Dodaj do ulubionych

Pierwszy letni PIĄTEK.

22.06.07, 08:20
Pierwszy dziń lata powitał nas deszczem. Nie martwi mnie to, ostatnio było
juz zbyt sucho a spragniona ziemia dyszała upałem. Odżyje zieleń, odetchnąć
tez bedzie czym, moze w końcu pojawia sie grzyby w lasach.
Witam wszystkich serdecznie, życze miłego dnia i pysznej kawy.
Poprzedni piątek do lamusa;D
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=59963712
Obserwuj wątek
    • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 08:45
      czesc Nick,czesc wszyscy.
      podoga jak ulal doslownie i w przenosnibig_grin temperatura powietrza odpowiada mi
      jak najbardziej,nie goraco,nie zimno,mmm miodziosmile
      dolaczam sie do zyczen milego dniasmile
      • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 09:05
        cześć robaczkismile
        u mnie całą noc lało, a ranek powitał mnie chmurny, chłodny i wilgotny. nie
        chcę się powtarzać, ale lubię taką pogodę;p
        spało się w nocy rewelacyjnie przy muzyce deszczu, gorzej było ze wstaniem,
        niestety. ale dzisiaj już piątek!
        kawa? herbatka zielona? herbatka czerwona? soczek? woda gazowana? niegazowana?
        taki wybrór na dzisiaj, proszę się częstowaćsmile
        • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 09:20
          poprosze mlekowink
          • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 09:27
            mućka pojechała dzisiaj na wycieczkęwink
            • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 09:32
              no Myś nie rob mi tegowink)) moze masz obok jakiego rolinika z krowa?wink ja juz
              anwet psotarams ie ja wydoicwink mleko musi byc,jest zdrowe i smacznewink
              • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 09:52
                jakbyś krzyknęła wcześniej to miałam jeszcze maślankę, ale już wypiłam.
                rolnika w tej okolicy trudno uświadczyć, chociaż przed chwilę ktoś przejeżdżał
                na traktorze. poczekaj, może uda mi się go dogonićwink
    • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 11:49
      cześć vistulęta smile
      nooo... właśnie wyobraziłąm sobie Mysz goniącą biednego człowieka na traktorze i
      turlam się przed monitorem ze śmiechu big_grin
      • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:05
        zdjęłam buty i godniłam na bosaka, bo szybciej niż na obcasachwink
        • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:15
          za takie Myś poswiecenie jest Ci mocno dluznasmile w zalaczeniu maly drobiazdzeksmile
          img402.imageshack.us/my.php?image=imagessp1.jpg
          • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:28
            och, dziękujęsmile ślicznysmile
            a tak na marginesie otwierając linka po przeczytaniu o drobiażdżku, pierwsze co
            mi przyszło do głowy, to butelka mlekabig_grin
            • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:35
              butelka mleka ze smoczkiem?smile mysl,mysl Mycha, ten ktory duzy mysli na jeden
              temat,potem dazy do celu to w koncu go osiagawink
              • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:44
                a o tym nie pomyślałamwink
                możnaby się zastanowićwink
        • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:16
          ooo smile
          mysz czaruje na obcasach big_grin
          • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:29
            hiehiehiebig_grin a co!smile
            myślałam, że czar obcasów zatrzyma traktorzystęwink
            • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:38
              kobieta na wysokich obcasach bardzo rozbudowuje wyobraznie mezczyznsmile
              traktorzysta musial byc zamyslony podzcas gdy Mycha za nim galopowala ,inaczej
              wjechalby w drzewo. Mycha Ty lepiej nie ryzykuj zycia traktorzystywink
              • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:47
                wobraziłam sobie siebie galopującą na obcasach i ... przestałam się dziwić
                traktorzyście przyspieszenia;p
                poza tym slo, jak dodasz do tych obcasów kabaretki... męska wyobraźnia chyba
                już parujebig_grin
                • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 12:50
                  tak, oczoplas, splywajacy pot po skroni, slinotok, niemoc w zatrzymaniu mysli
                  nieczystychwink
                  • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:14
                    opis nielamże idealnybig_grin
                    dodałabym jeszcze totalne wyłączenie wszystkich funkcji szarych komórekwink
                    • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:19
                      taaaaaaa smile
                      a mózgowe zwoje juz sie zagrzaly wink ciekawe co taki biedak potem robi? z tymi
                      zwojami?wink
                      • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:26
                        chłodzi za pomocą żubra - to pewnie powiedziałby nick smile
                        • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:30
                          eeeeeeeeee tam chyba zubr mimo,ze duzy nie pomoze na palace sie zwojewink
                          • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:31
                            no to... szkalnka wody
                            • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:34
                              mi się wydaje, że żubr tylko wzmacnia pożar zwojówbig_grin
                              ale jako dobra samarytańska mysz łączę się w bólu ze wszystkimi mężczyznami
                              światabig_grin co oczywiście wcale nie wpłynie na zmianę mojej garderoby, żeby nie
                              byłowink
                            • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:43
                              tu cysterna żubra ni pomoze big_grin no chyba,ze jakis lodowiecwink
                              • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:47
                                slo, a jak myślisz, dlaczego mamy globalne ocieplenie???wink
                                • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:50
                                  az tylu rozpalonych???????????????big_grin
                                  • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:54
                                    na to wyglądawink
                • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:30
                  no to, żeby obraz kobiety był pełny, dodam czarną wąską sukienkę za kolanko z
                  dekoltem w szpic i rozporkiem z boku, co to nóżkę zgrabnie eksponuje przy kazdym
                  kroku smile
                  • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:37
                    dorzucam ponętne spojrzenie spod firanki rzęssmile)))
                    • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:43
                      Mysz!!! TY chcesz ich zabic???!!big_grin
                      • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:48
                        hihihiwink
                        od takich rzeczy się nie umierawink
                        • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:50
                          jak ktory slaby to moze byc niebezpieczniesmile z facetami trza delikatnie,bo sie
                          jeszcze przestraszywink))
                          • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:52
                            a Kendo nasza big szefowa to kuda?????????? ona tez jest dobra w te klockiwink))
                            znaczy w ponczoszkiwink)) dawaj Kendo wspomagac nas znaczy sie smile
                            • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:54
                              kurna jak tak sobie mysle to my jak te aniołki Charliego jestesmybig_grinDD
                              pistoletow nam tylko brakujewink))
                              • slo-onko pytanie do Nicka :DD 22.06.07, 13:54
                                Nick,czy Tobie nie ejst za goraco?wink)))
                                • mycha Re: pytanie do Nicka :DD 22.06.07, 13:58
                                  a ja się zastanawiałam, dlaczego nick nic nie piszewink
                                  • slo-onko Re: pytanie do Nicka :DD 22.06.07, 13:59
                                    Nick,daj glos, slowko, szept,znak,mrugniecie powiekabig_grin
                                  • nick000 Re: pytanie do Nicka :DD 22.06.07, 14:00
                                    zaniemówilem;DD
                                    • slo-onko Re: pytanie do Nicka :DD 22.06.07, 14:02
                                      eeeeeejsmileno cos Tywink
                              • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:57
                                nie martw się w takich sytuacjach to oni są silni jak tury;p tak przynajmniej
                                twierdząwink
                                własnie, a gdzie kenduś? dorzuciłaby to i owosmile
                                z tymi pistoletami to całkiem dobry pomysł. mały kolcik z podwiązkąwink
                                • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:59
                                  hehehehehesmile a moze kolcik za podwiazka?wink bedzie baaaaaardziej kuszacowink))
                                  • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:05
                                    miło być oczywiście za podwiązkąbig_grin
                                    • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:06
                                      a podwiazki sluza do tego,zeby je sciagac zebamiwink
                                      • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:08
                                        slo-onko napisała:

> a podwiazki sluza do tego,zeby je sciagac zebamiwink

a jak ich komu brakujewink? Zebów oczywiscie, nie podwiazek;DD
                                        • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:12
                                          a od zcego ma sie język?big_grin
                                          • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:14
                                            ale proszenie kolegi o pomoc zabronionesmile
                                            liczy się własna inwencja twórczabig_grin
                                            • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:22
                                              ze co,bo sie zgubilam? we dwoch maja te podwizake sciagac czy jak?big_grin
                                              to jakis trojkat sie utworzybig_grin
                                              • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:25
                                                wiesz męska solidarnośćwink
                                                różnie to bywawink
                                          • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:15
                                            slo-onko napisała:

> a od zcego ma sie język?big_grin

no własniewink, od czego? Teorie są różne w tej kwestii;DD
                                            • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:23
                                              juz Ty dobrze wieszwink))
                              • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:02
                                diablice chyba;D i to jeszcze jakiewink Swoja drogą piekło musi byc przyjemnym
                                miejscembig_grinD
                                • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:05
                                  nick, ja zawsze mówiłam, że wolę do piekła
                                  z moją ognistą fryzurą idealnie tam pasuję
                                  ale ja to dlatego tam wole, że piwo tanie big_grin
                                  • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:07
                                    kasikk_29 napisała:

> nick, ja zawsze mówiłam, że wolę do piekła
                                    > z moją ognistą fryzurą idealnie tam pasuję
                                    > ale ja to dlatego tam wole, że piwo tanie big_grin

mam tam niejakie znajomosciwink i powiem Ci w zaufaniu, ze serwuja je gratis;D
                                    • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:09
                                      no to cieszę się, a jak jest z martini?
                                      • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:14
                                        martini gratis i w dowolnych ilosciach;D, ale kto by sie chciał tym trućbig_grin
                                        • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:15
                                          ja
                                          ze szczególnym uwzględnieniem dry z oliwka lub cytrynką smile
                                          mmmmm...
                                          mysz! czy ty widzisz, co ja piszę?
                                          kiedy masz wolne, może dziś?
                                          • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:17
                                            de gustibus non disputandum;D Jesli lubisz, to i dobrzesmile
                                            • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:29
                                              melduję się i popieram w 200% kasikkabig_grin
                                              ja wolę martinibig_grin
                                • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:06
                                  ależ myyyyy?????
                                  te anielskie oczęta i anielskie buźki. nick przyjrzyj się dokładnie;p
                                  • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:08
                                    noooo
                                    mysz na przykład w aureoli blond loczków tongue_out
                                    • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:11
                                      och stare dobre czasy i ta niewinność;D
                                      • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:14
                                        mycha napisała:

> och stare dobre czasy i ta niewinność;D

?????????;DDD
                                        • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:32
                                          no, ja miałam na myśli blondwink)))
                                    • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:12
                                      kasikk_29 napisała:

> noooo
                                      > mysz na przykład w aureoli blond loczków tongue_out

pozory mylą;D, bo duszę ma rudątongue_out
                                      • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:13
                                        mnie tego mówić nie musisz big_grin
                                        • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:16
                                          kacha i ty przeciwko mnie??????
                                          • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:18
                                            jak przeciwko!
                                            obie jesteśmy w tym względzie jednakie przecież smile
                                            • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:24
                                              zależy który wzgląd masz na uwadzebig_grin
                                            • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:24
                                              powiem krotko, vistula jest nadzwyczaj optymistycznym miejscem dzieki Wam
                                              dziewczynysmile Niestety spadac juz musze, ale co namąciłyście mi w głowiewink, to
                                              moje;D Jak tu teraz ochłonać, to jest problemwink
                                              • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:25
                                                wspolczuje Ci NIckwink)) pracywink i nie tylkowink))
                                              • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:26
                                                nick, wiesz, że przerywać nie zrowowink
                                  • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:11
                                    mycha napisała:

> ależ myyyyy?????
                                    > te anielskie oczęta i anielskie buźki. nick przyjrzyj się dokładnie;p

to co kusiwink, zawsze wyglada piekniewink
                  • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:05
                    kasikk_29 napisała:

> no to, żeby obraz kobiety był pełny, dodam czarną wąską sukienkę za kolanko z
                    > dekoltem w szpic i rozporkiem z boku, co to nóżkę zgrabnie eksponuje przy
                    kazdy
                    > m
                    > kroku smile

po raz pierwszy nie wiem co powiedzieć mam;D Jestem totalnie zszokowany;D,
                    ale obrazek podoba mi sie nadzwyczajniewink
                    • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:07
                      ty nic nie mów, tylko patrz i czytaj, bo nam przejdzie
                      a często się nie zdarza przecież
                      a poza tym mu przecież kocice - łasimy się, a jak coś nie podoba nam się, to
                      pazurem
                      więc uważaj wink
                      • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:12
                        zawsze byłem entuzjastą kotow, ze szczególnym uwzglednieniem kocicwink
                        • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:15
                          no to dziewczyny, mrrrrrruczeć tu i miauknąć zalotnie big_grin
                          • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:19
                            nie pozostaje mi nic innego jak komplementować vistulanki, co jest o tyle
                            zasadne, ze każdy komplement bedzie czysta prawdą objawioną. Mówię to zupełnie
                            powaznie i nie odwołam swojej opinii nawet na mękachwink
                            • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:21
                              jakie męki masz na myśli? wink
                              a komplementów nigdy dość - miło się słucha smile
    • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 13:59
      szklanke wody;D, bo ktos tu zaraz zejdzie;D i nie pomoze nawet reanimacja;D
      Jeszcze lepiej dwa browarki, tylko musza byc zimne. Mówcie tak dalej, a
      oficjalnie poprosze kando o wprowadzenie prewencyjnej cenzury obyczajowej;DD
      Pieknie, kuse kiecki, jakies aluzjewink, niedopowiedzenia a mózg sie lasuje;D
      • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:00
        odpowiem tym samym czym Ty mi odpowiedziales tongue_outwink
      • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:00
        a sprobuj tylko to popamietaszwink)))
        • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:37
          ja mysle,ze dzis zasluzylismy na nagrode big_grinD niech kazdy bierze co chce,albo
          kogo chce big_grinDD
          • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:49
            jej, ależ się będzie działo;DDDDDDD
            • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 14:53
              jak Kendo przeczyta, to za głowę się złapie i pogoni nas, że jej narowimy wątki
              znowu big_grin
              • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 15:10
                to tak letnio, piątkowowink
                • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 22.06.07, 16:06
                  )))))))))))))))))))))))))),no ladnie sobie Zaloga poczynala,pod moja
                  nieobecnoscsmile),niemniej jednak milo sie zaczelelo...

przepraszam za spoznienie,u tarocistki na sesji bylamwink

tak niewinnie sie zaczelo od szklaneczki mleka,pedzac za nia do piekielwink)
                  tam to bym i nawet w szampanie sie wykapala i juz...
                  wiec Zalogo nie miejcie wyrzutow sumienia,zescie niemoralni ,czy
                  cos??wink),dotrzymuje Wam dzielnie kroku i juzsmile)))))))))))

niestety wieczorkiem nie bedzie mnie,chyba ,ze pozniej,siostre do Ystad
                  odwoze,a tu lelej doslownie od nocysad(((((((((((,
                  szwedzki srodek lata na dworze,"spalony na panerwce"sad(

zycze milego wieczoru.
    • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 08:05
      Witajcie w juz drugi piatek letnismile
      Ale ten czas goni do przodu, to juz kolejny piatek kolejnego lata na forum. na
      co wskazuje predkosciomierz vistuli. czy za piec,dziesiec lat tez bedziemy
      porozumiewac sie za pomoca klawiatury i monitora? czy tez bedzie to juz
      inna,nowa forma konwersacji?smile
      zycze milego piatkusmile
      • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 08:23
        cześć robaczkismile witaj slosmile
        po wczorajszym wieczorze zaczęłam się zastanawiać nad swoim zdrowiem
        psychicznym. jak głupek rzuciłam się na ogórki - nawet nie napiszę ile kg
        kupiłam - i potem do północy bawiłam się w ich robienie. złożeczyłam okropnie.
        tak to jest, jak człowiekowi w głowie zakiełkuje głupi pomysł.
        snów ogórkowych nie miałam;p ale nie powiem, żebym się wyspała.
        zabieram się za ciężką orkę przekładania papeirówwink
        miłego życzę
        • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 08:33
          o!!!!!!!!!,juz macie ogoreczki....

witajcie :sloo/mycha

z tym spaniem jest roznie,nieraz nic nie trzeba robic i ttez sen nie przychodzi,
          a ogorkie takie malo solne to bym schapala....tu bardzo pozno zaczyna sie ten
          sezonsad

do naszych "starszych czasow" moze technika zaskoczy nas
          innym "komunikatorem",moze beda tansze poloczenia telefoniczne z TV,to dopiero
          bylaby frajdasmile

zycze udanego piatku.
          tu wietrznie /chlodno/zapowiadaja przelotne ulewy a w palnie spacer po lesie w
          poszukiwaniu kurek,bo gazety i dzienniki wszem i wobec oglaszaja,ze sie
          pokazaly w lasach.
    • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 09:10
      cześć wszystkimsmile Witam w słoneczny piatek. Nareszcie mamy pogodę prawie
      letnia, jest ciepło i jasno, po ostatnich deszczach powietrze pachnie i w ogóle
      jakiś optymizm mnie przepełniasmile Nawet kawa smakuje dzisiaj inaczej, jeszcze
      lepiej niz zwykle. Ogólną radosć przycmiewa jedynie perspektywa pracujacej
      soboty, ale i z tym sobie poradze.
      Fajnego i szybkiego dnia życzesmile
      • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 09:14
        tego ciepelka Ci zazdroszcze,
        witaj nicku i zabieraj sie porzadnie do pracki,moze uda sie nadgonic sobotesmile)

zycze udanego dnia
    • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 14:24
      alez cieżki dzień, padniety jestem i nie powstanę o własnych siłach;D Pomóc
      mogłby mi jedynie jakiś konkretny masażwink Podobno jest to antidotum na każdą
      przpadłość fizyczną. Może wypowiecie sie na powyzszy tematwink, a moze macie
      jakies ciekawe wspomnienia z masazem zwiazanewink
      • kasikk_29 dzieńdoberek :) 29.06.07, 14:42
        nick, ty jakiś rozmarzony w piątek jesteś ;P
        od razu masaż i wspomnienia z tym związane...
    • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 19:49
      biegany dzionek dzis mialam. musialam zalatwic nie male sprawunki na wyjazd mojej latorosli. chyba umre na stres zanim ona tam dojedzie,tyle godzinsad(((((
      dzis o 21,00 odbedzie sie w naszym parkowym amfiteatrze koncert muzyki filmowe,a ja juz nie mam sily,aby tam pojsc,nawet dojechacsad szkoda,ze znow jakas atrakcja mnie ominie,ale za to odbiore to sobie na wystepach Kabaretu Moralnego Niepokoju w lipcusmile
      • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 20:01
        tez sloo sie nabiegalam dzis....
        koncertu szkoda,ale pomysl,zle bys go odebrala bedac tam zmeczona,
        zdasz nam relacje z kabaretu.
        • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 20:04
          a tak gwoli ciekawosci,to ciekawe jak nick dotarl do domciu bez masaza?czy
          wogole dotarl,czy dziwignal sie z za biurka?wink
          • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 20:05
            moze ktos mu jednak pomogl?wink))
          • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 22:38
            mam to do siebie, ze jestem prawie niezniszczalny;D Wszelki stres, jezeli juz
            mnie dotkie, szybko mija. Najwazniejsze zeby zachowywać optymizm i troche sie
            ruszać. Rowerek pod wieczór i juz wszystko oksmile Ogladałem siatkówkę, nasi znowu
            górą, huraaa! Po meczu trochę powyłem do ksiezyca, który jest dzisiaj wielki i
            tajemniczy, co można zobaczyć na załaczonym obrazku.
            img406.imageshack.us/my.php?image=p62900041li2.jpg
            Idę spać, dobrej nocy zyczęsmile, a masazyk przydałby sie, oj przydał;D
        • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 20:04
          zmeczeni jestesmy wszyscy,mielismy ciezki dzien jak to sie mowi w amerykanskich filmachbig_grinDD troche szkoda,ale gdyby mial mnie zmoczyc deszcz to nie byloby mi wesolo. trzeba tez czasem odpoczac, jutro frycek, centrum z sukienkami dla dziecka na urodzistosc rodzinna,a po poludniu najazd inspektorow BHP i ppoz big_grinDD
          • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 20:05
            zaraz Ci cos Kendo przesle tylko szybciutko przepiszesmile
            • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 20:07
              coz tak stroisz swe panienki sloo,jakie uroczystosci planujesz...

cczekam .....
              • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 20:12
                tak w sierpniu moja P. bedzie podawac dziecko do chrztusmile dlatego musze ja wystroic jakos smile siebie zreszta tezwink
                poslalam e-mail na yahoosmile
                • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 20:18
                  achaaaaaaaaaaaaaaa...
                  a wiesz,jak ja mialam zostac chrzsna to mi kumpela podpowiedziala,
                  ze jezeli pierwszy raz zostaje i do chlopca,to zebym sobie cos pomyslala w
                  trakcie chrzczenia dziecka to sie spelni,mysle,ze to mozna sprobowac i do
                  dziewczynek.
                  • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 29.06.07, 20:20
                    rozne sa tradycje. u nas np. chrzestna ubiera dzidziusia i to jest w formie prezentu. w tej nowej rodzinie bedziemy jednak kupowac jakis prezent smile
    • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 08:19
      ratuuuunkuuuu!!!! istna jesień i może nie marudziałabym tak bardzo, gdybym nie
      musiała rano wstawać, co przy takiej pogodzie u mnie graniczy z cudem.
      a w ogóle to dzień dobry wszystkim.
      mam wątpliwości, czy jestem w stanie doczłapać się do czajnika żeby zrobić kawę.
      ściskam ciepło
      • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 08:54
        nie tyle sie do czajnika doczlapałem, co dopadłembig_grin Kawa stawia na nogi,
        polecam kazdemu. Za chwilę spozyję nastepną jej porcję, co powinno postawić
        mnie na nogi. Noc deszczowa, poranek podobny a dzień cały zapowiada sie
        identycznie. Dodatkowym smaczkiem jest wiatr tak silny, ze z mojego parasola
        pozostaly tylko marne szczatkibig_grin Kto nie musi powinien dzisiaj w domu pozostac,
        z łożka nie wychodzić, ziewać, przeciagac sie i spac, spać, spać.
        Witaj mychosmile, czołem wszystkimsmile
        • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 09:08
          cześć nicksmile
          gdyby to tylko i wyłącznie ode mnie zależało, to nie wstałabym. życie jest
          okrutnewink
          • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 09:54
            przesadzasz, zycie bywa okrutne. Przewaznie jednak jest piekne, szczególnie
            gdy wokoło twarze przyjazne i perspektywa wolnej sobotysmile Gdyby tak jeszcze
            pogoda zechciała sie z lekka poprawić, marzeniesmile
            • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 10:08
              może...
              ja jestem na trochę innym poziomie, a twarz na przeciwko mnie to bym tak
              zamalowała, ze kolorystycznie by pasowała wszędzie. no jak słowo, podniesiono
              mi tak ciśnienie, że nawet kawa zbyteczna. wrrrr....
              • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 11:05
                wrzuc na luz. Ludzie z taką "gębą" nie zasługują nawet na odrobinę Twojej
                uwagi.
                • kasikk_29 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 12:47
                  witam w piątek smile
                  mysz wyluzuj, pomyśl o czymś miłym
                  np o kocim mruczeniu, gorącej herbatce i dobrej książce w jednym czasie

zostałam właśnie wyławiaczem - wyławiałam Skrzacika z kałuży
                  kalosze bardzo się przydały i pewnie miałyby pomnik, jeśli tylko Skrzacik
                  wpadłby na taki pomysł
                  mimo to panna moja postanowiła popływać chyba ;D
                  w efekcie wszystko mokre z wyjątkiem nóg w kaloszach big_grin
                  • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 13:16
                    Skrzaciksmile ma duze poszukiwaczki przygodbig_grin Witaj kasikksmile
                • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 12:53
                  jedni sobie obniżają ciśnienie zieloną herbatą, inni w inny sposóbwink
                  tak się cieszę, że dzisiaj już piąteksmile)))
                  chyba sobie powieszę nad głową dyplom za I miejsce w strzelaniu z pistoletu
                  pneumatycznego, niech ma przed oczamibig_grin
                  • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 13:18
                    pomysl doskonałybig_grin Większe wrazenie zrobiłby jedynie dyplom za osiągniecia w
                    strzelaniu z armatybig_grin Mycha, jeszcze tylko mały krok i w domowych pieleszach
                    lądujesz, a tam relaksik i luzsmile
                    • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 13:37
                      hiehiehiesmile))
                      dokładnie i to mnie cieszy, jeszcze te kilka godzin. poza tym od poniedziałku
                      na 3 tygodnie mam spokój dla oczuwink
                      już mi prawie przeszłosmile
                      czy u ciebie też tak leje? u mnie całą noc i od rana. i zdaje się, że z twojego
                      roweru weekendowego nicisad
                      • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 13:55
                        od wczoraj leje prawie bez przerwy. Jestem optymistą i licze, ze jutro będzie
                        pogodnie. Jesli nie, są ksiazki. Bylbym jednak niepocieszony gdybym nie mógł
                        przekrecić swojej porcji kilometrów. Plany mam ambitnebig_grin, co z nich wyjdzie,
                        czas pokaże. Jeżeli mi sie uda, pokażę miejsca jakie odwiedziłem.
                        A szanowna mychasmile co na jutrzejszy dzień planuje?
                        • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 14:08
                          powiem tak standardowo - wyspać się, chociaż pewnie, jak co tydzień mi to nie
                          wyjdzie.
                          napewno trochę czasu spędzę z książeczką, szczególnie, jak będzie tak lało.
                          i czeka mnie jeszcze wizyta u rodziców, bo obiecałam im, że przywiozę kilku
                          słoików ogórków kiszonych zanim jeszcze ukiszą się na amenbig_grin
                          a co wpadnie spontanicznie, to już inna sprawawink
                          • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 14:19
                            hehehehe, plany ze snem zwiazane masz ambitnebig_grin Nie jeden raz obiecywałem
                            sobie, ze wyspie sie na zapas, nigdy nic z tego nie wyszło. Kiedy mam ku temu
                            okazje, jak na złość, odechciewa mi się spać i zrywam sie jak wariat skoro
                            switbig_grin W sobotę czy niedzielę lubię sie zmeczyć, paradoksalnie najlepiej
                            wówczas wypoczywam. Spontan, to jest to! Najlepsze imprezy, najfajniejsze
                            chwile sa przeważnie wynikiem spontanicznej decyzji.
                            • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 14:26
                              również bardzo lubię i doceniam spontanicznośćsmile))
                              jeśli chodzi o zmęczenie i odpoczynek, to prawdą jest, że przy zmęczeniu
                              fizycznym psychicznie się odpoczywa. ja jakoś straciłam wiarę w jutrzejszą
                              ładną pogodę, chociaż nie powiem na rowerze bym pojeździła z przyjemnośćią.
                              popatrz mam to samo, co ty ze spaniem;p
                              jaki to złośliwy potrafi być organizm. w dni powszednie do południa czasami
                              trwa, zanim rozkręci się na dobre, a w weekendy oczy otwierają mi się koło 7.00
                              i ni cholery nie mogę ich zamknąćwink
                              • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 14:35
                                najlepszym usypiaczem jest alkohol, chociaz wolę coś zdecydowanie innegowink O
                                tym jednak szaaaaa;DD
                                Niebawem koniec dzisiejszej męki, czas zacząć zyć wolnoscią i realizować
                                zamierzenia weekendowe, co z nich wyjdzie okaże sie w praniubig_grin
                                Dzieki mycho:0 za towarzystwo, jak zwykle można na Ciebie liczycsmile Jestem
                                przekonany, ze uda sie i Tobie, i mnie, i wszystkim vistulowym ludziom
                                porzadnie odpocząć i siły zregenerowaćsmile Trzymaj sie ciepłosmile
                                • mycha Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 15:13
                                  oj taaak, zdecydowanie to "coś innego" jest najlepsze i najprzyjemniejszebig_grin
                                  tego samego życzę i tobie i całej reszciesmile
                                  i solidnego wypoczynku przed kolejnym tygodniem ciężkiej pracywink
                                  miłego popołudnia i wieczoru nicksmile
                                  • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 19:34
                                    wieczornie witam,
                                    no,widze,ze wszedzie popaduje i lejesad(,jakos nie zmoklam dzis bardzo,ale stpy
                                    ptzemoczylamsadczego bardzo nie lubie,
                                    pisunek pod moja opieka sprawuje sie super,w nastepnym tygodniu,zapowiadaja mi
                                    sie nockiwink)
                                    *kasikku,jakim cudem Skrzatas suchy w nozkach a reszta cala mokra?smile)
                                    chyba podobala sie taka kapiel kaluzowa?
                                    *sloo,widac zapracowane....

zycze Wam udanego cieplego wieczoru .
                                    • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 19:52
                                      czesc kendo,czesc wszyscysmile
                                      zapracowana i owsze. w pracce ruch,ale czas bylo z tym skonczyc! od dzis jestem na urlopie big_grinDDD
                                      pracka bedzie w domu,wiadomo jaka i powiem CI,ze wciagajaca choc trzeba miec duuuuzo cierpliwosci i samozaparcia,by sleczec nad takimi drobinami. wczoraj np. co wyszylam to sprulam,co wyszylam to sprulambig_grin mam nadzieje,ze wiecej takich razow nie bedzie smile
                                      jestem po kapielce, ugotuje sobie manne z jabluszkiem i wracam do wyszywania. wbrew pozorom jest to duzy obraz tak wiec musze czesto dziobac igla po kratkach zeby efekty mojej pracy bylo widac.przede mna wolny tydzien tak wiec mysle,ze podgonie robotke. dzis odebralam "metryczke" dla dzidzi,jest w uroczej bialej ramie. mam nadzieje,ze sie spodoba jeden z prezentow.
                                      poki co to jestem w kuchni,wystarczy krzyknacwink))
                                      • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:03
                                        hej sloo,
                                        to super ,urlopik,szkoda,ze taki deszczowy,ale przynajmniej wyszywanie bedzie
                                        szlowink),wiem to pracochlonne hobby,jednak uspakaja chyba,no i oczekiwanie na
                                        efekt .
                                        z tej kuchni to moze sie wynies,nie musisz wiecznie dojadacwink),choc sie
                                        przyznam ,ze sama juz ciasteczka pozarlam,druga paczke zaczne jutro....

zycze sloo przyjemnego wieczoru z igielkasmile)
                                        • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:09
                                          czy cieplo czy zimno dla mnie bez znaczenia i tak prawie sama bede w domku siedziec. dzieciak jeden wraca dopiero w czwartek,a drugi na koniec lipca.
                                          i coz bym robila w tym pustym domu? a tak przynajmniej jakos spozytkuje czas, bede pichcic,troszke wieczorami czytac i jakos zlecismile
                                          i Tobie przyjemnego wieczorusmile
                                          • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:12
                                            a ktoś pouprzykrza Ci zyciewink)
                                            Musze sie i ja pozegnać, życze dobrej nocy i ciepłych snówbig_grin Do usłyszenia;D
                                        • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:11
                                          cześć szefowasmile Idź na całość;D, co będziesz dzielławink
                                      • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:08
                                        jeśli jeszcze jestes w kuchni, zarz tam wpadnębig_grin O ile pamietam w lodówce jest
                                        zimne piwo;D, a ja jestem okrutnie spragnionybig_grinD
                                        • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:16
                                          taaaaaaaaawink
                                  • nick000 Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:09
                                    ciekawe czy myslimy o tym samym;D Mowiac "coś innego", miałem na mysli
                                    zbieranie znaczkow i kolekcje motyli;D
                                    • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:31
                                      o!! i nick sie nawet pokazlawink
                                      szkoda,ze musialam z siosrta potelefonowac,pomaga Mamie z
                                      przetworami...ech,nawet ciasta napiekli a mnie tam niemasmile)

masz racje sloo,ja tak robilam,jak sma w domciu zostawalam,kobiety zawsze
                                      znajda sobie zajecie,
                                      • slo-onko Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:39
                                        a najdziniejsze jest to,ze jesli na horyzoncie pojawi sie nowa pasja to moge nie spac pol nocywink wczoraj znow siedzialam do pierwszej,dzis pewnie bedzie podobniesmile
                                        no to zmykam,zyczc dobrej nocysmile
                                        • kendo Re: Pierwszy letni PIĄTEK. 06.07.07, 20:41
                                          mam podobnie sloo,kiedys zachcialo mi sie ciasta w nocy i upieklam sobiesmile)
                                          zycze owocnego "szycia" bez prucia.PA;.. sloo,

Dobranoc Zalogo .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka