Dodaj do ulubionych

forum.gazeta.pl

08.09.06, 13:53
Czy ktoś wie, kiedy ten serwis powstał? Chciałabym wiedzieć, czy jest jakaś
szansa, że kiedyś przestanie zjadać teksty tuz przed wysłaniem na forum. suspicious
Obserwuj wątek
    • pani.jazz Re: forum.gazeta.pl 08.09.06, 14:08
      Niestety nie wiem.
      System zjada, bo wylogowuje. Jesli piszesz dlugiego posta, to poswiecasz na to dosc czasu, zeby serwis myslal, ze nic nie robisz i automatycznie Cie wywala. Nie sadze, zeby admini to zmienili, bo to przeciez nie jest blad serwisu, tylko nieprzemyslane ustawienia.
      Warto sie wycwanic i za kazdym razem przed wyslaniem posta skopiowac go sobie. Wtedy mozna go wkleic raz jeszcze, a praca szarych komorek nie dzie na marne wink. Albo uzywaj Opery, w niej mozesz sie cofnac do poprzedniej strony bez utraty danych w okienku, nawet jesli Cie wyloguje.

Pozdrawiam,
      p.j smile
    • queenmaya Re: forum.gazeta.pl 09.09.06, 13:56
      neptus napisała:

> Czy ktoś wie, kiedy ten serwis powstał? Chciałabym wiedzieć, czy jest jakaś
      > szansa, że kiedyś przestanie zjadać teksty tuz przed wysłaniem na forum. suspicious

Zjadanie tekstów to bolączka całego internetu. Mój blog ma chyba nałóg pożerania
      komentarzy, albo nie lubi, kiedy ja sama się w nich wypowiadam, bo prawie za
      każdym razem mi je zjada.
      Naucz się z tej bolesnej lekcji, że trzeba przed wysłaniem skopiować tekst do
      schowka. Jak skopiujesz, to sie okaże, że niepotrzebnie, a jak nie skopiujesz,
      to ci zje. Taka złośliwa bestia.
      • neptus Re: forum.gazeta.pl 09.09.06, 15:40
        Wiem, czasem kopiuję ale jak mnie cos natchnie, to nie pamietam o tym i potem
        mnie diabli biorą, bo drugi raz tego samego mi sie nie chce pisać.
        Ale i tak interesuje mnie ten serwis. Żadna "forumownia" nie jest tak
        rozbudowana i popularna. Ciekawi mnie ten horoskop.
      • aarvedui Re: forum.gazeta.pl 09.09.06, 16:45
        queenmaya napisała:

> Naucz się z tej bolesnej lekcji, że trzeba przed wysłaniem skopiować tekst do
        > schowka. Jak skopiujesz, to sie okaże, że niepotrzebnie, a jak nie skopiujesz,
        > to ci zje. Taka złośliwa bestia.

racja racja..w sumie to łatwy do wyrobienia nawyk smile
        lewa dłoń na klawiaturze,kursor w polu tekstowym,Ctrl+A,Ctrl+C - byłyskaiwczna
        sekwencja ruchów jedną dłonią czyli - sekunda na zmniejszenie ryzyka stresu i
        zagrożenia zdrowia wink
        • neptus Re: forum.gazeta.pl 09.09.06, 23:59
          Zgadza sie. Ja to od wiekow wszystkim polecam. wink
    • makaryna Re: forum.gazeta.pl 10.09.06, 01:03
      neptus napisała:

> Czy ktoś wie, kiedy ten serwis powstał? Chciałabym wiedzieć, czy jest jakaś
      > szansa, że kiedyś przestanie zjadać teksty tuz przed wysłaniem na forum. suspicious

Wlasnie zrobilam szybkie wyszukiwanie smile
      Najstarszy watek jaki udalo mi sie wysledzic ( jeszcze nie bylo
      standartu "autor:", i stara forma pisania daty) pochodzi z 19.01.01 23:28,
      prawdopodobnie Warszawa.
      Pierwszym wpisujacym byl "Autor"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=3&v=2&s=0
      Nic dziwnego, ze sie dzieje jak sie dzieje smile
      polkrzyz staly Mars (skorpion), Merkury+Uran (Wodnik), Saturn (Byk)
      Ciekawe polozenie Slonca, jak na internetowe forum: 29* 55' Koziorozca, czyli
      prawie ingres Wodnika smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka