if_ona 02.04.04, 23:23 Tak sobie kombinuję jaki nowy dzwonek ściągnąć ;) Aktualnie posiadam: The Doors "Light My Fire" - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baudelaire Re: dzwonki w komórkach 03.04.04, 12:04 if_ona napisała: > The Doors "Light My Fire" - Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: dzwonki w komórkach 03.04.04, 21:58 baudelaire napisał: > > No no, nieźle, co za wysublimowany gust ;-)... I przez te wysublimowane dźwięki zazwyczaj od razu sie orientuję, że dzwoni moja komórka ;)) > > A ja mam: > - Lue Reed "Perfect Day" ***You make me forget myself. I thought I was someone else, Someone good*** ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: dzwonki w komórkach 05.04.04, 09:10 if_ona napisała: > I przez te wysublimowane dźwięki zazwyczaj od razu sie orientuję, że dzwoni moja komórka ;)) :)))) To jak kiedyś usłyszę na ulicy takie White Strips będę wiedział że to Ty ;) > ***You make me forget myself. > I thought I was someone else, > Someone good*** You're going to reap just what you sow... Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: dzwonki w komórkach 03.04.04, 21:49 if_ona napisała: > Tak sobie kombinuję jaki nowy dzwonek ściągnąć ;) No i wykombinowałam :) White Stripes - "I Just Don't Know What To Do With Myself". Boskie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: dzwonki w komórkach 24.06.04, 10:41 Ja mam Siemensa bardzo ubogiego w kwestie melodii. Po pierwsze, niczego nie można do niego ściągnąć. Po drugie: dzwonki, którymi mój telefon dysponuje, nie należą do najładniejszych. Dlatego, niestety, mam tylko dwa rodzaje dzwonków: dla obcych - drrrrr! drrrrr!, dla rodziny: "tam ta ram tam tam ta ram tam tam ta ram tam tam ta ram tam [x4]" Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Re: dzwonki w komórkach 24.06.04, 12:37 Jak dzwoni moja pierwsza zona - drin, drin jak dzieci - druuum, druuum jak moja druga zona - 99 Luftbalons ( Nena) Pozdr Romek Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: dzwonki w komórkach 24.06.04, 12:51 .....hehehehe dobre...:)))) a teściowie dzwonią....???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario0007 Re: dzwonki w komórkach 24.06.04, 13:11 ....widzę, że troszeczkę się nudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: dzwonki w komórkach 24.06.04, 13:42 mario0007 napisał: > ....widzę, że troszeczkę się nudzisz? Hmmm, to było do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: dzwonki w komórkach 24.06.04, 14:06 .....przecież nie do mnie.....nikt inny nie nudzi się jak ty...:)))))) ...widziałem cię wczoraj koło Muzy....może wykup jakieś miejsce w kinie.....ciekawe czy jest taka możliwość i ile kosztuje...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: dzwonki w komórkach 24.06.04, 16:50 szkodnik napisał: > .....przecież nie do mnie.....nikt inny nie nudzi się jak ty...:)))))) Fakt :) Ale tak wypominać mi to publicznie? Nie uchodzi :) > ...widziałem cię wczoraj koło Muzy.... I nawet na piwo mnie nie zaprosiłeś???? Nie wspominając o przywitaniu sie.. Wstydź się :P >może wykup jakieś miejsce w > kinie.....ciekawe czy jest taka możliwość i ile kosztuje...:)))) To, że byłam koło Muzy nie znaczy, ze byłam w Muzie :) - logiczne.. Dokonałam zakupu piknej bluzki w jamnikach.. Muszę przecież jutro wyglądać jak człowiek na poziomie ;))) A na m-ce w Muzie można było sie załapać.. Poczytaj tutaj www.lubin.pl/?exid=496 Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: dzwonki w komórkach 25.06.04, 12:37 if_ona napisała: > I nawet na piwo mnie nie zaprosiłeś???? Nie wspominając o przywitaniu sie.. > Wstydź się :P .....jestem dalekowzroczny.....a na czerwonym przez ulicę nie przechodzę.....:)) dodatkowo spieszyłem się na obiadek do domciu.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaja45 Re: dzwonki w komórkach 17.07.04, 06:20 polecam "Gdy mi ciebie zabraknie..." Dobrze działa.;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś