Dodaj do ulubionych

domy puste 8 4 3 11 12

31.12.13, 18:31
Witam w swoim horoskopie posiadam 5 putych domów: 8 4 3 11 12 .Przyznam,że na codzien jestem "kosmitka" bardzo niezalezna,spokojną wycofaną i zamknietą w sobie osobą ...sa momenty że juz mam dosc.Czy moge sie wiecej tutaj dowiedziec na ten temat ? Czy moje odczucia są normalne w takim przypadku?
Obserwuj wątek
    • sarna34 Re: domy puste 8 4 3 11 12 31.12.13, 19:16
      Nic z tego nie wynika, że masz pięć pustych domów. Ja także mam pięć pustych domów - a dość dobrze odnajduję się w dziedzinach, które reprezentują. Domy mają swoich władców i współwładców. Patrz, gdzie znajdują się i jakie tworzą aspekty. Tu jest klucz. Znam osoby, które mają więcej pustych domów.
      • eks818 Re: domy puste 8 4 3 11 12 03.02.14, 16:03
        A czy moge poprosic zeby tutaj na forum ktos to spr? sama nie umiem,informacje ktore mam sa horoskopu ktory zakupilam bede bardzo wdzieczna za odzew smile
        • jasmina.0 Re: domy puste 8 4 3 11 12 03.02.14, 21:18
          eks818 napisał(a):

> A czy moge poprosic zeby tutaj na forum ktos to spr? sama nie umiem,informacje
          > ktore mam sa horoskopu ktory zakupilam bede bardzo wdzieczna za odzew smile
          ---------------------------------
          Tu jest darmowy program (jeden z wielu).
          www.astrotheme.com/astrological_synastry_chart.php
          Inny to na stronie:
          www.astro.com
          jeszcze inne to:
          1. Urania (chyba trial czy coś takiego) - wersja demonstracyjna na 30 dni o ile pamiętam.,
          2. Astrolog
          3. Zet 8 też ma wersję demonstracyjną

Np. Jesli dom 4 ty masz w Skorpionie patrzysz gdzie jest Pluton i Mars, jeśli dom 8 masz w Strzelcu patrzysz gdzie jest Jowisz itd. Domy są w tych znakach w ktorych zaczynają się ich wierzchołki tj jeśli dom 8 zaczyna sie w 23 stopniu Strzelca to znaczy, że dom 8 jest w Strzelcu, jesli 3 dom zaczyna się w 28 stopniu Panna to znaczy, że jest w Pannie.itd.
        • aarvedui Re: domy puste 8 4 3 11 12 14.02.14, 23:07
          domy puste to mówiąc skrótowo opis dziedzin życia, gdzie masz mniejszą pulę doświadczeń, i mniejszą chęć zdobywania takowych.
          sprawy domów pustych interesują Cię głównie przez pryzmat domów, gdzie leżą ich władcy.

jeśli zakupiłaś interpretację w postaci "wydruku z komputera", która to interpretacja najczęściej polega na kopiuj-wklej regułek bez ich syntezy, no toś sama sobie winna =)

taka interpretacja, choć zazwyczaj tania, nie ma wielkiej wartości dodanej astrologa, którą jest wybór wskaźników według doświadczenia i synteza do spójnej całości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka