olewka100procent 22.03.11, 22:04 co sądzicie o mieszkaniach w bomabolu ? warte swojej ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spad_ukp Re: mieszkania bomabol 23.03.11, 21:59 To one są jeszcze w sprzedaży? Pamiętaj, że ten budynek projektowany był na hotel, czyli całkiem inna akustyka budynku niż w przypadku mieszkań. Balkony na siłę dołożone do budynku, ciekawe czy za kilka lat będą się nadal trzymać, czy też wspólnota nie będzie miała wydatku żeby je uratować. Lokalizacja też kiepska, sąsiedztwo to magazyny, paskudny dworzec, sklepy samochodowe. Jak pierwszy raz usłyszałem, że przerabiają bomabol na blok to myślałem, że ktoś żarty sobie robi. We Wrocławiu jest kilka bloków, gdzie gość przerobił projekt hotelu na mieszkaniówkę i wg tego projektu zbudował kilka bloków. Ludzie strasznie narzekają na akustykę mieszkań, śpiewanie sąsiada za ściany przy goleniu to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: mieszkania bomabol 23.03.11, 23:31 masz racje, lokalizacja kiepska, zero placu zabaw, dzieciak nawet nie ma gdzie wyjść sie pobawić, do tego ruchliwa ulica i obskurny dworzec . Mieszkania nie sa w sprzedaży jako tako, tylko ktoś sprzedaje , chyba z tych powodów co podajesz ... nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: mieszkania bomabol 24.03.11, 22:18 te mieszkania to syf fatalna akustyka problemy z domofonem, ogrzewaniem okolica to porazka, zwlaszcza po zmroku szkola, przedszkole, sklepy - wszedzie daleko bazar blisko - jak ktos lubi o placu zabaw zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: mieszkania bomabol 25.03.11, 21:45 mieszkasz tam agasik czy znasz z opowieści ? nie można nigdzie znaleźć info, jaki tam jest metraż ? może ktoś wie ? Zapomnieliście dodać że za torami znajduje sie osiedle romów Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: mieszkania bomabol 27.03.11, 00:10 znajomi tam mieszkaja maja 2 pokoje, ok 50 metrow, dokladnie nie pamietam to nie jest fajna okolica ani fajne mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś