Dodaj do ulubionych

Szukam sklepów ze spacerówkami.

23.02.11, 13:42
Witam, tak jak napisałam w tytule szukam w Legnicy sklepów z fajnymi spacerówkami (Maciuszek odpada). Może jest w Legnicy jakaś hurtownia z wózkami dziecinnymi? Dla wtajemniczonych napiszę, że najbardziej interesujĄ mnie spacerówki firmy Hauk, może ktoś wie gdzie mogĘ takie pooglądać i coś wybrać?
Obserwuj wątek
    • bach28 Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 13:49
      w LCy nie ma szans na te spacerówki chyba ze jakies uzywane w komisie w sumie ogolnie kiszka z wózkami tu u nas
      jesli chcesz nowe poogladac podotykac pojezdzic bez nadmuchanego personelu patrzącego na Ciebie to polecam Askoty we Wrocławiu
      mają tam ogromny wybór ;)
    • ilegav Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 15:00
      Dzięki za info. Co prawda byłam wczoraj we Wrocławiu ale w Baby Maxxie i powiem, że rozczarowałam się. Wózków od groma ale prawie same chicco a te mnie nie interesują. Pojadę więc tam gdzie poleciłaś. Co do nadmuchanei obrażonej obsługi za to, że oglądasz a nie kupujesz to wiem coś na ten temat. Słyszałam, że na "domkach" w okolicy szpitala jest jakiś sklep z artykułami dla dzieci, muszę go poszukać.
      • bach28 Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 18:08
        jesli myslisz o Wrocławskiej to tam króluje niestety Maciuszek dwa ;)
        w baby maxie nic nie mają to prawda szkoda czasu
    • ilegav Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 18:41
      To chyba nie jest Wrocławska. Chodzi mi o takie osiedle domków jak się jedzie za szpitalem na Bartoszów. W domu właścicieli tego sklepu na parterze jest sklep prawdopodobnie dobrze zaopatrzony. Jeśli chodzi o Maciuszka to mam uraz do tych sklepów, drogo jak cholera i mają się za niewiadomo co....
      • bach28 Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 20:15
        aa oni mieli keidys cos ala hurtownie wrocławskiej własnie
        potem sie przeniesli do domku
        jesli to ci sami to oni mieli głownie polskie firmy
      • grouse1 Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 20:17
        W sklepie o którym piszesz niestety nie ma wózków. Jest świetnie zaopatrzony jeśli chodzi o ubranka, pieluchy tetrowe, smoczki, butelki, mebelki i inne gadżety, ale wózki niestety nie. Niestety zostają Ci zakupy przez internet.
        • grouse1 Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 20:24
          A zresztą możesz sama się przejść, może się tam coś ostatnio zmieniło. Hurtownia nazywa się "Maluch" i jest na Odrzańskiej 26.
    • ilegav Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 20:43
      Dziewczyny dziekuję za info. Jeśli już rozmawiamy to może polecicie mi jakis fajny wózek spacerówkę bo szczerze mówiąc jestem na etapie wybierania. Pisałam, że Hauk rozpatruję ale jakieś Graco też mi w oko wpadło. Mogę wydać na spacerówkę 500zł, szukam w miarę lekkiej ale wytrzymałej. Podzielcie się uwagami jak możecie.....
      • bach28 Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 21:12
        przegladnij forum wózkowe tam sporo info znajdziesz
        ja miałam graco i nie polecam na nasze ulice szybko sie rozklekotał piszczał i po poł roku wygladał jak wózek 5 letni
        • neptunka Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 21:16
          ja miałam chicco ct.04, używała dwójka moich dzieci i z powodzeniem się sprzedał :)
          jego podstawowa zaleta - duze jak na spacerówkę koła
          • yorkus11 Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 23.02.11, 22:45
            tez polecam chicco ct 04 używałam go trzy lata i wyglada jak nowy sprawdził sie wszedzie w górach i nad morzem niby mały ale trzy letnie dziecko spało w nim i te koła naprawde rewelacja
            • neptunka Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 24.02.11, 09:40
              właśnie, zapomniałam dopisać - żadne wertepy mu nie straszne, nawet "ostry" teren leśny, z dziurami, wystajacymi korzeniami pokonywałam z dzieckiem w wózku bez szkody - i dla dziecka i dla wózka :)
    • ilegav Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 24.02.11, 10:41
      Chicco ct4, pooglądałam, poczytałam i faktycznie bardzo fajny wózeczek. Najbardziej pasują mi te podwójne kółka i ogólnie ładnie wygląda. Poszukam go w jakimś sklepie przymierze synka i siebie i zobaczymy. Jeszcze raz dziekuję za odzew:)
    • emi-29 Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 24.02.11, 11:57
      Ja mam do sprzedania tanio spacerówkę i'coo platon ( z grupy hauck). Ale to dość duży wózek, ale dla mnie rewelacyjny.
      Jeśli jesteś zainteresowana, to wyśle Ci zdjęica na maila gazetowego.
    • ilegav Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 24.02.11, 12:58
      Proszę o zdjęcie wózka na gazerowego e-maila.
      • grouse1 Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 24.02.11, 20:26
        Ja z dziećmi przeszłam przez różne wózki. Graco jaki by nie był nadaje się na proste chodniki. Na naszych polskich się nie sprawdza i szybko trzeszczy, skrzypi itp. Zooper wygląda super, wykonany jest z bardzo dobrych materiałów i co najważniejsze możesz wyprać każdy element materiałowy wózka. Ogólnie bomba. Ma tylko jeden mankament nadaje się dla dziecka tak max 2,5 letniego, przy większym baaaaardzo ciężko się prowadzi a już szczególnie wykańczające jest wtedy podjeżdżanie pod krawężniki. Jeśli chodzi o chicco to jedynie polecić mogę off road, w innych po pewnym czasie zaczynają chwiać się kółka na boki. Jak dla mnie numerem jeden dziś jest Coneco. Bardzo łatwo się prowadzą, lekkie i dobrze wykonane.
        Po dwójce dzieci doszłam do wniosku, że najważniejsze w wózku jest czy lekko się prowadzi nawet przy cięższym dziecku i czy łatwo się podbija na krawężnik (także jedną ręką, bo drugą np, trzymasz drugiego brzdąca) a i druga ważna cecha, czy można go "włożyć do pralki", bo brudzi się strasznie a jeśli nie można go łatwo rozłożyć na części pierwsze i wyprać to robi się z prania wielkie halo. Reszta jest mniej istotna.
        Najlepiej wybierz się z maluchem do sklepu, który oferuje wiele rodzajów wózków i zwyczajnie każdy z nich wypróbuj. Bo co z tego, że wybierzesz to co my tu zachwalamy, albo to co ładnie i drogo wygląda jak później będziesz kląć przy każdym spacerze. POWODZENIA W ZAKUPACH.
        • pinokioleg Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 24.02.11, 21:48
          Ilegav,jeżeli masz ochote przymierzyć sobie dzieciątko do chicco ct 04 to zapraszam Cię do Pinokia,w Legnicy tego wózka nigdzie w sklepie nie ma więc zobaczysz sobie wózek "na żywo",kupować nie musisz a przynajmniej będziesz miała porównanie z innymi wózkami
    • ilegav Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 24.02.11, 21:55
      Sąsiadka ma coneco saturn i powiem, że chwali go sobie bardzo. Co do obejrzenia chicco ct4 to bardzo chętnie ale gdzie w Legnicy jest Pinokio?
      • pinokioleg Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 24.02.11, 22:14
        komis dziecięcy pinokio,na II Armii Wojska Polskiego 29,a co do Coneco to polecam też Solara
    • ilegav Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 25.02.11, 11:11
      Dziękuję za informacje, na pewno przyjdę do Pinokia. Pozdrawiam:)
      • pinokioleg Re: Szukam sklepów ze spacerówkami. 25.02.11, 19:25
        W legnicy coneco to albo askot na chojnowskiej ale nie zawsze tam mają i trzeba zamawiać więc nie można wózka na miejscu przetestować albo maciuszek,chicco można zamówić u maciuszka,są też bardzo fajne spacerówki peg perego pliko 3,ale ich cena powala ok.1000 zł,używane w granicach 300 - 500 zł,w komisie mam w tej chwili chicco
    • ilegav Pinokioleg 25.02.11, 11:20
      Mam pytanie, czy orientuje się Pani czy gdzieś można kupić nową coneco solar, saturn, juppi lub chicco ct4? Będę wdzięczna za odpowiedź. A może w komisie jest któraś z tych w bardzo dobrym stanie?
      • grouse1 Re: Pinokioleg 25.02.11, 12:43
        Wszystkie je znajdziesz w Askotach we Wrocławiu. W Legnicy mają niektóre modele Coneco w Bo-Bo na Chojnowskiej, choć raczej marny wybór.
        • dorcia_wrocek74 wózki? 25.02.11, 13:58
          witaj!
          jak szukalam sama spacerowek to przede wszystkim w panoramie firm. przejrzalam wszystkie branze zwiazane tematycznie i obdzownilam niektore. zorientowalam sie w cenach i dopiero ruszylam do sklepu. jest to wygodne rozwiazanie, bo nie musisz sie ruszac z domu. tylko bierzesz telefon i dzwonisz. a i szukac jest latwiej. jakby w legnicy nie bylo, to mi sie udalo we wroclawiu kupic wozek innej firmy. ale wczesniej sie dowiedzialam jak zadzwonilam do sklepu ze jest. pojechalam zobaczyc i tyle. bo to na drugim koncu wroclawia, wiec bylo to zdecydowanie lepsze rozwiazanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka