anahella 15.08.03, 21:00 Pewnie wiecie, ze jest bardzo blisko Ziemi. Widzieliscie? Jest piekny, swieci pomaranczowym swiatlem. Jak na Was to dziala? Ja jestem pokaleczona: wszedzie mam plastry a ze byla pelnia to nie chce sie goic tylko ciagle rany sie odnawiaja i krew leci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafojata Re: Mars 19.08.03, 22:39 Przychylam się do Twoich spostrzeżeń Anahello, tym bardziej, że kilka godzin temu rozwaliłam sobie kolano na płytce chodnikowej. I muszę teraz nosić na nim ogromny plaster. Ostatnie takie zdarzenie miało u mnie miejsce w dzieciństwie, a teraz czyżby Mars chciał ze mną "starą babą " jeszcze zadzierać.....? Odpowiedz Link
xxero Re: Mars - WOJNAAAAAA 20.08.03, 11:23 O rany! Fakt o ktorym piszecie, uslyszalem wczoraj w TV i od razu pomyslalem czy jest to rodzaj jakiegos silnego aspektu, ktory rowniez moze moze miec pewien wplyw? Jak to jest, czy to rodzaj tranzytu a jegopozycja najblizej ziemi jest szczegolna? Nie wiedzac zupelnie o tym wdalem sie w bardzo ostra wojenke, skupilem swoja energie jak laser i ciecie nastapi z rowna precyzja) A gdzie tego Marsa szukac na niebie, czy potrzebna jest lornetka, patrzac golym okiem nie widzialem nic specjalnie jasniejszego niz zwykle. Tylko ksiezyc 1/2 Odpowiedz Link
anahella Re: Mars - WOJNAAAAAA 20.08.03, 12:11 xxero napisała: > Jak to jest, czy to rodzaj tranzytu a jegopozycja > najblizej ziemi jest szczegolna? Tranzyt jest i to jaki On teraz retrograduje i bedzie kolejna koniunkcja z Uranem w opozycji do Jowisza. Wiesz taka pozycja zdarza sie raz na 60 tys lat - jakis szczegolny wplyw chyba jest. > A gdzie tego Marsa szukac na niebie, czy potrzebna jest > lornetka, patrzac golym okiem nie widzialem nic specjalnie jasniejszego niz zwykle. Tylko ksiezyc 1/2 Zadnych lornetek, to najjasniejszy obiekt w tej chwili na niebie o ile nie zalsaniaja go chmury (nie liczac ksiezyca). W tej chwili Ksiezyc jest okolo 1 st Blizniat a Mars 7 st. Ryb. Zatem jak widzisz Ksiezyc to okolo 90 stopni na prawo sie odwroc i patrz dosc nisko nad horyzontem. Swieci na zolto lub pomaranczowo (nie wiem od czego to zalezy). Odpowiedz Link
agent_p2 Re: Mars 29.08.03, 14:45 anahella napisała: > Pewnie wiecie, ze jest bardzo blisko Ziemi. Widzieliscie? Jest piekny, > swieci pomaranczowym swiatlem. > > Jak na Was to dziala? Ja jestem pokaleczona: wszedzie mam plastry a ze byla > pelnia to nie chce sie goic tylko ciagle rany sie odnawiaja i krew leci > A ja sie czuje wspaniale, jestem wypoczety, pelen sil, obciolem wlosy i strasze znajomych, lepiej byc chyba nie moze Odpowiedz Link
ashanti5 Re: Mars 29.08.03, 17:25 Wystaszyliście mnie! Ja juutro musze wsiąść do samolotu!!!! I bez Marsa nad głową boję sie latać. Odpowiedz Link
anahella Re: Mars 29.08.03, 19:15 ashanti5 napisała: > Wystaszyliście mnie! Ja juutro musze wsiąść do samolotu!!!! I bez Marsa nad > głową boję sie latać. NIc nie boj! A dlugo Cie nie bedzie? Odpowiedz Link
ashanti5 Re: Mars 17.09.03, 15:45 Już jestem Obyło się bez negatywnych wpływów Marsa. Ale za to Wenus chyba coś namieszła Merkury sprawdził sie rewelacyjnie 0 tyle nowyc znajomości! Odpowiedz Link
anahella Re: Mars 17.09.03, 16:37 ashanti5 napisała: > Już jestem Witaj, bez Ciebie to forum zamiera! Odpowiedz Link
ashanti5 Re: Mars 17.09.03, 18:40 Miło to słyszeć, chociaż uważam , ze trochę przesadzasz Odpowiedz Link