wasza_bogini 24.10.03, 20:41 czy mozecie mi objasnic znaczenie planetoid. vertex chiron, juno vesta lilth ceres palla wszystkie planetoidy tworza mi aspekty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Znaczenie planetoid 24.10.03, 21:38 wasza_bogini napisała: Vertex i Lilith to nie planetoida tylko punkt wyliczany matematycznie. O planetoidach jest praca Piotra Piotrowskiego, postaram sie ja znalezc i podac linka. Po wiecej informacji powinnas sie zglosic do autora, bo on jest chyba jedynym specjalista w Polsce od tzw. "malych planet" Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: Znaczenie planetoid 24.10.03, 21:42 czytalam juz to, bo na forum jest link ale on tam pisze bardzo ogolnie, glownie o historii. nie wiem na przyklad jak interpretowac i jaki wplyw ma np. koniunkcja chirona z ksiezycem. i czy nalezy uwzgledniac wszystkie aspekty jakie tworza te planetoidy. Odpowiedz Link
all2 Re: Znaczenie planetoid 24.10.03, 23:24 o Chironie, postaraj się o "Przesłanie Chirona" Piotrowskiego, tam jest trochę więcej. ale ogólnie o planetoidach materiałów jest dość mało, szczególnie takich bardziej konkretnych, a o kuiperoidach jeszcze mniej. pozostaje net - jeśli czytasz po ang, do stron o Chironie wrzuciłam już linki, gdybyś znalazła jakieś ciekawe o innych to też dopisz. a po polsku poszukaj jeszcze na stronie Taraki Jóźwiaka artykułów Mirka Miniszewskiego. nie chce mi się teraz szukać linków, ale znajdziesz. link do Taraki był już tu gdzieś podawany. Odpowiedz Link
manole Re: Znaczenie planetoid 25.10.03, 14:53 wasza_bogini napisała: > > czytalam juz to, bo na forum jest link ale on tam pisze bardzo ogolnie, glownie > > o historii. PP. Jesli tak bardzo interesuje Pania temat planetoid, prosze o kontakt na priv (manole@gazeta.pl). Moze Pani ode mnie zakupic nieoficjalnie opublikowana ksiazke o planetoidach, gdzie m.in. znajdzie Pani szczegolowa interpretacje w horoskopie (znaki, domy, aspkety) takich planetoid, jak Ceres, Pallas, Juno i Westa. Jesli chodzi o Chirona, to prosze zajrzec do mojej ksiazki "Przeslanie Chirona", Studio Astropsychologii, Bialystok 1997. Pozdrawiam Piotr Piotrowski Odpowiedz Link
anahella A jednak nas czytasz:) 25.10.03, 15:04 Myslalam juz ze zapomniales o naszym fourm. Mialam podelsac Ci info o tym watku na priv, ale widze, ze nie musze. Odpowiedz Link
manole Re: A jednak nas czytasz:) 26.10.03, 01:29 anahella napisała: > Myslalam juz ze zapomniales o naszym fourm. Mialam podelsac Ci info o tym watku PP. Czasami czytam, jak znajde czas. Ale jesli bedzie sie cos interesujacego mnie dziac, mozesz mnie poinformowac. Wszystkiego dobrego Piotr Odpowiedz Link