aniouek1 23.05.03, 10:00 Czujcie sie jak u siebie Oczekiwanie też może być milusie i radosne Pozdrawiam serduszkowo p.s. przed takim WAŻNYM świętowaniem z pewnością macie wiele do obgadania i pogaduszenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nict1 na poduchach, cicho... pusto... 23.05.03, 14:51 kawka, herbatka i goraca czekoladka stygna, lody sie roztapiaja, buleczki i kruszonka w wielkiej misie schna z tesknoty za PODUCHOWCAMI, ani dowcipasowania Jtki nie widac, ani miziania Slo-oneczka nie czuc, Ula-tka tez jakas nieswojo milczaca, ze o Pozostalych nie wspomne... Odpowiedz Link
mrouh Re: na poduchach, cicho... pusto... 23.05.03, 15:41 A ja choć na poduchy tylko ukradkiem zaglądam, mogę chłeptnąć kawy? Z lodami? Ja nawet lubię takie na pół roztopione.Zresztą, takie zdrowsze dla mojego gardzioła. Dziękuję Pozdrawiam zakatarzonych Ja się właśnie zdążyłam wylizać z choróbska. NA razie Odpowiedz Link
jtka Re: na poduchach, cicho... pusto... 23.05.03, 17:31 witam listopisów poduchowo)))) i poduchowiczów w szufladzie)))))) Odpowiedz Link
jtka Re: PODUCHOWY salonik szufladowy OTWARTY :))) 23.05.03, 17:32 w imieniu wszystkich poduchowiczów dziękuję za ten salonik)))) super pomysł Odpowiedz Link
mrouh Re: PODUCHOWY salonik szufladowy OTWARTY :))) 23.05.03, 17:46 Niech żyje przyjaźń poduchowo-szufladowa, hip hip hurra! Odpowiedz Link
jtka Re: HIP hip huraaaaa!!!!!!!! hehehe :))))))))0 23.05.03, 18:10 ))) to chyba oprócz wznoszenia okrzyków trza powiedzieć: Szanowni Szufladowi Listopisze w imieniu poduchowiczów zapraszam na nasze uroczystości, które nastąpią już niebawem O dokładnej dacie zostaniecie powiadomieni, ale jest jeden warunek... musicie być CZUJNI!!!! Bo to może nastąpić o każdej porze))) A zatem czuwajcie....... Odpowiedz Link
mrouh Re: rozstawiamy warty? 23.05.03, 19:23 aniouek1 napisała: > jak czuwanie to czuwanie Czuwam też, choć bardzo skrycie. Jeśli spóźnię się na święto, żeby pogratulować Wam, to znaczy tylko, że komputer mnie nie chce wpuścić... Odpowiedz Link
mrouh Re: rozstawiamy warty? 23.05.03, 19:41 a swoją drogą w szufladzie też niewiele brakuje do 2000! Odpowiedz Link
nict1 ale numer hehehe :) 23.05.03, 20:00 jtka napisała: > no to może dwie imprezki? to byc moze Mrouh, czy Aniouek zmienila obyczaje, czy 22 to je ta godzina gdy najczesciej macha skrzydelkami? Odpowiedz Link
nict1 to moze cos uwarzymy? 23.05.03, 20:07 co proponujecie na dzisiejszy wieczor? Jtoko.. moze powtorka z gotowania, karmienia i... Odpowiedz Link
jtka Re: to moze cos uwarzymy? 23.05.03, 20:09 ale to musi być coś ekstra ... już tak na święto nasze Odpowiedz Link
nict1 Jtko - WYLACZNIE EXXXXTRA !!!!!!!!!!!!!1 23.05.03, 20:27 jtka napisała: > ale to musi być coś ekstra ... już tak na święto nasze Hej! ruszac sie nie przegapiac hehehe Odpowiedz Link
mrouh Re: to moze cos uwarzymy? 23.05.03, 20:16 nict1 napisał: > to moze cos uwarzymy? UWARZ/ŻMY, żeby święta nie przegapić... Ja najlepiej robię zapiekane kanapki i ciacho z ananasem.Mam soczek pomarańczowy i pieguski. Nie umrzemy... Odpowiedz Link
nict1 Mrouh :-) 23.05.03, 20:26 to trzeba poukladac wszystko jak nalezy: co zimne, co gorace, oddzielic slodkie od slone i mokre od suche hehehe Odpowiedz Link
nict1 n a p i t k i :-) 23.05.03, 20:09 kawka, herbatka i goraca czekoladka - O B O W I A Z K O W O !!! hehehe Odpowiedz Link
nict1 obowiazkowo chlodzic hehehe :-) 23.05.03, 20:22 a moze szampan to do "cos na zimno" trzeba bylo przelozyc ? hehehe ))))))) Odpowiedz Link
jtka Re: obowiazkowo chlodzic hehehe :-) 23.05.03, 20:48 przełożymy jak już się schłodzi))) Odpowiedz Link
nict1 gorace czekaja na rozlewanie, kosztowanie... 23.05.03, 20:20 siorbanie i pomlaskiwanie hehehe Odpowiedz Link
nict1 Jtko !!!!!!!!!!!!! 23.05.03, 20:23 gdzies Cie cos przycielo czys sie gdzies zaplatala i nie mozesz sie wyplatac ? Odpowiedz Link
nict1 buuuuuuuu gdzie jestescie ??????????? 23.05.03, 20:29 w chowanego sie ze mna bawicie? Odpowiedz Link
jtka Re: buuuuuuuu gdzie jestescie ??????????? 23.05.03, 20:46 ja już jestem , jestem.... trza było fryzurę poprawić na święto))) Odpowiedz Link
nict1 Jtko cuuuudniiieeeee wygladasz :-) 23.05.03, 21:04 jtka napisała: > ja już jestem , jestem.... trza było fryzurę poprawić na święto))) Odpowiedz Link
nict1 Jtko, to jeszcze cuuuudniiieeeeejsze hehehe :-) 23.05.03, 21:21 jtka napisała: > ups... bom się zarumienię Odpowiedz Link
jtka Re: Jtko !!!!!!!!!!!!! 23.05.03, 20:47 co prawda dziś serwer jest dla mnie wyjątkowo złośliwy.., ale może da się obłaskawić))) Odpowiedz Link
slo-onko Jestem i ja z Wami 23.05.03, 20:58 Nieco spozniona ale radosna ))))))) Witam poducho-szufladowcow ))))))) I zalaczam serdeczne pozdrowionka od Ulalki, ona dzis w stolycy gosci i piatki zbiera Bardzo ekscytujace to wyczekiwanie ))))) A na zakaszanie tort, ktory to wlasciwie Itusia miala upichcic, ale ja wyreczylam I flaszeczka nie za duza nie za mala do wypicia doskonala Odpowiedz Link
nict1 Slo-onko :-) 23.05.03, 21:07 alesmy pokrecili fuuu S: masz nr; N: ni; ale w tym samym momencie co N: ni; S: chcesz? wiesz ze wszystko poszlo na wspak hehehe bez lilla ani rusz hehehe )))))))) Odpowiedz Link
nict1 Slo-onko pomiziaj serwer coby przestal byc taki 23.05.03, 21:01 dla Jtki zlosliwy jtka napisała: > co prawda dziś serwer jest dla mnie wyjątkowo złośliwy.., ale może da się > obłaskawić))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko pomiziaj serwer coby przestal byc ta 23.05.03, 21:05 Oki zrobie co w moich promykowych mocach. Moze bedzie lepiej ))) Odpowiedz Link
mrouh Re: Slo-onko pomiziaj tepse zeby mnie nie ucinała. 23.05.03, 21:20 Czy wiecie że był już 2005 post w szufladzie? A sieć działa beznadziejnie... Odpowiedz Link
aniouek1 2000 wystukane! TORCIK i BABELKI proooszeeee :)) 23.05.03, 21:11 oczekujac na PODUCHOWY JUBILEUSZ WIELKI poswietujmy w SZUFLADZIE malenki Odpowiedz Link
nict1 trzeba szalec poki czas ku temu hehehe !!!!! 23.05.03, 21:15 Aniouku witaj i czuwaj nad nami bo to chyba Twoja specjalnosc hehehe Odpowiedz Link
jtka Re: trzeba szalec poki czas ku temu hehehe !!!!! 23.05.03, 21:17 hihihiih Anioueku))) byliśmy tak zajęci czekaniem,że przegapiliśmy... A to ładnie nam się złożyło))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: trzeba szalec poki czas ku temu hehehe !!!!! 23.05.03, 21:22 Wlasnie, jak szalec to szalec, kto otwiera szampana na te 2005? Odpowiedz Link
aniouek1 Nictos !!!!!! otwieraj szampaniki babelki .. 23.05.03, 21:25 chca pofruwac hihihi ))) Odpowiedz Link
nict1 sie robi... BUUUUM!! PSZZZZZZZ :-) 23.05.03, 21:28 kurna! to babelki tez skrzydlate? Odpowiedz Link
jtka Re: sie robi... BUUUUM!! PSZZZZZZZ :-) 23.05.03, 21:29 pofrunęęęęęęłyyyyyy....)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: sie robi... BUUUUM!! PSZZZZZZZ :-) 23.05.03, 21:33 Łomatko nigdy jeszce nie pilam szampanskich fruwajacych babelkow. Ale nie powiem sa przepysznosciowe AAAAAAłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaa korek we mnie strzelil. A teraz mam slonecznego guza Odpowiedz Link
slo-onko Re: sie robi... BUUUUM!! PSZZZZZZZ :-) 23.05.03, 21:34 A mzoe jakis miuzik na te okolicznosc podwojnych obchodow? Jaka bysmy chcieli muzyke? Odpowiedz Link
jtka Re: sie robi... BUUUUM!! PSZZZZZZZ :-) 23.05.03, 21:36 Sloonko , ten guz jest szampańsko-słoneczny Odpowiedz Link
slo-onko Re: sie robi... BUUUUM!! PSZZZZZZZ :-) 23.05.03, 21:37 Serio? To ja poprosze o jeszcze jeden ........... (kielich szampana Odpowiedz Link
slo-onko Re: moze siatka na motyle sie przyda? 23.05.03, 21:41 Nie Nictus bo promienie mnie sie polamia jak mnie zlapiesz w te sieci dziurawe Odpowiedz Link
jtka Re: moze siatka na motyle sie przyda? 23.05.03, 21:52 i bąbelki chcesz łapać w siatkę? jeżeli tak to gęste oczka musi mieć))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: moze siatka na motyle sie przyda? 23.05.03, 22:11 To moze niech nas zlapie najpierw a potem my w tej sieci siedzac bedziemy razem lapac te bable a swoja droga ciekawe jak bysmy wygladaly uwiezione w Nictusowej sieci ? Odpowiedz Link
slo-onko Re: moze siatka na motyle sie przyda? 23.05.03, 22:19 Nowa ulepimy Zegnam wszytskich klorowych snow ))))) Odpowiedz Link
mrouh Re: Slo-onko poszlo nyny????? 23.05.03, 22:42 Bardzo możliwe, że padło w zachodnim kąciku, bo ciemno już... Ja też niestety idę sobie. U mnie mówi się "ziuziu" Dobranoc, bawcie się dobrze. Pa i gratulacje składam zaocznie gdyby wielkie 5000 padło dziś w nocy... możliwe to? Dobrych snów. Niech będą takie ładne, jak to co oglądałam przed chwilą... Odpowiedz Link
nict1 Dobranoc Mrouh i niech Ci tam samo ladne.... :-))) 23.05.03, 22:56 czy ja tu aby sam nie zostalem ze soba? Odpowiedz Link
mrouh Re: moze siatka na motyle sie przyda? 23.05.03, 22:23 slo-onko napisała: > To moze niech nas zlapie najpierw a potem my w tej sieci siedzac bedziemy > razem lapac te bable a swoja droga ciekawe jak bysmy wygladaly uwiezione w > Nictusowej sieci ? To my jeszcze nie jesteśmy w Nictusiowej sieci?... Fajnie łapie się bąbelki szampana wprost z powietrza. Zaraz mnie poniesie pod sufit, już mam brzuszek i głowę pełną baniek szampaniastych... Odpowiedz Link
nict1 hehehe :))))))))))))))))))))) 23.05.03, 22:24 slo-onko napisała: > Nie Nictus bo promienie mnie sie polamia jak mnie zlapiesz w te sieci > dziurawe Slo-oneczko,siatka na motyle miala byc do lapania fruwajacych babelkow hehehe )))) p.s. z tym serwerem to naprawde cos sie dzieje niedobrego, moze by mu ciut fantazji do pucharka polac? wytrzymal mnie, ze hohoho! Odpowiedz Link
