Dodaj do ulubionych

ankieta do wszystkich

14.12.03, 14:32
na ile faktycznie odczuwacie(utozsamiacie sie)z waszymi zasadami wenus i
marsa? czy to co odczuwacie sami i to co was przyciaga faktycznie odpowiada
typowym interpretacjom polozenia tych planet?pamietajcie zeby uwzgledniac
scisle aspekty innych planet(szczegolnie ciezkich)-czasem bardzo mocno
zabarwiaja swoja wibracja wibracje polozenia zodiakalnego wenus/marsa.
zapraszam do odpowiedzi,bo ostatnio jakos cicho sie tu zrobilo smile
Obserwuj wątek
    • szemajmi Re: ankieta do wszystkich 14.12.03, 18:56
      Ja mam wenus w 12 domu w bliznietach. Charakterystycznym aspektem ktory
      odbiera jest opozycja do neptuna na desc. Bardzo mocno sie zakochuje, uczucie
      zwykle przeslania mi wszystkie wady partnera i jesli kocham, nie ma dla mnie
      przeszkod nie do pokonania. 12 dom to tajemnice. I choc jestem jeszcze mloda,
      mysle, ze juz zdazylam odczuc wplywy tego domu na moja wenus. Jestem w
      zwiazku, ktory musze przed innymi ukrywac. Jesli chodzi o marsa, znajduje sie
      on u mnie w 5 domu w skorpionie. Ktos mi kiedys powiedzial, ze to przyciaga do
      mnie mezczyzn silnych i zaborczych. I tak jest. Z tym ze nie moge powiedziec,
      by mezczyzna skorpion byl tym, ktory najbardziej mnie fascynuje. Tu sprawa
      wyglada troche inaczej. W poblizu desc. w 7 domu mam jowisza i to raczej
      tych "jowiszowych" partnerow szukam. Mars jest w kon. z saturnem i sekstylu z
      jowiszem tak wiec powinna to byc osoba reprezentujaca chyba cechy tych 3
      planet smile
      • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 15.12.03, 16:48
        ja mam wenus i marsa w skorpionie w stellium - mars, medium, wenus- skorpion, merkury, neptun- strzelec + 3planetoidy ale teraz nie pamietam szczegolowego
        ukladu. ja przyciagam zdecydowanie silnych facetow, chociaz lepiej dogaduje sie z takimi intelektualistami w okularkach. nie jestem jednak jakas zaborcza,
        zazdrosna, a powiedzialabym, ze nawet w przeciwienstwie do wielu ludzi u mnie te cechy sa rozmyte (czyzby to neptun?). to ciekawy temat. moj horoskop
        wskazuje na to, ze powinnam byc demonem seksualnym ale moze saturn w 5 domu(blizniak) krzyzuje szyki plutonowi, wenus, marsowi i uranowi. poza tym dla mnie
        bardzo wazne jest , zeby miec o czym gadac z partnerem, wiec na przyklad bardzo chetnie bym chciala miec meza po fachu.

chcialabym miec intelektualiste jako narzeczonego ale mam budowalanego brygadziste::::smile)))))))
    • anahella Re: ankieta do wszystkich 15.12.03, 18:25
      Wenus w Lwie - XI dom. No niby sie zgadza: ksiezniczka, co sama nie wie czego
      chce. Sekstylu do Marsa nie odczuwam, jakos nie czuje sie przez to bardziej sexy.
      Jednak mocno pracuje nad kwadratem do Neptuna. Jestem bardziej ostrozna przy
      poznawaniu nowych ludzi: tworze sobie projekcje a potem obrazam sie na caly swiat
      gdy osoba nagle okazuje sie soba a nie moja projekcjasmile))

Mars w Wadze w I domu. Czesciej bywam Waga ale jak ktos mi dokopie to Marsa
      pokazuje ostro. Mars w kwadraturze do Merkurego - jakbys mnie poslulchal.... jak
      astrolog mnie slucha to mysli ze Merkury w Baranie - bo ja z tych karabinow
      szybkostrzelnych. A i zlosliwa byc potrafie.
      • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 16.12.03, 13:11
        > A i zlosliwa byc potrafie.

eeee, wydaje Cie sie::smile))
        • anahella Re: ankieta do wszystkich 17.12.03, 21:32
          wasza_bogini napisała:

> eeee, wydaje Cie sie::smile))

Eeeee nie znasz mniesmile)))
          • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 18:21

> > eeee, wydaje Cie sie::smile))
            >
            > Eeeee nie znasz mniesmile)))

eee, znam Cie lepiej niz myslisz:smile)
      • all2 Re: ankieta do wszystkich 17.12.03, 23:42
        anahella napisała:

> Mars w Wadze w I domu. Czesciej bywam Waga ale jak ktos mi dokopie to Marsa
        > pokazuje ostro. Mars w kwadraturze do Merkurego - jakbys mnie poslulchal....
        ja
        > k
        > astrolog mnie slucha to mysli ze Merkury w Baranie - bo ja z tych karabinow
        > szybkostrzelnych. A i zlosliwa byc potrafie.

Siostro Anahello też mam Mars kw Merk - 5 st
        ale Merk również kw Pluton 3 st więc ściślej
        no i kw Uran 5 st
        rezultat: albo nie gadam prawie wcale, albo jeśli już to dużo i szybko smile)
        on/off mode smile

Mars w Pannie - złośliwość miesza się z upierdliwością smile
        ale tylko gdy ktoś mnie zirytuje - Mars kw Księżyc 5 st

co do tego ostatniego aspektu - mówią że tacy szybko jedzą
        nie znam nikogo kto by jadł wolniej ode mnie smile))
        • anahella Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 13:18
          all2 napisała:

> co do tego ostatniego aspektu - mówią że tacy szybko jedzą
          > nie znam nikogo kto by jadł wolniej ode mnie smile))

Moze gadasz przy jedzeniu, i stad posilek trwa dlugo?
          • all2 Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 20:04
            anahella napisała:

> Moze gadasz przy jedzeniu, i stad posilek trwa dlugo?

nie. czytam smile
        • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 18:23
          > Mars w Pannie - złośliwość miesza się z upierdliwością smile
          > ale tylko gdy ktoś mnie zirytuje - Mars kw Księżyc 5 st

czyli albo-albo? a jak Cie nikt nie irytuje to mars w pannie spi?smile
          • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 18:26
            > czyli albo-albo? a jak Cie nikt nie irytuje to mars w pannie spi?smile

przeciez jeszcze uranik niedaleczko, all. wiec rzeczywiscie jestes chyba mocno
            upierdliwa ale piszesz przepieknie. czytalam Twoje posty na tea time.
            • all2 Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 20:22
              wasza_bogini napisała:

> przeciez jeszcze uranik niedaleczko, all. wiec rzeczywiscie jestes chyba
              mocno
              > upierdliwa ale piszesz przepieknie. czytalam Twoje posty na tea time.

uran upierdliwy??? może tylko odrobinę niecierpliwy smile))

a może też popiszesz na TT? świeża krew mile widziana wink
              • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 22.12.03, 17:22
                > uran upierdliwy???
                może tylko odrobinę niecierpliwy smile))

niecierpliwy w upierdliwej pannie. o to mi chodzilo.

> a może też popiszesz na TT? świeża krew mile widziana wink

tt jest dla mnie zaspokojny. gdyby to bylo forum zwolywania na akcje
                prostestacyjna w obronie chinskich kobiet, tudziez szukanie kontyngentu
                ochotnikow do afganistanu lub iraku to pewnie bym tam czesciej
                zagladala :::smile)))
          • all2 Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 20:16
            wasza_bogini napisała:

> > Mars w Pannie - złośliwość miesza się z upierdliwością smile
            > > ale tylko gdy ktoś mnie zirytuje - Mars kw Księżyc 5 st
            >
            > czyli albo-albo? a jak Cie nikt nie irytuje to mars w pannie spi?smile

smile przeważnie
            progresywnie w retro już do końca życia
            tyle jego, co sobie pogada wink

jeszcze jeden skutek tej kwadratury - jak jestem wytrącona z równowagi to
            zaczyna mnie denerwować bałagan, w okresach spokoju przeważnie nie
            przeszkadza smile
            ale Mars w retro - najlepiej niech ktoś inny posprząta wink

ogólnie Mars sterowany od Księżyca - emocjami, i pcha to w Merkurego - gadam z
            ludźmi którzy mnie jakoś ruszają emocjonalnie, przy innych mi się nie chce wink
      • aarvedui Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 14:37
        no a co mozna powiedziec o :wenus lew trygon neptun ,mars lew koniunkcja ksiezyc
        (lew)! jak tu bedzie sie ta ksiezniczka objawiac?prosze o podszielenie sie
        doswiadczeniami z bycia lwem(chocby po czesci).smile
        • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 18:46
          byc moze objawi sie to na odleglosc niewidzialnym egoizmem. z osob, ktore znam
          wikeszymi egoistkami uczuciowymi sa te ktore maja ksiezyc w lwie, rzadziej
          slonce. to moze sie objawic tez indywidualizmem i ogromna duma, checia
          postawienia na swoim.
        • all2 Re: ankieta do wszystkich 18.12.03, 22:30
          aarvedui napisał:

> no a co mozna powiedziec o :wenus lew trygon neptun ,mars lew koniunkcja
          ksiezy
          > c
          > (lew)! jak tu bedzie sie ta ksiezniczka objawiac?prosze o podszielenie sie
          > doswiadczeniami z bycia lwem(chocby po czesci).smile

a ta księżniczka to on czy ona? smile bo to ważne...
          tak czy tak będzie barrrdzo spragniony/a akceptacji i przewrażliwiony/a na
          krytykę
          w oczach otoczenia będzie to ciągłe domaganie się hołdów dla swojej,
          odpowiednio, męskości/kobiecości
          w oczach delikwenta będzie to tylko szukanie potwierdzeń, że nie jest
          odrzucany/a i lekceważony/a

księżniczka męska będzie lwem wojowniczym i skłonnym do bronienia niczym Don
          Kichot czci i honoru swojej wybranki (kto śmie kwestionować, że wybranka jest
          najpiękniejsza na świecie???)
          i jeszcze: świat się dzieli na tych co ze mną, i na tych co przeciwko mnie

i jeszcze: największy dom,najbardziej błyszczący samochód itp - inaczej będzie
          chory
          (znałam kiedyś jednostkę która miała wszystko w Pannie oprócz Neptuna, no i
          Marsa w Lwie. za pierwsze zarobione pieniądze facet kupił sobie najbardziej
          szpanerską wówczas wodę i zlewał się nią w ilościach potwornych - nie mogło być
          żadnych wątpliwości, kto tak pachnie i czym)

kobieta - broń Boże minąć taką obojętnie - bo albo umrze z cierpienia, albo
          uprze się za wszelką cenę uwieść faceta - tak tylko żeby się przekonać że
          jednak ma tę siłę przekonywania wink

ale pod tym wszystkim takie stworzonko będzie miało dobre serduszko, byle je
          dogłaskać - szczególnie gdy umiejętnie głaszcze płeć przeciwna smile
          • aarvedui Re: ankieta do wszystkich 19.12.03, 00:16
            all2 napisała:

> aarvedui napisał:
            >
            > > no a co mozna powiedziec o :wenus lew trygon neptun ,mars lew koniunkcja
            > ksiezy
            > > c
            > > (lew)! jak tu bedzie sie ta ksiezniczka objawiac?prosze o podszielenie sie
            >
            > > doswiadczeniami z bycia lwem(chocby po czesci).smile
            >
            > a ta księżniczka to on czy ona? smile bo to ważne...
            no ksiezniczki to przewaznie kobiety wink))))
            na dodatek ma slonce w ...pannie.
            i jak tu ta skromosc i niechec do rzucania sie w oczy upchnac?smile w projekcje?
            • leeloo7 Re: ankieta do wszystkich 19.12.03, 06:53
              ja mam Wenus w 9 domu w baranie(nieaspektowana ,poza polkwadratura dokladna ze
              sloncem)i mam obsesje na punkcie podrozy (dalekich),zreszta teraz jestem od 3
              mcy za granica i za jakis miesiac mam zamiar przeprowadzic sie na drugi koniec
              Stanow.a jak nie moge podrozowac to jezdze palcem po mapie i rozmyslam gdzie
              kiedys pojade.Nie wiem czy to przez brak aspektow do wenus ,ale jestem
              tzw.chlopak w spodnicy(ale bez przesady)sukienke mialam moze 2 razy w
              zyciu,interesuje mnie meskie sporty,samochody,kiedys chcialam byc pilotem
              wojskowym.ubieram sie tez na sportowo i niecierpie swiecidelek, falbaneczek i
              innych bajerow tego typu.Aha i chyba jestem bardziej lubiana przez
              obcokrajowcow (mezczyzn) niz przez rodakow.
              Marsa mam w koniunkcji z Merkurym w 6 domu w koziorozcu,w trygonie do Jowisza w
              10 domu.Mars w koziorozcu sprawia ze w ogole na poczatku nie okazuje uczuc
              nawet lekkiego zainteresowania ,wrecz przeciwnie im bardziej jestem kims
              zainteresowana tym bardziej olewam i udaje ze mi nie zalezy-z obawy przed
              odrzuceniem(ale to tez chyba ta konunkcja Plutona z Ksiezycem)-co daje oplakane
              efekty.Bardzo cenie sobie inteligencje u plci przeciwnej(nie tylko zreszta)
              ale taka super zachaczaja o genusz.To narazie tyle.
              • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 22.12.03, 16:37
                Mars w koziorozcu sprawia ze w ogole na poczatku nie okazuje uczuc
                > nawet lekkiego zainteresowania ,wrecz przeciwnie im bardziej jestem kims
                > zainteresowana tym bardziej olewam i udaje ze mi nie zalezy-z obawy przed
                > odrzuceniem(ale to tez chyba ta konunkcja Plutona z Ksiezycem)-co daje
                oplakane
                >
                > efekty.
                ]

oj tak to jest beznadziejne. sama mowie to z wlasnego doswiadczenia
                koziorozczego-ascendent. teraz jakos moj ksiezyc w baranie zaczal dzialac i 5
                dom w blizniaku, i wenus z marsem w skorpio. ja mysle, ze na cos takiego
                najlepszy bylby cieplutki partner, latwy emocjonalnie.
          • rafojata Re: ankieta do wszystkich 19.12.03, 08:57
            all2 napisała:

> aarvedui napisał:
            >
            > > no a co mozna powiedziec o :wenus lew trygon neptun ,mars lew koniunkcja
            > ksiezy
            > > c
            > > (lew)! jak tu bedzie sie ta ksiezniczka objawiac?prosze o podszielenie sie
            >
            > > doswiadczeniami z bycia lwem(chocby po czesci).smile
            >
            > a ta księżniczka to on czy ona? smile bo to ważne...
            > tak czy tak będzie barrrdzo spragniony/a akceptacji i przewrażliwiony/a na
            > krytykę
            > w oczach otoczenia będzie to ciągłe domaganie się hołdów dla swojej,
            > odpowiednio, męskości/kobiecości
            > w oczach delikwenta będzie to tylko szukanie potwierdzeń, że nie jest
            > odrzucany/a i lekceważony/a
            >
            > księżniczka męska będzie lwem wojowniczym i skłonnym do bronienia niczym Don
            > Kichot czci i honoru swojej wybranki (kto śmie kwestionować, że wybranka
            jest
            > najpiękniejsza na świecie???)
            > i jeszcze: świat się dzieli na tych co ze mną, i na tych co przeciwko mnie

I skąd Ty to All tak doskonale wszystko wiesz, opis pasuje od mojej byłej
            przyjaciółki, z którą przyjaźniłam się bez mała 18 lat, pisze byłej bo
            rzeczywiście wystarczyły jedne poważne słowa krytyki z mojej strony pod jej
            adresem (choć ileż to razy ona krytykowała mnie, a ja z pokorom wysłuchiwałam)
            i niestety nasza wieloletnia przyjaźń legła w gruzach. Mija już 1,5 roku a ona
            nadal przechadza się obok mnie z urażoną Lwią dumą.
      • xxero Re: ankieta do wszystkich 20.12.03, 14:12
        juz to wywlekalem ale skoro jest takie zyczenie...smile

Mars kwadratura Wenus
        Mars - VIII dom, Rak
        Wenus - IV dom, baran

Zauwazylem w zyciu ze zarowno ja sam jak i otoczenie ma czasem klopoty z
        interpretacja mojej plciowosci. zaden ze mnie homo ani tranwestyta a
        wielokrotnie biegun plciowosci przeskakuje mi jak iskra. Generalnie uwielbiam
        sie ruszac, wyginac, cwiczyc, tanczyc, jezdzic, biegac i w swoj bardzo
        szczegolny sposob lapac kobiety smile
        • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 22.12.03, 17:24
          Generalnie uwielbiam
          > sie ruszac, wyginac, cwiczyc, tanczyc, jezdzic, biegac i w swoj bardzo
          > szczegolny sposob lapac kobiety smile

a teraz zanalizuj, co sprawia taka upierdliwosc powtarzania tego samego
          wkolko:::::::smile)))))))))))(to oczywiscie zarcik:smile)
    • rafojata Re: ankieta do wszystkich 19.12.03, 09:18
      Witam wszystkich bardzo serdecznie!!!
      Przystępuję do wypełnienia bieżącej ankietysmilesmilesmile
      1. Rozpatrzmy Marsa: położony w Bliźniętach w 6 domu, ma bardzo utrudnioną
      rolę w całym moim radiksie, bo jest kompletnie nieaspektowany, co nie znaczy,
      że nie działa.
      Po perwsze według mojego skromnego astrologicznego mniemania Mars w horoskopie
      kobiety wskazuje na idealnego kochanka/ partnera dla niej samej, podczas gdy w
      horoskopie mężczyzny wskazuje na jego najistotniejsze męskie cechy. Tak się
      jakoś dziwnie złożyło, że mój partner ma swojego Marsa w Bliźniętach, tylko
      błagam nie sądźcie, że dobierałam go sobie, po położeniu, jego Marsa, to
      wyszło na jaw znacznie późniejsmilesmilesmile
      Mars w 6 domu, domu pracy dla zarabiania a nie dla przyjemności, czy kariery,
      postawił przede mną kilkuletni etat w kontakcie z ostrymi narzędziami
      tnącymismilesmilesmile
      Mars w 6 domu zdrowia, moja mama też go ma tak usadowionego (odziedziczyłam po
      niej Marsa i ASC)odpowiada, za operacje chirurgiczne na organach podwójnych
      (Bliźnięta)
      Ponadto Mars powoduje u mnie czasami takie małe rozedrganie emocjonalne,
      wachania,chwiejność nastrojów.

2. Wenus no cóż z tego, że pięknie położona w samym Byku, w 5 domu, skoro
      przygaszona koniunkcją Lilith. Aspektowana przez Urana i Plutona (trygon), co
      daje mi niezależność i trochę władczy charakter w związkach.
      Kwadratura od Jowisza daje skłonność do przesady np. w wydawaniu pieniędzy na
      małe przyjemności, po to tylko aby poczuć smak luksusu.
      Opozycja od Neptuna daje czasami skłonność, do nadużywania % niestetysadsadsad.
      Zwłaszcza w miłym towarzystwie.
      A tak pozatym, to nie zauważyłam, abym miała z powodu Byczej Wenus,nadmiar w
      sobie jakiejś zmysłowości, kobiecości, wrażliwości. Wydaje mi się, że moją
      kobiecość bardziej określa (wstyd się przyznać) księżyc, który jest niestety w
      Baranie. Tak mi się po prostu wydaje, że jestem zwyczajną, twardo stąpającą po
      ziemi BABĄ.
      TO by raczej było na tyle w tym wątku.
      • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 22.12.03, 16:43
        dlaczego uwazasz, ze to niestety, ze ksiezyc jest w baranie?? ja tam sie ciesze.

napisz jeszcze cos o lilith w koniunkcji z wenus. jak to odbierasz? ja mam
        lilith pomiedzy merkurym i naptunem ale neptun lapie sie na 10-stopniowa
        koniunkcje z wenus, wiec nie wiem czy lilith tez. ale mam bardzo duze pociagi
        do kobiet demonicznych, przebran wampirycznych ale nie w stylu modern s/m-
        raczej takich z XIX wieku. czarne koronki i te sprawy.
        z drugiej strony lubie bardzo zywe kolory jako dodatki- pomarancz, ciemny,
        pelny czeriwien.
        zastanawiams ie jak to jest z ta moja lilith...
    • dori7 Re: ankieta do wszystkich 20.12.03, 13:55
      Mars w Raku w 6 domu, przy 2 domu w Baranie. Parszywa scisla (2') kwadratura z
      Plutonem w 8 domu w Wadze i luzny (7') trygon z Uranem.

Co do idealu mezczyzny - wszyscy faceci w rodzinie sa Rakami tongue_out A ja faktycznie
      uwielbiam matkowac, byle w rozsadnych granicach, bo o ile przypominanie o
      szaliku czy podstawianie czegos pysznego do zjedzenia jest calkiem mila
      dzialalnoscia, o tyle przywierajacy kurzcowo obiekt, za ktorego trzeba
      podejmowac wszytskie decyzje i potem je realizowac, taszczac taki garb przez
      zycie, powoduje u mnie tylko chec ucieczki poprzedzona dzikim rykiem (jeden z
      niewielu momentow, kiedy moja wodnikowa i lwia czesc zgodnie dzialaja).

Kwadratura z Plutonem to faktycznie straszna zawzietosc, kilka osob juz sie na
      tym przejechalo, bo robie wrazenie raczej niefrasobliwej osoby, ale jak juz sie
      za cos zabiore na powaznie, to koniec. A w sytuacji krancowej msciwa potrafie
      byc i nienawistna tak, ze niejeden solidny skorpion by sie wystraszyl, na
      szczescie zdarza sie to baaardzo rzadko - jak dotad raz, ale za to jak...
      Zazwyczaj wyladuowuje te kwadrature w grze i sporcie, wiec jakos zyje i
      specjalnie na nia nie narzekam. Oczywiscie kazda przegrana odchorowuje i
      poprzysiegam rewanz przy najblizszej sposobnosci.

Wenus w koncowce Panny w 7 (jedyna ziemia oprocz Merkurego, tez w Pannie). Tez
      w korzystnym aspekcie do Urana (sekstyl) - razem z Marsem lagodza mi tego
      trudnego Urana (wladca Asc z kwadratura do Slonca i do Merkurego). Najbardziej
      objawia mi sie jako zamilowanie do plotkarstwa i gadatliwosc plus smykalka do
      wszystkich gier umyslowych (to w kombinacji z Marsowa zaciekloscia calkiem
      ladnie dziala).

No i ciuchy - moze to wtez wplyw babci krawcowej, ktora umilala wnuczkom
      spacery komentarzami do przechodzacych obok pan, dlaczego sa fatalnie ubrane i
      jak ona by je odziala tongue_out Ale jak ide ulica i widze panne z krzywymi nogami w
      mini, to mnie az skreca. Albo chucherko z wielka szopa na glowie. A juz
      panienki w szkole poubierane jak na dyskoteke - ojej, nie wytrzymuje.
      Maksymalny krytycyzm wobec takich nietrafionych zewnetrznych przejawow
      kobiecosci - choc osoby ubrane "uranicznie" w ekscentryczny sposob zazwyczaj
      oceciam barzdo pozytywnie, hihi. A sama latam z wielkim plecakiem i na ogol w
      tzw. beleczym tongue_out

A tak na powaznie, to taka pannowatosc przy calej reszcie horoskopu wyjacej o
      uznanie i uwielbiajacej sie popisywac to klopotliwa rzecz, siedzi w czlowieku
      taki chochlik i zlosliwie krytykuje, i nawet jak mnie poza samokontrola ponosi
      na falach emocji, to taki cichy glosik szepcze: "ale cyrk robisz, wariatko...".
      W efekcie ciagle mam swiadomosc wlasnych wad, ktora zderza mi sie z radosnym
      zadowoleniem z siebie (lew w koncu) - nie pytajcie, jak to mozliwe, bo nie
      wiem..

Co do aspektow samej Wenus - siedzi w bardzo luznej koniunkcji z Saturnem - 9'
      i przez granice znakow (Saturn juz w Wadze plus 1' za nim Jowisz), cala ta
      trojca w trygonie do Asc (wypada dokladnie posrodku miedzy We a Sat). No i
      kwadratura 6' do Neptuna w Strzelcu, tendencja do totalnego zagubienia we
      wlasnym swiecie (poprawiona Ksiezycem w Rybach), neistety lubia mi sie mylic
      zludzenia z rzeczywistoscia, zwlaszcza gdy przez kilka lat mialam tranzyt
      Neptuna na Asc. Co do udanego malzenstwa na skutek mojej Wenus w 7 domu nic nie
      powiem, jeszcze nic nie stwierdzono tongue_outP
      • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 22.12.03, 17:03
        > A juz
        > panienki w szkole poubierane jak na dyskoteke - ojej, nie wytrzymuje.

a jednak, sie nie mylilam::::::::smile))))))))

na marginesie powiem Ci dori, ze lwice sa jednak ciezkimi przyjaciolkami.
        • dori7 Re: ankieta do wszystkich 22.12.03, 20:05
          wasza_bogini napisała:

> > A juz
          > > panienki w szkole poubierane jak na dyskoteke - ojej, nie wytrzymuje.
          >
          >
          > a jednak, sie nie mylilam::::::::smile))))))))

Jeden post, a ile radosci tongue_outP

> na marginesie powiem Ci dori, ze lwice sa jednak ciezkimi przyjaciolkami.
          >
          O - nie wszystkie. A juz na pewno sa swietnymi przyjaciolkami dla facetow tongue_outP
          • wasza_bogini Re: ankieta do wszystkich 23.12.03, 12:19

>
            > Jeden post, a ile radosci tongue_outP

eee. w sumie mnie to ani ziebi, ani grzejewink

> > na marginesie powiem Ci dori, ze lwice sa jednak ciezkimi przyjaciolkami.
            > >
            > O - nie wszystkie. A juz na pewno sa swietnymi przyjaciolkami dla facetow tongue_outP

czy ja wiem czy dla facetow. wszytskie lwice, ktore znam cienko przeda jesli
            chodzi o facetow.
            • dori7 Re: ankieta do wszystkich 24.12.03, 10:16
              wasza_bogini napisała:

> czy ja wiem czy dla facetow. wszytskie lwice, ktore znam cienko przeda jesli
              > chodzi o facetow.

Widocznie jestem wyjatkowa... Choc o tym jest zapewne swiecie przekonana kazda
              szanujaca sie lwica tongue_outPP
              • mmk7 Re: ankieta do wszystkich 31.01.04, 16:44
                Wenus na spółkę z Marsem w Bliźniętach (ale nie w koniunkcji) w domu 12.,
                Wenus do tego w koniunkcji z ascendentem również w Bliźniętach. Odczuwam to
                dość problematycznie. Dom 12. powoduje, że sfery mojego życia, za które
                odpowiadają Mars i Wenus, są jakby ukryte, przytłumione. Po pierwsze, mam
                szczególne szczęście do zakochiwania się w błyskotliwych intelektualistach o
                ciętym poczuciu humoru (typ Bliźniąt, choć niekoniecznie solarnych), którzy
                jednak traktują mnie samą jak powietrze, a przeważnie już są z kimś związani i
                muszę ukrywać swoje uczucie do nich. Po drugie, bezpośrednie fizyczne
                działanie i manifestowanie energii wprost to nie moja specjalność. Należę do
                osób, które tylko siedzą i myślą, a to myślenie powstrzymuje je skutecznie
                przed podjęciem jakiegokolwiek kroku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka