anahella 26.10.04, 01:34 jako tutejszy tyran zapraszam do Opowiesci z Trydium trydium.blox.pl/html Na razie opowiesc jest jedna. Ale jak sie uda to bedzie wiecej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aarvedui Re: Prywata:) 26.10.04, 09:40 jako,ze to prywata,to ja się dołącze ze swoją dlaczego forum "jak na górze" mimo ilości postów jest ciągle na 7-8 pozycji? klasyfikowało by się na 3..? komu należy dać w zęby/łapę,żeby było normalnie ? Odpowiedz Link
anahella Re: Prywata:) 26.10.04, 21:47 to zalezy od sortowania. Jak chcesz to zmienie nazwe na !!!AAAAAJak na gorze... i wtedy ustawisz sobie alfabetycznie i bedzie pierwsze Odpowiedz Link
aarvedui Re: Prywata:) 29.10.04, 21:00 myślałem,że tu najaktywniejsze fora z największą ilością powinny być na górze...ee..bezsensowny taki ranking.. Odpowiedz Link
anahella Tych, ktorzy nie wiedza to informuje... 21.11.04, 17:45 Ze opowiadanka sa juz trzy. Mam taka liste osob, ktore bede informowac o nowych opowiadaniach na blogu, jest tam Mucha, Neptus, Dori. Jakby ktoś chcial dostawac mejla, z informacja, to prosze mi o tym napisac i podac adres, na ktory mam to wysylac. Link do bloga w sygnaturce. Na Astroalgorytmach (dzieki uprzejmosci wlascicielki strony, naszej bardzo chetnie czytanej forumowiczki) wisi tez moje opowiadanie erotyczne (Tylko dla doroslych, bo stoje na firewallu i sprawdzam dowody!). Trzeba miec Acrobata. Link tu: www.astro.hg.pl/Anahella/wycieczka.pdf Popatrzcie na dane utworzenia dokumentu, co jest horoskopem opowiadania))) Mnie najbardziej rozwalil Asc w Bliznietach (forma dialogu) i Pluton w 7 domu Oczywiscie nie wybieralam horoskopu. Najpierw byl pomysl, zaczelam pisac a potem rzucilam okiem na kolko. Odpowiedz Link
anahella A tak w ogole... 21.11.04, 17:49 To nie jest watek tylko na moja prywate!!! Dorzucajcie swoje. Czym chcecie sie pochwalic, co macie swiatu do obwieszczenia oprocz astrologii? A jezeli jestescie wlascicielami stronek astrologicznych to dajcie mi na mejla adres i info jak byscie chcieli aby byly opisane (jedno do trzech slow), to zalinkuje na wejsciu. Odpowiedz Link