13.09.05, 10:58
Zastanawiam sie jak mozna zinterpretowac Veste w natalnym na szczycie 7
domu.. czy ktos moglby podsunac jakis pomysl? Przeczytalam gdzies ze Vesta
oznacza rezygnacje z zycia rodzinnego,malzenstwa i poswiecenie sie innej
dziedzinie zycia. Dodam ze WH ma Veste w kwadracie do Slonca i Jowisza w 4
domu.
dzieki za pomoc smile
Obserwuj wątek
    • yoanix Re: Vesta 13.09.05, 20:23
      Tak to by pasowało..ja mam Veste w 7 domu,i faktycznie nie ciągnie mnie do
      małzenstwa,wrecz przeciwnie nie chce się wiazac z nikim,mam sekstyl Vesty do
      słonca i ksiezyca w 10 domu,oraz kwadrat do chirona w 11,oraz półsekstyl do
      jowisza w 6 domu.Dodam ze mam tez Marsa w 7 domusmile) co raczej wyklucza rowniez
      zwiazkismile)
      • anahella Re: Vesta 13.09.05, 22:25
        yoanix napisała:

> Dodam ze mam tez Marsa w 7 domusmile) co raczej wyklucza rowniez
        > zwiazkismile)

Mars w 7 nie wyklucza zadnych zwiazkow! Wprost przeciwnie. Uwazam ze takie
        polozenie raczej goni do zawierania spolek, malzentw i innych podpisanych
        ukladow miedzyludzkich. Moze wnosic do malzenstwa spory, bo Mars w 7 to uklad, w
        ktorym w partnerze widzimy przeciwnika.

W zaleznosci od calosci, moze to byc tez tak: "najpierw wyszlam za maz, a potem
        dotarlo do mnie co zrobilam".
        • yoanix Re: Vesta 16.09.05, 11:13
          anahella napisała:

> Mars w 7 nie wyklucza zadnych zwiazkow! Wprost przeciwnie. Uwazam ze takie
          > polozenie raczej goni do zawierania spolek, malzentw i innych podpisanych
          > ukladow miedzyludzkich. Moze wnosic do malzenstwa spory, bo Mars w 7 to
          uklad,
          > w
          > ktorym w partnerze widzimy przeciwnika.
          >
          > W zaleznosci od calosci, moze to byc tez tak: "najpierw wyszlam za maz, a
          potem
          > dotarlo do mnie co zrobilam".

To tez prawdasmile) bo najpierw ide do Urzedu Stanu Cywilnego,a tuz przed slubem
          rezygnujesmile)Więc w jakis sposób Mars mnie goni do związków a Vesta nakazuje
          uciekacwink
          Obecnie na moim urodzeniowym marsie(7 dom)"siedzi"pluton i jest w kwadratórze
          do urodzeniowego plutona(5 dom)jestem ciekawa co wyniknie.
          • neptus Re: Vesta 16.09.05, 16:10
            Mars w 7 domu szybko zawiera znajomości i często równie szybko je kończy.
            Jezeli go nic nie hamuje, moze być konfliktowy lub będzie przyciągać
            awanturników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka