aniouek1 list 129 08.02.07, 07:46 Rulwiku...ja Twoje słowa przeniosę do Twojej szufladki, żeby NIKOMU nie umknęło, że jesteś i że znów JESTEŚ z nami. Witaj! witaj serduszkowo i już nas nie zostawiaj tak dłuuuugo bez słowa choćby no i...opowiadaj nam gdzie tym razem Cię pognało i jak Ci tam jest gdzie jesteś, no i...wogóle opowiadaj. Uch! jak się cieszę, że się odnalazłeś wreszcie i że się odezwałeś. Dziękuję. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 130 08.02.07, 16:33 Rzulwiku...ale mnie zaskoczyłeś....upsss...nie bardzo wiedziałam co się stanęło i gdzie jestem i czy aby mi się coś nie poplatało i czy mi się zwidowanie widzi i...no ...Ty wiesz o czym mówię Ochłonęłam już troszku ale pierwsze wrażenie... muszę Ci się przyznać, że bardzo Ci się udało zaskoczenie - o mało co mi się piórka nie sfilcowały Odpowiedz Link
aniouek1 list 131 12.02.07, 10:58 a Tobie Rzulwiku...chyba sie głowa kiwa choć ...nie wiem czy z piwa Cy aby NAPEWNO chciałeś "piwo" do szuflady schować? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 132 12.02.07, 23:06 Rzulwiku.............to musi...Twoja sprawka, że ja znów...przecieram oka i...ufff...przenosisz mnie w jakoweś absolutnie dla mnie nowe "czarodziejstwa".. Hmmm...intrygujące toto jest...nawet bardzowato intrygujące Odpowiedz Link
aniouek1 list 135 23.11.08, 14:35 Rzulwiku...nie wiem czy masz jeszcze siły i czas żeby zaglądać do szuflady ale....jakby co - to serduszkowe gratulacje Ci zostawiam. Spóźnione ale bardzo serdeczne - a, że mawiają - lepiej późno niż wcale - to niech będzie jak najlepiej. O! i JUŻ! Odpowiedz Link
kendo Re: list 136 23.11.08, 19:54 ale sie ciesze ...i gratuluje niech dziecina sie dobrze "chowa",rosnie zdrowa . Odpowiedz Link
aniouek1 list 137 05.03.09, 21:36 WOW! Gratuluje Rzulwiku ludzie.gazeta.pl/rzulw/0,0.html i dziękuję, dziękuję, dziękuję, że się miejsce dla SZUFLADY LISTOPISÓW znalazło u Ciebie. Żebyś widział moją minę jak trafiłam po tej ścieżce do Ciebie i zobaczyłam SZUFLADĘ to chyba wyskoczyłbyś ze śmiechu ze skorupki. Raz jeszcze dziekuję i mam nadzieję, że dla SZUFLADY też przynajmniej czasem czasu kapkę znajdziesz. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
aniouek1 list 138 06.03.09, 20:54 Rzulwiku dziękuję, że JESTEŚ i chcę Ci powiedzieć, że wielką radość mi sprawiłeś mówiąc to, co powiedziałeś. Za TO też dziękuję. Myślę także, że wiesz doskonale czym jest ślad który w SZUFLADZIE zostawiasz literkowym haftowaniem Pozdrawiam serduszkowo życząc przyjaznych wiatrów Odpowiedz Link
aniouek1 list 139 08.03.09, 08:43 Rzulwiku!...a z czym to się je? Nie zapominaj, że ja....sałatkowa jestem w te klocki Odpowiedz Link
aniouek1 list 140 08.03.09, 08:52 dziekuje za podpowiadanie. Tuptusiam gdzie podpowiadasz i poprobuje wlaczania z nadzieja ze niczego nie popsowam Odpowiedz Link
aniouek1 list 142 08.03.09, 09:03 cmok Rzulwiku! Dziękuję dobry duszku Szufladowy, że czuwasz nade mną i szufladą. I za życzenia dziekuję i kwiaty piękne ...cmok cmok cmok - całuski lecą do Ciebie z płatkami śniegu (niestety nie róż) Odpowiedz Link
aniouek1 list 145 24.09.10, 11:29 Witaj! Miło widzieć, że do Szuflady zaglądasz Mnie ostatnimi czasy niestety coraz tu mniej, ale mam nadzieję, że się poprawią okoliczności i ja z nimi też. Pozdrawiam serduszkowo i prosze pojawiaj się jak najczęściej możesz i opowiedz co się u Ciebie dzieje i w jakich stronach sie obracasz. Wszak tu są przyjaciele, którzy chcieliby wiedzieć w jakim kierunku słać życzliwe dla Ciebie myśli Odpowiedz Link