ulalka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 13.07.03, 11:16 Aniouko droga ) poszedl @ w wiadomej sprawie. to na razie tylko ruszenie do boju, ale... dzialam ) buziaczki ) Odpowiedz Link
anula73 list nr kolejny 14.07.03, 14:07 Dziekuje Ci za @. Odpisalam. Mam nadzieje ze tym razem przejdzie Pozdawiam serdecznie Odpowiedz Link
kendo Re: list nr kolejny 14.07.03, 18:27 ,,, Anioueczku,,, dziekuje Ci slicznie, tak,chyba masz racje , jestem mistrzynia w pokonywaniu wszystkiego zlego. Byle gorzej nie bylo,zobaczymy 16 lipca,,,, Pozniej Wam napisze,jezeli dostane zgode slubnego,,,, dzieki raz jeszcze,,,, obcielam juz slubnemu glowe hi,hi,.... Tereaz musze zadzwonic do domciu i powiedziec,ze udalo sie z miejscem i przyjezdzam,,,PA;... Odpowiedz Link
kendo Re: list nr kolejny 14.07.03, 19:08 ,,Anioueczku,,, zima gdy bylam to byl necik , czynny w roznych godzinach, teraz czas urlopowy, to nie jestem zorientowana,.Jak bylam w miescie to szlam do kawiarenki internetowej,ale tez niewiem teraz jakie sa godziny otwarcia.Jezeli bede miala mozliwosc to sie pojawie ktoregos dnia.... Czasami sie pragie,zeby ta gilotyna byla w dalszym ciagu hi,hi,Ja to nazywam strzyzeniem slubnego. Przeciez ,za kazdym moim wyjazdem w ten sposob mnie wykozystuje. Niewiem kiedy wroce,zamowilam bilet otwarty..... plany sa ,ze dopiero w sierpniu,jak posprzatam po remoncie,,,,,PA:... Odpowiedz Link
slo-onko Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 14.07.03, 20:09 Aniouku mysle, ze o to o co sie zapytalam na @ to chyba mniej wiecej co chcialabym wiedziec. jakies szczegoliki bo sama wiesz o co pytaja pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 15.07.03, 00:12 ,,Anioueczku,dziekuje za @ oczka mi sie spocily czytajac , a z PS to sie serdecznie usmialam hi,hi,udalo Ci sie toto.,,, jutro ,jak znajde chwilke czasu to sprobuje odpisac. Dziekuje jeszcze raz i mowie dobranoc....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 15.07.03, 01:00 ,,rany Boskie !!!! do czego Ty mnie Anioueczku namawiasz,,,hi,hi, do Rewolucji Kendo ???? slubne by mnie z domciu wykrzcilo hi,hi,.... no ,ale mozna miec w koncu kiedys wesolo,,,,)),,,PA;.. PS;..jutro poczte odpisze,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 15.07.03, 01:15 O! nie,jeszcze sie nie zdazylo,zeby zmienil jakies juz podjete zdanie. Nawet gdyby sie rozmyslil,to zdania na pozwolenie nie zmieni,,,,, Z tym czasami jest wielki problem,ale umie sie przyznac,gdy mial blad.... a teraz ide juz naprawde nana,,,, sowa gdzies juz sobie pochukala brrrrr, az mnie ciarki przeszly po calej mnie,,,,,PA;..Anioueczku,,,, usnij slodziutko,,,,i snij pieknie,,,,do rana,,,, Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 15.07.03, 14:36 Już od kilku dni noszę w sobie słowa, dla Ciebie. Twoje zauroczenia, Twoje refleksyjne smakowanie świata, jest mi z jakiegoś powodu bardzo bliskie. Dziękuję, że w taki wyjątkowy sposób dzielisz się czymś, co maluje ślad w mojej pamięci.. i chyba nie tylko mojej... O Boże! Powyższe słowa sprawiają, że jeszcze uwierzę ... Moja pisanina jest coś warta ? Buziaki ! Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 17.07.03, 13:10 Sprawdzi poczte i zobaczymy co sie wykluje ,,,,PA<..jutro tez bede,na Vistuli na temacie "Witajcie" napisalam czasy dostepu do internetu...PA<..cieplutko pozdrawiammm Odpowiedz Link
