irysek1 04.08.03, 11:11 Kto moglby przyblizyc z grubsza bardzo Iryskowi ww teorie???? Nie musze mowic, ze ja bardzo plizz??? Irysek _ Teoretyk)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashanti5 Re: sektory Gauquelin'a 04.08.03, 18:32 Irysku, Ty naprawdę wzięłaś się za robotę! Ile juz książek przestudiowałaś? Odpowiedz Link
irysek1 Re: sektory Gauquelin'a 05.08.03, 08:15 Ashi, dla mnie czytanie o astrologii i zastanawianie sie nad tym, to jest takie troche latanie w kosmosie mnie odpręza niesamowicie I_Teoretyk Odpowiedz Link
dm57 Re: sektory Gauquelin'a 04.08.03, 19:53 irysek1 napisała: > Kto moglby przyblizyc z grubsza bardzo Iryskowi ww teorie???? "Proście a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie". Poniżej parę linków na ten temat: Gauqelin - The Cosmic Clocks - omówienie i fragmenty kat.vkol.cz/~petros/astrol/gauqueli.htm a pełen tekst "The Cosmic Clocks" (też niestety po angielsku), żeby było śmieszniej jest pod adresem www.astrologer.ru/rarebooks.html.en w formie pliku exe (1,7 MB). Poza tym jeszcze linki The Rise and Fall of Eminence in Semantic Space by Graham Douglas www.planetos.info/semantic.html Science, Astrology and the Gauquelin Planetary Effects by Kenneth Irving www.planetos.info/sciast1.html i stąd przejscie do części II oraz About the Gauquelin Planetary Effects - Ken Irving www.planetos.info/mmf.html Niestety nie mam niczego po polsku. Miłej lektury Darek M. Odpowiedz Link
irysek1 Re: sektory Gauquelin'a 05.08.03, 08:13 dzieki za linki , jezyk mi nie obcy, wiec dam rade, mam nadzieje. Z jezykami obcymi to jest tak jak w przykladzie: znam b. dobrze jezyk polski, a jednka na tematy ukladów scalonych nawet z polskim elektornikiem nie pogadam), najwyzej moge w jego piekne oczy popatrzec))) I. _teoretyk Odpowiedz Link
dm57 Re: sektory Gauquelin'a 05.08.03, 19:38 Jak przeczytasz, to moze cos na ten temat napiszesz? Po polsku - na pewno reszta (a zwłaszcza ja) sie ucieszy Darek Odpowiedz Link
anahella Re: sektory Gauquelin'a 06.08.03, 09:46 dm57 napisał: > Jak przeczytasz, to moze cos na ten temat napiszesz? Po polsku - na pewno > reszta (a zwłaszcza ja) sie ucieszy Tez sie do tej reszty zalicze Odpowiedz Link
irysek1 Re: sektory Gauquelin'a 06.08.03, 10:40 ksiazka ma cos okolo 270 stron, mam tez pare artykulów, poczytam , po-kontem- plujei jak sie zbiore to dam znac. Oczywiscie ja tzw. "zrywami " dokonuje wszelkich moich hobbystycznych dzialan, no ale cos tam napisze. Dzis poczytam (chyba Irys_teoretyk Odpowiedz Link