venet 05.01.08, 21:23 Czyli inaczej Pluton ściśle na IC. Mam wrażenie, że za chwilkę cała moja rodzina dowie się o moich najskrytszych tajemnicach, podobnie środowisko zawodowe. Jak to przetrwać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adore2008 Re: Pluton opozycja MC 06.01.08, 18:03 Ważne jest by się z niczym nie siłować !!! Czyli, jeżeli obawiasz się, że jakieś Twoje tajemnice mogą wyjść na jaw, no to cóż, rzeczywiście MOŻE się tak wydarzyć. Natomiast jeżeli będziesz je usilnie ukrywać przed światem, to przy Plutonie NA PEWNO wyjdą na jaw. Podkreślam, stanie się tak tylko wtedy, gdy będą to USILNE próby. Pluton na IC skłania do tego, by przyjrzeć się przeszłości i uwolnić od niej. Jak to Pluton – trzeba spalić stare, by rozkwitło na tym nowe. Hmmm … a jakieś ciekawe te tajemnice? Pikantne? Prawda wyzwala jak mawiają Odpowiedz Link
eyesrightout Re: Pluton opozycja MC 13.01.08, 12:42 ee sugestia nie na miejscu tajemnice tego typu bywaja tak obsceniczne ze postronnym najczesciej pospadalyby szczeki gdyby sie dowiedzieli. Zreszta o to chodzi - w wymiarze spolecznym oszukujemy sie na tyle by zachowac status quo, twarz, normy ijeszcze miec korzysci dla siebie - zawodowe, towarzyskie. To co kazdy z nas ma w glowie nie musi miec nic wspolnego z social corretness a najczesciej sa to rzeczy lamiace wszelkie tabu dlatego ich nie ujawniamy. Tak sobie gdybam bo cos nie cos o tym wiem jako marsjanin w ósmym domu i rzeczywiscie łomem i rentgenem nieproszony bywa ze wlamuje sie tam gdzie mnie nikt nie prosi Tajemnice natury instynktu i sexu jakie mam dla siebie sa tak powalone ze..... Odpowiedz Link