20.03.04, 18:25
Słyszeliście może coś o pojedynku miast Legnicy z Lubinem? Ponoć ma być w
maju czy czerwcu a casting ma być w kwietniu w Akademii Rycerskiej. Cała
zabawa będzie pokazana w TVN.
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • servus_lca Re: pojedynek 20.03.04, 19:31
      swek1 napisał:

> Słyszeliście może coś o pojedynku miast Legnicy z Lubinem? Ponoć ma być w
      > maju czy czerwcu a casting ma być w kwietniu w Akademii Rycerskiej. Cała
      > zabawa będzie pokazana w TVN.

Ja nic nie słyszałem o tym. Ale jeżeli to prawda to raczej nie wyjdzie to nam
      na dobre, bo od dawna wiadomo,że Lubin z Legnicą za sobą nie przepadają.
      • olus_stad Re: pojedynek 21.03.04, 13:45
        A w jakiej konkurencji?? Tzn co bedzie przedmiotem zabawy, przeciaganie liny czy moze jakies biegy czy walki politykow w kisielu??

Pozdrawiam, Olek
        • swek1 Re: pojedynek 21.03.04, 18:56
          Nie wiem. Trzeba oglądnąć jakiś jeden z odcinków na TVN i będziemy wiedzieli, o
          co chodzi. Nie wiem czy już raz nie oglądałem, ale nic pewnego mi do głowy nie
          przychodzi. Nie zapominajcie, że Wy też możecie wystartować w reprezentacji
          naszego miasta.
          Pozdrawiam.
      • goska35 Re: pojedynek 24.03.04, 18:23
        A wyjaśni mi może ktoś - dlaczego Legnica i Lubin drą ze sobą koty od lat???
        • servus_lca Re: pojedynek 24.03.04, 19:06
          goska35 napisała:

> A wyjaśni mi może ktoś - dlaczego Legnica i Lubin drą ze sobą koty od lat???

Jak nie wiadomo o co chodzi chodzi, to chodzi o pieniądze. żartuję ma to pewnie
          podstawy w piłce nożnej.
          • swek1 Re: pojedynek 25.03.04, 21:04
            Ja tam nie widzę by Legnica i Lubin darły koty. Jeżeli coś takiego istnieje to
            myślę, że może to mieć związek z powstaniem byłego województwa legnickiego. A
            może warto zapytać się sąsiadów z za miedzy?
            Pozdrawiam.
            • olus_stad Re: pojedynek 25.03.04, 23:10
              Trudno mowic o zawislosciach spowodawnych podlozem sprotowym, bo nie pamietam kiedy ostatnio te dwie druzyny spotkaly sie w lidze. Zaglebie pierwsza liga, Miedzianka druga, Zaglebie teraz druga liga, Miedz trzecia. Chyba nie ma okazji za bardzo:)

Pozdrawiam, Olek
              • goska35 Re: pojedynek 26.03.04, 16:57
                A może właśnie o to chodzi??? Zawiść o to, że oni zawsze są lepsi???
                • servus_lca Re: pojedynek 26.03.04, 17:11
                  goska35 napisała:

Zawiść o to, że oni zawsze są lepsi???

No i wszystko na temat .I wystarczyło tylko jedno zdanie napisać:)
                  • swek1 Re: pojedynek 26.03.04, 18:28
                    No nie zawsze byli lepsi. Już nie pamiętacie jak nasza Miedzianka zdobyła
                    Puchar Polski? Szkoda tylko, że po tym wyskoku zastali rozgrabieni.
                    Pozdrawiam.
                    • goska35 Re: pojedynek 26.03.04, 22:25
                      Ojjjj... ja pamiętam ten mecz... :) Aż się popłakałam ze szczęścia - choć
                      kibicem piłki nożnej to ja nie jestem - ale patriotyzm lokalny chyba
                      działał...:) Ehhhhh.... to były piękne dni ;P
                      • swek1 Re: pojedynek 30.03.04, 20:06
                        gazeta.lca.pl/index.phtml?more=3910
                        Czy ktoś jest zainteresowany bronić naszych barw? A jakie mamy barwy?
                        Pozdrawiam.
                        • servus_lca Re: pojedynek 31.03.04, 16:15
                          swek1 napisał:

> gazeta.lca.pl/index.phtml?more=3910

Widziałem już reklamę w TVN.
                          Ja sie nie nadaję do takich sportowych wyczynów, więc będę jedynie kibicował:)
                          Pzdr.,M.
                      • olus_stad Re: pojedynek 30.03.04, 21:03
                        Moze wtedy nie bylem taki maly, ale malo z tego pamietam, jedyne co to transmisje w radio i wielka radosc mojego ojca po tym zwyciestwie:)) Pamietam, ze byla nawet opcja awansu do pierwszej ligi, ale sie nie udalo:(

Pozdrawiam, Olek
                        • swek1 Re: pojedynek 01.04.04, 19:12
                          A jak myślicie kto wygra?
                          Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka