devine80
10.03.13, 16:49
Witam
Czytam na bieżąco Forum, acz w komentarzach nie mam mnie za dużo. Mam za to dużo pytań. Artystyczno – astrologicznych by,m powiedziała. Zauważyłam, że tak mniej więcej co 2 lata mam bardziej medialny wysp twórczości.
8 grudnia 2008 r. Godz. 12.10 Piła – moja pierwsza wystawa fotograficzna
27 stycznia 2010 r. - godz. 18.00 Piła – wernisaż wystawy fotograficznej, która cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem zwiedzających, mediów i w ogóle.
Pisałam o tym:
forum.gazeta.pl/forum/w,11132,102750883,102750883,Wernisaz_wystawy_prac_fotograficznych_ale_kiedy_.html
I teraz najnowszy pomysł, tym bardziej nie fotograficznie, acz literacko! Napisałam pierwsza książkę (bo opowiadania w kilku publikacjach i setki tekstów do gazet lokalnych), no książeczkę, taka proza poetycka. Po wielu perypetiach sama sobie to wydaję, drukuję, mój tekst, moje zdjęcia. Obecnie tekst jest w korekcie językowej, okładka się robi, kasa odłożona, plus zbiórka od rodziny i przyjaciół, więc... wydrukuję to pewnie w marcu jeszcze..., A później wieczór autorski i mam nadzieję sprzedać to dzieło, acz na wielkie zyski nie liczę. Fajnie by było, aby choć koszty wydruku się zwróciły (chcę wydrukować 250 egzemplarzy, myślę, aby sprzedawać 12 zł za sztukę). I tak się zastanawiałam nad datą wieczorku, aby było artystycznie, medialnie i w ogóle. Może 18 kwietnia (po Świętach już ludzie ochłoną, jeszcze przed weekendem, bo w czwartek).
Czy możecie zajrzeć w niebo kwietniowe? Na co patrzeć, aby było dobrze?
Moja data urodzenia: 4 maja 1980 Piła, godz. 22:35.
Dziękuję i pozdrawiam:
Anka - Devine