kasikk 26.09.04, 09:14 słoneczna, z babim latem i jarzębinami czerwianiejącymi, kasztanami, spacerem po parku, kwitnącymi chryzantemkami, słonecznikami... niedziela... witam i życzę miłego dnia ) a sama na świeże powietrze uciekam z piesem ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 26.09.04, 10:00 ale mam dzis telepatie.... tak sobie myslalam, ze kasikka dzis kolej na nowy watek))))))) pochmurno/cieplo za oknem.... chce jeszcze spac kawka nie pomaga na budzenie... niemniej zycze pieknego dnia/odpoczywania.... Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 26.09.04, 17:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=11565279&a=16107883 oj jezuski!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie nauczylam.... poczytajcie jak spedzam wolny dzien ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
aniouek1 Kendo... 26.09.04, 17:41 a czemu po raz ostatni świeże? Przecież możesz znów świeżych nazbierać choćby jutro, a i te które już nazbierane...świeże być mogą jeśli tylko zechcesz by świeże były Naprawdę! Nie czaruję, ale wiem, że tak można je poprzeonaczać, że świeże będą choćby wcześniej i całkiem suche były Odpowiedz Link
aniouek1 tu też panuje teraz pani Jesień 26.09.04, 17:37 a jednak...prawie całkiem odmiennie wygląda niż u Kasikk... to ta sama czy może całkiem inna? Tu jest mglista, sino-szara...i ciężkawa chmur pękatością wilgotną... chłodna... Widać ...takie tez miewa oblicze pani Jesień... Miłego popołudnia Szufludkowie i słoneczka w serduszkach Wam życzę mimo, że nad głowami mglisto...chłodno...jesiennie... Odpowiedz Link
kendo Re: tu też panuje teraz pani Jesień 26.09.04, 17:59 ostatbnie mowilam,ze chyba wiecej sama nie pojde do lasu,siostra niema czasu , a samej ??,zaczynam sie bac w lesie, tyle ucieka ostanio z roznych instytucji "nawiedzonych" brrrrrrrrrr... zrobilam troszke zapasow, starczy dla nas i dla Mamy zawioze.... pogoda sie wyklarowala po mrzawce, sloneczko wyjzalo,i jest typowa skandynawska jesien. ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: zachod slonca..... 26.09.04, 19:09 kendo napisała: > 18:19....sloneczko jeszcze swieci) * 19:06...slicznosci..... na horyzoncie w roznych barwach niebieskosci promyczki sie chowaja, a reszte nieba wokolo jakby kto pedzlem klesy rozowe pomalowal. zaczyna sie robic powoli szaro/ciemniej,,,,,, obiecany zachod slonca)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: zachod slonca..... 26.09.04, 19:33 kendo napisała: > kendo napisała: > > > 18:19....sloneczko jeszcze swieci) > > * 19:06...slicznosci..... > na horyzoncie w roznych barwach niebieskosci > promyczki sie chowaja, > a reszte nieba wokolo jakby kto pedzlem klesy rozowe pomalowal. > zaczyna sie robic powoli szaro/ciemniej,,,,,, > > obiecany zachod slonca)))))))))) * 19:33 juz czarno -niebiesko-ciemno Odpowiedz Link
aniouek1 ...księżyc..... 26.09.04, 23:36 wyniosły...zimny...tylko on widzialny... wszystko inne ciemnością zdaje się nieprzeniknioną... ...dobrzę, że ...zdaje się... Dobranoc Szufludkowie ...łaskawej nocy ...piękna i dobra w krainie snów Odpowiedz Link
kendo Re: ...jesienny poranek.... 03.10.04, 10:10 mimo mgly,zapowiada sie cudny dzien sloneczko razi przez welon mgielny, ptaszyny radosnie koncertuja.... otwierac szufladunie, napelniac je urokami jesieni.... ** milego dnia zycze. Odpowiedz Link
aniouek1 miłego dobrego dnia :) 03.10.04, 10:10 sloneczkiem ranek pobłyskuje więc...JEST DOBRZE Odpowiedz Link
megxx Re: miłego dobrego wieczoru 03.10.04, 20:29 U mnie słoneczko dopiero późnym popołudniem zza mgieł i szarości wyjrzało, ale było, pokazało się. Melancholija jakaś mnie ogarnia, nie lubie tego, wolę swoje tryskanie energią, ale jakieś hamulce zadziałały. Jutro będzie nowy dzień! Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link
megxx Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 10.10.04, 10:24 Przez poranną mgłę prześwituje słońce. Taki obrazek napawa mnie radością i nadzieją. Przenoszę to na życiowe zdarzenia. Wszak po nocy przychodzi dzień. Miłych chwil niedzielnych. Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 10.10.04, 11:39 po nocnym mroziku, slonce lsni w kroplach stopnialego szronu... cudny dzien sie zapowiada.. *pieknego dnia Wam zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 10.10.04, 11:49 a u mnie szare niebo tylko listki cudnych kolorów nabrały ) witam i cudnego tygodnia życzę ) Odpowiedz Link
megxx Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 10.10.04, 15:33 A teraz małe przestępstwo-pisanie do Was z pracy. Pozdrawiam odpoczywających, po słonecznym południu, niebo zaciagnęło się chmurami, trochę mniej żal, że jestem w pracy. Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 10.10.04, 16:34 megxx napisała: > A teraz małe przestępstwo-pisanie do Was z pracy. > Pozdrawiam odpoczywających, po słonecznym południu, niebo zaciagnęło się > chmurami, trochę mniej żal, że jestem w pracy. a to fajnie megus.... nic straconego i serduchu niezal.... miej sobie przyjemnie,tam gdzie jestes..... u nas zimny polnocny wiaterek sie utrzymuje, ale sloneczko nadal swieci) juz po obiadku i az sie spac zachcialo( ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
mala20033 Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 11.10.04, 02:34 Moja byla dzis...zla,niedobra..ech.. Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 10:45 z deszczem kapiacej skandynawi zycze Wam ludziki pieknego dnia)))))))) Odpowiedz Link
kubatka Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 12:04 Witam . Dzisiejsza niedziela, przynajmniej dla mnie, nie jest zla. Nawet slonce z rana u nas na Podkarpaciu zza chmurek wygladalo , teraz juz go coprawda nie widac ale optymistycznie nastawienie mi pozostalo. Wszystkim zycze milego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 12:11 woow!!!!!!!!!!! kubatko.... ciesze sie z odwiedzin, zagladaj czesciej z wojtusiem) **milej niedzieli wam zycze. Odpowiedz Link
wojciasf Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 12:12 A dzis nawet spodobały sie kolory jesieni Jak sie robi pochmurno one jeszcze rozjasniaja nam dzien Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 12:49 hi,hi,...wojtusiu miluni jestes ))))))))))))) ale musisz jednak przyznac, ze wszystko ma swoj urok, nawt jesien ,co bardzo kocham te pore roku.... Odpowiedz Link
kasikk Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 13:41 witam wszystkich cieplutko ) u mnie słonko zza chmur wychodzi i chowa się kolory jesieni są niesamowite... coraz piękniej się robi... teraz czekam na zimę ) na piernikowe zapachy świąteczne... Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 14:14 nie kus znowu kasikku))))))))))))) a zauwazylas ze odwiedzily nas kandytaty "na nowe szufladunie" Odpowiedz Link
kasikk Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 14:21 oczywiście ) jak mogłam nie zauważyć!! Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 14:30 kasikk napisała: > oczywiście ) > jak mogłam nie zauważyć!! > > wygladaja na slodkich lobuziakow)))))))) i deklarowali sie odwiedzac nas))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 14:44 no to bedziemy razem psocić, a aniouek będzie nas ze ścierką po kątach rozstawiać ) Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 17.10.04, 14:59 kasikk napisała: > no to bedziemy razem psocić, a aniouek będzie nas ze ścierką po kątach > rozstawiać ) hi,hi,dobrze ze Anioueczek ma dobre serducho) to nie bedzie tak zle Odpowiedz Link
megxx Psocić? Czemu nie? 17.10.04, 21:36 Dzisiaj był miły dzień, przyjechała moja rodzina i wydawało mi się, że kłopoty nieistnieją. Świeciło słońce, domowej roboty wino było cudnie klarowne i miało kolor najwykwintniejszego markowego trunku. Czy Wy też tak spędziliście miło dzień? Odpowiedz Link
kendo Re: Psocić? Czemu nie? 17.10.04, 22:19 wczoraj tak spedzilam pol dzionka ale bez winka.... dzis w domku sie obijalam..... ale jescze nie nazekam) Odpowiedz Link
kubatka Re: Psocić? Czemu nie? 17.10.04, 23:37 Miales wino i nie podzieliles sie?? Oj nieladnie, nieladnie Odpowiedz Link
kasikk Re: Psocić? Czemu nie? 18.10.04, 00:09 ja nalewam nalewkę na pigwie zamiast winka ) Odpowiedz Link
kasikk dobry wieczór 24.10.04, 20:47 chociaż powiem... a szufladka pusta chyba wszystkich piękna pogoda wywołała na zewnątrz... miejcie się dobrze ) Odpowiedz Link
megxx Re: dobry wieczór 24.10.04, 22:48 Piekny dzień! Ciepło, kolorowo, wesoło. Gdyby tak było zawsze jesienią... Pozdrawiam niedzielnie(jeszcze). Odpowiedz Link
mala20033 Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 31.10.04, 20:27 Slonecznie i cieplo az zyc sie chce!!! Odpowiedz Link
megxx Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A j-prawie"była" 07.11.04, 21:33 A tu nikt nie zaglądnął..... Życzę Wam dobrego poniedziałku! Odpowiedz Link
kendo Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A 14.11.04, 10:41 witam w cudny mrozny/sloneczny poranek **milego dnia zycze. Odpowiedz Link
megxx Re: N~I~E~D~Z~I~E~L~A jesienna 2004 14.11.04, 11:30 Lodowaty wiatr (no, ja to tak odbieram), czekam na wiosnę cierpliwie... Na szczęście tu w Szufladzie jest ciepło, przytulnie. Miłej niedzieli, szkoda, że muszę do pracy... Odpowiedz Link
kendo Re: niedzielne witanie......... 21.11.04, 10:15 a Wy sie nie lencie tylko szybciutko sie wpisywac podgladacze i stali bywalcy Szufladuni.... dzionek zapowiada sie cudownie, sniezek zmrozony pieknie mnieni sie w sloncu, az w oczeta razi. ** milego dnia Wszystkim. Odpowiedz Link
kasikk Re: niedzielne witanie......... 21.11.04, 13:54 śnieżek za oknem i jakieś przygnębienie w sercu... smutno... Odpowiedz Link
kendo Re: niedzielne witanie......... 21.11.04, 19:56 kasikk napisała: > śnieżek za oknem i jakieś przygnębienie w sercu... > smutno... ludziska ale mamy mroz..... sniezek-puder nie stopnial podczas dnia, mimo ze swiecilo slonce. ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
odin-2 Re: niedzielne witanie......... 28.11.04, 09:05 Inny, więc taki sam samotny tak inny wciąż inny i inny tak różny tak zmienny źle mi tu ciasno duszno zbyt gorąco zbyt zimno to nie mój świat nie mój dom mój czas prawda... to wszystko prawda pasuję tu autor: Cesar Odpowiedz Link
kendo Re: niedzielne witanie......... 28.11.04, 17:11 odin-2 napisał: > Inny, więc taki sam > > > > > samotny tak inny > wciąż inny i inny > tak różny > tak zmienny > > źle mi tu > ciasno > duszno > zbyt gorąco > zbyt zimno > > to nie mój świat > nie mój dom > mój czas > > prawda... > to wszystko prawda > pasuję tu > > > > autor: Cesar > > > odin,ty wybieraj pogodniejsze wiersze, mozna od nich dostac depreche((((((((((((((((( ha en bra kväll. Odpowiedz Link
kasikk tadaaaaaaaaam!! 05.12.04, 10:00 niedziela i dobry humor i słonko za oknem ) wszystkim życzę tego dzisiaj ) Odpowiedz Link
kendo Re: tadaaaaaaaaam!! 05.12.04, 12:49 kasikk napisała: > niedziela i dobry humor > i słonko za oknem ) > > wszystkim życzę tego dzisiaj ) o!...ale maja niektorzy szczescie pogodowe~~~~~~~~~ wiosennie w jesienne poludnie.. sloneczka brak,tylko wiatr targa drzewami(((((( **milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: bedzie slonecznie......... 12.12.04, 10:10 jest cichutko... nawet galazki sie nie ruszaja..., ptaszki zglodniale na kulki ziarenkowe wywieszone siadaja, chyba bedzie udany dzien i takiego wam zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: bedzie slonecznie......... 12.12.04, 11:02 u mnie jest pochmurnie ale i tak mam dobry humor ) życzę spokojnej, udanej niedzieli ) Odpowiedz Link
kendo Re: bedzie slonecznie......... 12.12.04, 13:53 kasikk napisała: > u mnie jest pochmurnie > ale i tak mam dobry humor ) > > życzę spokojnej, udanej niedzieli ) nadzieje na oczekiwane slonce spelzy na niczym, przeszywajaca wilgos wlazi w kazda szczelinke...brrrrrrrrrrrrr...zimno.... ale nastoj niczego sobie,czego i wam zycze) Odpowiedz Link
aniouek1 dobrego miłego dnia Ludkowie :) 12.12.04, 14:14 pod skrawkiem nieba gdzie jestem, dzisiaj mgła ogranicza pole widzenia jakby bliżej niz zwykle łącząc ziemię z niebem...jest chłodno, ale nie pada... rankiem był siwy mróz, który chyba wieczorkiem powróci. Łaskawej niedzieli Ludkowie mili Odpowiedz Link
kendo Re: dobrego miłego dnia Ludkowie :) 19.12.04, 09:40 niech sie Wam dzis dobrze dzieje.... niech nie zabraknie sily i humoru przedswiatecznego.... cudnie dzis mamy i tego Wam zycze) Odpowiedz Link
kasikk Re: dobrego miłego dnia Ludkowie :) 19.12.04, 12:35 witam, witam niedzielnie - przedświątecznie w wirze zajęć domowych, świątecznie przyjemnych i życzę uśmiechu, jaki na mojej buzi dziś gości )))))))) udanego dnia Odpowiedz Link