swek1 20.03.04, 18:25 Słyszeliście może coś o pojedynku miast Legnicy z Lubinem? Ponoć ma być w maju czy czerwcu a casting ma być w kwietniu w Akademii Rycerskiej. Cała zabawa będzie pokazana w TVN. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: pojedynek 20.03.04, 19:31 swek1 napisał: > Słyszeliście może coś o pojedynku miast Legnicy z Lubinem? Ponoć ma być w > maju czy czerwcu a casting ma być w kwietniu w Akademii Rycerskiej. Cała > zabawa będzie pokazana w TVN. Ja nic nie słyszałem o tym. Ale jeżeli to prawda to raczej nie wyjdzie to nam na dobre, bo od dawna wiadomo,że Lubin z Legnicą za sobą nie przepadają. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: pojedynek 21.03.04, 13:45 A w jakiej konkurencji?? Tzn co bedzie przedmiotem zabawy, przeciaganie liny czy moze jakies biegy czy walki politykow w kisielu?? Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: pojedynek 21.03.04, 18:56 Nie wiem. Trzeba oglądnąć jakiś jeden z odcinków na TVN i będziemy wiedzieli, o co chodzi. Nie wiem czy już raz nie oglądałem, ale nic pewnego mi do głowy nie przychodzi. Nie zapominajcie, że Wy też możecie wystartować w reprezentacji naszego miasta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: pojedynek 24.03.04, 18:23 A wyjaśni mi może ktoś - dlaczego Legnica i Lubin drą ze sobą koty od lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: pojedynek 24.03.04, 19:06 goska35 napisała: > A wyjaśni mi może ktoś - dlaczego Legnica i Lubin drą ze sobą koty od lat??? Jak nie wiadomo o co chodzi chodzi, to chodzi o pieniądze. żartuję ma to pewnie podstawy w piłce nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: pojedynek 25.03.04, 21:04 Ja tam nie widzę by Legnica i Lubin darły koty. Jeżeli coś takiego istnieje to myślę, że może to mieć związek z powstaniem byłego województwa legnickiego. A może warto zapytać się sąsiadów z za miedzy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: pojedynek 25.03.04, 23:10 Trudno mowic o zawislosciach spowodawnych podlozem sprotowym, bo nie pamietam kiedy ostatnio te dwie druzyny spotkaly sie w lidze. Zaglebie pierwsza liga, Miedzianka druga, Zaglebie teraz druga liga, Miedz trzecia. Chyba nie ma okazji za bardzo:) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: pojedynek 26.03.04, 16:57 A może właśnie o to chodzi??? Zawiść o to, że oni zawsze są lepsi??? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: pojedynek 26.03.04, 17:11 goska35 napisała: Zawiść o to, że oni zawsze są lepsi??? No i wszystko na temat .I wystarczyło tylko jedno zdanie napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: pojedynek 26.03.04, 18:28 No nie zawsze byli lepsi. Już nie pamiętacie jak nasza Miedzianka zdobyła Puchar Polski? Szkoda tylko, że po tym wyskoku zastali rozgrabieni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: pojedynek 26.03.04, 22:25 Ojjjj... ja pamiętam ten mecz... :) Aż się popłakałam ze szczęścia - choć kibicem piłki nożnej to ja nie jestem - ale patriotyzm lokalny chyba działał...:) Ehhhhh.... to były piękne dni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: pojedynek 30.03.04, 20:06 gazeta.lca.pl/index.phtml?more=3910 Czy ktoś jest zainteresowany bronić naszych barw? A jakie mamy barwy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: pojedynek 31.03.04, 16:15 swek1 napisał: > gazeta.lca.pl/index.phtml?more=3910 Widziałem już reklamę w TVN. Ja sie nie nadaję do takich sportowych wyczynów, więc będę jedynie kibicował:) Pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: pojedynek 30.03.04, 21:03 Moze wtedy nie bylem taki maly, ale malo z tego pamietam, jedyne co to transmisje w radio i wielka radosc mojego ojca po tym zwyciestwie:)) Pamietam, ze byla nawet opcja awansu do pierwszej ligi, ale sie nie udalo:( Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś