nica260 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 01.07.07, 09:59 Hej!!! mam zamiar 28 lipca wyjechać do Dusseldorfu jako au-pair do rodziny, która poznaam przez internet tak naprwade, ale przed tem spotykamy sie w Polsce, ponieważ wyjezdzaja na wakacje, troche sie boję i wogóle ale mam nadzieję, że dobrze wybraam, poświeciam nawet rok moich studiów. Jezeli ktokolwiek jest w tych okolicach niech da znac koniecznie, mój e-mail nica260@gazeta.pl czekam na kontakt pozdrawiam!!!!!:* Odpowiedz Link
pauninka23 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 06.08.07, 16:16 Rotterdam w holandii...jestem tu od 3 tyg i bede az do pazdziernika Odpowiedz Link
blizniak-poznan ANGLIA - Icklesham, Hastings 10.07.08, 19:48 Szukam kogos w Icklesham, Hastings i okolice. Pytalem i powiedzieli mi, ze w tym wiekszym miescie, ktorym jest wlasnie Hastings sa jakies au pair, ale niestety nie wiedza u kogo... moj mail. blizniak-poznan@gazeta.pl Odpowiedz Link
blizniak-poznan Anglia - Icklesham, Hastings i okolice 10.07.08, 19:52 Szukam kogos w Icklesham, Hastings i okolice. Pytalem i powiedzieli mi, ze w tym wiekszym miescie, ktorym jest wlasnie Hastings sa jakies au pair, ale niestety nie wiedza u kogo... moj mail. blizniak-poznan@gazeta.pl Odpowiedz Link
pauninka23 rotterdam 06.08.07, 16:18 Witam, od 3 tyg jestem w rotterdamie. Bede tu az do pazdzirnika... Odpowiedz Link
monika845 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA/Masate (MI) Italia ?? 07.08.07, 13:26 czy ktos moze obecnie przebywa we Wloszech?????Masate (MI)(lub okolice) Odpowiedz Link
nikatie Dublin 12.08.07, 16:27 Hej, w środę wybieram się na miesiąc do Dublina. Jeśli szukacie towarzystwa, dajcie znać! :) Odpowiedz Link
etna222 Londyn-Kingston upon Tames 19.08.07, 11:42 Hej od paru dni mieszkam w jednej z dzielnic Londynu-chetnie skontaktuje sie z innymi Au Pair-bo jestem tu zupenie sama a co to za przyjemnosc zwiedzac samemu miasto? :-) Moj e-mail etna22@wp.pl Odpowiedz Link
kaja_01 Londyn- Croydon;) 24.09.07, 19:59 Hej;)od prawie 3 tygodni jestem w Croydon niedaleko Londynu;) Jestes au-pair,albo i nie?;) ale mieszkasz gdzies niedaleko;) Masz ochote na wspolne zakupy, zwiedzanie miasteczka i okolic?;) Heh.. pisaj szybko;) e-mail:zuzka_n@op.pl Cieplutko pozdrawiam;) Odpowiedz Link
paiha Nantes/Francja 01.09.07, 22:20 Moja corka jest do konca wrzesnia w Nantes jako au pair, szuka kolezanki, jesli ktoras z Was mieszka/pracuje w okolicy podaje mail do Ady. ectaza@o2.pl Mozna tez napisac do mnie, a ja jej przekaze. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
paiha Re: Nantes/Francja 01.09.07, 22:21 Zle napisalam jej adres, juz sie poprawiam:) ecstaza@o2.pl Odpowiedz Link
j.ojo Amsterdam/Haarlem/Beverwijk 03.11.07, 17:34 Hej:) w planach mam zostanie tu do wrzesnia... Czekam na maile - j.bykowska@gmail.com i pozdrawiam wszystkie au-pair:) Odpowiedz Link
ibby2 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 04.11.07, 14:28 Berlin, od 10 listopada na rok, może któraś z was też tam jest lub w najbliższym czasie się wybiera?? Odpowiedz Link
orlikonline Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 07.11.07, 22:50 Kilka przydatnych adresów odnośnie inwestowania, zakładania kont, kredytów. Na stronach zamieszczone są porównania różnych ofert, dzięki czemu można dokonać świadomego wyboru. --Porównanie kont osobistych: benybeny.systempartnerski.pl/porownanie/konta.html --Porównanie kont firmowych: benybeny.systempartnerski.pl/porownanie/konta.html?firma=1 --Porównanie kart kredytowych: benybeny.systempartnerski.pl/porownanie/karty.html --Porównanie kredytów mieszkaniowych w PLN: benybeny.systempartnerski.pl/porownanie/kredyty.html --Kredyty gotówkowe: benybeny.systempartnerski.pl/kredyty-gotowkowe.html --Kredyty samochodowe: benybeny.systempartnerski.pl/kredyty-samochodowe.html --Pożyczki pod zastaw: benybeny.systempartnerski.pl/pozyczki-pod-zastaw.html --IKE: benybeny.systempartnerski.pl/ike.html --Lokaty: benybeny.systempartnerski.pl/lokaty.html --Produkty kredytowe dla firm: benybeny.systempartnerski.pl/produkty-kredytowe-dla-firm.html --Faktoring: benybeny.systempartnerski.pl/faktoring.html Odpowiedz Link
carrie111 idar-oberstein k.Frankfurtu nad Menem 21.11.07, 16:35 mam 21 lat i jestem Aupair in Idar-Oberstein. chetnie nawiaze znajomosc z kims z tychze okolic ;) Odpowiedz Link
carrie111 Re: idar-oberstein k.Frankfurtu nad Menem 21.11.07, 16:49 zapomnialam podac mail: k.glebocka@gmail.com Odpowiedz Link
farelkaa Re: idar-oberstein k.Frankfurtu nad Menem 03.07.08, 14:30 Maurepas albo Paryz, albo Wersal. nudzi mi sie tu Odpowiedz Link
katastroff Re: idar-oberstein k.Frankfurtu nad Menem 30.01.11, 10:43 hej tez mieszkam w idar-oberstein, jesli ciagle masz ochote sie spotkac to podaje mojego maila:ewakondek@gmail.com. Nie mam tu zbyt duzo kolezanek wiec chetnie nawiaze nowa znajomosc. Odpowiedz Link
werot Au pair Sligo/Irland 04.06.08, 20:49 Prace w Sligo zaczynam od polowy czerwca. Chetnie znajde jakas bratnia dusze na wspolne wypady do kina, plotki, zakupy, spacery ect. ;) Odpowiedz Link
norene Re: Au pair Sligo/Irland 09.06.08, 17:06 ja bede niedaleko Belfastu - 200km od Silgo. Jak bedziesz planowala wycieczke do Belfastu daj znac :) serelia@o2.pl Odpowiedz Link
dzisssabel Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 06.06.08, 23:47 Battersea, London. izabela_pl@yahoo.com Odpowiedz Link
au-pair4 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 08.06.08, 03:48 California-okolice San Francisco.Bardzo chcialabym nawiazac kontakt z au pairkami z okolic!Piszcie :)nr.gg:344805 Odpowiedz Link
ewelina-manko Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 11.06.08, 11:00 hej nazywam sie Ewelina, obecnie pracuje jako au-pair na Swiss Cottage, jesli masz ochote sie spotkac, nie ma sprawy, moj e-mail to ewelina-manko@tlen.pl Odpowiedz Link
norene IRLANDIA PÓŁNOCNA, BELFAST i okolice 09.06.08, 17:07 przez wakacje bedę niedaleko Belfastu, w Irlandii Polnocnej. Szukam kompanek :D serelia@o2.pl Odpowiedz Link
pooke Irlandia okolice Cork, Fermoy 11.06.08, 17:16 Hejka! Jestem au pairka w okolicach Cork, Fermoy. MAm 19scie lat i szukam towarzystwa innych operek! Moj e mail to ayaa89@wp.pl czekam na odpowiedzi!! Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
22kaska22 JERSEY CITY/NYC 15.06.08, 02:13 Czy ktos moze mieszka w Jersey City lub na Manhattanie:) moj mail: 22kaska22@gazeta.pl Odpowiedz Link
yellowladybird MILANO! mediolan milan 02.07.08, 23:22 heeejj jest tu ktos z mediolanu? jesli tak to ja sie bardzo chetnie umowie na jakas kawe(tylko błagam nie włoska bo nie moge przezyc tego ich espresso;)) albo jakis wypad obojetnie gdzie:) siedze tu cale wakacje z przerwa na poczatek sierpnia wiec smialo pisac;) Odpowiedz Link
kali_20 Holandia, Almere 03.07.08, 19:12 Witam!!! Mieszkam w Almere, jeśli ktoś też tu jest dajcie znać, ja zostaje do połowy września:) Odpowiedz Link
blizniak-poznan Anglia - Icklesham, Hastings i okolice 10.07.08, 19:53 Szukam kogos w Icklesham, Hastings i okolice. Pytalem i powiedzieli mi, ze w tym wiekszym miescie, ktorym jest wlasnie Hastings sa jakies au pair, ale niestety nie wiedza u kogo... moj mail. blizniak-poznan@gazeta.pl Odpowiedz Link
doro1803 Re: Anglia - oxford 01.09.08, 21:30 Jestem au-pair w okolicach oxford. Jesli sa jakies au-pair w tych okolicach to piszcie do mnie .Chetnie sie spotkam moj e-mail doro1803@hotmail.com Dorota Odpowiedz Link
justine.087 Bolonia 03.09.08, 16:02 Witam wszystkich;) od października będę w Bolonia...więc jeżeli ktoś miałby ochotę czasem pogadać po polsku to byłoby mi niezmiernie miło ;););) Odpowiedz Link
anna_maria21 starnberg 28.09.08, 20:19 a ja jestem w starnbeg, 25 min od monachium, jesli ktos sie znajduje w tych okolichach to odzywajcie sie:-) Odpowiedz Link
spiczek4 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 09.10.08, 18:02 haj jestem w Uk w Christian Malford to male miasteczko niedaleko Swindon i Chippencham moze ktoras mieska w poblizu i mialaby ochote sie spotkac, jestem tu od 6 wrzesnia 2008 do nastepnego wrzesnia. Odpowiedz Link
cool-nika Szukam znajomych w Brugii 10.06.09, 09:57 Witam wszystkie operki w Belgii. Od 25 czerwca bede w Brugii. Jest juz tam moze ktoras z Was ? Odpowiedz Link
sonyanna Francja-centre 10.06.09, 20:40 Hej, będę stacjonowała obok małej wioski Beaugency, tj. 30km od Orleanu, 37km od Blois i ok 150km od Paryża w terminie 1.07-koniec sierpnia. Może znajdzie się ktoś z tamtych okolic? ;) sonmac@wp.pl Odpowiedz Link