neptus 08.09.06, 13:53 Czy ktoś wie, kiedy ten serwis powstał? Chciałabym wiedzieć, czy jest jakaś szansa, że kiedyś przestanie zjadać teksty tuz przed wysłaniem na forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.jazz Re: forum.gazeta.pl 08.09.06, 14:08 Niestety nie wiem. System zjada, bo wylogowuje. Jesli piszesz dlugiego posta, to poswiecasz na to dosc czasu, zeby serwis myslal, ze nic nie robisz i automatycznie Cie wywala. Nie sadze, zeby admini to zmienili, bo to przeciez nie jest blad serwisu, tylko nieprzemyslane ustawienia. Warto sie wycwanic i za kazdym razem przed wyslaniem posta skopiowac go sobie. Wtedy mozna go wkleic raz jeszcze, a praca szarych komorek nie dzie na marne . Albo uzywaj Opery, w niej mozesz sie cofnac do poprzedniej strony bez utraty danych w okienku, nawet jesli Cie wyloguje. Pozdrawiam, p.j Odpowiedz Link
queenmaya Re: forum.gazeta.pl 09.09.06, 13:56 neptus napisała: > Czy ktoś wie, kiedy ten serwis powstał? Chciałabym wiedzieć, czy jest jakaś > szansa, że kiedyś przestanie zjadać teksty tuz przed wysłaniem na forum. Zjadanie tekstów to bolączka całego internetu. Mój blog ma chyba nałóg pożerania komentarzy, albo nie lubi, kiedy ja sama się w nich wypowiadam, bo prawie za każdym razem mi je zjada. Naucz się z tej bolesnej lekcji, że trzeba przed wysłaniem skopiować tekst do schowka. Jak skopiujesz, to sie okaże, że niepotrzebnie, a jak nie skopiujesz, to ci zje. Taka złośliwa bestia. Odpowiedz Link
neptus Re: forum.gazeta.pl 09.09.06, 15:40 Wiem, czasem kopiuję ale jak mnie cos natchnie, to nie pamietam o tym i potem mnie diabli biorą, bo drugi raz tego samego mi sie nie chce pisać. Ale i tak interesuje mnie ten serwis. Żadna "forumownia" nie jest tak rozbudowana i popularna. Ciekawi mnie ten horoskop. Odpowiedz Link
aarvedui Re: forum.gazeta.pl 09.09.06, 16:45 queenmaya napisała: > Naucz się z tej bolesnej lekcji, że trzeba przed wysłaniem skopiować tekst do > schowka. Jak skopiujesz, to sie okaże, że niepotrzebnie, a jak nie skopiujesz, > to ci zje. Taka złośliwa bestia. racja racja..w sumie to łatwy do wyrobienia nawyk lewa dłoń na klawiaturze,kursor w polu tekstowym,Ctrl+A,Ctrl+C - byłyskaiwczna sekwencja ruchów jedną dłonią czyli - sekunda na zmniejszenie ryzyka stresu i zagrożenia zdrowia Odpowiedz Link
neptus Re: forum.gazeta.pl 09.09.06, 23:59 Zgadza sie. Ja to od wiekow wszystkim polecam. Odpowiedz Link
makaryna Re: forum.gazeta.pl 10.09.06, 01:03 neptus napisała: > Czy ktoś wie, kiedy ten serwis powstał? Chciałabym wiedzieć, czy jest jakaś > szansa, że kiedyś przestanie zjadać teksty tuz przed wysłaniem na forum. Wlasnie zrobilam szybkie wyszukiwanie Najstarszy watek jaki udalo mi sie wysledzic ( jeszcze nie bylo standartu "autor:", i stara forma pisania daty) pochodzi z 19.01.01 23:28, prawdopodobnie Warszawa. Pierwszym wpisujacym byl "Autor" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=3&v=2&s=0 Nic dziwnego, ze sie dzieje jak sie dzieje polkrzyz staly Mars (skorpion), Merkury+Uran (Wodnik), Saturn (Byk) Ciekawe polozenie Slonca, jak na internetowe forum: 29* 55' Koziorozca, czyli prawie ingres Wodnika Odpowiedz Link