kendo 01.05.05, 11:29 prosze bardzo,prywatny "schowek" na lisciki/zapytania/plotkowania.... ) ) witaj wsrod nas mam nadzieje,ze bedziesz sie czula milo wsrod nas, plywaj w rzeczce roznymi stylami, a wrazie czego spieszymy pomoca i za uszeta wyciagniemy na brzeg. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: mycha 01.05.05, 11:31 WITAJ !! piekna wiosenna niespodzianke zrobilas, zapraszamy do czestrzych odwiedzin. pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
mycha Re: mycha 01.05.05, 11:37 witma jest tak ślicznie (choć słonko za chmurami), że koniecznie trzeba iść na spacer! a może to te wolne dni, tak na mnie wpływają... buziaki i pozdrowionka Odpowiedz Link
mycha Re: mycha 01.05.05, 11:35 dziekuję bardzo kenduś)) i napewno będzę się czuła miło. pływać uwielbiam, ale czasami jak są gorsze dni, to człowiek nie wie kiedy zaczyna lecieć w dół. ale takich chwil życzę jak najmniej i wam i sobie Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 01.05.05, 11:42 myszko, my Cie juz za uszka do gory podciagniemy, bys nam nie wpadla za gleboko w jakowes tam "czarne dziury" miej sobie piekny weekendzik) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 01.05.05, 12:56 myszko? a tak troszke niedyskretne pytanie,nie musisz odpowiadac ,jak niechcesz, bo moze za wczesnie go zadaje) z jakiego znaku zodiakalnego jestes?? i kiedy masz urodzinki?? Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 01.05.05, 13:38 myszko, przenioslam informacje o Twym znaku zodiakalnym " "do siebie" coby sie nie zgubila data tak wazna) to mamy juz dwa wodniki z lutego, jestes w towarzystwie orzeszka 3luty) Odpowiedz Link
mycha Re: mycha 01.05.05, 13:42 widziałam no proszę przybyło wam vistulowych szuwarków )) Odpowiedz Link
kasikk Re: mycha 05.05.05, 15:55 tak - chciałam pogadać przez e-mail nie mam w domu twojego pracowego adresu Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.05.05, 10:07 czytajac Twa i nicka rozmowe ksiazkowa w "sli kinowej" tak pomyslalam,ze powinna Cie zainteresowac jak i nicka rowniez ksiazka : o kobietach,dzieciach i rodzinie ich przynaleznosc do grup spolecznych od zarania,,,,(fakty historyczne) "Corki Ewy" av Kaari Utrio Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.05.05, 20:55 tu poczytaj sobie o wspomnianych odwiedzinkach u sloo) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=11565279&a=17853235 Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.05.05, 21:14 nazdrowko)))))))))) milego czytania) dostalam wtedy extra przepustke od slubnego na odwiedziny sloo) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 29.05.05, 20:55 tez odpisalam a cd.nastapi zdziebko pozniej.-przepraszam.bedzie dzis odpowiedz. Odpowiedz Link
kasikk Re: mycha 06.06.05, 14:58 nie udawaj, że się uczysz, tylko odezwij się raz na jakiś czas ;P Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 06.06.05, 16:02 wcale nie ale wiesz,jak oderwiemy Ja od ksiazek,straci ochote na dzisiejsze zakuwanie Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 14.06.05, 10:57 posylam Ci te wszystkie anioly do pomocy , oby wszystkie exzamina zaliczylas na prima ** www.arsangelica.com/myangels.html Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 14.06.05, 11:06 a tu mozesz sobie popatrzec na anioleczki, moze jeszcze jakiegos niemasz) ** www.e-prezenty.com/index.php/cPath/21/sort/1a/page/1 Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 17.06.05, 09:41 mysia !!!!!!!!!!!!! zadziendoberkuj choc raz, zebysmy wiedzialy,ze nie usnelas nad notatkami)))))))))))) trzymam kciuki za Ciebie) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 26.06.05, 12:25 posylam dziekczyne fluidy, oby bylo bez tremy i celujaco. milej niedzieli zycze Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 04.07.05, 23:53 MYCHA szczesciem jest rozplynac sie w tworczej pracy, zyc w zgodzie z wewnetrznymi predyspozycjami. ******************** Zenta Maurina trzymam kciuki caly czas....powodzenia kendo ************************************************************** Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 22.07.05, 14:58 nawet niewiesz,jak sie ciesze,GRATULUJE / SCISKAM / CALUJE,ze masz juz wszystko za soba z pozytywnym wynikiem.... upajaj sie wolnoscia"umyslowa"na maxa) CZY TO JUZ DEFINITYWNY KONIEC?? Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 25.07.05, 17:53 o rany,to jeszcze tyle?? ale nie przerazaj sie mym zdziwieniem,ja tak zawsze sie dziwie) dasz sobie rade,juz nam pokazalas,ze jestes dzielna uczennica i dopinasz swego celu, a ja jak zawsze bede sciskac kciuki za powodzenie i bede cierpliwie czekac na wpisy....bo nic pod przymusem niewychodzi, wiec odpoczywaj....i wpadnij czasami do nas bo przeciez Cie polubielismy mocno i tesknimy za Toba. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 30.07.05, 16:02 BYĆ MOŻE Ogród przed domem słoneczniki złotogrzywe konie biegną stępa rzędem ty na palcach wspięta sięgasz grzywy złotego wiatru włosia mgła, ociekają dłonie mleczną poświatą miododajnie zraszasz senną ziemię ogrodowy kilim przytulasz do ust w porannej ciszy pęcznieje dynia za murem złotogłów i dla Ciebie myszko wierszyk znalazlam z akcentem letnim pieknego wypoczynku zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 16.08.05, 17:03 biedna mysia( dzisiejszy dzien moglibysmy nazwac "czarny wtorek" ale nic to,uzbroic sie w cierpliwosc i rzeczy powoluniu sie wyklaruja, zycze Ci tego bardzo i niestrasz nas,ze zostaniesz oblakana-czy jak to nazwalas, bo inaczej wystraszysz wszystkie koty i co?? moze byc jeszcze gorzej miej sobie dobrze .. czekamy na Ciebie cierpliwie.. usciski pocieszenia. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 16.08.05, 21:44 niewiem czy znasz zasade Feng Shui, kiedys tu zamiescilam linka i go tearaz szukam, jak znajde ,zapodam.... ciekawe wskazuwki dla naszego dobrego samopoczucia. a moze w bibliotece pozyczycz,sa na rozne tematy, umeblowanie/kolory/rozstawianie przedmiotow itd......... a tak po prawdzie sciany bordo moze bym jeszcze "strawila" ale nie sufit, wydaj mi sie,ze zmniejszy pomieszczenie i uczyni go ciezkim"norka" to moje osobiste odczucie....chyba nie masz mi zale?. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 16.08.05, 22:00 ha...mysia to bedac u mego dzieciecia w mieszkanku wcale bys sie dobrze nie czula, wlasnie jest minimalista,urzadza swe gniazdko juz chyba od dwoch lat, w salonie-pokoj wypoczynkowy ma wlasnie pomalowane dwie sciany na jakis zoltawy kolor bardzo jasny,a sciana co sie wchodzi o dwa tony jasniejsza,ostania sciana cala z oknami i drzwi na balkon. ladnie to wyglada.... znalazlam link....poczytasz sobie moze. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 16.08.05, 22:03 no przeciez zapomnialam linke wkleic)juz spie nad kompem) rozrywka.onet.pl/niewiarygodne/1000,niewiarygodne.html jest mi milo myszko,ze czujesz sie z nami dobrze, jestes naprawde fajna...no wiadomo,kasikka przyjaciolka) zycze sprawnego pudlowania z rzeczami i trafnego wyboru kolorow na sciany) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 16.08.05, 22:23 nazdrowko...czytaj,czytaj, zawsze to jakies inspiracje nowe sie nasuna, w necie jest duzo podobnych tematow,jak na cos ciekawego wejde do powrzucam Ci w skrzyneczke. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 17.08.05, 10:09 z moimi wizjami??,dlugo je "wykluwam" by niemiec podobnego problemu co Ty ze zmiana za chwile, natomiast z wieszaniem obrazow mam tak,ze zmieniala bym ich zawieszenie/rozwieszenie,do tej pory leza niepowieszone w goscinnym pokoju,nie moge sie zdecydowac,na ktorej scianie mam ustawic lozko, a od tego zalezy reszte ustawienia mebli jak i obrazow.... ale mysle,ze juz jesienia dojrzeje do decyzji,bo nowa fieranusia i klosze na lapki zakupie,wiec mobilizacja rowniez do zawieszen) a wiesz me dziecie,kupilo obraz,a raczej chyba to afisz (zobacze jak wroci z urlopu)kazalo w galerii podzielic go na 3 czesci i kazda z nich oprawic w ramy,powiesilo toto w pionie w odstepach.... Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 17.08.05, 22:50 mialam przyslane do obejzenia i jak zwykle w pospiechu skasowalam, jak wroc z urlopu poprosze o przesylke i zobaczysz.... choc motyw...wcale nie myslam,ze taki sobie wybierze) te ramy jakos nie moge sobie wyobrazic, ale jutro poczytam ...moze trafi do mnie techniczna strona) wlasnie siedzialam i szukalam linkow o feng shui, po angielsku =masa, a kiedys pamietam,dosc czesto sie na nie "natykalam" ale wiesz,jak na google sprobujesz, acha jest forum Feng Shui z 102 postami) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 27.08.05, 16:51 OK,mysia....bede czekac i od razu dam znac jak doszla. miej sobie mily dzionek,i jak mozesz odpoczywaj bo chyba urlopik sie nie skonczyl? Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.08.05, 18:31 usch...nie zazdroszcze ...przeprowadzki zawsze mnie meczyly, niemniej zawsze sie cieszylam nowym miejscem zamieszkania, zawsze nowe idee nawiedzaly mnie,by cos nowego wprowadzic do domku. bede trzymaci kciuki za sprawne poczynania, oby nic sie nie zgubilo/zepsulo/zbilo..... zadazysz sie urzadzic na luzie poczas urlopiku, zanim zaczniesz znow prac. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.08.05, 18:47 nam sie nigdy nic zlego nie przytrafilo przy przeprowadzkach, bedzie dobrze....najgorsze te kartonidla nosci i ropakowywac pozniej( no, wlasnie, kto by pomyslal,ze w taki sposob Cie poznam na "kasikka slubie" ale lubie zdjecia ogladac a zwlaszcza z wesela,bo chyba te mialas teraz na mysli,prawda?....no i fajna jestes o) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.08.05, 19:58 i w jakim kolorze czulas sie najlepiej?? bo te na zdjeciu co widzialam to naturalne Twoje? Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.08.05, 20:32 hi,hi,,,,blondynka) Ty zaliczasz sie do tej najwyzszej kaly pod wzgledem intelektualnym, tak tam jestes bladynka, mi sie podoba rubinowy kolor, robilam czest go mieszkajac w kraju,ladny odcien otrzymywalam, a teraz to mi spie....la w kraju, mialy byc pasemka a wyszly laty blond( jak nie naloze balsmau po umyciu to wlos jak drut( niewiem czy sama moge teraz na to polozyc ciemniejszy kolor, by zminimalizowac laty. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.08.05, 21:38 tak tez myslalam, ze bede musiala sie udac do swej frycki(jak to sloo mowi) bedzie sie cieszyc,ze nareszcie polozy mi nowy kolor.... bede biedniejsz co nieco,ale wygladac tez bedzie lepiej inaczej. ten blon co masz na zdjeciu slubnym kasikka, pasuje Ci,myslalm,ze to Twoj naturalny. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 29.08.05, 14:03 masz fajnie mysza z karnacja cery, chciala bym miec podobna) a okulary sloneczne mam niestety jedna pare, a obecnie mam te ,ktore sa do czytania/chodzenia tak spreparowane,ze chronia przed sloncem,niewiem jak to sie zwie po polskiemu. to jestes ,powiedzialabym ekscentryczka pod wzgladem okularow slonecznych, musisz miec ich cala kolekcje .... pamietasz byla taka seria jakiegos programu zdaje sie z Australi z Miss Edna,przeprowadzala wywiady z roznymi slawnymi osobistosciami na wesolo,miala mnostwo ich,do roznych kreacji dopasowane kolorem i nieraz zwariowane oprawki,jak na bal maskaradowy) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 12.09.05, 13:42 OK,mysia....dziekuje, niezwlocznie dam znac podejzewam,ze w pitek powinno cos byc juz w skrzynce) ciesze sie,ze juz jestes z nami) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Z A W I A D A M I A M 14.09.05, 12:56 paczuszke juz oderbralam wlasnie z poczty)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Z A W I A D A M I A M 14.09.05, 13:32 myszko,zaden klopot i wcale nie musialas przepraszac, biorac Twa sytuacje,tak dla przypomnienia sie upomnialam, bo wiem jak to jest gdy tyle spraw na glowie, latwo sie zapomina,wiec niczym sie nieprzejmuj-solidna"firma " z Ciebie przeciez), teraz zdaze na luzie je przeczytac dziekuje i jest wszystko OK,niemysl juz o tym wiecej. zdazylam przed deszczem na poczte, teraz leje jak z "cebra".... milej pracki zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: kaprysna pogoda:( 14.09.05, 13:50 moze bym nie zmokla bardzo,wskoczyc do samochodu i wyskoczyc przed sklepem, to pare kroczkow....,niemniej nienawidze wilgotnej glowy, zawsze mam mini reczniczek w schowku samochodu na takie niespodzianki oj,lubie tak po parku sie snuc,gdy slychac muzyke , usiasc gdzies w przyjemnym miejscu i upajac sie przyroda z muzyka, nieraz listeczek zatanczy w takt nutek galaski mu przywtoruja i nowe podloze muzyczne sie tworzy..) Odpowiedz Link
kendo Re: naladowanie.... 14.09.05, 15:04 o tak....mam takie miejsce blisko siebie, lapie nieraz psiune i maszerujemy nad mini stawik, jest fajny wielgasny kamien pod brzoza,siadamy sobie i patrzymy na labedzie i wodne ptactwo na stawiku) Odpowiedz Link
kendo Re: nad jeziorem 14.09.05, 16:49 wieczorkiem przyjemnie ,to prawda... ale nie wlaza bym do wody...brrrrrrrr.... wole wode rzeczna lub morska, a wlasciwie chodzi o czucie dna pod stopami.... nad jeziorkiem jest tak "ciap..ciap..) tam pod ta brzoza i borowiczka mozna znalesc) miej sobie udana porade dla kolegownej...niech sie Jej powiedzie. Odpowiedz Link
kendo Re: wolny czas ???????? 16.09.05, 10:11 juz myszko odpisalam ...dziekuje slicznie) Odpowiedz Link
kendo Re: fonia .. ???????? 19.09.05, 17:27 oj....staram sie glosik dopasowywac do rozmowcy, by brzmiec podobnie) niema sprawy myszko...pobablamy kiedys do woli, bo bardzo milo mi sie rozmawialo z Toba....naprawde mila niespodzianke mi zrobilas) Odpowiedz Link
mycha Re: fonia .. ???????? 19.09.05, 17:50 dziękuję)) ponieważ nie wychodziło mi z komórką, nawet z dodzwonieniem się - sierotka ze mnie, trochę techniki i już się gubię - to postanowiłam na stacjonarny spróbować i udało się) mi też bardzo miło się z tobą rozmawiało) jesteś przesympatyczną i ciepłą osobą Odpowiedz Link
kendo Re: fonia .. ???????? 19.09.05, 18:07 pociesze Cie,ze nie jestes sama w tym temacie, ja tez nie techniczna, sloo i nick,wiedza,jak wysylalam na poczatku SMS-y, teraz sie smieje,,,,a na poczatku to bylo mase nerwow, bo wysylalam bez tekstu/ bez kropek.... a jeden calkiem komus innemu wyslalam,ale odpowiedzi nie dostalam) pytalam slubnego,wiec powiedzial,ze na komorce musisz opuscic to "0" przed "7" kiedys tez mialam problem podobny, niedodzwonilam sie,(a nie chcialam pytac slubnego)pozniej zgubilam ten numer...moze i dobrze,ze tak sie stalo? czasami moze to tak ma byc juz z gory przeznaczone) Odpowiedz Link
kendo Re: kolory .. ???????? 19.09.05, 18:18 moj jest typowo slomkowy, a Ciebie w takim tez widze,czy dobrze zrozumialam,ze takie zrobisz calosc? pierwszy raz mam takie,i jakie zdziwienie bylo,po umyciu,az sie przerazilam,bo bez balsamu sa sztywne/jakies szorstkie/takie bleeeeee( acha ,dzis klijentka dzwonila i pytala ile kosztuje polozenie koloru na cala glowe.550SKR=275 PL....strasznie drogie mamy fryzjerskie uslugi. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 10:51 Re: kendo /2 Autor: kendo Data: 20.09.05, 10:46 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- mycha napisała: > hihihi > pamiętam jak swego czasu robiłam zdięcia z tzw. "idiot kamery" - aparatu > automatycznego, bo z normalnym miałam problemy... > > to znaczy, że mam wybić na smyczy +070 itd numer??? slubny powiedzial,ze 0046 =kerunkowy na szwecje i 708 i pozniej normalnie oj mysia.... zdjelam Twoj wpis z Twoim nr.tel, mysle,ze chyba dobrze zrobilam, a spisalam sobie ,jak zadzwonilas do mnie bo mam okienko,ktore pokazuje kto do mnie dzwoni Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 11:00 no wlasnie, i teraz sie zastanawiam,jak bede wygladac z tymi blond odrostami, bo chyba sie nie bede decydowac na "sztywnosci ", poczekam troszke ,moze do wyjazdu pod koniec pazdziernika do kraju nie bedzie tak strasznie wygladac, zrobie cos z nimi tam) a nasz ciemny naturalny kolor,ogranicza nam by polozyc cos jasniejszego, usch...te odrosty....wygladaja strasznie, znam tu babeczke,co juz calkiem siwe ma wlosy,farbuje na kasztan i pozniej chodzi z 5-cio centymetrowymi odrostami swymi ( buzke sobie wymaluje i mysli ze slicznie wyglada) strasznie to wyglada..a do tego ma strasznie rece zniszczone lacznie z paznokciami,ale lakierek polozy na nieobciete skorki...fu.fu......"szwdzka dama") Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 11:06 dzieki przeslicznie... otworzylo sie w calosci...przecudny aniolek.... ech....fajnie sobie go ustawilas przy kwiatuniach exponuje sie cudownie. sypialnia musi wygladac bardzo ciekawie z podobnymi aranzacjami), owiana taka nutka ciepla. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 11:09 ja tez taka spryciara "rozpedzona jestem" dobrze,ze czytam przed wyslaniem,inaczej strasznosci by byly,choc nieraz szybciudko usuwam wpis,ktory z rospedu wyslalam) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 13:06 oj,wiec nie zazdroszcze nastepnego roku, wszystko bedzie trzeba znow wynosci z pokoiku( moje okno tez nie gotowe,w goscinnym pokoiku,musze zmienic cale zawieszenie lacznie z firana,bo do obecnych mebli nie pasuje....nie moge sie zdecydowac na pomysl, ale chcialabym przed swietami byc gotowa.... to podobnie jak me dziecie pamiatkowe zdjecia remontowe w album trafia, ciekawie pozniej powspominac i cieszyc sie obecnym efektem. tez uzadzalam goscinny pokoik stopniowo, najdrozsze mebelki byly.... reszte z aukcji skompletowalam. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 13:40 pokoik stal dlugo niemal zagracony,gdy dziecie sie wyprowadzilo, bedac zawsze u rodzicow dostawalam pieniadze od nich,nigdy nie zeszly mi wszystkie, przywiozlam tu ,zamienilam na szwedzkie i niemal w ostaniej chwili zakupilam meble,przed smiercia Taty,mam teraz pamiatke...niby spadek po Nim, nawet udalo mi sie obrazy zakupic na aukcji odpowiednie.... masz racje "stare budownictwo" az sie prosza o przerobki wszedzie by spelnialy obecne normy,pod kazdym wzgledem.... zreszta widzialas u mego dzieciecia,jak wygladalo przed remontem,byly to czas lat 60-dziesiatych,i niepielegnowane w czystosci rzeczy przemienialy sie w ruine, dziwilo mnie jak poprzednicy mogli mieszkac w takich warunkach Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 14:36 za dawnych czasow budowy,bylo tak: kazdy budowniczy budujac dal komuny chcial i sobie cos zbudowac tanim kosztem, i chyba dlatego teraz takie niedociagniecia sa.... a pokoik mam w stylu rokoko.... choc loze nie pasuje stylem tylko kolorem,bo pierwsze bylo zakupione, pozniej dojzalam do odpowiedniego wystroju,jak znajde podobne mebelki na stronach to Ci zalinkuje. PS;.. zobacz co znalazlam szukajac mojego sliczniu co? Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 14:37 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=63250892#photo zapomniala zalaczyc linka) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 14:39 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=63372330#photo a tu podobny do Twojego.... Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.09.05, 14:41 a to jest po prostu super.... aukcja.onet.pl/show_item.php?item=63504161#photo Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 23.09.05, 20:28 acn.waw.pl/mira1/poezja-jesien/staff39.htm ** wyciszonego weekendu myszko. Odpowiedz Link
kasikk Re: mycha 04.10.05, 08:55 ze względu na delikatność dziecięcych uszu zrezygnuję z twojej uprzejmej propozycji chyba bajki wole czytane przez p. Stuhra Odpowiedz Link
mycha Re: mycha 04.10.05, 09:38 a ja już wybierałam kołysankę jak trochę poćwiczę, to całkiem nieźle mi wyjdzie. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 04.10.05, 16:29 dziekuje przeslicznie myszko za linka, zaraz go rowniez przeniose do odpowiedniej przegrodki. milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 07.10.05, 17:29 przesliczne dzieki myszko za" czar ksiezyca" chyba bede musiala wyprobowac na sobie jeden czar i moze przytyje) w sklepie sie przerazilam przymierzajac bielizne,rozmiar ktory mialam siegnelam by tylko sie upewnic,jak lezy, szoku dostalam,zaduze,zaduze....bede chyba nago chodzi ,jak to co mam bede musiala ze starosci wyrzucic(((((((((((( obecny rozmiar nietypowy i bardzo rzadki w sklepach,jedynie markowe sklepy, a tam cena potrojna((((((((((moze cos w kraju znajde..... az mnie zezlilo i w drodze do domu niemal nie poryczalam sie w samochodzie( Odpowiedz Link
kasikk Re: mycha 07.10.05, 17:50 www.but-s.pl/kolekcja/cala/2/3881084ce7/superzoom gryzoń, co ty na to? Odpowiedz Link
mala20033 Re: mycha 27.11.05, 10:20 Czemu zadko pisujesz?..Pada snieg(wreszcie!)...Choc zal kwiatow na balkonie..pomarzly...Milej Niedzieli.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: mycha 29.11.05, 16:35 Zamiescilas dzis naprawde piekny poemacik. Dziekuje... Ja sie nigdy nie odwaze.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 29.11.05, 14:24 ale piekny) Seter Szkocki Gordon-fajnie brzmi, szczegolnie ten Gordon Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 29.11.05, 14:27 psiuan wspaniala, jakbys mogla to pokaz dla sloo ,to zdjecie ,gdzie futrzak w wanience ma rozesmiana "miche",strasznie rozbrajajacy jest na nim) dziek gryzon za linka , wlozylam go do favoritow,pozniej sprawdze czy to to samo co kiedys. widze,ze nawiedzila Cie wolna chwila buszowania w necie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 29.11.05, 15:00 i Tom Gordon,wymyslona raczej postac sportowca o ktorym rozpisuje sie S. King. pedze odpoczac i sprobuje zapomniec na jakis czas o cyferkach do GUS-u,ktore doskwieraja nam bolesnie Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 29.11.05, 15:18 tez miewam czasami takie nastroje, czasami tez cos szkrobne do szuflady, ale cos nie jestem z nich zadowolana, a Ten Twoj to taki zyciowy przeciez, szkrobnij jeszcze wiecej,jak Cie znow wena nawidzi. PS;.wpisalam tu komentarz,bo w mig znarowimy tak piekny watek wierszowy. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 29.11.05, 15:36 tez tak podchodze to wyrazania swych mysli, dobra forma ich upamietnienia,wracm czasmi do tekstu,cos zmienie czasami, ale nich sobie leza w szufladzie, teraz czytajac ,czytam z olowkiem i wylapuje ciekawe mysli,ktore jak najbardziej pasowac moga do kazdego z nas. liscik listowy poniosl do Ciebie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 29.11.05, 20:04 namiezlam w gazetowej, przesylka z druga wiad. z A.A. zawiera 4 sztuki Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 29.11.05, 20:05 a po za tem Mycha to Ty tak brykasz i brykasz po tem necie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 29.11.05, 20:27 niewtajemniczeni spytaliby kiedy i o ktorej terapia odwykowa Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 29.11.05, 20:39 hahahahahaha))))))) i czy rozdaje gratisy,ktore w ostatnich czasach sa bardzo modne?: Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 02.12.05, 10:45 nie moze byc??, cos ta skrzynka chyba wariowala wczoraj-przepraszam najmocniej,pozniej sprawdze i napisze ewentualnie jeszcze raz,to byla krotka refleksja do ostaniego listu, i niemal w ciagu 10min.odpowiedzialam,bo juz szlam spaciulki) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 02.12.05, 10:50 wlasnie to odnosnie niej wyslalam liscik, strasznosci mialas naprawde,mysle,ze zdolalas sie z nia uporac i wyglada juz OK taka byla tresc e-maila)z zyczeniami by tynk sie trzymal)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 02.12.05, 19:51 dzieki za"linke", a przy okazji zalaczylam slubnemu te ,ktore kasikkowi zapodalas, slubne uwielbia takie tematy,podeslalam mu linki e-mailem) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 02.12.05, 21:11 prosze czestuj sie myszko, wiem ,ze to lubisz)smacznego) img525.imageshack.us/my.php?image=osttarlik4hy.jpg Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 06.12.05, 12:58 dzikuje za bardzo mila niespodzianke-gwiazdeczke) dzien nabral innego koloru) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 12.12.05, 19:39 oj,wyobrazam sobie,jak musi byc slodziasta i pucusiowata, w tych miesiacach dzieciaczki sa naj,naj slodsze,najkochansze,pachnace i cudowne....oczeta pewnie sledzily za Toba wszedzie) niezapomnij za kazdym razem odwiedzin wysciskac i wycalowac za mnie-od ciotki kenduli))))))))))) zycze spokojnego i cieplego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 14.12.05, 19:53 dziekuje myszko,ze dolanczasz sie do nas, pozdrowie Ja od Nowej vistulanki" oczywiscie. tak sie boje,zebysmy jej nie stracili((((((((((((((((( milego wieczooru zycze....21:00 pozylamy fluidy. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 14.12.05, 21:16 nie popelnilas nic zlego.... kazdy promyczek poslany w Jej kierunku jest potrzebny o kazdej godz. masz racje,czytajac Jej wpisy wie sie od razu,ze jest bardzo ciepla i wrazliwa osoba. reszte napisalam Ci na Skype. miej sobie udany wieczor. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 15.12.05, 12:31 a wiesz co??????????????????? ja niemam Twojego adresiku domowego(((((((((((((((((( czy byla bys tak grzeczna,jak wogole chcesz i podala mi na piva..sliczne dzieki z zyczeniami pieknego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 15.12.05, 14:23 i juz odpisalam...ale nie stresaj sie...poczekam..usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.12.05, 10:14 wyslalam zalacznik ponownie...skubaniutki musi teraz wpasc)))))) milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.12.05, 16:33 o jutro bedzie moj favorit film wlasnie z Gabrielem,o ktorym pisalam wczesniej, a nie moglas skojarzyc o kim pisalam, jak masz myszko TVN ,to o 21:30 bedzie "Kryptonim Nina"-spradz na wszelki wypadek w programie TV. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 21.12.05, 19:48 jezeli czas Ci dzis pozwoli,nie zapomnij o filmie na TVN o 21:30 milego wieczoru bez kurzowej szmatki i rury)))))))))))) Odpowiedz Link