ulalka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 17.07.03, 18:38 witaj Aniouko )) rozeslalam wici, jeden z niedawnych kontaktow w sprawie, to moja sprawka.. ) chwilowo nie dysponuje niczym innym. tylko, odpowiadaj, prosze, na wszystkie opcje i pytania, bo chcemy pomoc wszak ) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 18.07.03, 11:43 Anoueczku sprawdzi poczte,wczoraj zapomnialam o czym bardzo waznym, DOPISEK,jest BARDZO WAZNY,,, moze zdazysz dalej OA<..czas mnie goni...kendo.. Odpowiedz Link
kajtek43 ANIOUEK1 18.07.03, 16:50 Cześć Anioueczku! Ja jak zwykle jestem w pędzie, ale muszę odwiedzić moje Szufludki. Zyczę Ci cudnego weekendu! Najważniejsze, że czuję się zdrowsza i mogę już chodzić, co przez ostatnie tygodnie było niemożliwe Odpowiedz Link
slo-onko Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 19.07.03, 20:39 Odebralam @ i strasznie mi ulzylo. choc na nic sie nie zdalam ale ciesze sie z tego ze jakos jest )))))) Odpowiedz Link
ulalka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 21.07.03, 18:08 witaj Aniouko ) ciesze sie, ze mamy dzielnych szufludkow ) wrocilam i moze faktycznie nieco sie uaktywnie.. choc nie wiem na jak dlugo.. pozdrawiam serdecznie ) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 22.07.03, 11:36 Hej Skarbie... zajrzysz do skrzyneczki ????? moze jeszcze cosik pomysle nad nowym"moim dachem" hi,hi,dam znac... pozdrawiam cieplutko,,,,kendo... Odpowiedz Link
kajtek43 wtorek 22.07.03, 18:16 Anioueczku, napisałam @ bo miałam pytania. Podejrzewam, że masz mało czasu? Odpowiedz Link
kajtek43 piątek 25.07.03, 17:36 Jak tam u Ciebie, Anioueczku? Czy odpiszesz mi? Mam parę pomysłów i mogłabym ruszyć Pozdrawiam gorąco ( a może milej byłoby: chłodno?))) Odpowiedz Link
rzulw list 145 25.07.03, 22:55 Witaj Aniouku Oczywiście, że małpka doszła, dziękuje za "zaplecze". Mam nadzieję, że się niebawem zapełni. Dziękuję za wieści o Niktusiu i zapraszam pozostałych do dyskusji na temat "dziedzictwa". Pozdroovki Odpowiedz Link
rzulw list 146 30.07.03, 19:13 Witaj @ odebrana... probujemy wieczorkiem to zrobie... dzi€ki i poozdroovki Odpowiedz Link
kajtek43 piątek 01.08.03, 17:53 Aniouku, nie piszesz nic, nie odpowiadasz na moje @(((( Odpowiedz Link
jasmintea W ramach pocieszenia.. 01.08.03, 21:33 Raj Zapachy jak tłuste amorki unoszą się ponad łąkami. Drogi rozpięte w gwiazdy. Są palmy. I srebra dużo. Słońce rozkwita, przekwita do pięści podobną różą i śmieje się do aniołów dużymi, smutnymi oczami. Aniołowie chodząc przystają. Jest bardzo cicho aniołom. Gdy lazur nocy okrągłej skrzydła im nazbyt poparzy, wtedy się kładą na łąkach jak konie białe i marzą, a rosa opadająca chodzi po nich jak gołąb. A kiedy Bóg się zjawi w towarzystwie ciężkich obłoków, Gospodarz onych piękności z obliczem uśmiechniętem, jabłka, co były wysoko, wznoszą się bardziej wysoko i aniołowie śpiewają, i raj jest instrumentem. Wtedy burza księżyca, wtedy kwiaty strzelają i śmiech jak zwierzę złote przebiega pomiędzy drzewy. Lecz oto cisza nagła, bo patrz - na Bożych włosach motyl przysiadł i zasnął, naiwny i bardzo mały. Konstanty Ildefons Gałczyński 1929, "Kwadryga", 1930 nr 3/4 Niech Ci sie niebo usmiecha Aniolku Odpowiedz Link
aniouek1 list 149 od Ma_ta z 02-08-2003 00:26 i 00:28 02.08.03, 01:11 ma_ta 02-08-2003 00:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------- Poruszam się jak słoń w składzie porcelany))Proszę schowaj ją. Dziękuję bardzo i przepraszam za kłopoty _______________________________________________________________________________ ma_ta 02-08-2003 00:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------- Proszę schowaj ją, no i pogubiłam się zupełnie , wybacz Odpowiedz Link
jasmintea Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 02.08.03, 09:42 Aniolku -zastanawiam sie na tymi Twoimi obrazami.. Jesli czyste emocje , bez nawarstwien roznorakich beda moim udzialem, z pewnoscia doloze swoje puzzle to Twego obrazu Ciesze sie ,ze Konstanty usmiech Twoj wywolal.. "Gdy ci się kiedyś przyśni na przykład gałązka wiśni, to wiedz, że to znaczy szczęście - bo wiśnia we śnie znaczy, że koniec twej rozpaczy i że będziesz szczęśliwy coraz częściej.[..]" K.I.G Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 151 od Ma_ta z 03-08-2003 01:32 04.08.03, 13:58 Autor: ma_ta@NOSPAM.gazeta.pl Data: 03-08-2003 01:32 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Jestem, miałam bardzo zabiegany dzień, przyszłam sobie podumać i popisać. Nie wpadłam - a przyszłam)) Ojej jakie to fajne uczucie, przyjść do siebie, i jak miło, że ktoś na mnie czeka)) Śpij aniouku. Dobranoc Odpowiedz Link
aniouek1 list 152 od Kajtek43 z 04-08-2003 18:06 04.08.03, 19:11 Autor: kajtek43@NOSPAM.gazeta.pl Data: 04-08-2003 18:06 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- tylko ja, Aniouku, czekam na wiadomość od Ciebie, bezzskutecznie((((( Odpowiedz Link
aniouek1 list 153 od Mala z 05-08-2003 15:53 05.08.03, 16:26 Autor: mala20033@NOSPAM.gazeta.pl Data: 05-08-2003 15:53 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- chyba zupelnym przeciwienstwem..konsekwencji jestem..ja.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 154 07.08.03, 12:47 Witaj Anioueczku!!!! juz po dachach nie biegam, bylam malarzem,stawiaalam ploty hi,hi,az siniaki sibie narobilam ale chyba zgina zanim wroce do domciu. Poczte Ci Skarbie napisze,jak wrocilam,bo rozmawialam z "W",nie wyszlo to jak mialo.....ale mozna moze to dopracowac.....PA:....do napisania.....kendo.... Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 08.08.03, 14:47 Czasem odpowiadam...Może kiedyś , może pojutrze odpowiem - ech jako Koziororzec bardzo trudno zawiązuje nowe znajomości... Jak poznam i zaufam to robię się baaaardzo otwarty ...I potem przeżywam każde zerwanie (to oczywiście bez podtekstów erotycznych) Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 09.08.03, 10:56 Ha - pytania ,pytania ...odpiszę Ci na @ w poniedziałek. Jeszcze muszę doprasować zapas koszulek,dobrać krawaty i wypucować samochód . A na 14 do kościoła...Szkoda tylko ,że dziś znów tak upalnie ! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 10.08.03, 17:03 Ja czytam forum tylko juz nie mam czym czestowac i nie umiem forumowoac takich zdan jak Wy,nie mma takiej wyobrazni... (przekaz mi sie wrocil z Pily,wyslalam ponownie) Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 11.08.03, 14:20 Aniołku wybacz, ale z poniedziałku zrobi się wtorek. Praca w dniu dzisiejszym pochłanie mój cały czas służbowy i prywatny !Pzdr. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 12.08.03, 14:34 Witaj Skrzydlaty Anioueczku!!!!! juz jestem w swoich pieleszach. na poczte odpisze moze wieczorem, teraz tak miedzy "upiorami" z podrozy robie krotkie wpisy i sie przypominam,ze jeszcze zyje hi,hi,,,,PA;...do napisania,,,,kendo Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 13.08.03, 18:12 Cudownego Dnia ...Mala I wiersz.. Głębiny duch W żelaznych trumnach króle Tatry. Noc - wicher i warczenie chmur. Noc - głębia i błyskanie watry. Z topieli pełznie okrwawiony Mór. Na głębię! na głębię! na serce morza pośród gór - wśród skał lodowo-śnieżnych wirują myśli jastrzębie - duch rwie się do bezbrzeżnych krain. Odbijam tratwę w mrok i patrzę w śmierci jamę i tworzę nową pieśń, jak Jubalkain - olbrzymów pieśń - umarłych bogów dramę - olbrzymów pieśń - Wöluspa i Szachname. Wichry! śnieżyce! mych szałów tabuny! przepaście! bory! słuchacze mych dum! w zatorach zemsty law kipiących szum - serc potrzaskanych tajemnicze runy - księżyce, gwiazdy - me bracia - me struny! Azalim skald? posiadłem dar cierpienia. Azalim król? któż większe ma przestworza? tak Atlantyda rzucona w głąb morza tysiącem kolumn błyszczy się i spienia. Znam bogów brzask: zielone oceany, w płomieniach zorzy lodowe katedry, ryk mastodontów, paroście i cedry, harf złotośpiewnych mistyczne peany i demiurgów orszak zadumany. Ponad górami, niby księżyc w pełni, snuje me serce czarodziejską przęśl - fiołkowy obłok u stóp mych się wełni - a jezior szklanych zatopiona gęśl gra wizje gwiazd - - ja z uchylonej trumny słucham - a wokół się walą kolumny - i ziemia drży pode mną - i drży serce moje, jak posąg, w miażdżonej świątyni - a w chmurach pędzą skrwawieni heroje, pytając mię o znak: śmierć na pustyni! Nad górą świata, nad głębiami szczytów, słyszę jęk matki, co mi serce rwie - rzucam w jej łono pył aerolitów - rzuciłbym słońce - lecz się łzami mglę. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Z czarnych kryształów mój pałac - w gryfy lemury rżnięty - gwiazdy przez witraż świecą zamarznięty. Perły posadzką, w koralach namioty - huczą nade mną gdzieś przeznaczeń młoty. Myśl moja rzeźbi posągowe mary [na Jowiszowym czole stygmat kary]. Po salach błądzę jako lew skrzydlaty [echem grobowym wtórzą kazamaty]. W melodiach ciszy nie zadrga zasłona [w trumnie z ołowiu ktoś jęczy i kona]. Mrok zimny pluszcze w śpiżowe podwoje [gwiazdy migocą w zmarzłe serce moje]. Zgrzytnęły dźwierze - pleśń i katakumba - pochodnia krwawi napis: in haec tumba. Wyrazy milkną, lecz połysk przelśniewa - w trumnie z ołowiu głos żałobny śpiewa. Chyłkiem się wije cień zamaskowany - idę rozpacznie do ostatniej ściany. Dotknąłem gwoździa - nisze się ozwarły - padłem na progu, jak człowiek umarły. Nieznana ręka podjęła mię z prochu - widzę grób - lampę konającą w lochu. Na stopniach klękam sarkofagu - od blasków się źrenica mruży - jak dwa płomyki białej róży świecą dwie ręce zapalone - dwie żywe ręce - jak przy Magu - me serce żywcem pogrzebione. I zaszlochały łzy w głębinie, zamigotały skrzydła zmięte - aniołów grają chóry święte - w różanych widzę mgłach świątynię - ale me serce już pęknięte - już go tym rajem nie upoję - anioły lecą ze mną w boje. Precz! - i wydarłem złote miecze - od przepaści moich progu wara wam - i wara Bogu! oto me serce człowiecze - rubinowa tajemnica - oto je rzucam w odmęty! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jak czarna lecę błyskawica, nad przepaściami słychać me tętenty. A za mną śpiewa borów chór i łkają dzwony zatopionych miast - krwawi się serce morza pośród gór - konają tęcze zdruzgotanych gwiazd - hurra - tytany! w ręku piorun siny - ten świat roztrącić - w głębiny! w głębiny! Tadeusz Miciński Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 14.08.03, 14:35 Dostałem , przezczytałem ,wierzę i ...czekam ! Odpowiedz Link
kajtek43 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 15.08.03, 17:46 Ha! Anioueczek sobie o mnie przypomniał!!! Bardzo się cieszę Pozdrawiam gorąco!!! Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 15.08.03, 20:50 Wiersze..czasem sa jak balsam..czasem dotykaja lekko zabliznionej ranki..ale jak bez nich sie obejsc..niesposob..Cudownego Dnia Mala Odpowiedz Link
aniouek1 satelitarna skrytka VISTULA 16.08.03, 00:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=6230726&a=6230726&v=2&strona=0 Odpowiedz Link