Dodaj do ulubionych

solarium na kabatach

07.03.06, 11:24

Kobitki - pamietam, ze pytalyscie kiedys o fryzjera na Kabatach, a czy
moglybyscie polecic jakies dobre solarium. Bylam pare razy na Zaruby 9, ale
tam teraz zako ktos z tego lozka korzysta i jest tak cholernie zimne, ze nie
da sie na nim polozyc. Mam wielka ochote na male doswietlankosmile
Pytanie oczywiscie nie tylko do Kobitek wink
Obserwuj wątek
    • kinkygirl Re: solarium na kabatach 12.03.06, 09:40
      ja byłam wlasnie na solarium na bazarku. mila obsługa.
      byłam w tym stojacym, wiec na relaks raczej sie nie nastawialam smile
      ale nie jestem zadnym ekspertem od solariow.

mnie najbardziej interesuja godziny otwarcia, bo rzadko jestem w domu przed 20 :
      (
      • blue25 Re: solarium na kabatach 28.03.06, 11:38
        Ja mogę polecić solarium stojące w Hair Max w Tesco - otwarte do 22.00.
    • margoo77 Re: solarium na kabatach 28.03.06, 12:31
      Ja polecam solarium Nova-2 na rogu Ekologicznej i Mielczarskiego - otwarte do
      22.
    • vivawawa Re: solarium na kabatach 29.03.06, 14:33
      solarium Słoneczko na ul. Belgradzkiej 10
      też czynne do 22
      • kendi1 Re: solarium na kabatach 23.04.06, 21:07
        Klub Bodyshape - solarium stojące 7.30-23.00
    • amraamra Re: solarium na kabatach 02.06.06, 23:35
      zgadzam się - nova 2 jest godne polecenia. Mają najlepszy sprzęt (w ogóle są
      poważnym dystrybutorem sprzętu solaryjnego) i profesjonalną obsługę. Jeśli
      jeździsz metrem, to po drodze, metro służem, w Landzie jest równiez bardzo dobre
      solarium
      • layla_mm Re: solarium na kabatach 02.06.06, 23:56
        rowniez polecam nova-2!!!! smile
        • motyyylek Re: solarium na kabatach 09.06.06, 13:07
          Bylam ostatnio w Nova 2, dawno nie odwiedzalam solarium, wiec nie wiedzialam
          jakie ceny na rynku- 2 zl/min albo 1,60/ min na drugim lozku, to chyba drogo??!!
          Moze macie jakies inne propozycje???
          • magdawe Re: solarium na kabatach 09.06.06, 14:19
            Tak, 1,60 - 2,00 to chyba rzeczywiscie drogo, bo generalnie 1 min. kosztuje 1
            zł. Ale - bylam w Tesco ze 4 razy po 6-7 min. i w ogole sie nie opalilam sad
            Wiec chyba przejde sie do Nova2, zaplace 2 zł, ale przynajmniej efekt bedzie.
            • nowatu Re: solarium na kabatach 09.06.06, 14:56
              witam, ja byłam ostatnio na solarium na kabackim dukcie w klubie fitness...
              bardzo dobre nowe lampy 1,2 minuta do innych chodzilam na 15 min i nie bylo
              takiego efektu jak tu po 8 do 10 min.
              • jan-w Re: solarium na kabatach 09.06.06, 15:14
                A jak szybko opalają, to zaleta ?
                Dla zdrowia i niestarzenia się skóry - chyba nie bardzo.
              • motyyylek Re: solarium na kabatach 09.06.06, 19:41
                To fakt, ja po Nova 2 juz wieczorem widzialam rezultat, a bylam tylko na 5
                minut. Biorac pod uwage Wasze doswiadczenia i nieopalajace lozka uwazam, ze
                warto wydac wiecej kasy i widziec efekt smile Zostaje w Nova 2.
                • animass1 Re: solarium na kabatach 10.06.06, 18:21
                  hmmm...a ja dziś specjalnie wybrałam sie na zwiedzanie tego polecanego
                  solarium...i go nie dojrzalam. Czy to na pewno na rogu Ekologicznej i
                  Mileczarskiego? Bo owszem, kawałek w strone lasu jest jakies "Big solar coś
                  tam", ale nazwy Nowa-2 nie widzialam. Czy to wlaśnie to?
                  Ps. Jeśli chodzi o efekt i dobrą ceną (1min.-1pln) to polecam Studio 9 na Zaruby 9.
                  pozdrawiam
                  a
                  • motyyylek Re: solarium na kabatach 11.06.06, 23:03
                    Wcale sie nie dziwie, ze ciezko znalezc to solarium Nova 2. Jest bardzo zgrabnie
                    ukryte w "podziemiach".

Proponuje isc od Wawozowej w Mielczarskiego. Po lewej stronie drugi budynek to
                    Ekologiczna 8 i musisz zagladac do piwnic tego bloku. Mniej wiecej w polowie
                    bloku sa schodki w dol i tam jest wlasnie gabinet kosmetyczny i solarium.
                    Ja sama mieszkam w poblizu i przez dluzszy czas wcale nie wiedzialam, ze tam
                    jest gabinet kosmetyczny, wiec szczegolowo wyjasniam, bo wiem, ze trudno go
                    znalezc. Powodzenia smile)))
                    • bogusiawrobel Re: solarium na kabatach 28.06.06, 15:56
                      Ja naprawdę poleeecam gorąco Słoneczko na Belgradzkiej,kilka łóżek,także tuba
                      ceny od 1,20 do 1,80,miłe panie tylko ostatnio duzo chetnych i lepiej się
                      umawiać telefonicznie.Uwaga!tuba nieżle grzeje za 1,20!!!11
    • andy322 Re: solarium na kabatach 04.07.06, 14:48
      a ja byłam wczoraj na dembego 12 (okolice relaksowej)solarium z nawilżaniem
      (choc nie do końca jestem przekonana czy to potrzebnewink, z muzyczka, drugie
      łóżko troche mocniejsze(ale bez muzyczkiwink 1 zł za minutę. lampy ok. maja teraz
      zmieniac lampy na jednym z łóżek na tzw. brązujące(ponoc można się opalić po
      jednym razie np. na imprezke wieczornąwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka