17.11.13, 18:13
Ok to zakładam swój wątek, aby zebrać do kupy informacje na temat związków a przede wszystkim umiejętności stabilizacji w tej dziedzinie życia.
Jakie aspekty to szczególnie utrudniają? Wiem, że Uran w trudnych aspektach daje problemy z utrzymaniem związku i gwałtowne rozstania. I co jeszcze?

Czy jest mi pisana KIEDYŚ stabilizacja i życie w parze?

www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_01_m_m_hp.61776.59703.gif&res=63&va=&cid=npcfilew3vhyU-u1380014357
Obserwuj wątek
    • lwi2 Re: Związki 17.11.13, 20:12
      Każdy kij ma dwa końce, kwadratura to brak stabilizacji, a koniunkcja chyba nadmierna stabilizacja, czyli uwiązanie.
      • ksieznapodolska33 Re: Związki 18.11.13, 12:30
        Obrazek wygasł i nic nie widzę. A ciekawa jestem wink
        • moongirl11 Re: Związki 18.11.13, 13:00
          www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/78aa6cfab312ada0.html
          • moongirl11 Re: Związki 18.11.13, 13:07
            Zapomniałam o położeniu planet i stopniach :p

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/314344cd5ae0017a.html
            • ksieznapodolska33 Re: Związki 18.11.13, 13:20
              Powiem coś pocieszającego: kwadratura Słońca i Urana jest separacyjna i w znakach, które tworzą ze sobą trygon (Koziorożec i Byk). To łagodzi aspekt.
              Poza tym, silniejszy jest tu aplikacyjny trygon Wenus i Urana. To znacznie polepsza sytuację!
              W każdym razie, uważaj na swoje własne reakcje w związku - nie tylko ze względu na kwadraturę Słońca i Urana, ale też opozycję Wenus i Plutona.To trudny aspekt dla emocji - daje intensywność, która wnosi przymus, nacisk na partnera, trudne do okiełznania natężenie uczuć,a w rezultacie rozsadza związek. Chociaż tutaj akurat ten aspekt nie musi działać bezpośrednio na związki.
              • moongirl11 Re: Związki 18.11.13, 14:20
                Ksiezna, wiem właśnie to chyba jedyne pocieszenie, że ta kwadratura jest w przyjaznych znakach. Ale mimo wszystko działa wink A jeśli chodzi o opozycję wenus pluton to wydaje mi się , że to jakaś karma..? (koniunkcja z węzłami). Zawsze przyciągam do siebie plutonicznych typów. I nigdy nie wiem o co chodzi. Często kogoś z ASC w skorpionie. Już z daleka umiem poznać co się święci jak widzę kogoś takiego tongue_out Ale w sumie młoda jestem więc jeszcze pewnie poznam 'uroki' tych moich aspektów wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka