kendo 18.12.05, 20:45 ciekawe czy w tym roku mamy te same pragnienia prezetowe, moze sie uda przeniesc nasze zarchiwizowane "marzenia Mikolajowe" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: list do Sw.Mikolaja 18.12.05, 20:47 • 061203-Skrytka listów do ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA aniouek1 19.09.03, 17:19 zarchiwizowany Pamiętacie? Czy pisaliście listy do ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA? Ja - TAK, i.. zazwyczaj spełniały się moje marzeniowe życzenia mikołajkowe Może i tym razem się spełnią? Wam i sobie także, z serca tego życzę, oświadczając wszem i wobec, że już od tej chwili, Skrytka listów do ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA jest otwarta i pod specjalną opieką dobrych duszków szufladowych bezustannie się znajduje.. Na Wasze listy czeka... czeka... czeka... • list nr 1 do ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA kasikk 19.09.03, 17:25 zarchiwizowany To ja poproszę niebo pełne gwiazd i duuuużo śniegu w święta ) (podziałało!! jest!! ) ) Odpowiedz Link
kasikk Re: list do Sw.Mikolaja 18.12.05, 21:01 ooo... jak amiła niespodzianka ) w tym roku poproszę Świętego Mikołaja o zdrówko dla Skrzacika - to najważniejsze ) a poza tym chciałabym książkę pana Terry'ego Pratchett'a "Kot w stanie czystym" podobno genialna ) Odpowiedz Link
kendo Re: list do Sw.Mikolaja 18.12.05, 21:03 po plakusianiu szefowej weszlam do archiwum i co moge wyciagam) tez liscik mikolajowy pisze z prozba o zdrowko,bo to przeciez najwazniejsze. Odpowiedz Link