nict1 szuszu... czy ja tu aby nie zostalem sam ze soba? 23.05.03, 22:58 pora duchow sie zbliza moze czas zaczac straszyc? Odpowiedz Link
aniouek1 jesli jeszcze jestes to... NIE ;) 23.05.03, 23:07 nict1 napisał: > pora duchow sie zbliza moze czas zaczac straszyc? A KOGO Ty Niktosiu chcesz straszyc? Hihihi szufladowe duszki zadnych strachow sie nie boja ..a moze znow - jak wczoraj - tylko swiatla mi zostalo pogasic? Odpowiedz Link
nict1 Aniouku.. 23.05.03, 23:18 aniouek1 napisała: > A KOGO Ty Niktosiu chcesz straszyc? jak bym byl sam ze soba, to... hmm.. moglbym tylko straszyc sam siebie tak? chyba mi zababelkowalo w mysleniu hehehe > Hihihi szufladowe duszki zadnych strachow sie nie boja cha! gadanko! strachow to moze nie ale mnie? Kto to wie? Dobranoc Aniouku, musze zwiewac, bo cieniutko widze wstawanie hehehe Odpowiedz Link
slo-onko Re: Aniouku.. 24.05.03, 08:17 Halo słoneczna pobudka )!!!! Obudzic sie, szuflada otwarta , slonce zaglada, smyra promykami, laskocze w te zaspane cudne twarze szuflado-poduchowcow. Wiecie co, nawet mnie sie tu u Was podoba, tak milo, przytulnie i wogole super )) Jak nie moge powitac nikogo na poduchach to robie to wlasnie tutaj i witam wszystkich społem, moze usiadzmy dzis wszyscy za naszym suto zastawionym stołem? Zycze udanej soboty, przyjemnego wypoczynku i super dobrego humoru. I niestety 5000 nie bylo, Rzulwia brak, czekamy dalej goszczac w szufladzie i dobrych ludzi )) Odpowiedz Link
mrouh sobota i slonce juz wstaly! 24.05.03, 09:02 witam wszystkich, przecierajac oczeta. Mam dzis nudny, pracowity dzien wiec z przyjemnoscia wsadze glowe do szuflady co jakis czas, zeby odsapnac.ieze bułeczki z kalarepką i masełkiem? Wiecie jakie to dobre? Aż by się jadło i jadło w nieskończoność. Zapraszam na kalarepkowe śniadanko. Odpowiedz Link
aniouek1 Witajcie :))) 24.05.03, 11:01 Dziendoberek ludkowie mili, i duszki szufladowe, i oczki poza szufladowe - Wam też życzę dobrego dnia Slo-onko napisała: > Halo słoneczna pobudka )!!!! > Obudzic sie, szuflada otwarta , slonce zaglada, smyra promykami, laskocze > w te zaspane cudne twarze szuflado-poduchowcow. Hihihi ale milusio > Wiecie co, nawet mnie sie tu u Was podoba, tak milo, przytulnie i w ogole > super )) Slo-oneczko – racz zauważyć, że PODUCHOWCY w SZUFLADZIE są na prawach gospodarzy > Jak nie moge powitac nikogo na poduchach to robie to wlasnie tutaj ...tylko dlatego robisz to tutaj, ze tam nie możesz? > i witam wszystkich społem, moze usiadzmy dzis wszyscy > za naszym suto zastawionym stołem? W SZUFLADZIE czarodziejski stoliczek suto zastawiony zawsze jeden i dla WSZYSTKICH Od świtu po zmrok, od zmroku po świt cały czas w gotowości czeka i bardzo się cieszy gdy KTOS cos podbiera, podchlipuje, smakuje i delektuje > Zycze udanej soboty, przyjemnego wypoczynku i super dobrego humoru. > I niestety 5000 nie bylo, Rzulwia brak, czekamy dalej goszczac w szufladzie i dobrych ludzi )) Rzulwik widać daleką pokonuje drogę, ale przyjdzie, na pewno przyjdzie i z czekania się bardzo ucieszy, a jak 5000 wystuka... to dopiero będzie bal ! Mrouh napisała: > witam wszystkich, przecierajac oczeta. Bidulinko, kiedy Ty się wreszcie wyśpisz do syta > Mam dzis nudny, pracowity dzien wiec z przyjemnoscia wsadze glowe do szuflady > co jakis czas, zeby odsapnac.ieze bułeczki z kalarepką i masełkiem? > Wiecie jakie to dobre? Aż by się jadło i jadło w nieskończoność. Zapraszam na > kalarepkowe śniadanko. Mrouh, Ty mnie tylko powiedz, jak pogodzić „nudny” z „pracowity” ? hihihi Bułeczki z masełkiem – znam, ale co do kalarepki... to samą pochrupać ..mniam mniam..i w zupie bardzo lubię znaleź, ale z bułeczkami i masełkiem... tego nie znam. Mówisz, ze to dobre? Muszę chyba popróbować skoro tak kusisz Wiecie co? Muszę, muszę się Wam czymś pochwalić Los obdarzył mnie dziś kolejnym cudem... obudziłam się i chce mi się żyć, bo słońce nie tylko świeci na niebie, Slo-onko rozpromienia i ogrzewa szuflade, ale też ŚWIECI...domyślcie się gdzie To naprawdę baaaardzo miłe świecenie i serduszkowo Wam życzę, żeby i Wam tak miło, cieplunio, i radośnie było Ratunkuuuuuu! Brakuje mi pomyślunku co dziś zrobić na obiadek? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Witajcie :))) 24.05.03, 11:08 Witaj aniouku A juz myslalm ze wczorajsze babelki uspily niektorych Ale fajnie ze ktos jest, mam komu pzryswiecac, no i czasem razic w oczeta zaspane Odpowiedz Link
aniouek1 Slo-oneczko :) 24.05.03, 11:24 slo-onko napisała: > Witaj aniouku > A juz myslalm ze wczorajsze babelki uspily niektorych > Ale fajnie ze ktos jest, mam komu pzryswiecac, no i czasem razic w oczeta > zaspane Przyświecaj, przyświecaj bez obawy o rażenie hihihi Bąbelki może nie tyle uśpiły tylko pounosiły co poniektórych z sobą, ale jak znam szufładowe życie - pofruwają, pofruwają i powrócą Na szczęście zawsze wracają Odpowiedz Link
aniouek1 ooobiad, ooobiad jedzie :-) 24.05.03, 15:29 Prosiłam: Ratunkuuuuuu! Brakuje mi pomyślunku co dziś zrobić na obiadek? I co? I nico Nict żadnego pomyślunku nie podesłał hihihi Dlatego, proszę siadać i bez szemrania zajadać to co jest, a jest... obiad jednodaniowy czyli ryba, ryba, ryba, ryba i surówki z czego tylko można było sobie wymarzyć o tej porze w... pobliskim barze Co Wy na to? Odpowiedz Link
mrouh Re: ooobiad, ooobiad jedzie :-) 24.05.03, 15:59 Aniouku, u mnie obiad równie prosty dziś i się nie zamierzam tym przejmować. Moje danie jest trochę zmyślone, inspiracją było marudzenie TŻ. Twierdzi, że głąbki to dobra rzecz, ale niepotrzebnie takie to skomplikowane. Wobec tego dziś mamy danie jednogarnkowe ryż+kapusta+pieczarki+por+przyprawy. I Prawie wszystko gotowane oddzielnie, ale potem wymieszane razem.Ja lubię. Smacznego! Odpowiedz Link
aniouek1 Re: ooobiad, ooobiad jedzie :-) 24.05.03, 17:11 mrouh napisała: > I prawie wszystko gotowane oddzielnie, ale potem wymieszane razem. a co razem? > Ja lubię. Smacznego! Jeśli tak smakuje jak sie domyślam to... mniam mniam <mlask> hihihi Odpowiedz Link
nict1 PODUCHOWY salonik szufladowy OPUSTOSZALY :( 24.05.03, 18:39 ale za to na PODUCHACH WIELKIE SWIETO hehehe )))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: PODUCHOWY salonik szufladowy OPUSTOSZALY :( 24.05.03, 21:26 Alez Nicciu nieopustoszaly. Ja wczesniej pzryzeklam czasami Wam poswiecic i nie tylkos woim blaskiem lecz usmiechem ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: PODUCHOWY salonik szufladowy OPUSTOSZALY :( 24.05.03, 21:28 A po za tym jestesmy wdzieczni za milo spedzony czas w oczekiwaniu na przybycie naszego gospodarza. Tu ktos wczesniej napisal, ze wszedzie dobrze ale w szufladzie najlepiej. Oczywiscie w szufladzie jest cudownie ale chyba na naszych poduszkach ciu ciut lepiej, bo jestesmy tam przeciez u siebie. Ale ja nie zapomne Waszej gosciny i bede zagladac do Was czasami ))))))) Odpowiedz Link
mrouh Re: PODUCHOWY salonik szufladowy OPUSTOSZALY :( 24.05.03, 23:57 Przyszłam powdychać świąteczną atmosferę z wczoraj na dobranoc. Co za pokręcony dzień to był... Idę spać, duszki kochane, nie mam już siły. U mnie pachnie dziś hiacyntami... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: PODUCHOWY salonik szufladowy OPUSTOSZALY :( 25.05.03, 00:11 mrouh napisała: > U mnie pachnie dziś hiacyntami... a to cudnie u mnie swiezo skoszona trawa i... tez mi sie podoba hihihi Dobranoc Mrouh, kolorowych snow Ja juz pozamykam i swiatelka jak zwykle pogasze Odpowiedz Link
slo-onko Re: PODUCHOWY salonik szufladowy OPUSTOSZALY :( 27.05.03, 09:08 Jak co dzien o tej porze witam cudnych mieszkancow szuflady. Wyobrazajac to sobie i piszac o tym mysle jak wygladamy. A jak? Jak krasnoludki biegajace po szufladzie, usmiechniete, radosne. No bo tak tu jest, milo i serdecznie. Zycze wszyskim udanego wtorku, choc u nas na poduchach dzis juz sroda Kto nie wierzy niech tam zajrzy czarno na bialym: "witam wtorkowo" -ale jednak sroda!!!! Odpowiedz Link
aniouek1 PODUCHOWY salonik NIE opustoszały ;) 27.05.03, 11:49 Slo-onko napisała: > Jak co dzien o tej porze witam cudnych mieszkancow szuflady. Wyobrazajac to > sobie i piszac o tym mysle jak wygladamy. A jak? Jak krasnoludki biegajace > po szufladzie, usmiechniete, radosne. No bo tak tu jest, milo i serdecznie. A ja widzę w szufladzie takie ogromniaste, cieplutkie serducha ze skrzydełkami ...cudne wizje Slo-nko, smuteczki też tu zaglądają tylko, że w szufladzie mamy na nie swoje sposoby Serduszka je przytulają, uśmiechami ogrzewają, niewidzialnymi skrzydełkami zmartwienia z łebków zdejmują, i życzliwie troskliwymi myślami pomagają widzieć bez patrzenia Smuteczki i radości TO TO samo, tylko od WIDZENIA zależy czym CO jest, a że "najwięcej widzą i słyszą ci, którym wystarcza słowo czy gest" to kiedy już WIDAĆ...to WSZYSTKIM jest radośnie My to wiemy, TY też WIESZ > Zycze wszyskim udanego wtorku, choc u nas na poduchach dzis juz sroda > Kto nie wierzy niech tam zajrzy czarno na bialym: "witam wtorkowo" -ale > jednak sroda!!!! Byłam i widziałam na poduchach dwie środy, dwie niedziele w kupie, środa we wtorek, za trzy dni sobota... hihihi W szufladzie czasami cuda się zdarzają, a na poduchach czarodziejskie dziwy hihihi Odpowiedz Link
kendo Re: PODUCHOWY salonik NIE opustoszały ;) 27.05.03, 13:36 Aaaaa soneczko i do mnie zwitalo od Slo onka,dziekuje Ci za promyczki.... A teraz chcialam Wam kilka slow o moim paszteciku,bo widze ,ze recepta Was zainteresowala; 40 dek.watrobki -kurczaczka - usmarzyc. 3 - 4 cebule sredniej wielkosci - zeszklic oddzielnie 3 -4 jajka w zaleznosci rozmiaru - ugotowac na twardo. Wsztstko zmielci przyprawic i ewentualnie dodac oliwe jezeli jest za suche, pozwolic cierpliwie na rowne przejcie smakowe i gotowe do papusiania.... PYCHOTKA,,,,jak dla nas......smacznego,pasuje na kazda okazje w zaleznosci od formy podania,,,,, Pozdrawiam smacznie mniam,mniammmmm,,,,,kendo,,PA;.. Odpowiedz Link
marucha1 Do Was moje duszki. 27.05.03, 14:39 kendo napisała: > Aaaaa soneczko i do mnie zwitalo od Slo onka,dziekuje Ci za promyczki.... > > A teraz chcialam Wam kilka slow o moim paszteciku,bo widze ,ze recepta Was > zainteresowala; > 40 dek.watrobki -kurczaczka - usmarzyc. > 3 - 4 cebule sredniej wielkosci - zeszklic oddzielnie > 3 -4 jajka w zaleznosci rozmiaru - ugotowac na twardo. > Wsztstko zmielci przyprawic i ewentualnie dodac oliwe jezeli jest za suche, > pozwolic cierpliwie na rowne przejcie smakowe i gotowe do papusiania.... > PYCHOTKA,,,,jak dla nas......smacznego,pasuje na kazda okazje w zaleznosci od > formy podania,,,,, > Pozdrawiam smacznie mniam,mniammmmm,,,,,kendo,,PA;.. Witaj Kendusiu.Takie smakowite przepisy tu podajesz,ze az chce sie o zakazach i nakazach zapomniec i pobiesiadowac troszke z Wami. A moze masz tez przepis na dwa serca w sosie z uczuc i pragnien?Lekko tylko tesknota i oczekiwaniem dosmaczone? Milo tu do Was zagladac,cieszyc oczy wasza radoscia,dzielic smutki i serce ogrzewac cieplem Waszych cudnych serduszek. Pozdrawiam Was wszystkich i specjalne uklony dla wszystkich duszkow ktore pojawily sie w czasie mojej nieobecnosci. Odpowiedz Link
kendo Re: Do Was moje duszki. 27.05.03, 15:27 marucha1 napisał: > > > Witaj Kendusiu.Takie smakowite przepisy tu podajesz,ze az chce sie o zakazach > > i nakazach zapomniec i pobiesiadowac troszke z Wami. Witaj Marucha,dawno temu sie spotkalismy,,,,, geboki uklony Ci przesylam i zarazem zapraszam do wspolnego biesiadowania,,,prosze rozgosc sie z roskosza,,,, > A moze masz tez przepis na dwa serca w sosie z uczuc i pragnien?Lekko tylko > tesknota i oczekiwaniem dosmaczone? A mam takowa recepte Marucho; 1).najpierw marzymy intesywnie co chcemy znalezc,i widzimy w marzeniach pelen sukces naszych poszukiwan. 2).spotkanie dwoch serduszek dochodzi w realnosci do sprawdzenia sie i w chwili rostania nawet na piec minut,powstaje tesknota i bol rozlaki,,,, czy moze byc taka recepta ???? > Milo tu do Was zagladac,cieszyc oczy wasza radoscia,dzielic smutki i serce > ogrzewac cieplem Waszych cudnych serduszek. > Pozdrawiam Was wszystkich i specjalne uklony dla wszystkich duszkow ktore > pojawily sie w czasie mojej nieobecnosci. Tez uwazam,ze "szufladka" to "OAZA Spokoju i Dobrych Serduszek" ,czasami gdy nawet jest sie w dolku i zajrzy do "szufladki" to serducho sie raduje i wlasne problemy robia sie mniejsze..... Pozdrawiam Wszystkich Milutko i Cieplutko:::::kendo...PA;.. > > Odpowiedz Link
jtka Pozdrawiam wtorkowo-środowo;-) 27.05.03, 16:37 witam szuflandię))) ja dziś dwa dni łączę, zatem i wtorkowe i srodowe ślę pozdrowienia Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Pozdrawiam wtorkowo-środowo;-) 27.05.03, 23:24 Serduszko Twoje podwójne pozdrowienia są śliczne,a "znak szczególny"jeszcze śliczniejszy Odpowiedz Link
aniouek1 PODUCHOWY salonik szufladowy OTWARTY :))) 16.08.03, 06:45 jest! i podusia też jest Cuuudnie...aaaa.... tego mi teraz potrzeba Odpowiedz Link