Dodaj do ulubionych

Znaczenie planetoid

24.10.03, 20:41
czy mozecie mi objasnic znaczenie planetoid.
vertex
chiron,
juno
vesta
lilth
ceres
palla
wszystkie planetoidy tworza mi aspekty.
Obserwuj wątek
    • anahella Re: Znaczenie planetoid 24.10.03, 21:38
      wasza_bogini napisała:

Vertex i Lilith to nie planetoida tylko punkt wyliczany matematycznie.

O planetoidach jest praca Piotra Piotrowskiego, postaram sie ja znalezc i podac
      linka. Po wiecej informacji powinnas sie zglosic do autora, bo on jest chyba
      jedynym specjalista w Polsce od tzw. "malych planet"
      • wasza_bogini Re: Znaczenie planetoid 24.10.03, 21:42

czytalam juz to, bo na forum jest link ale on tam pisze bardzo ogolnie, glownie
        o historiismile. nie wiem na przyklad jak interpretowac i jaki wplyw ma np.
        koniunkcja chirona z ksiezycem. i czy nalezy uwzgledniac wszystkie aspekty
        jakie tworza te planetoidy.
        • all2 Re: Znaczenie planetoid 24.10.03, 23:24
          o Chironie, postaraj się o "Przesłanie Chirona" Piotrowskiego, tam jest trochę
          więcej.
          ale ogólnie o planetoidach materiałów jest dość mało, szczególnie takich
          bardziej konkretnych, a o kuiperoidach jeszcze mniej.
          pozostaje net - jeśli czytasz po ang, do stron o Chironie wrzuciłam już linki,
          gdybyś znalazła jakieś ciekawe o innych to też dopisz.
          a po polsku poszukaj jeszcze na stronie Taraki Jóźwiaka artykułów Mirka
          Miniszewskiego. nie chce mi się teraz szukać linków, ale znajdziesz. link do
          Taraki był już tu gdzieś podawany.
        • manole Re: Znaczenie planetoid 25.10.03, 14:53
          wasza_bogini napisała:

>
          > czytalam juz to, bo na forum jest link ale on tam pisze bardzo ogolnie,
          glownie
          >
          > o historiismile.

PP. Jesli tak bardzo interesuje Pania temat planetoid, prosze o kontakt na priv
          (manole@gazeta.pl). Moze Pani ode mnie zakupic nieoficjalnie opublikowana
          ksiazke o planetoidach, gdzie m.in. znajdzie Pani szczegolowa interpretacje w
          horoskopie (znaki, domy, aspkety) takich planetoid, jak Ceres, Pallas, Juno i
          Westa. Jesli chodzi o Chirona, to prosze zajrzec do mojej ksiazki "Przeslanie
          Chirona", Studio Astropsychologii, Bialystok 1997.

Pozdrawiam
          Piotr Piotrowski
          • anahella A jednak nas czytasz:) 25.10.03, 15:04
            Myslalam juz ze zapomniales o naszym fourm. Mialam podelsac Ci info o tym watku
            na priv, ale widze, ze nie musze.
            • manole Re: A jednak nas czytasz:) 26.10.03, 01:29
              anahella napisała:

> Myslalam juz ze zapomniales o naszym fourm. Mialam podelsac Ci info o tym
              watku

PP. Czasami czytam, jak znajde czas. Ale jesli bedzie sie cos interesujacego
              mnie dziac, mozesz mnie poinformowac.

Wszystkiego dobrego
              Piotr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka