mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 12.03.06, 22:49 U mnie dzis..+30C... Wiem musze zabrac duzo cieplych rzeczy! Ale juz mam goraczke przedpodrozowa! Buzka Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 13.03.06, 00:08 Cieszmy sie kazdym wspomnieniem, kazdym radosnym dniem, kazdym promyczliem slonca, kazda fala ktora nam stopy obmywa.. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 13.03.06, 20:49 niema sprawy anioueczku, glowke odwracam w druga strone i nic niewidze....) no chyba ze bym cusik slaszala np.takie cmooooookkkkkkkkkkkkkkkk) ale i tak to nic...bo to wirtualnie) cieplego wieczoru....znow nam mrozi ale nieco lagodniej.... a widno bylo do 18:30...juz wiosna) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 13.03.06, 21:07 to ja wtedy moze to samo bym zrobila o) ale tak na powaznie to moje slubne to kochany chlop),nawet nie mysle tymi bonami..... PS;..guz nastepny Skarbie o 20:03 ech...poczlapie do lozeczka cala w guzach i bede sekata) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 14.03.06, 22:36 hi,hiiii..milunie sa te guzy) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 14.03.06, 22:42 juz krzyknelam odinowi ,poczlapal wlasnie zamknac oczki na noc zeby poczte jutro sprawdzil. Dobranoc Anioueczku....wypoczywaj i nabieraj sily na jutrzejszy dzionek Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 16.03.06, 19:23 bidulko Ty moja, wiem,rozumie Twoj dylemat, badzimy chociaz dobrej mysli,ze wszystko bedzie tam OK, trzymam kciuki za powodzenie,a Ciebie sciskam na pocieszenie Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 17.03.06, 20:44 Mieszkancem tego miasta jest Leszek Czarnecki...a do ksiegarni poszlam "Pod Arkadami"... Dobranoc... Odpowiedz Link
tradycja1 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 22.03.06, 06:05 Hej witam ponownie... w odpowiedzi na : P.S. Pamiętasz "Okruchy dnia" i "Dlugiego"? ...szkoda, że nie ma już tamtego miejsca a i z Dlugim nie wiadomo co się dzieje i czy gdzieś w wirtualnej przestrzeni pokazuje się, czy nie? Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 23.03.06, 09:07 Skarbuniu a ja odpisalam niemal od razu....zaras sprawdze co sie porobilo z liscikami.... dzis mialam wlasnie sie zapytywac Ciebie jak to "zakrecenie" sie sprawuje? zycze "odkrecenia" moze bedzie rowniej) usciski i caluski na pocieszenie. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 23.03.06, 10:28 juz odpisalam ,czyli blad naprawilam....przepraszam za zwloke, zyczac "odkrecenia",,, Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 24.03.06, 12:22 Smak miodu...lepiej nie myslec...jestem przeciez grzeczna dziewczynka i zawsze bylam.. Milego Dnia Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 29.03.06, 10:03 Kochana Szefowo,ciepla duszyczko, odezwij sie choc slowkiem....bo mysli me caly czas kreca sie o Tobie, a wolala bym by tak delikatnie sobie plynely do mnie) pozdrawiam slac usciski i caluski. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 29.03.06, 12:57 wiec Skarbie bede co jakis czas podczas dnia do Ciebie fluidki me wysylac,by zaczelo byc spokojniutko bez zadnego "zakrecenia", ze tez wiecznie cos musi nas kobiebiet dopadac nieprzyjemnego( trzymam kciuki za zdrowko slac ,jak zawsze usciski i caluski. PS;..no przecie rozumie,ze "z kreciolkiem" nieda sie dlugo przed kompikiem wysiedziec,ale bedzie dobrze,zobaczysz.. Odpowiedz Link
kasikk_29 list do ANIOUEK1 29.03.06, 15:24 anioueczku, nie zawsze można, chociaż się chce i nie zawsze się chce, chociaż można jakoś mi trudno tutaj pisać, chyba że samo "dzień dobry" Ci wystarczy wogóle mało piszę ostatnio... może na mało... Odpowiedz Link
aniouek1 list 224 od Tradycji z 05.04.06, 01:10 05.04.06, 08:24 Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 Autor: tradycja1 ☺ Data: 05.04.06, 01:10 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Hej Do Polski przylatuje 3 maja i chetnie sie spotkam na kawie jesli tylko jest mozliwe dopasowanie naszych miejsc zamieszkania i moich podrozy wewnatrz kraju Planuje byc : w Tarnowie Krakowie Moze w Warszawie i Lodzi w Tatrach w Rzeszowie Czestochowie moze uda sie byc w Gdansku pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 225 od Mala z 06.04.06, 16:12 06.04.06, 18:31 Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 Autor: mala20033 Data: 06.04.06, 16:12 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Nie moge Ci wyslac tego ciepelka... Ale opowiem Ci cos.. Wczoraj na trawniku przed domem pasl sie...dziki krolik..piekny...jego uszka jak radary obracaly sie, zas oczka pilnie mnie obserwowaly...nie odbiegal...stal i obserwowal mnie..zal mu bylo zostawic trawy... Milego dzionka! Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 06.04.06, 19:03 Moj mial bardzo dluuuuuugie uszy... Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 07.04.06, 10:13 i nawet niewiesz,jak sie cieszymy, widzac Cie ,jak sie cieszysz,niech szafke ozdabia przez swieta) i masz racje,rano wstalam ,jak nieswoja,w lepatynie pustka totalna, oczy niemal z orbit chca wyjsc,moze pozniej sie polepszy.... glowa musze delikatnie obracac,a sloneczko wychodzace zza chmurek razi w oczy.. ech....to Ty tez biedaciu masz takie szczescie by byc nawiedzana przez "ta przyjemnosc?", kiedys miewalam sporadycznie,od dwoch lat nawiedza mnie coraz czesciej,a sygnalem jest pogorszenie wzroku,tak konowaly stwierdzili. miej sobie cieplunio i bez "zakrecen"i migren) Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 07.04.06, 15:42 Cieplo..postaram sie dzis wziasc w garsc troche tych promyczkow slonka i Ci przeslac..Pa Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 07.04.06, 19:52 dzieki Skarbie, och lepatyna,jakos powoli bol odszedl,gdy z miasta wracalam,bo musialam tam byc, zastosowalam dietke lekko strawna i jakos obecnie wzglednie jest, wczesniejsze legniecie w lozeczku zrobi swoje i mysle ,ze jutro bede soba) trzymaj sie rowniez zdrowo..widze,ze chyba jest juz lepiej u Ciebie. milego wieczoru Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 08.04.06, 09:50 dzieki Skarbie, mimo ,ze do pozna ogladania filmu"Krzyzowcy",ktorym sie rozczarowalam, jest z lepatyna dobrze. o qurcze sledziki.... zawsze je kupuje w sloiku juz gotowe,nigdy nie robilam ich samam, mam gdzies recepty,jak znajde zapodam ,ale powiem od razu,ze nie testalam ich, kiedys zakupilam sloiczek maly z czerwonymi boruwkami i jalowcem,przyznam ,ze smak byl ciekawy ale jakby dymem z ogniska smakowaly. miej sobie cieplutki dzionek bez zakrecen ) , Odpowiedz Link
tradycja1 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 09.04.06, 05:16 Mail doszedl i ja rowniez odpisalam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 09.04.06, 16:37 Troche goracych promyczkow Ci wysylam..Pa...Pa... Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 03.05.06, 19:46 Cos jest nie tak.Schudlam, zle sypiam,...i wiele innych rzeczy. Dzieki za otuche! Milego wieczora... Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 07.05.06, 10:16 Aniele ,to jeszcze sie "kreci u Ciebie"?????????????????????? wydaje mi sie,ze to za dlugo trawa((((((((((((( niemniej po krotkiej zepsutej przerwie jestem, zobaczymy w tygodniu,na nowym "kawaleczku komputerowym " bede,moze wiecej nie bedzie przerwy) miej sobie dobrze i niedawaj sie tam jakims kreciolkom) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 09.05.06, 20:17 Aniolkowi usmiechow garsc... Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 09.05.06, 20:32 juz wiosna,wiec wszystko sie zmienia na lepsze...usciski i buziaki) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 06.06.06, 09:58 moj Kochany Przeslodziasty Aniele, gdzie jestes,teskno mi za Toba, pisnij chociaz slowko,coby moje serducho sie uspokoilo) pozdrawiam cieplutko z usciskami i calusami))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 20.06.06, 09:00 i co???????????? bedziesz juz z nami????????????? nigdzie niewybedziesz???????????????? usciski i caluski.....i duzo zdrowka. Odpowiedz Link
kendo Re: Przytulam bardzo delikatnie 19.12.06, 10:12 i cos mi sie widzi Skarbie,ze cos jest nie tak, jezeli pozwoliz wieczorkiem zadzwonie na krociutka pogawedke,dobrze?? sciskam i zycze cieplego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re:bardzo sie zasmucilam:((((((((((((((((((((( 19.12.06, 19:28 ze nie bede mogla dodzwonic sie do Ciebie, az mnie skurczylo z tej wiesci,rozne mysli zaczely naplywac.....co sie dzieje?? czy na priva cos mozesz "pisnac"?? sciskam cieplutko posylajac fluidy dobroci/szczescia/zdrowia/no i niewiem czego jeszcze oby wszystko bylo tylko dobrze. Odpowiedz Link
megxx Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 20.12.06, 11:03 Wierzę głeboko, że wszystkie Anioły są przy Tobie-bo przecież "swojemu" się nie odmawia Odpowiedz Link
megxx radość wielka 26.12.06, 11:42 Zaglądam do Szuflady (a dziwnie było bez Ciebie)i widzę Twoje znaki, oczy i dusza śpiewają radośnie!! Dzięki, za to, że jesteś, dzięki za Szufladę. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 28.12.06, 01:39 Wpadaj Aniolku czesciej..Mala Odpowiedz Link
megxx List 24.01.07, 08:19 Nie ma zbyt wielu piękniejszych rzeczy od anielskiego, Twojego znaku. Pozdrawiam najcieplej jak umiem Odpowiedz Link
kendo Re: List 01.02.07, 12:17 anioueczku, przedtygodniowe odejscie zszokowalo wszystkich,bylo za szybko...ale to temat moze na inny czas,w kazdym badz razie ,jako czlowiek,byl zly,dopiero na lozu smierci zaczol mowic o milosci,nic nie rozumie tego skandynawskiego "zycia",najwazniejsze,ze wybaczylam jemu i sobie,zyc sie bedzie teraz lepiej. a co do naszych osobistych zmagan zyciowych anioutku,to nieraz az chce sie wulkanowac z niemocy,nie mozna zamiesc niektorych problemow pod dywan,trzeba sie jakos nauczyc z nimi zyc lub znalesc sposob na jakies skuteczne zmiany. miej sobie udany dzionek z myslami lekkimi jak moltyl. Odpowiedz Link
aniouek1 list 248 od 1111zbe z 02.02.07, 20:53 03.02.07, 20:20 Re: list 7 Autor: 1111zbe Data: 02.02.07, 20:53 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Witam chlodnym wieczorem i goracym sercem.Dzieki za pomoc Poruszam sie po internecie od niedawna i nie wszystko obejmuje moja glowa bujajaca w oblokach, ale staram sie.Pisuje sobie, zeby nie zapomniec albo zapomniec.Czasami niszcze, potem zaluje...moze dlatego, ze zal- jak goracy kamien uciska wspomnienia te cieple od marzen te zgasle z niespelnienia. Pozdrawiam cieplutko- jak dobrze, ze szuflada jest niedomknieta )) Odpowiedz Link
aniouek1 list 248 od 1111zbe z 07.02.07, 21:33 07.02.07, 22:16 Re: list 12 Autor: Data: 07.02.07, 21:33 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Jestem skromna, ale jak sie rozbujam, to mnie nie zatrzymacie...obiecuje buziaki. Odpowiedz Link
aniouek1 list 249 od 1111zbe z 08.02.07, 19:24 08.02.07, 22:37 Re: list 15 Autor: 1111zbe Data: 08.02.07, 19:24 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- I tak to jest, pisze czuje ulge, a w dodatku odbieram od Was slowa otuchy ipociechy, HURRA!!! SWIAT JEST PIEKNY ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: chyba juz 251 liscik;) 10.02.07, 19:26 och Aniele) ostatnimi czasy to bylam zakercona jakos tak smutaskowo,przez smierc b"szwagra" obecnie siostra dochodzi do siebie,"trawi" kawaleczek,po kawaleczku.... bedzie dobrze ..,dzis bylam u niej i jest juz duzo lepiej... no i ja tez juz w lepszym stanie,bo bylo to jak jakis magnes na mnie Megxx juz dzis liste obecnosci podpisala) miej sobie ciepluni wieczor,bo tu strasznie mrozi. Odpowiedz Link
kendo Re: chyba juz 252 liscik;) 11.02.07, 09:36 Aniele, gdyby to byl "dobry czlowiek" innaczej by sie sytuacje "przerabialo", ale nic to...juz po wszystkim,zycie zacznie byc teraz weselsze i pelne innej nadzieii...jeszcze tylko "podzial materialny" pozostal,ale to juz mic nas nieobchodzi niech sie reszta o to "bije" dzisiejszej nocy sie tez wyspalam,czyli wszystko wraca do normy, miej sobie cieplunia niedziele wsrod najblizszych Odpowiedz Link
kendo Re: juz 253,poplatanie z pokreceniem... 11.02.07, 12:01 przeciez nasze zycie jest wlasnie takie pokrecone,a gdy juz sie straci kogos z bliskiego otoczenia,zaczyna sie analiza wspolnych wiezi/postepowan... trzeba sie wyciszyc i dopiero wtedy z czasem analiza bedzie w innej dymensji. Aniele..glowka do gory,czas nadejdzie,ze spojzysz inaczej na wszystko. Odpowiedz Link
kendo Re: 254 i guzowo:)) 14.02.07, 09:51 nawet niezauwazylam w tym pospiechu dzisiejszym, chcialam wszystko obskoczyc predziutko ale to przyjemne uczucie ...niech bedzie ich wiecej miej sobie udany dzionek anioueczku. Odpowiedz Link
kendo Re: 255 19.02.07, 14:00 ech...moze nie zamykac...pamietasz?? bylo u mnie rowniez tak drastycznie cicho i sie rozkrecilo...choc teraz znowu ciszaaaaaaaaaaaaaa.. ludziska jakos potracili zainteresowanie netem, z nadejsciem wiosny ruszy sie pewnikiem. miej sobie udany dzionek,bez "trzaskania drzwiami" Odpowiedz Link
kendo Re: 256 24.02.07, 09:05 jakos na cyferki nie spojzalam,wiec wszystko moze byc OK) co do czosnku,to spozywamy go niemal regularnie,dzis mam zamiar na kolacje zrobic szwedzki bialy serek z nim, laduje go do garow/na kanapki/do salatek.... miej sobie udany cieply dzionek, my zamarzamy niemal bo glowny dostawca ciepla zawariowal sie...probuja naprawiac,bo nawet i miasto w sople lodu obrasta. Odpowiedz Link
kendo Re: 257 26.02.07, 11:56 witam bardzo:mgliscie/dzdzyscie/rostopowo/i cieplo dzieki za przypomnienie "mikstury",kiedys ja zrobilismy.... dla pancia to moze i dobre ale ja niedocisnieniowiec,to tragedia...chodzilam ,jak"skolowana"bo przeciesz stezenie czosnku obnizylo mi strasznie cisnienie( zycze dalszech rezultatow dietkowych, tak sie nieraz zastanawiam,ze niektorzy musza je stosowac a nikt nie wynalazl nic by przytyc efektywnie w granicach "przyzwoitosci"bo by mi sie przydalo tak z 5 kg,coby rozmiar 36 dobrze lezal,lub sprany 38) Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 02.03.08, 22:56 no, kiedy ja znikłam całkiem... Odpowiedz Link
rzulw Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 03.03.08, 00:45 cały czas człapię pod górę o tyle lepiej, że coraz mniej ślisko. Odpowiedz Link
marucha1 List do Aniouka 03.03.08, 13:53 Witam Cie serdecznie Aniouku.Troche narozrabialismy wczoraj w szufladce.Wyglada jakby byla sprzatana w wirowce.Wszystko pomieszane.Ale przynajmniej uratowalismy troche literkow od naszych duszkow od zaglady.Szkoda,ze nie ma mozliwosci zapisywania tego gdzies,nie wiem....na jakims nosniku albo co....Zeby nasze duszki zostawaly z nami zawsze a nie znikaly w otchlani cyberprzestrzeni. Tak sobie mysle,ze zwykle papierowe listy mialy jednak swoja przewage....Czytalem posty od Kajtula....to takie cenne slowa...Teraz tylko nasze dusze moga ze soba rozmawiac.Wiesz Aniouku...Tak sobie mysle,ze ta szufladka to taki zamkniety swiat...To naprawde jakis cud,ze nie pojawili sie tutaj ci,co to na kazdym forum wpisuja swoje madrosci,co wlasciwie tylko jedno maja na celu....Jatrzyc i wprowadzac zlosc i zwykle hamstwo.Szufladka jakos wolna jest od takich postow.Zycze nam wszystkim aby jak najdluzej. Pozdrawiam Cie Aniouku serdecznie.Odzywaj sie czesciej.Ja tez bede czesciej obecny.Obiecuje. Odpowiedz Link
kendo Re: List do Aniouka 05.03.08, 12:21 Skarbie, wcale sie nie obrazilam, bo niby za co??,jestem tolerancyjna/cierpliwa..... po prostu zajelam sie drutowaniem by sie jakos "wyciszyc",udaje mi sie to nawet a i zuzywam zalegle wloczki zalezale po szafach) zycze samych dobroci zyciowych. Odpowiedz Link
kendo Re: List do Aniouka 07.03.08, 12:58 Skarbie z Ciebie tez sie ciesze,ze wrocilas,jest z kim wymienac mysli, a Marucha??,oczywiscie,ociepla swa obecnoscia forum i nie jest juz pusto. miej sobie dobry dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: List do Aniouka 07.03.08, 13:27 dopisze Cie jeszcze tutaj,,odnosnie kawiarenki drucianej, planuja tez zrobic wystawe prac wielkanocnych,, i jak ich znam kazda bedzie chciala cos sprzedac,zrobionego przez siebie na drutach/szydelku/w hawcie...dobry pomysl, bo sa tu co roku organizowane galerie rekodziel zawsze podczas swiat Wielkanocnych,tlumy na wycieki sie wybieraja i objezdzaja co ich interesuje. no a teraz lece do garow) PA;.., Odpowiedz Link
kendo Re: List do Aniouka 08.03.08, 09:45 no tak,co kraj to obyczaj, tu sa bardzo cenione wlasnorecznie wykonane rzeczy,jest mnostwo sklepikow a i w domach sie je produkuje,wisi przed domem wielgasna tablica informujaca o robotkach, zycze Ci wytrwalosci,mysle,ze jakbys zorganizowala jakas "drutowa kawiarenke" na pewno by sie zjawili zainteresowani w roznym wieku i tym sposobem,moze cos zaskoczy, mielego dzionka "swiatecznego" i weekendu. Odpowiedz Link
kendo Re: List do Aniouka 09.03.08, 20:13 a moze to taki zastuj perjodowy, a moze tak jakas grupke ochotnikow na sile spedzic do kawiaranki dziergatkowej,umilic im porzadnie wieczor,rozniesie sie fama po okolicy,jak to byly mile powitane i ,jak sie nimi interesowano),,szkoda,ze nie mieszkam w poblizu,wpadalabym czesto by sie czegos wiecej naumiec. Odpowiedz Link
kendo Re: List do Aniouka 09.03.08, 21:19 byloby faniusio tak w tygodniu przy drutach/herbatce i kremistym ciachu sie spotkac, ale poczekaj do lata,moze i mnie zaniesie do Ciebie) Odpowiedz Link
kendo Re: List do Aniouka 10.04.08, 10:21 mysle,ze czolowka Szufladuni sie "skurczyla"byla kiedys obszerniejsza w tekscie. zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
marucha1 :-( 20.04.08, 08:36 Przepraszam Aniouku....masz racje....obiecywalem.Jestem niedobrym ludkiem.Smutno mi.Buuuuuuuuu. Odpowiedz Link
kendo Re: Wiraj Skarbie 23.11.08, 19:29 moze teraz bede czesciej zagladac,ale o tym pozniej.. ech,tak strasznie chyba nie jest jeszcze zimno, mysle,ze po prostu pszyszlo za wczesnie i organizm nie zdazyl sie przestawiac na chlodniejsza temperature,wiec nie wmawiaj sobie,ze to z wiekiem, a moze zmienilas rowniez "diete" bo jedzac miesko mamy inna cieplote ciala,dietkowe menu nie daje tyle ciepla. ja natomiast zawsze marzne strasznie w kraju,poczatek mazniecia zaczyna sie we Wroclawiu,gdy czekam na autobus,pozniej u Mamy,po trzech dniach cialo sie przyzwyczaja do zmiany temperatury i oczywiscie marzne,ale mozna to zimno zakceptowac. powiem Ci,ze dopadla mnie jakas agresywna alergia od lata,urlop skrocilam i niemal z promu do konowala pobieglam, trzyma mnie jeszcze ale juz w mniejszym stopniu,nietety musze co dzien brac tabletki, a nawt ogluchlam,paniki narobilam,na szczescie juz dobrze. po wstepnych probach krwi ,wykazalo,ze jestem uczulona na wiosne/futerkowe zwierzaczki/kurz domowy i poscielowy i td,ostatnie proby na organy wewnetrzne pokazaly,ze wszystko jest w normie-ma mi przyslac wyniki ,porownam z innymi czy sa jakies rozbieznosci. ot i tyle u mnie. zycze zdrowka /ciepelka i czestych odwiedzin w Szuflakach Odpowiedz Link
kendo Re: Witaj Skarbie 24.11.08, 09:25 masz racje do SLOW nieraz bola i pozostaj na dlugo w nas, nieraz sie teskni za nimi, a ,jaka radosc,gdy sie je ma na codzien,caly swiat wtedy widzi sie w pozytywnej dymensji. ja sie zloszcze tylko na moje wysypki Skarbie,bo to juz mnie zmeczylo, pozatem nauczylam sie "brac dzionek,taki,jaki przychodzi,bez kaprysow i zadan. zycze zdrowka w ciepelku. Odpowiedz Link
kendo Re: Witaj Skarbie 16.02.09, 11:05 to widze,ze calkowicie jestes realem pochlonieta, niemniej jednak wpadja kiedy sie da zycze wiecej czasu wolnego tylko dla Ciebie Odpowiedz Link