj... ale będzie pieknie... no i mysz... miałaś rację, że panikara jestem ) teraz patrzę i myślę sobie, że będzie tak, jak chciałam ) cieszę sie strasznie ) Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 20:13 Kasikk, nie jestes osamotniona, mnie tez czeka latem lekki remoncik, och jak ja to uwielbiam Odpowiedz Link
kendo Re: remonciki vistulan:-)))))))))))))) 18.05.05, 20:15 nick000 napisał: > Kasikk, nie jestes osamotniona, mnie tez czeka latem lekki remoncik, och jak j > a to uwielbiam no i prosze....wszyscy sie zaczynaja remontowc.... moj slubny juz przebakuje,ze sciany by trzeba bylo pobielic))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: remonciki vistulan:-)))))))))))))) 18.05.05, 20:29 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > Kasikk, nie jestes osamotniona, mnie tez czeka latem lekki remoncik, och > jak > j > > a to uwielbiam > > no i prosze....wszyscy sie zaczynaja remontowc.... > moj slubny juz przebakuje,ze sciany by trzeba bylo pobielic))))) ja dopiero skonczylam jedno i niedlugo zaczne drugie remontowac a tak tego nie lubie Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:14 hej kasikku, mnie wczoraj tez "krzywde" zrobili.... ale jakos przezylam i juz prawie lepiej.... biedny kasikk,ale chyba nie boisz sie igielek co?? a z tym skakanie to delikatnie.... i ciesze sie,ze jednak posuwa sie do przodu i kasikk jest zadowolony. Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:10 mycha napisała: > hihihi > to tak niewinnie, romantycznie... mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to "szok"))))))))))))))) zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice,to beda sie tam przekomarzac) tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 20:14 kendo napisała: > mycha napisała: > > > hihihi > > to tak niewinnie, romantycznie... > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to "szok"))))))))))))))) > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice,to beda sie tam > przekomarzac) > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) no tak, najlepiej do piachu, Slo bedzie bardzo zadowolona jak jej powiem Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:17 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > mycha napisała: > > > > > hihihi > > > to tak niewinnie, romantycznie... > > > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to "szok"))))))))))))))) > > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice,to beda sie tam > > przekomarzac) > > > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) > > no tak, najlepiej do piachu, Slo bedzie bardzo zadowolona jak jej powiem no....) sama sobie zaraz poczyta....i da mi pewnie grabiami po glowie) Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 20:22 e tam, az taka groźna to ona nie jest, tylko udaje, to wcielenie łagodności, uwierz mi ale lepiej jej w droge nie wchodzić))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:23 nick000 napisał: > e tam, az taka groźna to ona nie jest, tylko udaje, to wcielenie łagodności, > uwierz mi ale lepiej jej w droge nie wchodzić))))) no popatrzecie jaka skarzypyta z tego Nicka mojego no ))))) czekaj no, walek schowany ale ja go odszukam)))) Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:40 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > e tam, az taka groźna to ona nie jest, tylko udaje, to wcielenie łagod > ności, > > uwierz mi ale lepiej jej w droge nie wchodzić))))) > > no popatrzecie jaka skarzypyta z tego Nicka mojego no ))))) > czekaj no, walek schowany ale ja go odszukam)))) i widzisz nicku.... co sie szykuje) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:24 nick000 napisał: > e tam, az taka groźna to ona nie jest, tylko udaje, to wcielenie łagodności, > uwierz mi ale lepiej jej w droge nie wchodzić))))) bedziesz na mnie plotkowal to przestane jesc sniadania Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 20:25 no nie, tylko nie śniadania))) mała chitrusko i krzykaczko w jednym)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:29 nick000 napisał: > no nie, tylko nie śniadania))) mała chitrusko i krzykaczko w jednym)) tralalala )))) Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:41 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > e tam, az taka groźna to ona nie jest, tylko udaje, to wcielenie łagod > ności, > > uwierz mi ale lepiej jej w droge nie wchodzić))))) > > bedziesz na mnie plotkowal to przestane jesc sniadania chyba z "osci" sloo sie nie bedziesz odchudzac na zlosc nickowi... zacznij na odwrot,,,,zacznij sie wszystkim opychac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:42 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > e tam, az taka groźna to ona nie jest, tylko udaje, to wcielenie > łagod > > ności, > > > uwierz mi ale lepiej jej w droge nie wchodzić))))) > > > > bedziesz na mnie plotkowal to przestane jesc sniadania > > chyba z "osci" sloo sie nie bedziesz odchudzac na zlosc nickowi... > zacznij na odwrot,,,,zacznij sie wszystkim opychac) e tam nigdy nie odmawiam sobie pysznych posilkow w pracy tak sobie dogadzamy i przy okazji peczniejemy Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:43 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > e tam, az taka groźna to ona nie jest, tylko udaje, to wci > elenie > > łagod > > > ności, > > > > uwierz mi ale lepiej jej w droge nie wchodzić))))) > > > > > > bedziesz na mnie plotkowal to przestane jesc sniadania > > > > chyba z "osci" sloo sie nie bedziesz odchudzac na zlosc nickowi... > > zacznij na odwrot,,,,zacznij sie wszystkim opychac) > > e tam nigdy nie odmawiam sobie pysznych posilkow w pracy tak sobie dogadzamy > i przy okazji peczniejemy oby tylko rowno wszedzie a nie w jednym miejscu))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:45 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > e tam, az taka groźna to ona nie jest, tylko udaje, > to wci > > elenie > > > łagod > > > > ności, > > > > > uwierz mi ale lepiej jej w droge nie wchodzić))))) > > > > > > > > bedziesz na mnie plotkowal to przestane jesc sniadania > > > > > > chyba z "osci" sloo sie nie bedziesz odchudzac na zlosc nickowi... > > > zacznij na odwrot,,,,zacznij sie wszystkim opychac) > > > > e tam nigdy nie odmawiam sobie pysznych posilkow w pracy tak sobie > dogadzamy > > i przy okazji peczniejemy > > oby tylko rowno wszedzie a nie w jednym miejscu))))))))))))))) i to jest problem ja pecznieje w dwoch miejscach))))) ale to wina tego,ze malo sie tam ruszamy, wciaz siedzenie i podjadanie a to niezdrowo tak Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:53 zalecam dluzsze spacerki z psiuka..... podrap ja za uszkiem ... Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:56 kendo napisała: > zalecam dluzsze spacerki z psiuka..... > podrap ja za uszkiem ... czasami jak chce mi sie zazyc swierzego powietrza to wedrujemy z nia daleko. psinka z powrotem niesie patyk do zabawy i jest to zwykle dwa razy dluzszy patyk od niej samej DD Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:33 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > mycha napisała: > > > > > > > hihihi > > > > to tak niewinnie, romantycznie... > > > > > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to "szok"))))))))) > )))))) > > > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice,to beda sie tam > > > przekomarzac) > > > > > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) > > > > no tak, najlepiej do piachu, Slo bedzie bardzo zadowolona jak jej powie > m > > no....) sama sobie zaraz poczyta....i da mi pewnie grabiami po glowie) no co tez Ty Kendus Nicka ukaram DDD Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 20:38 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > mycha napisała: > > > > > > > > > hihihi > > > > > to tak niewinnie, romantycznie... > > > > > > > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to "szok"))) > )))))) > > )))))) > > > > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice,to beda sie > tam > > > > przekomarzac) > > > > > > > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) > > > > > > no tak, najlepiej do piachu, Slo bedzie bardzo zadowolona jak jej > powie > > m > > > > no....) sama sobie zaraz poczyta....i da mi pewnie grabiami po glowie > ) > > no co tez Ty Kendus > Nicka ukaram DDD no pieknie, zmowa jakowaś antynickowa, zaczynam sie mocno bać i na wszelki wypadek uciekam żeby głowe swoja przed wałkiem Slonkowycm uchować)) Dobrej nocy zycze paniom Ide kibicować i powrzeszczeć trochę. Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > mycha napisała: > > > > > > > > > > > hihihi > > > > > > to tak niewinnie, romantycznie... > > > > > > > > > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to "szok > "))) > > )))))) > > > )))))) > > > > > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice,to be > da sie > > tam > > > > > przekomarzac) > > > > > > > > > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) > > > > > > > > no tak, najlepiej do piachu, Slo bedzie bardzo zadowolona j > ak jej > > powie > > > m > > > > > > no....) sama sobie zaraz poczyta....i da mi pewnie grabiami po gl > owie > > ) > > > > no co tez Ty Kendus > > Nicka ukaram DDD > > > no pieknie, zmowa jakowaś antynickowa, zaczynam sie mocno bać i na wszelki w > ypadek uciekam żeby głowe swoja przed wałkiem Slonkowycm uchować)) Dobrej noc > y zycze paniom Ide kibicować i powrzeszczeć trochę. tak pomyslalam,ze na mecz poleci...slubne juz z psiunem kibicuja) ale wcale to od kary nieuchroni...niemysl sobie ,ze uciekniesz)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:49 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > mycha napisała: > > > > > > > > > > > > > hihihi > > > > > > > to tak niewinnie, romantycznie... > > > > > > > > > > > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to > "szok > > "))) > > > )))))) > > > > )))))) > > > > > > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice > ,to be > > da sie > > > tam > > > > > > przekomarzac) > > > > > > > > > > > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) > > > > > > > > > > no tak, najlepiej do piachu, Slo bedzie bardzo zadowo > lona j > > ak jej > > > powie > > > > m > > > > > > > > no....) sama sobie zaraz poczyta....i da mi pewnie grabiami > po gl > > owie > > > ) > > > > > > no co tez Ty Kendus > > > Nicka ukaram DDD > > > > > > no pieknie, zmowa jakowaś antynickowa, zaczynam sie mocno bać i na wsz > elki > w > > ypadek uciekam żeby głowe swoja przed wałkiem Slonkowycm uchować)) Dobr > ej > noc > > y zycze paniom Ide kibicować i powrzeszczeć trochę. > > tak pomyslalam,ze na mecz poleci...slubne juz z psiunem kibicuja) > > ale wcale to od kary nieuchroni...niemysl sobie ,ze uciekniesz)))) jesli jutro poczyta co my tu wypisujemy to bedzie nas plizzzzzzzzal o litosc Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:51 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > mycha napisała: > > > > > > > > > > > > > > > hihihi > > > > > > > > to tak niewinnie, romantycznie... > > > > > > > > > > > > > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja > ....to > > "szok > > > "))) > > > > )))))) > > > > > )))))) > > > > > > > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piask > ownice > > ,to be > > > da sie > > > > tam > > > > > > > przekomarzac) > > > > > > > > > > > > > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) > > > > > > > > > > > > no tak, najlepiej do piachu, Slo bedzie bardzo > zadowo > > lona j > > > ak jej > > > > powie > > > > > m > > > > > > > > > > no....) sama sobie zaraz poczyta....i da mi pewnie gr > abiami > > po gl > > > owie > > > > ) > > > > > > > > no co tez Ty Kendus > > > > Nicka ukaram DDD > > > > > > > > > no pieknie, zmowa jakowaś antynickowa, zaczynam sie mocno bać i > na wsz > > elki > > w > > > ypadek uciekam żeby głowe swoja przed wałkiem Slonkowycm uchować) > ) Dobr > > ej > > noc > > > y zycze paniom Ide kibicować i powrzeszczeć trochę. > > > > tak pomyslalam,ze na mecz poleci...slubne juz z psiunem kibicuja) > > > > ale wcale to od kary nieuchroni...niemysl sobie ,ze uciekniesz)))) > > jesli jutro poczyta co my tu wypisujemy to bedzie nas plizzzzzzzzal o litosc;- ) a my bedziemy nieugiete) Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:42 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > mycha napisała: > > > > > > > > > hihihi > > > > > to tak niewinnie, romantycznie... > > > > > > > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to "szok"))) > )))))) > > )))))) > > > > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice,to beda sie > tam > > > > przekomarzac) > > > > > > > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) > > > > > > no tak, najlepiej do piachu, Slo bedzie bardzo zadowolona jak jej > powie > > m > > > > no....) sama sobie zaraz poczyta....i da mi pewnie grabiami po glowie > ) > > no co tez Ty Kendus > Nicka ukaram DDD wymyslimy jaks slodka kare) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:44 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > mycha napisała: > > > > > > > > > > > hihihi > > > > > > to tak niewinnie, romantycznie... > > > > > > > > > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to "szok > "))) > > )))))) > > > )))))) > > > > > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice,to be > da sie > > tam > > > > > przekomarzac) > > > > > > > > > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) > > > > > > > > no tak, najlepiej do piachu, Slo bedzie bardzo zadowolona j > ak jej > > powie > > > m > > > > > > no....) sama sobie zaraz poczyta....i da mi pewnie grabiami po gl > owie > > ) > > > > no co tez Ty Kendus > > Nicka ukaram DDD > > wymyslimy jaks slodka kare) poszedl wrzeszczec chyba co nie oznacza,ze znow nas nie podglada)) Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:50 w przerwie meczu pewnie zapusci do nas oczko) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:31 kendo napisała: > mycha napisała: > > > hihihi > > to tak niewinnie, romantycznie... > > mowie Ci mycha co oni oboje nieraz wypisuja....to "szok"))))))))))))))) > zreszta sama widzisz....wsadzic ich w piaskownice,to beda sie tam > przekomarzac) > > tez uwazam,ze to swietnie Im wychodzi) kiedys Nick burzyl mi babki z piasku dzis odplacam mu pieknym za nadobne)) Odpowiedz Link
nick000 Re: LISTY........... 18.05.05, 20:11 hahaha, wielki brat patrzy i wyciąga pochopne wnioski Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:22 hhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaalooooooo))))) jeeeestem))))))) kiedys juz tak wrzeszczalam, pamieta ktos? Odpowiedz Link
kasikk Re: LISTY........... 18.05.05, 20:34 pamięta aj... ja nie bede bardzo skakać, bo tylko do łóżka z dużego pokoju i po drodze do łazienki ) ale mówie wam... tak się cieszę, że to wreszcie się toczy!! i będzie ładnie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:35 kasikk napisała: > pamięta > > aj... ja nie bede bardzo skakać, bo tylko do łóżka z dużego pokoju i po drodze > do łazienki ) > ale mówie wam... tak się cieszę, że to wreszcie się toczy!! > i będzie ładnie... cieszymy sie razem z TOba malenka ps. pozdrow dzidziusia vistulowego Odpowiedz Link
kasikk Re: LISTY........... 18.05.05, 20:41 dzidziuś chyba też układa sobie tam kafelki, bo rozrabia okropnie D Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:43 kasikk napisała: > dzidziuś chyba też układa sobie tam kafelki, bo rozrabia okropnie D hahahahaha ))))) wiercipieta co? a co to bedzie za kilka tygodnie? mowilam, ze futbolista nam rosnie Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:46 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > dzidziuś chyba też układa sobie tam kafelki, bo rozrabia okropnie D > > hahahahaha ))))) wiercipieta co? > a co to bedzie za kilka tygodnie? mowilam, ze futbolista nam rosnie fajnie.....ze sobie bryka) Odpowiedz Link
kasikk Re: LISTY........... 18.05.05, 20:48 tia... tatuś wlasnie ogląda dwa mecze na raz ) to pewnie po tatusiu ;D Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:49 kasikk napisała: > tia... > tatuś wlasnie ogląda dwa mecze na raz ) > to pewnie po tatusiu ;D o rany )....moze przejdzie mu kiedys...za pare miesiecy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:51 kasikk napisała: > tia... > tatuś wlasnie ogląda dwa mecze na raz ) > to pewnie po tatusiu ;D kasiczku a Ty dzis nie idziesz na meczyk? zwykle nie pzrepuscilas kibicowania? Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 20:59 kasikk napisała: > eee... nie ma nic ciekawego znam kibicow co wrzescza keidy wpda agol do bramki ale mamy tak glosnego sasiada, ktory krzyczy za wszytskich na raz. slychac go na calym osiedlu, a mieszka za sciana D on krzyczy, a ja z niego sie smieje, jest to niesamowite )) krzyk jego trwa kilkanascie sekund ciagiem Odpowiedz Link
kasikk Re: LISTY........... 18.05.05, 21:06 ja raczej komentuję w trakcie i M. nie może mnie słuchać podobno okropna jestem ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 21:11 kasikk napisała: > ja raczej komentuję w trakcie i M. nie może mnie słuchać > podobno okropna jestem ) a co same gamonie tam lataja i nieduczniki? sama tak reaguje jak jestem czasem 'zmuszona" do ogladania Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 20:48 kasikk napisała: > pamięta > > aj... ja nie bede bardzo skakać, bo tylko do łóżka z dużego pokoju i po drodze > do łazienki ) > ale mówie wam... tak się cieszę, że to wreszcie się toczy!! > i będzie ładnie... zawsze sie czlek cieszy,jak juz nareszcie zaczyna sie upragniony remoncik i mam nadzieje,ze efekt bedzie super) Odpowiedz Link
kasikk Re: LISTY........... 18.05.05, 20:53 musi być!! inaczej nie ma sensu ) boje się jeszcze trochę, jak meble będą wyglądać... ale... i tak będzie 100 razy lepiej niż było Odpowiedz Link
mycha Re: LISTY........... 18.05.05, 21:08 jestem już jestem, melduję się no proszę odejść na chwil kilka i co??? odrazu się tłumaczę, że ja dzisiaj żadnego meczu nie oglądam, moi nie grają kasikk - ile razy mam powtarzać, że będzie wszystko ślicznie?? łopatoligicznie mam przetłumaczyć Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 21:10 mycha napisała: > jestem już jestem, melduję się > no proszę odejść na chwil kilka i co??? > odrazu się tłumaczę, że ja dzisiaj żadnego meczu nie oglądam, moi nie grają > kasikk - ile razy mam powtarzać, że będzie wszystko ślicznie?? > łopatoligicznie mam przetłumaczyć milutko z myszka na vistuli.... a kasikkowi chyba jakos fentazyji braklo by zobaczyc juz gotowy efekt.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: LISTY........... 18.05.05, 21:12 ludkowie ja zmykam, czeka mnie kapiel, a juz po 21 znow dzis cale popoludnie bigalam za laszkami i nic (((((( dobrej nocy i do jutra, papa Odpowiedz Link
kendo Re: LISTY........... 18.05.05, 21:17 slo-onko napisała: > ludkowie ja zmykam, czeka mnie kapiel, a juz po 21 znow dzis cale popoludnie > bigalam za laszkami i nic (((((( > dobrej nocy i do jutra, papa odpoczywaj sloo zmeczone nozki i dobrej nocy zycze) Odpowiedz Link
kendo Re: kibicowanie............ 18.05.05, 21:15 ja tez kometuje jak kasikk slubne wiecznie mnie ucisza bym "niejazgotala" )))))))))))) na szczescie malo ogladam meczy... Odpowiedz Link
kasikk Re: kibicowanie............ 18.05.05, 21:20 slo, kolorowych snów ) mysz, ja wiem... ale wtedy miałam tak kiepski humor... a teraz już sama widzę, że wszystko mi będzie pasować pięknie ) Odpowiedz Link
kendo Re: kibicowanie............ 18.05.05, 21:24 kasikk napisała: > slo, kolorowych snów ) > > mysz, ja wiem... ale wtedy miałam tak kiepski humor... > a teraz już sama widzę, że wszystko mi będzie pasować pięknie ) i nareszcie kasikk zadowolony o)))))az cieszy) Odpowiedz Link
mycha Re: kibicowanie............ 18.05.05, 21:27 ale trudno mi do was dotrzeć od 10 min. próbowałam. utłukę albo gazetę, albo.... no koszmar!!! slooo - miłej nocy kasikk - wiem, powtarzałam ci, że cit dystansu i cierpliwości kenduś - jak się czujesz? lepiej? jak słowo! następne 5 min. próbowałam wysłać!!! szczyt! Odpowiedz Link
kasikk Re: kibicowanie............ 18.05.05, 21:35 aj... ja walcze tak samo... zanim sie otworzy i wejdzie strona... chyba serwer juz maja za kiepski chyba też niedługo będe spać uciekać, bo jutro glazurnik znowu będzie o 7.00... Odpowiedz Link
kendo Re: kibicowanie............ 18.05.05, 21:41 kasikk napisała: > aj... ja walcze tak samo... zanim sie otworzy i wejdzie strona... > chyba serwer juz maja za kiepski > > chyba też niedługo będe spać uciekać, bo jutro glazurnik znowu będzie o 7.00... zatem miej sobie kasikku wypoczeta noc...opowiedz bebiskowi bajeczke to usnie i nie bedzie kopac) Odpowiedz Link
kendo Re: kibicowanie............ 18.05.05, 21:40 mycha napisała: > ale trudno mi do was dotrzeć > od 10 min. próbowałam. > utłukę albo gazetę, albo.... > no koszmar!!! **tez dostalam problem ....to chyba gazetowy serwer jest to duszy( > kenduś - jak się czujesz? lepiej? > **dziekuje myszko....lepiej,widac po aktywnosci) > jak słowo! następne 5 min. próbowałam wysłać!!! szczyt! **ciekawe czy mi tez zalapie teraz.... i tak na wszelki wypadek tez mowie DOBRANOC jakby byl problem ...jutro sie spotkamy i tak) Odpowiedz Link
kendo Re: kibicowanie............ 18.05.05, 22:20 ale sie slubny zezlil....... ktos komus strzelil bramke.... idzie spac....bo mecz wedlug niego zakonczony)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: kibicowanie............ 18.05.05, 22:44 no i sporting lizbona poległ przed swoja publicznoscią z cska moskwa aż 1 : 3, niezłe widowisko, trzymające w napięciu, nasza piłkę kopaną dzielą od europejskich klubów lata swietlne. Odpowiedz Link
nick000 Re: kibicowanie............ 18.05.05, 22:44 wszystko przeczytalem, jutro sie z wami rozprawię, radzę żebyście juz zaczęły sie bac))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: kibicowanie............ 19.05.05, 08:08 HAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link
kendo Re: kibicowanie............ 19.05.05, 08:51 ..a co sie bedzie dzialo ?????????????????? hi,hi,hi,hi,hi,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link