gronia10 27.11.11, 10:33 też są ludzkie) czasem to konieczność. Jak Wam się wydaje,w którym znaku powinien być Księżyc przy zakładaniu sztucznej szczęki? Jakie aspekty korzystne? Chcę babci doradzić,pomożecie?)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuvvo Re: Trzecie zęby 29.11.11, 16:03 nie mam pewnosci czy aspekty musza byc korzystne. bo jesli jest jakas inwazja w cialo to mi sie z kwadratura kojarzy. zeby: saturn i ascendent. moze zajrzyj tez w progresje babci. nuz widelec jej tam moze wenus przychodzi i sie babcia upiekszy. Odpowiedz Link
acrux_79 Re: Trzecie zęby 29.11.11, 16:32 Operacjom nie sprzyja Księżyc w tym samym znaku, którego dotyczy. Zęby (sztuczna szczęka) są dwuznaczne - może to być i znak Barana (głowa), ale też Koziorożec (kości, zęby). Polecałbym więc, by tego dnia Księżyc znalazł się w Raku, lub Wadze. Na dodatek sprzyjałoby, by Słońce znalazło się w Koziorożcu, albo Baranie. Słońce w danym znaku wzmacnia narząd, Księżyc osłabia. Więc Słońce w Koziorożcu (raczej) albo Baranie i jednocześnie Księżyc w Raku, albo Wadze. Dla bezpieczeństwa pomieszałbym znaki, bo z pełnią różnie bywa, więc Słońce Koziorożec - Księżyc Waga, albo Słońce Baran - Księżyc Rak. Odpowiedz Link
acrux_79 Re: Trzecie zęby 29.11.11, 16:33 Zapomniałem dopisać, że Księżyc powinien się znajdować w opozycyjnym znaku do znaku sygnifikującego odpowiednie narządy. Stąd się wzięła Waga (opp Baran) i Rak (opp Koziorożec) oczywiście. Odpowiedz Link
aarvedui Re: Trzecie zęby 01.12.11, 15:20 w zasadzie, to mógłby też być w zodiakalnym przeżuwaczu - Byku no i znak stały, może i zęby bardziej stałe będą Odpowiedz Link