Dodaj do ulubionych

Ptasia grypa

16.02.06, 12:15
Spójrzmy do horoskopu Polski lecz w której wersji?))) czy zaistnieje realne
zagrożenie? Analizuje kółko z 966 i na razie nei mam pomysłu.jak napisał
niedawno na tym forum pan Piotrowski, szczególnie trudne aspekty tworzą się
dla Polski w 2012.
Obserwuj wątek
    • piotrowski_piotr Re: Ptasia grypa 16.02.06, 14:21
      Nie napisałem tego na forum i nie napisałem tego w odniesieniu do horoskopu
      Chrztu Polski. Napisałem to w artykule w "Gwiazdach" i było to w kontekście
      katastrofy na Śląsku.

A ptasią grypę wydaje mi się, że trzeba rozpatrywać w nawiązaniu do cyklu
      Saturn/Neptun.

Piotr Piotrowski
      www.piotrpiotrowski.com

• gronisia Re: Ptasia grypa 16.02.06, 15:41
        Szanowny Panie piotrze bardzo Pana przepraszam, natłok info i rzeczywiście
        pomyliłam źródło Pana wypowiedzi, oczywiście może niejasno sie wyraziłam lecz
        ani przez moment nie sugerowałam,że mówił Pan o dacie 966 !!! To raczej ja
        spoglądałam na kółko z tą datą.Pozdrawiam serdecznie!!!
        • piotrowski_piotr Re: Ptasia grypa 16.02.06, 21:43

No dobrze. A tak na marginesie, to preferuję horoskop chrztu Polski liczony
          przez mgra Rafała Prinke, a nie przez prof. dra L. Weresa.

Piotr Piotrowski
          www.piotrpiotrowski.com

• piotrowski_piotr Re: Ptasia grypa 16.02.06, 22:28
            Przeprasza. Rafał T. Prinke w 2000 roku się doktoryzował na UAM.

PP
            • xxero Re: Ptasia grypa 17.02.06, 16:18
              uwazam ptasia grype za rozdmuchany balon podbnie jak BSE czy Y2K....bylo,
              przeszlo i nic sie nie stalo
              • hattric Re: Ptasia grypa 18.02.06, 15:43
                xxero napisała:

> uwazam ptasia grype za rozdmuchany balon podbnie jak BSE czy Y2K....bylo,
                > przeszlo i nic sie nie stalo
                Oj! Xxero! Jak Cię lubię, tak dajesz w przysłowiową d...smile
                Owszem z czasem znajdujemy lekarstwa, umiemy przeciwdziałać, ale na początku są
                to choroby groźne dla zwierząt. Jeszcze większe jest niebezpieczeństwo, gdy my
                jako ludzie chorujemy na tzw. chorobę odzwierzęcą (jeśli jest możliwość
                przeniesienia się na człowieka). Najgroźniejsze dla ludzi są choroby, które
                atakują i szybko nas niszczą. Po prostu nie ma czasu na diagnostyke i leczenie.
                Pacjent zdąży umrzeć przed zastosowaniem leczenia. Dlatego jest wokół takich
                chorób wielki szum.
                Poza tym nawiązuję do ekologii. Zaburzenia w ekosystemie nastąpią straszne,
                jeżeli wiekszość dzikich ptaków padnie na grypę. Inaczej się ma z krowami w
                oborach, a inaczej jest z wędrującymi ptakami. Ptaki są również w całym łańcuchu
                pokarmowym i mają duże znaczenie. Gdyby ptaków zabrakło, to przeanalizuj sobie
                sam - jakie będą konsekwencjesmile Jesteś madrym facetem i pójdzie Ci łatwosmile
                Pozdrawiam
                H.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka