Dodaj do ulubionych

Trzecie zęby

27.11.11, 10:33
też są ludzkiesmile) czasem to konieczność. Jak Wam się wydaje,w którym znaku powinien być Księżyc przy zakładaniu sztucznej szczęki? Jakie aspekty korzystne? Chcę babci doradzić,pomożecie?smile))
Obserwuj wątek
    • nuvvo Re: Trzecie zęby 29.11.11, 16:03
      nie mam pewnosci czy aspekty musza byc korzystne. bo jesli jest jakas inwazja w cialo to mi sie z kwadratura kojarzy.
      zeby: saturn i ascendent. moze zajrzyj tez w progresje babci. nuz widelec jej tam moze wenus przychodzi i sie babcia upiekszy.
      • acrux_79 Re: Trzecie zęby 29.11.11, 16:32
        Operacjom nie sprzyja Księżyc w tym samym znaku, którego dotyczy. Zęby (sztuczna szczęka) są dwuznaczne - może to być i znak Barana (głowa), ale też Koziorożec (kości, zęby).

Polecałbym więc, by tego dnia Księżyc znalazł się w Raku, lub Wadze. Na dodatek sprzyjałoby, by Słońce znalazło się w Koziorożcu, albo Baranie. Słońce w danym znaku wzmacnia narząd, Księżyc osłabia.
        Więc Słońce w Koziorożcu (raczej) albo Baranie i jednocześnie Księżyc w Raku, albo Wadze. Dla bezpieczeństwa pomieszałbym znaki, bo z pełnią różnie bywa, więc Słońce Koziorożec - Księżyc Waga, albo Słońce Baran - Księżyc Rak.
        • acrux_79 Re: Trzecie zęby 29.11.11, 16:33
          Zapomniałem dopisać, że Księżyc powinien się znajdować w opozycyjnym znaku do znaku sygnifikującego odpowiednie narządy.

Stąd się wzięła Waga (opp Baran) i Rak (opp Koziorożec) oczywiście.
          • gronia10 Bardzo dziękuję za rzeczowe komentarze n/t 01.12.11, 12:59
            • nuvvo spoko, po prostu ignoruj niektórych użytkowników 01.12.11, 15:52
              jak wyżej smile
          • aarvedui Re: Trzecie zęby 01.12.11, 15:20
            w zasadzie, to mógłby też być w zodiakalnym przeżuwaczu - Byku wink
            no i znak stały, może i zęby bardziej stałe będą wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka