mala20033 Re: kendo /2 24.08.07, 21:02 Cos jest nie tak i mam skierowanie na nastepne badania..ech... Odpowiedz Link
mala20033 Re: kendo /2 28.08.07, 19:30 Kendusiu..trzymaj kciuki za me badania kontrastowe..jutro..ech.. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: kendo /2 07.09.07, 12:19 kenduni - dostałam poczte i będę czekać na przesyłkę pozdrawiam - dbaj o siebie buziaki Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 15.10.07, 12:32 STO LAT!!! STO LAT!!! STOOO LAAAT!!!!! Kochana jeszcze raz wszystkiego naj imininowego. samych radości, słońca, dużo zdrowia)) duża buźka Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 16.10.07, 13:36 Kochana, mi też było bardzo miło Cię usłyszeć)))) i mam nadzieję, ze wszystkie te życzenia się spełnią ja dzisiaj mam dzień pod hasłem zajęć plastycznych. aż dziw bierze, bo nie mam zdolności manualnych wycinam, wyklejam, sztukuję, itp. myślę, że moja pani od tzw. ZPT z podstawówki mogłaby być ze mnie dumna))) Odpowiedz Link
mariechen Mam list polecajacy od pewnej Joanny.... 17.10.07, 15:57 Witaj Kendo, dolaczam do ciebie/ twego topiku, jako weteranka forum tego tamtego po uroczystym akcie wykopania i zabanowania mnie Musze najpierw sie tu nieco rozpatrzec, co i jak i gdzie, ale mysle, ze gdzies sie tu znajde Nie jestem taka zla, jak twierdzi jakas tam gdzies moderatorka mam po prostu swoje zdanie, nie lubie klamstwa. A wiec, na nowy swiat vistuli.... prosit! Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: kendo /2 31.10.07, 13:12 właśnie o niego mi chodziło, bo on adres do jakiejś obrzydliwej strony tam podał nie mam nic przeciwko takim rzeczom, ale reklama na forum i to w dodatku czyimś jest dla mnie nie do przyjęcia tym bardziej, że sugeruje, że to strona dla dzieci również Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: kendo /2 03.11.07, 23:23 kendula, ja się nie gniewam, bo to twoje forum i ja nie mam prawa się rządzić oburzył mnie po prostu tupet tego kogoś i uznałam, że muszę ci dać jakoś znać ale to też pewnie przez hormonki buzujące w moim stanie ostatnio zaczęłam popłakiwać na serialach, jak zobaczę scenę pożegnania albo coś takiego to było w wątku sobotnim pozdrawiam cię cieplutko Odpowiedz Link
slo-onko Re: kendo /2 13.11.07, 11:06 Kendus,mam prosbe, zmien juz ten wpis a propos swieta na przedniej stronie. bylo to wczoraj,zrezsta pochrzaniony byl on okrutnie ( nie chce o nim pamietac(( do dzis mnie to trzyma Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 20.11.07, 13:12 cześć kenduś. mam pytanie, czy ty posiadasz może moje zdjęcie z riffkiem, takie zrobione w lesie???? wysyłałam Ci??? jeśli tak, mam gogącą prośbę, podeślij mi je, ok?? mój komputer się zbuntował i odmówił posłuszestwa wywalając mo w kosmos część zdjęć i innych plików Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 20.11.07, 21:20 bardzo dziękuję Ci kenduś duże buźka i proszę dać w ucho swojemu ucho ono będzie wiedziało za co Odpowiedz Link
slo-onko Re: kendo /2 24.11.07, 14:54 Kendus,szczesliwej podrozy. baw sie dobrze i wracaj jak najpredzej Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 20.12.07, 09:34 cześć kochanie. w skrytce czeka na ciebie odpowiedź Odpowiedz Link
nana_c Re: kendo /2 20.12.07, 21:50 Hallo Kendo, dziekuje raz jeszcze za mila karte swiateczna; gwiazdka zawisla na galazce wisni, która, mam nadzieje, jeszcze na Swieta zakwitnie. Jak bylo ci w Polsce u mamy? Wizyta na pewno udana byla Zycze milych Swiat, i dobrego wejscia w Nowy Rok! Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: kendo /2 11.01.08, 12:46 Kendula, cieszę się, że utrafiłyśmy niech pachnie Ci pięknie nie podziękowałam za aniołka i gwiazdkę - śliczne Skrzacik aniołkowi urwał skrzydełka, ale zreperuję i będzie na następną choinkę, a gwiazdka zdobiła na honorowym miejscu drzewko Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 11.01.08, 13:23 nie ma za co niech pachnie jak najdłużej! tak, jedna książka poszła już do małej, a druga jest u rodziców kasikka, bo nie mogłyśmy się jakoś styknąć i prędzej chyba spotka się z rodzicami Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: kendo /2 16.01.08, 12:08 kenduniu, robię na razie szaliczek i czapkę wzór nazywa się ściągacz angielski albo wzór patentowy dwa razy więcej nitki idzie i dwa razy dłużej się robi, ale za to dzianina mięsista i ciepła wychodzi - bardzo dobre na ciepłe zimowe swetry i szaliki jak chcesz, mogę ci instrukcję przesłać bardzo trudny nie jest, ale trzeba popróbować i troszkę mi zajęło, zanim wprawy nabrałam Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: kendo /2 16.01.08, 18:08 ja spisuję swoje pomysły w zeszycie a Skrzatas zadowolony, ale chyba bardziej o produkcję nowych rzeczy chodzi niż o noszenie nowości Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: kendo /2 16.01.08, 20:17 też tak robię, włóczka, nr drutów, próbka i wymiary projektu i jak robiłam a kosz też planuję, zamykany musi być, żeby mi maluchy nie zajrzały i krzywdy sobie nie zrobiły no i kociska Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: kendo /2 17.01.08, 15:51 dziękuję znam już tę stronę i bardzo sie przydaje Odpowiedz Link
mala20033 Re: kendo /2 17.01.08, 18:03 Wyslij ten adress na gazetowa poczte. Przesylki jeszcze nie dostalam. Napisz co to za dzielo i kiedy zostalo do mnie wyslane. Gdy nie ma swiat to poczta lotnicza idzie 2 tyg. Teraz Bog raczy wiedziec. Odpowiedz Link