aniouek1 27.05.03, 00:42 Ulalko, bardzo proszę Świeżutka, pachnąca życzliwością i życzeniami jak najlepszych słów i samych dobrych wiadomości, Twoja, „osobista” SZUFLADOWA SKRYTKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BLYSKAWICZNYM jest! .... i niech Ci służy jak najlepiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nict1 list 1 27.05.03, 21:05 Ula-tko Ciesze sie, ze Ci sie NUMEREK podoba Pozdrawiam p.s. ze zdazaniem na TA poczte nie powinno byc problemu Odpowiedz Link
slo-onko Re: 28 - Skrytka listów do ULALKI 28.05.03, 10:43 Ulaleczko mila to ja listonoszka co dobre wiesci pzrynosze, dzis pzrynioslam malu cud o ktorym mowila aniouka )))) Cud sie zdazyl)))) Odpowiedz Link
nict1 list 3 28.05.03, 12:58 Ula-tko Wkladam glowe do szuflady, spogladam ze wspomnieniem CZASU na Twoja przegrodke, a tam PUSTO A p e l u j e do CIEBIE ! Pisz listy do swiata i do kogo chcesz, bo pieknie piszesz Pozdrawiam p.s. odbierz @ a nawet dwie i prosze - POMOZ Odpowiedz Link
nict1 list 4 od Kajtek43 30.05.03, 19:35 Re: 28 - Ulalka Autor: kajtek43@NOSPAM.gazeta.pl Data: 30-05-2003 18:58 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Rany, rany, dwa grzyby sztany! czegoś tu NAPRAWDĘ nie rozumiem, Ulalko, dziecko, co się dzieje????? -------------------------------------------------------------------------------- Ja nict1 - wyjalem list Kajtek 43 z Twojej PRZEGRODKI i wsadzilem do Twojej SKRYTKI Pozdrawiam Ula-tko : p.s. Kajtek43 nie gniewaj sie. W taka role Aniolek mnie w SZUFLADZIE wrobila hehehe Odpowiedz Link
nict1 list 5 30.05.03, 21:47 Ulatko Czy na werandzie mozna opowiadac bajki? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6265508&a=6265692 Wiem, ze poduchy wietrzyc mozna, ale nie wiem czy bajki lubia wiatr? Odpowiedz Link
nict1 list 8 03.06.03, 16:02 Witaj Ulatko Detektyw szuka-to normalne, ale zeby detektyw zginal-to juz mniej zabawne Ulatko wracaj natychmiast i nie baw sie ze mna w chowanego, bo nie lubie tego Hehehe, zartuje - lubie )) Odpowiedz Link
nict1 list 9 05.06.03, 20:36 Dziekuje Ulatko Dobre wiesci nie sa zle hehehe Pozdrawiam Odpowiedz Link
nict1 list 10 11.06.03, 12:12 Ula-tko, wiesz przecie jak ja lubie szarlotke. Z lodami czy bez, moglas mi gdzies schowac kapke hehehe Pozdrowionka Odpowiedz Link
nict1 list 11 11.06.03, 16:58 Ula-tko, jestes LEPSZA niz Twoja szarlotka, ktora wprost uwielbiam hehehe Pozdroweczka p.s. z lodow sobie oklad zrobie na glowe Odpowiedz Link
aniouek1 list 13 19.06.03, 13:29 Ulalko, czy "wszystko co jest krzywe, po to jest by prostować" ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasikk list 14 19.06.03, 23:48 ulalko, uszka do góry! wiem, że czasem nie łatwo... ja myślę sobie zawsze, kiedy spotka mnie jakiś zawód, że nic mi się nie należy od nikogo i sama nie muszę nic nikomu dawać. mogę, ale NIE MUSZĘ. i jesli dam, nie mogę spodziewać się niczego w zamian. po prostu daję, bo chcę i kropka. tak to działa. serdeczne pozdrowionka ) Odpowiedz Link
aniouek1 list 15 20.06.03, 00:33 Ulalko, może pomożesz.. Marucha wymyślił wątek "Rękawkowa PODUSIA Szufludków", o czym już wiesz, ale trzeba ten "rękawek podusiowy" wcześniej precyzyjnie "uszyć" Marucha wstukał ciekawy, dobry, madry tekst, ale trzeba coś jeszcze dopracować. Praca czeka w "administracji" Pozdrawiam serduszkowo P.S. Uśmiechnij się Ulalko, a jeśli masz mało swoich, weź moje i wykorzystuj bez ograniczeń )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nict1 list 16 20.06.03, 11:16 Czee Ulatka Jutro było wczoraj, a @ jak nie było tak nie ma Pozdrawiam p.s. Jestem na chwile,ale postaram sie polatac i polapac co sie da; nie bylo mnie chwile, a tu i tam zmiany, jakby tormado przelecialo. Odpowiedz Link
nict1 list 17 od Transika z 19-06-2003 07:42 20.06.03, 12:07 Autor: transoptor@NOSPAM.gazeta.pl Data: 19-06-2003 07:42 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- -nikogo nie starałem się bronić,miałem po prostu wątpliwości... -nikt mi nie groził,a gdyby nawet,to nie jestem człowiekiem,którego łatwo zastraszyć... -reszta jest nonsensem...bardzo mi przykro że coś takiego o mnie pomyślałaś... ... -- Odpowiedz Link
aniouek1 list 18 21.06.03, 02:14 Ulalko, dobrego, pięknego lata, pogodnego nieba i serc otwartych dla Ciebie i na Ciebie nie tylko tą porą roku Pozdrawiam serduszkowo P.S. "Na pochyłe drzewo, nawet koza wyskoczy" Odpowiedz Link
aniouek1 list 19 26.06.03, 17:50 Ty też chcesz mieć? To trzeba było wcześniej włożyć rączkę do mojej @. Tu dostają tylko Ci, którzy chcą Rozumiem, że chcesz. Lecę podać Ci to co mam do rozdania Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 20 26.06.03, 20:09 ..Ulalko Witam Cie serdecznie pytasz o moj dzionek???,pracowity mamy malarza co chatke konserwuje a ja czasami swoim oczkiem asystuje. Obiecalam sobie,ze jak pojdzie o 16:00 do domciu to na sloneczko wypezne,ale pogoda sie zawziela na mnie. Nadciagnely churzyska burzowe,zamruczaly i deszczykim pokropilo. A koktailik,to juz z tegorocznych jagodek ???? mniam...lubie takie pychotki....dziekuje za poczestonek. Pozdarwiam cieplutko...kendo Odpowiedz Link
kendo Re: list 20 ,,a ja nie licze cyferkami,,,, 28.06.03, 11:33 Witaj Skarbie dzieki za jagodki,,,, lubilam ja zawsze zbierac i jesc prosto z garsci, pachnace lasem i sloneczkiem.... nastruj powinien byc lepszy, ale malarz juz caly tydzien sie kreci i nie moge sie poopalac. Mysle,ze juz dzisiaj bedzie koniec,,,, Pozdrawiam Cieplutko,,,Pa,,kendo Odpowiedz Link
marucha1 List 21 28.06.03, 11:58 Dzien doberek Ulaleczko, Dzieki sliczne za fluidki.Ja wysylam Ci sloneczka promyczkow kilka i do tego kilka chmurek do smaczku.Usmiechow tak ze dwa funty a dobrych mysli ile zapragniesz.One nie tucza.Milego dzionka Ci zycze. Odpowiedz Link
aniouek1 list 22 08.07.03, 17:26 Witaj Ulalko Dalej NIC Mam pomysł, ale... aż się boję o nim pisać Pozdrawiam P.S. Jeszcze się jedną noc z tym pomysłem prześpię i jak się nie ulotni, to się nim z Tobą podzielę. Odpowiedz Link
aniouek1 list 23 11.07.03, 00:54 Witaj Ulalko Przespałam, nie ulotnił się, muszą mu tylko piórka urosnąć zanim wyfrunie Pozdrawiam serduszkowo P.S. czekam na @, jak dostnę to wypuszczę Odpowiedz Link
aniouek1 list 24 12.07.03, 23:35 Witaj Ulalko Odważyłam się wysłać i mam jeszcze nadzieję, że Ty odważysz sie odebrać @ Sprawa jest bardzo... Pozdrawiam serduszkowo P.S. CZEKAMY NA SZPILKACH! Odpowiedz Link
aniouek1 list 25 13.07.03, 12:13 Witaj Ulalko Ruszenie też się liczy.. jak wszystko Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 26 19.07.03, 11:57 Witaj Ulalko Do wczoraj było dużo "?". Od wczoraj jest OK Dziękuję i pozdrawiam serduszkowo P.S. @ poleciała Odpowiedz Link
aniouek1 list 27 16.08.03, 05:44 Witaj Ulalko Tobie też nie po drodze Szuflandia od czasu jakiegoś Bajki obiecane czekają i już doczekać się nie mogą Twojego opowiadania Pozdrawiam Odpowiedz Link