aniouek1 list 79 04.10.03, 18:23 Kasikk... nic a nic.. głucha cisza, aż w uszach dzwoni, aż w duszy grzmi Czegoś TAKIEGO jeszcze u Kendo niiiiiiiigdy dotąd nie było Aż mi się zimno robi.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 80 05.10.03, 12:36 ,,Kasiczku! juz jestem,,,, jestes Wspaniala i rozumialas "byczka"ze trzeba go samego zostawic. Dziekuje CI z calago serca za Twoj respekt. Troche sie zasmucilam,bo niewiedzialam,ze sprawie Ci tyle smutku i zamartwienia, ale teraz jest "dobrze",zostalam zapewnieniona.. Pozdrawiam cieplutko i w podziece obdarowuje koszem kasztanow i woreczkiem pieknych barwnych lisci,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: list 81 05.10.03, 13:02 OJ! Kasiku niewiedzialam,ze cos takiego moze mnie "starowinke" spotkac,siedze i lize teraz swoje rany,,,, i probuje sie usmiechac przez zamglone oczeta lzami,,,, dzieki,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 82 05.10.03, 14:07 nie,Kasiku, juz nie chlipie, ale bylo straszecznie, swiat sie caly zawali,,,, teraz wylazlam na prosta,,,,dziekuje,,,PA;.. odpisze Ci na e-maila zdziebko pozniej,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: list 83 06.10.03, 17:28 Witaj Kasikku!!!! a co to za grypidlo co niechce Cie w spokoju zostawic ????? niedaj sie chorubsku,,,, siedziec drugi tydzien w domciu, to wiesz ,ze to tragedia dla "byczkow" a przynajmniej dla mnie. Chodzilam po scianach,mialam straszny humor, jak mialam polecenie lekarza nieopuszczac domu,a nawet nie spotykac zadnych ludzi "nowych"tylko tych co tydzien przed operacja,,,, jeszcze sie calkiem nie pozbieralam, ale miasto z siostra na pocieszenie samej siebie zaliczylam.... wracaj szybko do zdrowka,,,,pozdrawiam cieplunio i sciskam delikatnie....PA;:. Odpowiedz Link
anielka_m Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 06.10.03, 17:46 hej Kasikku, życzę dużo zdrówka, pij herbatkę z miodem, tylko nie za gorącą, bo to szkodzi na gardziołko, grzej się w łóżeczku (z ... kotkami)i nic się nie martw. Wypędzimy to grypsko. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link
anula73 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 06.10.03, 21:55 witam na razie nie moge podziekowac ale ladnie sie usmiecham )) pozdrawiam cieplo )) Odpowiedz Link
venuse Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 11.10.03, 17:14 Kasiku na hebanowej jest w [ nie mam nic do powiedzenia ] NIEBO i dzięki Niebu nie ma stanów niewiadomych. A pisanie...jakoś trzeba malować odcienie szarości. Pozdrowienia w słoiku z dżemem jeżynowym przynoszę Odpowiedz Link
venuse KASIKK 12.10.03, 20:13 Jednym z celów mojego istnienia jest nie dopuścić do zniewolenia. Odpowiedz Link
kendo Re: KASIKK 13.10.03, 17:53 i jak pierwszy dzien w pracy,,,,zyjesz????? a i na dodatek zimno brrrrr!!!!, u nas dzis wzgledna pogoda +8 stopni,,,, sloneczko cudnie swiecilo,,, a ja jak zwykle z adrenalinka sie mocowalam,,,,, pozdrawiam cieplunio,,,, odpoczywaj na jutrzejszy dzien,,,,PA;.. Odpowiedz Link
venuse Re: KASIKK 17.10.03, 22:05 chcesz brzoskwinkę czy kasztana? Przynoszę w koszu rosą poranną zraszane Odpowiedz Link
venuse Re: KASIKK 17.10.03, 22:06 już wiem o czym szemrzesz....KAsik tyle, że u mnie to niewykonalne z medycznego punktu widzenia...... Odpowiedz Link
kendo Re: KASIKK 21.10.03, 15:59 ach te Twoje kocieta, to cala radosc,jak zaczynaja dokazywac, wspolczuje Twojej psiunce-bidulce.... a nasz to kociakow nie lubi,musze go mocno trzymac i powtarzac komando, zeby dal spokuj z ciagnieciem na spacerach za kotami, bo inaczej szorowala bym asfalt,,,, kiedys na drzewo sie wdrapal za kotem i spadl,trzeba bylo szyc lape bo roscial o kamien spadajac....a i nos tez juz mial podrapany kilkakrotnie,... pozdrawiam cieplunio,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: KASIKK 22.10.03, 21:32 nie bylam w Kazimierzu, ale opis jest cudowny,taki sielankowy,,,, pozdrawiamcieplunio,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: KASIKK 23.10.03, 00:00 ,,Lalka,, a co Ty tak dzis jeszcze nie w lozeczku,,,??? zasiedzialas sie co????? wypycham Cie juz do nana i przykrywam koldereczka z gwiazdeczek,,, slodkich snow,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: KASIKK 24.10.03, 16:35 z Toba zegna sie uroczyscie,,,, niewiem czemu,ale jakos tak mi bedzie smutno bez Ciebie Kasikku usciski i caluski przesylam PA;.. trzymaj sie zdrowo do tego czasu.... jak przyjade to wszystko wyrownam hi,hi,PA;..kendo PS; najgorzej mnie martwi Anioueczek, ale jak sie "zjawi to pozdrow Go bardzo milusio odemnie,,,-dzieki. Odpowiedz Link
kendo Re: KASIKK 25.10.03, 00:00 juz nie chlipaj Lalka, podaje kraciasta chusteczke ,wytrzyj lezki i nosek i usmiechaj sie ,,,,PA;..Kasikku, szybko zleca dni,,,, Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 25.10.03, 21:21 Kasiku..trzymam kciuczki za twe plany..caluski..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 26.10.03, 15:41 Aby dzisiejszy Twoj Dzionek byl Piekny.. Poswiatowska.. "daj rękę zaprowadzę cię w krajobraz miasta Li tam delikatne kolory płowieją w słońcu ziemia oddycha jakby nie żyła i spokojny uśmiech mistrza na ziemi twoje włosy wiatru pełne przylgną do policzków twoje dłonie pragnieniem zgięte palcami otwartymi zakwitną cisza mieszka w spojrzeniu mistrza Li patrzy oczodołami i słońce nazywa po imieniu i światło w słowie pieści jak włosy i kolor gładzi i mówi dłoń ucisz wyciągniętą a świat ci podam na dłoni" Odpowiedz Link
aniouek1 list 101 29.10.03, 12:08 Witaj Przepraszam, że tak nagle i bez uprzedzenia zniknęłam, ale.. tak bywa, że nie zawsze sami bywamy "uprzedzani" o możliwości zniknień, zagubień i.. nie przewidywalnych absencji. Jestem i bardzo się cieszę, że TU w Szuflandii odnalazłam siebie w WAS... w Tobie także. Dziekuję, że JESTEŚ. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 03.11.03, 23:51 Kasiku ciesze sie ze sie odnalazlo..Caluski Mala Odpowiedz Link
aniouek1 list 103 05.11.03, 09:51 Witaj Cudnie, że już dobrze wszystko jest... i niech tak będzie... cudnie Pozdrawiam Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 06.11.03, 16:02 Kasiku Slodkiego Dzionka..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 07.11.03, 19:24 Kasiczkku,,,,, juz jestem,,,,ale Cie jakos zobaczyc nie moge, to chyba ,ze jeszcze troche brakuje mi "wypoczecia" ale juz jutro bedzie dobrze,,,, trzymaj sie zdrowo,,,,pozdrawiam cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 37 - Skrytka listów do KASIKK 07.11.03, 19:30 no,to popatrz, jaka jestem zmeczona,(zdaje sie ,ze w poludnie Cie gdzies tu widzialam) czytam i chyba niewiem nawet komu odpowiadam hi,hi, przepraszam Kasikku,jutro sie poprawie.... PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 38- Skrytka listów do KASIKK 07.11.03, 20:43 to dobrze,Kasikku,ze sie nie gniewasz.... wiesz,cos nie moge jakos odpoczac , krece sie w lozu,to wstaje , czekam,az mnie sen zacznie mozyc, to bede spala chyba do poludnia, jak "czarna perla" mnie nie obudzi,,,, dobrej nocy Kasikku,,,pieknych snow Ci zycze,,,pA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 10.11.03, 16:17 Aby dzionek byl mily..Mala chcę pisać o tobie twoim imieniem wesprzeć skrzywiony płot zmarzłą czereśnię o twoich ustach składać strofy wygięte o twoich rzęsach kłamać że ciemne chcę twoje imię z gwiazdami zmieszać z krwią być w tobie nie być z tobą zniknąć jak kropla deszczu którą wchłonęła noc. mam szczęście! mam szczęście! krzyczą dzieci chwytając piłkę z nurtów wody a ono - na niebie świeci roześmiane złotem - młode wyciągnij rękę - zamknij płonący krążek w pięści i głośno - głośno krzyknij - mam szczęście - Odpowiedz Link
aniouek1 list 109 12.11.03, 16:41 gdzieś się podziała? Zafurgotałaś, przeleciałaś i tyle Cię jest, a właściwie było bo teraz nie widać to chyba nie ma Wracaj i rozkładaj po skryteczkach usmiechy i humorki najlepsze po woreczku tu, tam, a gdzie nie można wcisnąć to choć po gramie, szczypcie, okryszunce Odpowiedz Link
aniouek1 list 110 12.11.03, 17:57 nie wiesz co pisać? Kasikk, ja sobie myślę, że ludziom trzeba dawać to czego prawdziwie ludzie potrzebują, a nie to co nam samym zbywa, bo jeśli nam, to pewnikiem nie tylko nam samym. Wielką wdzięczność moja dusza zawsze czuje za dar życzliwej myśli ubranej w tyle piękne co proste słowo... Myślę, że i w tym także moja dusza nie jest żadnym wyjątkiem. Dobra, życzliwa myśl, dobre słowo cenniejsze nieraz od zda się bardziej użytecznych w swojej namacalności darów na tym NASZYM świecie... Ja tak myślę... czy Ty... nie wiem ale się spodziewam, że wiesz o czym mówię zwłaszcza w międzysłowiach Teraz już naprawdę wyjść muszę... musiałam wrócić by ten jeden liścik jeszcze dzisiaj zostawić. Pozdrawiam serduszkowo dobrej życząc nocy Odpowiedz Link
kendo Re: list 111 12.11.03, 21:12 Kasikku a co sie dziej u Ciebie, ze taka pustka Cie ogarnela,,,,???? pozdrawiam pelna nadziej ,ze bedzie niedlugo lepiej,,,, usciski i caluski przesylam na dobranoc,,,,PA;.. Odpowiedz Link
eurofabrika_com Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 12.11.03, 23:28 A czy to prawda ze kazda Kasia to kochasia ???? Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 13.11.03, 20:30 Oby Ci Twa mila sercu osoba pomagala w tym domowym trzesieniu ziemi..i futrzaki tudziez..mala Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 15.11.03, 22:31 Witaj Kasikku,,,, to chyba tylko dobrze , ze tak sie schodzimy..... ale sie nastraszylam,,,,, dziecie zadzwonilo,ze kamienica sie palila.....usch..... na szczescie w trzeciej klatce schodowej i niema szkody okopcenia pozarowego w swoim mieszkaniu.... Milej Nocy Kasikku,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 15.11.03, 22:58 a,moze nie zmeczysz,,hi,hi, najgorsze to skakanie ,,,, z Kasikka na kendusia hi,hi, i odwrotnie,,,, jutro sie moze przejade zobaczyc "palenisko" zaczyna sie robic cos niedobrze w naszym cichym miescie.... ale miejmy nadzieje,ze bedzie "cicho" Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 15.11.03, 23:09 to milej Nocy Kasikku pieknych snow i nie popsoccie za duzo hi,hi,PA;.... a jeszcze Cie nakryje kolderka w gwiazdeczki,,,na piekniejsze sny,,,,PA;.. Odpowiedz Link
anula73 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 16.11.03, 14:35 Dziekuje Kasiczku przyda sie pozytywna energia, oj przyda... nie cierpie poczucia bezradnosci, zwlaszcza gdy nie moge pomoc komus, kogo kocham (( Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 18.11.03, 15:56 Kasiku..Dnia szczegolnie Pieknego..Mala Kochanka Leopold Staff Przyjdę do ciebie w północ ciemną, z nowiem... Drogę przez półmrok wskaże mi tęsknota... A ty, choć o swym przyjściu nie powiem, Wyjdziesz i sama otworzysz mi wrota. Choć ciemno będzie, nie spytasz, kto jestem... Dotkniesz mej dłoni i zaraz się dowiesz... W głębokiej ciszy o nic słów szelestem Nie spytam ciebie - a ty mi odpowiesz... Cicho mnie w blade pocałujesz skronie, A choć nie wyznam ci, że mnie coś tłoczy, Ty mi utulisz głowę na swym łonie I sama w wieczny sen zamkniesz mi oczy... Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 19.11.03, 10:18 Kasiczkku bedziesz taka grzeczna i zdadzisz recepte na zapiekane pory pod mozarela.... tak to smacznie sie czytalo, ze az sie poslinilam hi,hi, pozdrawiam cieplunio i milunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 19.11.03, 12:22 dzieki Seruszko Zlote,,,,, ze wzgledu na moje unieruchomienie,bede musiala poczekac na ta pychotke, chyba ze slubne bedzie chcialo do sklepu pojechac i zaspokoic moja pychotke,,,, az klawisze poslinilam hi,hi,hi,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 19.11.03, 20:42 Kasikku,,, probowalam Ci podeslac cosik i skrzynka "wariowala" w koncu jak wyslala to zobaczylam,ze to nie to,a to w sypialni,,,,, a to co mialo byc wyslane zostalo gdzies po drodze w kuchni hi,hi, jutro sprubuje,,,, trzymaj sie milutko,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 20.11.03, 12:10 Skarbie napisz czy dostalac i co..... umieram z niecierpliwosci..... trzymaj sie przy humorku dzis tez,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 20.11.03, 18:12 Kasikku,,,, juz golabka wyploszylam z kuchni.... i pewnie tez sie blyszczy hi,hi, milego wieczoru i nocy ....PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 124 23.11.03, 19:30 Kasikk <wstydnomi> zjadłam calusieńkie pudełko czekoladek Uszy mam w górze, ale dusze na ramieniu... Odpowiedz Link
aniouek1 list 125 23.11.03, 19:41 uśmiech ciutkę zezowaty ale jest A z miodem.. Twoje słowa też nim są... dziękuję Kasikk Odpowiedz Link
mrouh Skrytka listów do KASIKK- FRANCAIS 23.11.03, 19:50 Tu ecris pas mal apres la pause de dix ans J'ai tout compris- plutot le passe compose et TOUT on met entre l'auxiliaire (avoir) et le participe passe (compris). faire partie= być częścią il faut dire plutot "participer a ton cours" ou "faire partie de Szkólka Niedzielna (L'ecole de Dimanche) J'espere que je n'ai pas fait beaucoup de fautes et qu'il y aura encore des lecons poprawiać błędy= corriger les fautes tout ce que j'avais ecrite ou plutot "j'ai ecrite" (użycie plus-que-parfait sugeruje, że mówisz o czymś, co stało się przed czynnością, którą wyraziłabyś w passe compose) Je n'ai pas ecrit en francais depuis plus de dix ans Ne te decourage pas, Kasikk, car ton message est bien comprehensible bien qu'il y ait quelques fautes. Bon courage Odpowiedz Link
kendo Re: Skrytka listów do KASIKK- po polsku 24.11.03, 22:46 Kasiku uda sie nastepnym razem.... do odwaznych swiat nalezy.... Slodkich snow,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Skrytka listów do KASIKK- po polsku 26.11.03, 18:14 Nie smuc sie Skarbie,,,,, to tylko pora roku co jest teraz smutna.... usmiechnij sie,,,, pozdrawiam z pelnym usmiechem na mym paszczydelku,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 129 26.11.03, 18:43 Kasikk, to do Ciebie nie pasuje... do Ciebie pasuje uśmiech i już! Jak Ci swoich nie starcza łap moje i rób z nimi co dusza zapragnie )))))))))) Prosze..powiedz, że już Ci lepiej i wcale nie jest smutno Odpowiedz Link
kendo Re: list 130 26.11.03, 19:27 To sie ciesze Kasikku, ze pyszczek zaczyna pokazywac pierwsze grymasy usmiszku takiego szczerego i wesolego,,,, Trzymaj sie,,,,juz niedlugo weekend.... odpoczniesz do woli,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 131 01.12.03, 21:11 A ktoz to sie odwazyl,stanac na Twej drodze Kasikku ???? juz odganiam to "zlo nieczyste"-a sio!, a kysz ! maro/zjawo nieczysta,,,,, no ,jutro powinno byc dobrze Kasikku.... Trzymaj sie milutko i milego wieczoru/nocy....PA;.. Odpowiedz Link