taisy 07.04.07, 16:11 razem? Angelina - 4 czer.1975.g- 9.09 Los Angeles, Kalifornia. Brad Pitt- 18 grudz, 1963 g- 6.33 Shawanee Oklahoma. Cos ten wielki romans z gromadka adaptowanych dzieci nie ma przyszlosci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Angelina Jolie i Brad Pitt, osobno lepiej niz 08.04.07, 00:41 Zacznij, Taisy, od jakiejs interpretacji, zeby inni wiedzieli co konkretnie masz na mysli. No i podaj jeszcze ascendenty, zeby wiadomo bylo jakie strefy czasowe przyjac. Odpowiedz Link
taisy Re: Angelina Jolie i Brad Pitt, osobno lepiej niz 08.04.07, 10:23 Brad Pitt Asc - w Koziorozcu 17 st. A w nim m.i.n Wenus z ksiezycem w koniunkcji. Angie - ASc w Raku 28 st. Wenus w koniunkcji z Asc.Ksiezyc A. lezy w Baranie,w koniunkcji z Jowiszem i Marsem. Skomplikowany porownawczy horoskop duzo w nim opozycji i kwadratur. Wenus Brada lezy w Koziorozcu jak i jego Ksiezyc. Wylewny i uczuciowy to on nie jest. Dosc twardy w uczuciach i bardzo ostry w wymaganiach i oczekiwaniach co do kobiet.Na jego milosc trzeba sobie zasluzyc i zapracowac. W pewnym sensie ma fascynacje domem i "rodzinnym ciepelkiem" -opozycje Wenus - lecz Angelina nie ma w sobie zbyt duzo ciepla. Ona jest dosc zimna,Slonce 11 domu dosc Wodnikowa.A Wodnik to nie jest juz takie kobiece ciepelko.Glupiutka i slodziutka to ona nie jest. Duzo uwagi poswieca sprawom organizacji spolecznych przeroznego rodzaju itepe. A moze ja sie po prostu myle? Co wy na to ciekawam innych opinii, ktore poszerza moje waskie horyzonty. Pozdrawaim, taisy urodzeniowy Wodnik..:=))))) Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Angelina Jolie i Brad Pitt, osobno lepiej niz 08.04.07, 14:52 Nooo, ja widze inna os. Brad... www.astrotheme.fr/en/portrait.php?info=1&clef=p5pPuCcKd7yN ...ma swoj Ksiezyc z Wenus na desc Angeliny... www.astrotheme.fr/en/portrait.php?clef=A2p6jBt6mv7h&info=true ...a jej Slonce jest na desc Brada. Czyli wzajemnie sa dla siebie wyzwalaczami kontaktowosci, zwlaszcza ze zadne z nich nie ma desc obsadzonego urodzeniowo. Bezcenne. Dalej: Saturn A. w trygonie koziorozcowymi Ksiezycem i Wenus Brada, wskaznik trwalosci relacji. Korzystny. Problem raczej w kwadraturze Marsow, ale Mars A. jest w kon. z Ksiezycem, wiec jej Ksiezyc jest tym samym w kwadraturze z Marsem Brada, a to wskaznik na pociag seksualny, iskrzenie, pasuje jej ten typ meskosci. Slonca blizniece i strzelcowe dogaduja sie bardzo dobrze, Ksiezyce...o, tu trudniej, trzebaby aspektom, jakie tworza sie przyjrzec. Same jakosci, ksiezyc marsowo-jowiszowy w Baranie i Ksiezyc wenusowy w Koziorozcu moga wskazywac na zrodlo napiec, typu "kto kogo", ale i aspekt bardzo luzny, taka kwadratura na granicy zasiegu. Scislejszy aspekt sasiadujacych Merkurego Brada i dominujacego Jowisza moze byc remedium, bo polaczenia Merkurego i Jowisza sa zawsze korzystne, to ze to kwadratura niczego nie zmienia. Pewnie trzeba to traktowac jako kwadratury stellow, koziorozcowego i marsowego. Tam sa Ksiezyce, wiec na polu ksiezycowym, w domu nie czuja sie kameralnie, za to dobrze im idzie naglasnianie zwiazku w mediach (descendenty uaktywnione) i wodac, ze to Wenusowy Ksiezyc Brada jest tym lagodzacym ewentualna kanciastosc czynnikiem. Do tego Neptun A. na ascendencie Brada sprzyja wizerunkowi lagodnego opiekunczego tatuska... Ale nie chce mi sie tej synastrii dokladniej analizowac, bo skoro dwie osoby sa w stanie znalezc dwa rozne horoskopy Brada, to nic pewnego o tym horoskopie nie mozna poiedziec, a i osoby takie malo ciekawe... Chociaz to jest wlasnie ciekawe, ze sa ostatnio malo ciekawi. Kiedy byli osobno, wydawali sie bardziej intrygujacy, teraz wieje nuda i kapciami. Odpowiedz Link
taisy Re: Angelina Jolie i Brad Pitt, osobno lepiej niz 08.04.07, 16:53 dane osobowe wytarlam juz z Astrodients bo z tamtad korzystalam z danych. U wielu osob mozna spotkac dane ktore daja ognia ale ten ogien nie jest trwaly w wielu zwiazkach. A jak ten sie potoczy? daje korone, ze nie wypal. Choc zycze tym ludziom wszystkiego najlepszego, to jednak to jest ten Hollywod, gdzie jest latwo o zlude i ucieczke od prawdy. taki uklad Asc do Des najczesciej spotyka sie w sytuacjach rodzinnych, typ matka - dziecko, rodzenstwo. Odpowiedz Link
zocha.w Re: Angelina Jolie i Brad Pitt, osobno lepiej niz 08.04.07, 15:51 Brad Pitt ma Asc. 12 Strzelca, relokacja na Hollywood - 24 Skorpiona. Odpowiedz Link
domi124 koziorożec kontra rak 23.04.07, 16:26 niu niu jeżeli B ma asc. w koziorożcu...a A ma asc. w raku...to jest to najlepszy układ asc. jaki można spotkać w horoskopie porównawczym partnerów...dlaczego? Powodem jest (jak pisał Szuman) most łączący tych dwoje...najbardziej trwały i nie rozerwalny, chociażby inne aspekty były krytyczne oni zawsze będą czuli się ze sobą jak po latach rozłąki...nie wspominając że mamy do czynienia ze słońcem A na desc B dodam że sama mam asc w raku a mój Man ma w koziorożcu...jesteśmy ze sobą 14 lat...mamy 2 ślicznych dzieci...i on mnie wciąż kocha Odpowiedz Link
domi124 Re: koziorożec kontra rak 23.04.07, 16:28 "nierozerwalny"...błędy...no cóż przepraszam Odpowiedz Link
zocha.w Re: koziorożec kontra rak 23.04.07, 18:43 Domi 124, powtórzę z mojego poprzedniego wpisu: Brad Pitt ma Asc. 12 Strzelca, relokacja na Hollywood - 24 Skorpiona. Odpowiedz Link