Dodaj do ulubionych

Nawet gdański Neptun

15.04.12, 11:21
posąg boga mórz ,stojący na Długim Targu, "załapał się" na tranzyt Neptuna przez znak Ryb i postawiony w 1633 teraz właśnie doczekał się pięknej renowacji. Ja astrologię dostrzegam wszędzie-smile),a Wy?
Obserwuj wątek
    • czarownica_w_piskownicy Re: Nawet gdański Neptun 22.04.12, 20:18
      O ile informacje w necie są wiarygodne to Neptuna postawiono 6 października 1633, niestety godziny już nie odnalazłam. Ustawiłam na godz 12.

Zdjęto go do do renowacji 20.09.2011. Przy powyższych ustawieniach koniunkcja T Plutona do Księżyca (?). T Neptun w retro wrócił na chwilę jeszcze do Wodnika. Ale jest też separacyjna opozycja T Urana do Urana i koniunkcja T Saturna do Słońca.

Co ciekawe, nie mamy godz "powstania" Fontanny, ale w progresjach "jakoś" w roku 2011 musiał być nów progresywny w znaku Wagi, no i progresywne Słońce w końcówce znaku Wagi.

Na moment powrotu: 14.04.2012 godz. 14:00 (?) Neptun już był w Rybach i była separacyjna opozycja T Neptuna do Wenus. Notabene Wenus w Pannie surprised I separacyjny trygon T Neptuna do Jowisza.

• gronia10 Re: Nawet gdański Neptun 23.04.12, 19:43
        Jak pięknie astrologicznie gdańskiego Neptuna "odnowiłas"dzięki za poszerzenie wątku,serdecznie pozdrawiam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka