jaaga2 05.02.10, 13:15 Chciałabym nawiązać kontakt z mamami z Lubina samotnie wychowującymi swoje dzieci, ja mam dwójkę dzieci i borykam się z ich wychowaniem od niedawna sama.....co wcale nie jest łatwe....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k-l76 Re: samotne mamy 05.02.10, 17:36 witaj. "..samotnie", bo sama? mam meza, a wlasciwie moge napisac, ze wychowuje rowniez dwoje dzieciaczkow sama, bo moj Pan nigdy nie ma czasu ;) Samotnosc jest pojeciem wzglednym niestety.. Ciezko byc z dziecmi samej, ale mozna sobie poradzic ze wzgledu na maluchy i dla samej siebie.. no, to glowa do gory! Mi tez nie jest latwo. Jas (5lat) chodzi do przedszkola, a drugi Antos (15 miesiecy) ze mna w domu albo z mezem z tym, ze i tak wiekszosc dnia sie mijamy z racji wykonywanej pracy.. Mysle, ze jest sporo takich mam jak Ty czy ja i pewnie ten watek, niezle sie rozwinie w "babskie pogaduch" :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jaaga2 Re: samotne mamy 06.02.10, 12:32 ..pisałam, że nie jest łatwo, ale nie narzekam....ja jestem po rozwodzie, ale wiem też co to znaczy mieszkać razem z mężem a mimo to być samotną... Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: samotne mamy 12.03.10, 21:27 ja wychowuję samotnie jedno dziecko.....nie jest łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś